Facebook Legge meg til ?

november 2013

5 uker gammel

Publisert:
28.11.2013
16:33

 

 Nå er lille Noah Alexander blitt 5 uker gammel og han er i god form. Han har nylig begynt å smile når jeg klapper for han. Har dessverre ikke fått noen bilder av det enda fordi begge hendene mine har vært opptatt når han har smilt, men drt kommer vel smilebilde om ikke så altfor lenge. 

Jeg fikk ikke noe informasjon på sykehuset om mat man bør være forsiktig med siden jeg ammer, så jeg søkte litt på nett og tenkte jeg skulle prøve meg fram. Er jo ikke noe som er farlig å spise, men er fint å vite hva som kan gi han vondt i magen. Det jeg fikk av informasjon var at kål, løk, erter og bønner kunne gi luft i magen, men at det er forskjellig fra baby til baby. Jeg erfarte at det er lurt å tenke over hva maten heter før man spiser den.... vi hadde laget blomkål-grateng... og stakkars Noah fikk kjempevondt i magen D: satt våken nesten hele natten med han og bare syntes kjempesynd i han. Tenkte ikke over at blomkål har kål i navnet så det er noe jeg ikke skal spise så lenge han ammer. Erter og bønner har jeg ikke prøvd å spise ennå, men løk reagerer han ikke på heldigvis  :)  

Skal også være en sjanse for at han kunne fått vondt i magen av brus og godterier,  men det gjor han heldig vis ikke. Som da er supert for min del fordi brus og godis på lørdagskvelden er et must!

Men nå får dere kose dere videre lesere og medbloggere!

 

 

 

nattetanker

Publisert:
27.11.2013
23:57

Jeg ligger her i senga og får ikke sove. Hodet er fullt av tanker og drømmer om fortid, nåtid og framtid. Jeg har opplevd mye gjennom livet. Og jeg kan vel si at selv om jeg godt kunne ha vært uten noen av di minnene jeg har så er jeg på en eller annen måte takknemlig for hvor di har ført meg og hva de har lært meg.

Jeg ligger vedsiden av den flotteste personen jeg vet om og jeg er så utrolig glad for at han er i livet mitt. Og i vogga på andre siden av meg ligger verdens flotteste lille gutt. Jeg er så fornøyd med livet mitt selv om det er tungt til tider. Jeg har så mange tanker om hva framtiden kan bringe og klarer ikke helt legge de tankene bort akkurat nå for hvem vet hva som vil skje. Det eneste jeg er helt sikker på er at jeg skal klare alle opp og nedoverbakker som vil komme meg i møte. Og jeg skal klare å gi Noah en fin oppvekst.

"Vend blikket fram og gå videre med rak rygg"

Det er noe jeg bruker og fortelle meg selv når jeg føler meg nede. Det hjelper meg å fortsette framover istedenfor å stoppe i grøfta jeg datt ned i.

Måtte bare lette litt på tankene mine slik at jeg skal klare å sove litt  :)  men akkurat nå er det en liten krabat som må opp å bytte bleie.

 

 

 

Noah 4 uker.

Publisert:
23.11.2013
16:58

Nå på torsdag ble lille Noah Alexander 4 uker gammel. Han er så utrolig rolig og oppmerksom på alt som skjer og jeg kunne ikke ønsket meg en roligere unge. Det er så klart mye arbeid med en liten en i huset. Våken-netter, stå opp på natta for å amme og bytte bleie, sjekke til han for hver lille lyd han lager, passe på at det ikke skjer han noe. Det er så mye å passe på og holde styr på fordeom han er rolig. Og jeg har måttet lære hva jeg selv kan spise og drikke for at han ikke skal få vondt i magen. Han reagerer ikke på brus eller løk, men kål er noe jeg ikke blir å spise igjen så lenge jeg ammer han. 
Jeg hadde spist blomkål-grateng til middag og stakkars Noah fikk kjempe vondt i magen.

Jeg tenkte jo ikke over at blomkål kunne være noe han skulle reagere på, og når han hadde så vondt så kjente jeg meg så slem! Det var så utrolig fælt å ikke kunne gjøre noe for å få smertene bort at jeg nesten begynte å gråte. Det var helt forferdelig så jeg satt med han i armene gjennom hele natta og sang til han. 

 

 

 

Han har funnet en koseklut som han liker spesielt godt, og jeg fikk info om bruk av smokk. Noah har tatt smokken, men den er ikke i bruk annet enn når han trenger ekstra kos  ; )
Fine fine lille gutten min er helt fantastisk <3 

24.oktober.2013

Publisert:
12.11.2013
14:21

Hei, nå er det veldig lenge siden sist jeg blogget og grunnen til det er at jeg nå har blitt mamma. Lille Noah Alexander ble født den 24. oktober kl 20:26.
Noah blir 3 uker gammel nå på torsdag og alt er bra med han. Fødselen og alt gikk mye bedre enn jeg forventet. Jeg våknet i 10 tida med rier, men siden det var så lang tid mellom hver rie så tok jeg det med ro i en times tid før jeg ringte mamma som var på jobb. Vi dro til sykehuset rundt klokka 1. og ca 7 og en halv time senere var han i armene mine. Han er verdens nydeligste gutt!

Noen timer etter fødselen  : )

 

Tatt forrige uke når han ble 2 uker gammel.

 

Han er en utrolig rolig liten gutt og jeg er så glad for hjelperne jeg har. Familien min og Mats er helt fantastiske <3  Jeg gleder meg til tiden framover med Noah, alt av opplevelser jeg skal få med han.
Lurer sånn på hvordan han blir å endre seg med årene, og gleder meg masse til å lære han å snakke, gå osv.

  


 

hits