Facebook Legge meg til ?

oktober 2013

Dårlig blogger...

Publisert:
21.10.2013
08:48

Da var det igjen lenge siden sist jeg har blogget, sorry for det men klarer ikke ta meg tid til å slå på pc'n engang. Orker ikke begynne å stresse med blogg og greier når jeg har andre ting å gjøre sånn som å slappe av eller gjøre klart til lillebabisen kommer  : )  Nei huff også har jeg såklart fått brev av forsvaret, så det er noen greier der jeg må svare på å så skal vi se om de ringer eller sender meg et nytt fint brev i posten, for det var ingen spørsmål på nett om graviditet og greier... mektig teit om du spørr meg, men jah tar de kontakt å ber meg på sesjon del 2 så får jeg forklare saken for dem.

Har også fått satt termindato (ENDELIG!) som da er den 26.oktober, så dette er siste uke før termin. Har ikke kjent noe til at han vil ut denne luringen jeg har i magen så får bare smøre tykt på med talmodighet.
Også siden det var så mye surr med termindatoen så skal jeg på ny ultralyd kontroll den 1.november, hvis fødselen ikke har startet til da, bare sånn for å passe på at det går bra med lillenurket også skal de se om de skal starte fødselen eller vente eller hva de nå kommer til å fortelle meg da. Håper gutten har tenkt seg ut rundt termindatoen så jeg slipper engste meg hahah.
Nei han kommer vel snart nokk vil jeg tro. 

 

Nå som jeg nermer meg slutten av svangerskapet så føler jeg meg så ufattelig bollete. Alt er vanskelig å få tak i når det er på gulvet, det er et slit å bøye og tøye, hoftene verker, strekkmerkene kommer, og jeg er så utrolig sliten og lei. Blærgh. Men joa skal ikke syte, gleder meg jo til gutten min kommer til verden! <3  Svangerskapet så langt har vært en helt fantastisk opplevelse, og det er ubeskrivelig herlig å føle at babyen din ligger der, trygt inne i magen din og sparker, hikker og snur på seg. Blir vel uvandt å ikke ha noen som prøver å brekke ribbeina mine ver natt, men i gjengjeld får jeg holde min lille søting.
Er forresten ikke tvil om at dette er en liten gutt haha. Fikk bekreftet det på hver ultralyd, at den lille bebisen min, jo han har tissemann. Ikke snakk om noe annet.
Har ikke fått ultralydbilder de siste gangene jeg har vært på ultralyd fordi hodet hans har festet seg i bekkenet mitt, og han liker tydeligvis ikke å vise ansiktet sitt på ultralyd. Ligger altid med en liten hånd i veien. og uansett hva ultralyd-damen gjør så vil han ikke flytte den.hehe.

Fikk forresten spørsmål fra en anonym en, om hva jeg heter på Deviantart. Så HER er da link til siden min for de som vil utforske den. Ha en fin dag videre folkens!!

 

 

Tegning: Chris lair & Lillian hale as kids ::Not done::

Publisert:
08.10.2013
15:49

Chris Lair og Lillian Hale fra W.I.T.C.H serien. Er en request jeg fikk på Deviantart.
Skal først tegne de som barn og så som tenåringer.
Vel jah dette er så langt jeg har kommet til nå. Flink.


 

No more.... please

Publisert:
06.10.2013
00:08

Et utslitt hallo fra denne siden. Er ikke utslitt fordi jeg har gjort så mye, men fordi lillebror er syk stakkars <3  Så hele dagen endte opp med å gå ut på å sitte på legevakta. Stakkars lille Joakim hadde feber, som da gjor han kjempesliten, man kunne se på den stakkars lille gutten at han var syk, så da var det bedre å få han til lege. Etter noen timer på legevakta så dro vi en rask tur innom Jekta og K1 for å handle litt småting, hente resepter og komme oss hjem. Jeg måtte kjøpe overmadrass ting til lille gutten i magen min, og en babysitter. Så nå er alt alt alt klart for at han skal komme ut. 
Dager som dette så ønsker jeg at jeg kunne drikke energidrikker og kaffe... Men jah det holder jeg meg unna.

DRY overmadrass, kjøpt på Babycare for 799,-

 

 

Neonate babycall, kjøpt på Babycare for 1299,-

 

 

Så joah, dær er det jeg kjøpte, også tenkte jeg at jeg kunne vise det jeg kjøpte på H&M mens jeg var i byen med Marta. Klarte bare ikke dy meg, også trengte han litt mere klær  ; )

 

Denne dressen kostet 199,- og var bare så nusselig! Har ører og hale, SUPERSØØØØT!

 

Og 2-pack med body for 99,-

 

Mamma kom jo med en fin ide til meg. Istedenfor å kjøpe bodyer som bare har åpning i bunnen, så kan jeg kjøpe bodyer med åpning på hele forsiden, for da er det bare å åpne klar bodyen, legge bebisen inni og kneppe igjen. Kjempesmart siden jeg kommer til å være kjempenervøs hver gang jeg skal kle på han heheh. Kommer sikkert til å få helt panikk første gangen, huff.

Men jah jeg er flink å shoppe lite i det minste  c: Når jeg kjenner trangen til å kjøpe mer så går jeg rett til kassa uten å se meg om, betaler og går ut av butikken. 
Flinke meg har selvkontroll! Klarte til og med å gå gjennom en spillebutikk uten å kjøpe noe som helst. Jeg burde virkelig få applaus noen ganger.

Nei men det er faktisk vanskelig å ikke trenge å kjøpe så mye babyting fordi jeg har det meste fra før... Man blir liksom litt trist når man ser noe kjempefint, åsså kommer man på at "ojj det har jeg jo nokk av". Så går man derrifra med et litt trist blikk fordi man blir litt skuffa. Men jah, han blir å vokse, så da blir han å trenge nye ting etterhvert, fordeom han arver det meste av klær og slikt fra onklene sine heheh.
Men nå skal jeg legge meg nedpå og se om jeg ikke klarer å få ro i kroppen, GOD NATT!


 

Uke 37

Publisert:
04.10.2013
18:03

Da har jeg kommet så langt som uke 37, om jeg skal regne ut fra den siste terminen jeg fikk. For det er vel den de er mest sikre på så langt hahah. De klarte ikke sette en presis termin fordi etter uke 19-20 så vokser babyene forskjellig, og jeg fant ut om graviditeten i uke 23. Men får ekstra "overvåkning" pga usikkerheten, så får høre hva de sier den 18 når jeg drar på ultralyd igjen. Men her er bilde av magen min nå.

 

Fine fine Ipod bilde, og såklart er vasken med og klærne som jeg hang til tørk for en time siden  : )  Men jah nå skal jeg ringe mamma og finne ut når de kommer hjem, og så skal jeg støvsuge badet litt.

HA EN FIN DAG VIDERE!
Bilder: love

Publisert:
04.10.2013
16:42

Wherever you are, you' re definetly in the wrong neighborhood..

I want

Little things<3

..ever fucking day !

Transparent

🐼 | via Tumblr

need you

You mean a lot to me | via Tumblr

I like you

Close Friends | via Facebook

 

 

Bildene er hentet fra Weheartit.com
Syntes de var så søte så måtte dele de videre.
HA EN FIN DAG FYLT MED KJÆRLIGHET OG GLEDE!


 

That explains a LOT!

Publisert:
01.10.2013
19:47

Vel joa, måtte opp og til byen i dag fordi jeg hadde time hos jordmor. Satt på bussen og holdt på å sovne, og var like før jeg bare ga etter for presset i hodet mitt. 
Har hatt veldig lite energi i det siste, og egentlig bare hatt lyst til å gå til sengs og sove sove sove.  Har vært sånn en stund nå, men har ikke egentlig tenkt over det. Har bare trodd det var fordi jeg ikke får sove ordentlig om natten, men i dag når jeg var hos jordmor og hun sjekket hemoglobinnivået i blodet mitt (altså hvor mye jern jeg hadde i blodet) så fant hun ut at jeg hadde ALT for lavt.

Har vært ganske lavt en stund, og jeg har tatt jerntabeletter i to uker etter hver gang jeg har fått påvist jernmangel (som jeg fikk beskjed om) for å sjekke om det steg. For jeg har aldri hatt noe jernmangel før.
Det bynte å stige litt etter sist legebesøk, men nå har det sunket mye. Så da må jeg bare ta jerntabeletter hver dag resten av svangerskapet... gøy.

Har perioder med mye energi, så har liksom ikke tatt det noe alvorlig... men da er det bare å tygge piller og følge rådet som jeg fikk av apotek-dama. Drikk appelsinjuice eller ta C-vitamin, da tas jernet lettere opp. SMART! har ikke noe problem med å drikke appelsinjuice.

 Da blir det mye appelsinjuice, jerntabeletter og brokkoli på meg framover *tumb up*

 

Spørsmål må svares på altså

Publisert:
01.10.2013
09:48

Astrid: Hei! Kan du nå nesa med tunga(det kan ikke jeg), og kan du i så fall legge ut et bilde? :)

SVAR: Vell Astrid, faktisk så kan jeg det  : )  Aner ikke hvem som sladra til deg om den fantastiske tunga mi, men bilder skal du få. Har av en eller annen grunn altid hatt en skikkelig merkelig ku-tunge som jeg av en eller annen grunn kan vaske nesetippen min med. Åsså må jeg bare advare dere om mitt fine morratryne som jeg ikke gidder å fikse fordi det alikevell regner ute.
Jeg, personlig elsker hvor nydelig haka mi kan være på bilder altså... Åsså ser tunga mi blå ut hahah. Men jah back to rainy morning. Og den fantastiske hverdagen når man må opp for å dra til jordmor. Tror alt er greit med den lille i magen, han har vertfall ikke problemer med å brekke ribbeina mine.. shjit.hits