Facebook Legge meg til ?

oktober 2012

Bildeeeeer fra skoleen

Publisert:
29.10.2012
20:50

Pene Marta miin i pausen på skolen i dag <3

 

Daniel : D hahah gla på duu

 

Satt å tegna i pausene, å mens jeg var ferdig med oppgavene og ventet på læreren hahah, joda musikk og mobilen og tegne  :3

 

Hahah her skulle jeg tegne fra boka et hjerte huhu, bare fordi jeg er flink i timene.
Det var flere som skulle tegne den da, fikk ikke tatt bilder desverre... Det bildet til venstre er fra boka (det ser man) og det på høyre side er tegninga mi hahah, flink! Men det var alle bildene fra i dag, BAYY!


§Isabell§
 

 

 

 

 

 

 

God morgen alle tekopper

Publisert:
29.10.2012
06:57

Hei hå for en fin morgen det er i dag :) jeg sitter hos besteforeldrene mine sammen med pusen min fordi Mamma og Roger har dratt til trondhjem med Joakim, min 4 månder gamle lillebror fordi han skal oppereres. Har gruet meg lenge og er kjempenervøs for hvordan det vil gå, men så er jeg sånn passe optimist av natur så tror det blir å gå bra.
Våknet opp kl 6 med en sovende pus i fotenden, superkos! Han har vert ute og akkurat kommet inn igjenn og nå sitter han i vinduet og leker sau fordi han ser noen småfugler i granbuska utenfor hahah, teite monsen min jeg er så glad i han. Tror det blir en ganske fin uke hos besteforeldrene mine, og at alt blir å gå bra med lillebror.  

på lørdagen var jeg sammen med Nicole og Tord på kvelden, etter at jeg hadde vært med mamma og resten av familien på shopping og fikk meg nye sko, pluss undertøy og to gensere, tjoheii. Jeg, Nicole og Tord skulle på halloween fest ting på Tvibit, Tord hadde et fantastisk kostyme : D og jeg var en Hobbit hahah, kom på det 5 minutter før vi dro og Nicole var en død....ting. kjempekos dag og fikk møte masse kule og skumle folk hahah. Men nå skal jeg gå og gjøre meg ferdig før vi skal dra, SNAKKES!!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

whooooot?

Publisert:
23.10.2012
15:01

hei dere, nå har enderlig bloggen bynt å virke igjenn... den har vært helt klikk i noen dager nå.. ville bare si ifra :) SNAKKES

 

 

 

Moii

Publisert:
18.10.2012
19:56

§Isabell§

 

 

 

 

L fra Death Note

Publisert:
18.10.2012
15:59

Hva synes du om L fra death note?

 

 


§
Isabell§

 

 

 

 

 


moii

Publisert:
17.10.2012
22:19  


Æi knuuuuw i'm sexeyh, fuck yeaah xD  hahahahah huff kjeda meg i går med malingsting, dermed fikk jeg skjegg og snurrbart. Gotta love that snurrbart!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

 

Trøtt eller?

Publisert:
17.10.2012
16:23

Hei dere! nå er jeg akkurat kommet hjem og har fått sotte mæ ned og fått på Special Victims Unit. Skal se en episode, og når det blir pause skal jeg fikse meg kaffe før jeg sakte men sikkert surrer inn på rommet for å rydde. Har hele dagen vært i kjempehumør fordi jeg har vært skikkelig overtrett, og på bussen hjem holdt jeg på å sovne helt, men mamma ringta (takk gud for det!) så jeg våkna, klarte å holde meg våken resten av veien hjem. Elsker egentlig å være overtrett, eneste haken ved det er at jeg holder på å sovne heletiden hahah. 
Vi har hatt Global Dignity Day, på norsk blir det Global verdighets dag, det er en dag da man får vite hva verdighet betyr og hvordan vise det, du skal vise verdighet ovenfor alle og du kan fortelle (på skolen) hva du eller andre har gjort av verdighet for andre, det kan være småting sånn som å hjelpe folk med barnevogn med å komme seg på bussen, eller hjelpe mammaen din med å rydde uten at hun ber deg om det osv...

Så jah det hadde vi fra klokken 12 til klokken kvart på 2 i dag. åsså hadde vi fri fra kl 11 til 12. Vært en skikkelig rolig og simpel dag i dag, elsker deet! Etter skolen dro jeg til byen og venta på bussen min med Marta og noen flere, åsså ba jeg Tord komme til Burgerking når han var ferdig, jeg så han komme gående sammen med NICOLE! trodde jeg skulle tørne, er så lengesiden jeg har sett henne at jeg spurta ut at burgerking og hoppa på henne  :D  så krangla Nicole og Tord om meg littegrann hahah å så dro de, å litt senere dro jeg hjemm. og her er jeg da nåå. Men skal fikse kaffe nå, BAYY  :D 


§Isabell§

 

 

 

 

 


Bilder fra date og resten av helga!

Publisert:
14.10.2012
19:57

DATE'n med Tord:Sånn så det ut på tur til Tord etter jobb, nyydelig sol  :D

 


Tanja ville ha pizzaen vår hahah.

 


Peppes pizza, nomnom!

 


Etter å ha spist pizza måtte Tord være sunn liten kanin, lav uu

 


Sitte på dataaan. so cjoote!

 


Vi hadde glemt å slukke lysene så dette skjedde, heheh uups...

 


Så litt kult ut egentlig.

 

Oooooog så har jeg noen bilder fra i dag!

 

 


Erik pg Tord kjøpte seg pølsee.

 


Også den ufattelig sexye meg! lovelyy

 


Kjøpte meg Red devil, beste energidrikken jeg har smakt EVER.

 

Sexeyh med pølse og sjokolademelk <3 

 

Sååh var alle bildene fra helga og daten med kjære Tord lagt ut og jeg kan sette meg ned og tegne, har vært en koseelig helg og nå er det bare å embrase myself for school tomurrow, jess jess gleder meg. Men nå får dere kose dere, BAII!


§Isabell§

 

 

 

 

 

Glad i dere!

Publisert:
13.10.2012
19:22

Hei på dere! nå sitter jeg enda hos Tord, som da har dratt i bursdag med mammaen sin. Jeg som da ikke fant noen å være lamme fikk låv til å bli med eller være hjemme hos dem til jeg enten fant noen å være lamme eller til de kommer hjem igjenn, de er så snille :D  Følte jeg måtte takke mammaen hans på en eller annen måte, så jeg har rydda litt småting som jeg og Tord har brukt, sånn som kopper og fat, og så skal jeg ned i hybeldelen til Tord og rydde litt dær, de fortjener det fordi de er så ufattelig snille herregud jeg er glad i dem <3

Og Tord, jeg elsker deg! Tenkt at vi har vært ilag i bare to og en halv måned, føles så mye lengre, men jeg går aldri lei av dagene med deg. De går for fort avgårde, og jeg gleder meg til måndene som kommer meg deg <3

Jeg får desverre ikke lagt ut bildene fra i går enda, fordi jeg har ikke med den tingtangen til kameraet for å laste inn bildene, og så vil jeg ikke fylle dataen til Tord med bilder, så dere får se dem i morgen tror jeg. Så nå skal jeg ned å rydde litt for Tord, SNAKKES!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Date

Publisert:
12.10.2012
16:54

Enderliig ferdig i barnehagen, vært en kjempekoos dag da, men har gått og gleda meg sykt til at jeg skulle bli ferdiig for jeg skal nemlig på date med kjæresten miin  :D WEYH!
På tur til han (fordi jeg er så sporty at jeg gikk hele veien) så tenkte jeg, "hahha ser for meg at jeg nesten er framme åsså kjører bussen forbi, så på vei mot huset hans, på den andre siden fikk jeg se han komme gående hjem, ogat vi fikk øye på hverandre og sprang mot hverandre mens det regnet og var sol samtidig, ROMANTISK lol " og jeg gikk og gikk og så nermer jeg meg og hva ser jeg, jo bussen som kjører mot meg og det første jeg tenkte var "neheii, du tuller nå!?". jeg gikk mot huset hans og hvem kunne jeg se på andre siden, jo Tord. endte akkurat som jeg tenkte det i hodet, kjempekuult!

Hentet fra google

 

Skal legge ut bilde av hvordan været var når vi møttes og så skal jeg ta bilder under daten hvis jeg husker det. Må bare vente på at Tord skal bli ferdig å dusje og sååå bestille pizza. CAN'T WAIIIT! Kommer til å bli så braaa! SNEEIKS


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

 

Cupcakes with my familyy

Publisert:
11.10.2012
17:18

Hei håå, i går legde jeg cupcakes med familien min så tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av hvordan de ble  C:


Dinosaurpyynt på grønn glasurting, orket ikke lage sånn snurreting på den.


Rooosaaaa med fargekuler på, nomnom!

 

De ble kjempegode og imens vi lagde cupcakes hørte vi påååååå:

 

musicnodes                                  musicnodes
Maroon 5: One More Night                    Psy: Gangnam Style
Kjempekooos  :D Lengesiden vi har gjort noe så gøy sammen, og fordeom jeg var sliten så var det virkelig verdt det! Men nå skal jeg kose meg igjenn med familien, KOS DERE!

§Isabell§

 

Skreiv meg en liten historie

Publisert:
10.10.2012
11:49

Hei deree, satt på hytta for noen uker siden og skreiv en teit fortelling sammen med mamma, synes vi er kreative på hytta i styggeværet hahah, men så tenkte jeg at dere skulle få lese den og kanskje komme med en fin fortsettelse eller noen hint og ting jeg burde forbedre og sånn, og kanskje komme med forslag til en overskrift for det har jeg en liiten mangel på nå. Så her er historien:

 

Her står jeg igjen, foran huset hennes og lurer på om hun er utro. Jeg har stått her for mange ganger i det siste, men jeg kan ikke noe for at jeg er redd, de guttene hun har på overnatting, vel, jeg vet hvordan de er, hva de gjør når de er sammen med jenter, de bryr seg ikke om de er i et forhold, og uansett om det er bestekompisen min som er der nå så vet jeg at jeg ikke stoler på han etter det som skjedde med x-en min. Greit, det var slutt mellom oss, men han trengte ikke å gå og pule henne rett etterpå. Jeg hadde ikke kommet helt over smerten, sorgen, minnene og smilet hennes. Han gjorde det uansett, selv om han viste det.
Faen heller! Jeg står bare her å stirre mot vinduet hennes mens jeg tenker på tingene de kanskje gjør sammen. Kanskje de bare ligger og ser på en film, eller bare snakker, eller kanskje han prøver seg på henne og at hun hiver han ut og aldri vil se han mer, kanskje de ligger og knuller eller kanskje de allerede er ferdig med det, kanskje hun finner ut at han er den hun vil ha istedenfor meg, kanskje alt vi har gjort sammen ikke betyr noe, kanskje alt er over.
Jeg blir kvalm av tanken, den vil ikke gå sin vei, jeg får den ikke bort.
Regnet triller ned ansiktet og klærne mine, hettegenseren og dongeribuksen min er gjennomvåt i pøsregnet, jeg klarer ikke rikke en muskel, vil ikke rikke en muskel. Jeg kjenner tårene trykke på, men tillater de ikke å falle, ikke i dag, aldri mer!

Jeg våkner opp på rommet mitt - var alt en drøm, eller..? Nei, det var ingen drøm, klærne mine henger over en stol foran ovnen, gjennomvåte. Jeg reiser meg sakte opp fra senga før jeg ser meg om i rommet, det er noe som føles veldig rart, annerledes på en måte, men det er ingenting nytt eller annerledes på rommet mitt, alt sto der jeg hadde forlatt det, men hva var det som var forandret?
Jeg subber sakte mot døra, åpner den og går inn på badet. En dusj vil sikkert gjøre meg godt etter gårdagen, så jeg kler av meg, går inn i dusjen og lar vannet renne over meg.
Jeg står der, lenge og bare stirrer foran meg før jeg etter en evighet orker å gå ut av dusjen, fikse meg og tøfle ut på stua, der var alt som det skulle, til og med mobilen min var der jeg la den før jeg gikk ut. Vent! Mobilen blinket, jeg har fått en melding, lurer på hvem den er fra..
Jeg tar opp mobilen og sjekker hvem den er fra. Lucy? Kjæresten min hadde faktisk tatt seg tid til å sende meg en melding, det er ikke ofte det skjer.
«Hei kjære, hvordan går det? Savner deg fryktelig, jeg og Kenneth sitter og ser på film og koser oss.
 Håper alt er ok og at jeg ikke vekker deg, hilsen Lucy og Kenneth»
Hvordan tror hun jeg har det? Jeg lo av hennes dumskap, og begynte å skrive.
«Hei, nei jeg har det bare bra, var ute i går med noen venninner og så en film, kjempekos. Sorry for at jeg ikke svarte, måtte overnatte hos en gammel venninne, Charlotte. Glemte mobilen hjemme.»
Meldingen var kort og ukjærlig, den første ukjærlige meldingen jeg har skrevet til henne, men nå er jeg irritert, hvordan våger de å hilse, hvordan våger de å være hyggelige, hvordan klarer de å holde på slik når de vet at det plager meg, hvordan!?
Jeg traver fram og tilbake mellom stua og kjøkkenet, kjenner sinnet vokse seg stort, større en noen gang, monsterstort!
Jeg springer ut hoveddøra med et kjempebrøl, ned gata og stopper foran huset hennes.
«Hva er det jeg gjør!? Har jeg blitt gal?» Jeg står med pistolen i hånda, legger den sakte under genseren og føler meg som en idiot. Det er like før jeg slår til meg selv, men klarer å stoppe meg selv i siste sekund. Jeg snur meg og begynner å gå hjemover, men før jeg tok mitt første skritt åpner en dør seg og jeg hører noen rope «Alex!? Alex er det deg?» det er Lucy.
Jeg snur meg og ser henne komme løpende mot meg, like vakker som alltid, med hennes lange glinsende hår flagrende etter seg, de nydelige grønne øynene skinnende i lyset og de mest grasiøse bevegelsene jeg noen gang har sett, jeg holder på og besvime, men klarer og holde meg på beina. Med pistolen godt gjemt under genseren står jeg der og ser på henne.
Hun er så nydelig, jeg kan se det selv om jeg er så sint at jeg nesten eksploderer. Hun stoppet foran meg med et forvirret blikk...

 

Å der sluttet kreativiteten min totalt, hohoho. åsså har jeg ikke fått spurt mamma noe mere heller etter det, så er fint med kommenterer på denne : D Tar både ris og ros med godt humør. Forhåpentligvis får jeg bruk for denne i en norsk oppgave senere, ikke vet jeg men skriver fortellinger fordet. men ivertfall så skal jeg spise nåå, SNAKKES!


§Isabell§

 

 

 

 

 


School is so funny yeah (bilder)

Publisert:
09.10.2012
09:14

 

Bildene er hentet fra Weheartit og tja de forklarer vel det meste.. Gruppearbeid er nå på planen så kommer tilbake i et friminutt eller når jeg kommer meg hjem, SNAKKES!!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Morn morn

Publisert:
09.10.2012
07:15

Hei og god morgen til dere alle, nå sitter jeg hos Tord fordi jeg ikke begynner på skolen for kvart over åtte, og jeg må ta buss halv 7 for å være sikker på at jeg ikke blir forsein.. Men ivertfall, jeg har vært ganske effektiv i morrest, så effektiv at jeg faktisk glemte noe veldig viktig... MAT! Jeg glemte det som holder meg gående en lang skoledag, har bare med noen små knekkebrød ting og de blir man bare mette av en stund, faen.
Jah også føler jeg med som en dust av en kjæreste som kommer og plager stakkars Tord på morraen når han skal gjøre seg klar til skolen, faen for en dag dette kommer til å bli hvis det fortsetter slik hahah, kan jo bli gøy  :D Lang skoledag uten mat og føle meg slem som irriterer tidlig på morraen, bah. Legger meg snart ned og dør her. Men er ikke så lenge til jeg må stikke nå uansett hoho.
SNAKKES!


§Isabell§
 

 

 

 

 

 

GAL

Publisert:
06.10.2012
22:13

JEG BLIR GAL! kjeder meeeeeeg, jeg klikker. Eneste jeg har gjort i dag er å sitte foran pc'n, gjøre noen oppgaver og tegne. Jeg må være den kjedeligste personen i verden, alle jeg kjenner er ute lamme vennerr osv, mens jeg bare sitter her, og får vite at de ikke er tilgjengelig. Blir jeg mer alene nå så tror jeg at jeg legger meg for å grine. Tord er opptatt, Nicole er borte, Monika er på senja, Inger er hos Victoria og jeg har ikke penger så må sitte her, eneste jeg vet at jeg kan komme meg til er Tord, men han kan ikke, å i morra så sover alle til det blir kveld så da sitter jeg vel her igjenn. Orker ikke engang å spille, for da blir jeg jo bare å sitte der i varmen, alene, og stirre på en skjerm hele dagen. Hater å bo så langt borte blæææææærgh! 

 

Tegninga jeg holder på med nå blir ganske bra, men jeg orker liksom ikke fortsette, så sitter jeg her til jeg kjeder meg enda mer, så jeg tegner litt mer på den, å så sitter jeg bare her igjenn når jeg blir lei osv osv. Hva skal jeg gjøre med livet mitt... Sånn nå er det unna C: Bedre humør her kommer jeg, tror jeg skal tegne meg ferdig, SEEYAH!


§Isabell§

 

 

 

 

 


god dag

Publisert:
06.10.2012
16:25

Tjohåii, god morgen og dag til dere alle. har hatt en god dag så langt med at jeg våknet til at noe pjuska meg under foten, og så måtte jeg sjekke og dær lå katta og kosa seg hahah, så sov jeg litt til, mamma vekte meg før de dro til byen elns. Jeg har rydda litt i huset, men badet aner jeg ikke hva jeg skal gjøre med for de klærne aner jeg ikke om er rene eller ikke... Men vertfall så har jeg hørt på musikk og dusja og snakka med Monikaa <3 og nå skal jeg rydde litt til før jeg tegne og setter i gang med lekser  : )  Føler at denne dagen ikke blir så spennende så er ikke sikkert jeg blogger mere, men hvis det skjer noe så skal jeg prøve og blogge til dere.

Et lite hei bilde til dere, nå begynner håret og vokse seg langt og da vurderer jeg å få det hvitt igjenn, hvis jeg klarer. Så nå får dere ha en fin dag kjære bloggere og lesere og alle dere andre. LOVE UU <3


§Isabell§

 

 

 

 


Praksis og drit

Publisert:
05.10.2012
23:21

Heihå heihå, hadde besøk av Tord i gåår å når vi skulle gå ut med søsknene mine så var isbilen rett uttforr døra vår, så Tord var snill og kjøpte en pakke med is, SJOKK! hahah men jah Celina og Elias ble kjempehappy. Så gikk vi en tur og etter det så ble vi enige om at jeg skulle sove hos han siden jeg alikavell skulle i barnehagen i dag. Jah jeg kom meg opp og kom meg i barnehagen, takk gud. Og jah så slutta jeg en halvtime tidligere siden det var så få barn dær og alle satt og så på film uansett. Så da gikk jeg til Tord igjenn og venta nede på rommet hans i sånn 10 minutter før han kom fra skolen. Og nei jeg brøyt meg ikke inn, foreldrene hans var hjemme å de slapp meg inn  : D  De er så snille! Å sååååå måtte jeg ta buss hjem en time etterpå elns fordi Tord skal til malangen på klasseblikjent ting, de skal da være dær til i morra en gang.så jah jeg har vært en liten nerd i dag og gama med en gang jeg kom hjem.

Bilde av meg som nerder totalt på skolen. Skalvisjå, jeg jobba hardt med oppgavene, og så fikk vi såklart en ny oppgave der vi skulle tegne hudlaget ellerno (bilde i boka) som da var sinnsykt avansert tegnet opp, og jeg som er så perfeksjonist klarte ikke å bare skrote sammen noen linjer, neida jeg måtte prøve å få det likt som i boka... læreren min kom og sa "ojja du e en sånn tegneperfeksjonist, det e jo bra!" åsså smilte ho no innihælvette. Ble litt bisk på megselv for at jeg ikke klarte å gjøre det fortere ferdig, men jah tegninga ble vertfall bra.. angrer på at jeg ikke tok bilde av den for den ble sinnsykt mye bedre enn jeg trodde den ville bli  O_O  men vertfall, så i noen av friminuttene satt jeg og Marta oppe på klasserommet og nerdet forran ver sin pc, enten med å gjøre oppgaver eller så satt jeg og så på anime mens Marta tror jeg så på film. Vi er effektive!  


Her er da et bilde av den ene hovedpersonen i anime serien jeg ser nå, hun heter Chi. Serien heter da Chobits og er litt merkelig, men også kjempesøøt! Anbefaler den til folk på min alder, ikke mindre. Men i vertfall, er på nr 13 av 26 episoder så er halvveis inn i den. Men nå skal jeg se videre på Norske talenter, og så kanskje melde Tord elns  : )  SNAKKES!


§Isabell§

 

 

 

 

 

Schooooool

Publisert:
02.10.2012
11:02

Hei hå her sitter jeg nå på skolen og snurrer på stoleen min. Har hatt fremlegg i Yrkesutøvelse, gikk faktisk bra  : D så stolt hoho. Jah åsså har jeg vært veldig effektiv i timen i dag tjohei. Trur egentlig at æ ikke har så godt av å sitte på skolen, men jeg orker ikke gå ned å surre alene, og jeg er smått sulten så holder meg oppe der ingen går og spiser. *hosteti hosthost* såh ja etter skolen så skal jeg hjem og rydde mitt forferdelig rotete rom, og gjøre lekser hvis vi får, og SPILLE! Har kjøpt meg nye spill å greier så gleder meg litt, i tillegg så har jeg ikke gama på lenge nå, ikke siden sommerferien fordi tja skolen og jeg har vært mye lamme Tord og venner. Så tiden min har snurret bort til ingenting.

Tumblr_mb3tcttpe91rrzxmao1_500_large

Tiden går fort i det ene øyeblikket, men i neste så går det sakte som faen, tror jeg dævver snart hvis det fortsetter sånn. Jeg begynner og bli litt mere våken i vertfall, det er en bra ting det, eller hur.
Jeg skulle fortsatt ønske at jeg kunne sove mere, men nå er mattelæreren hær, SNAKKES


§Isabell§
 

 

 

 

 

hits