Facebook Legge meg til ?

september 2013

Tegning: Wink girl

Publisert:
30.09.2013
00:43

Enderlig har jeg orka å gjøre denne færdig! har ligget i en mappe på datan min i en evighet nå og bare råttna.

Så her er den enderlig ferdig. Er egentlig mye større, men jah må jo passe på bloggen  : )

 

28.09.2013

Publisert:
28.09.2013
18:08

Livet går sakte nå... og det er så ufattelig kjedelig. Jeg er sikker på at om det går noe saktere nå så vil det stoppe helt opp blærgh. Altså jeg har jo mulighet til å gå ut og gå en tur alene ellernoe, men det er ikke noe gøy, og jeg kan sitte å tegne eller spille noe, men jeg har ikke lyst. Hvorfor må hodet være så teit å tenke "jeg kjeder meg", men for hver ting jeg kommer på som jeg liker å gjøre så sier det bare "neij orker ikke det nå". Nei det eneste som kommer til å få verden i bevegelse igjen er at den lille luringen i magen min kommer ut, men såklart så er jo det enda en stund til han har tenkt seg ut.
"men mamma jeg skal jo ikke komme ut før i oktober". haha og jeg sitter her og stresser med at jeg har SÅ lyst å se han, holde han, ja jeg gleder meg bare sånn til han er kommet til verden, noe han tar helt med ro enda.
Joda, så jeg sitter her og hører litt på rolig musikk på youtube, også fant jeg denne fiiiiine sangen som jeg ville dele med dere så here u go. 

 


Er bare å finne noe talmodighet og smøøre meg inn med. Som mamma sier "du har ikke støvsugd rommet ditt enda". Men det er noe jeg ikke kan starte med før jeg har fjerna den store båten som ligger og tar halve senga mi, og såklart eska med bøkene hennes som sto oppe på skapet mitt som vi måtte ta ned for å gjøre plass til esker med klær. bomobombom, jah har ikke så mye å si annet enn. Håper dere har mer å gjøre enn det jeg har, for dette er virkelig kjedelig... kan jo ta ut av oppvaskmaskinen... SNAKKES
Gooood morning!

Publisert:
24.09.2013
13:37

Hei og god morgen alle som har kunnet sove lenge. Herregud jeg klarer å sove som en stein helt til jeg våkner og da er klokka sånn 12 - 13 på dagen, føler jeg burde lære meg å stå opp litt tidligere... men hva skulle jeg gjort med dagen min da. 

Sitter hos Matsie og slapper av, nettopp dusja og tenkte jeg skulle riste noen brødskiver og hive no ost på dem. NOM NOM FOOOOD! Men eh yah fant noen fine bilder på Weheartit som jeg ville dele videre her.

I'm thankful | via Tumblr

cute | via Tumblr

Tumblr

Everything:) | via Tumblr

 

Sådærre.. De passer litt med hvordan jeg føler meg i dag. Litt sånn rosa, glad og forelsket. Åsså tror jeg at jeg må traske en tur på butikken senere å kjøpe noe Sprite og kanskje en sjokolade eller noe, fordi hodet mitt lar meg ikke være før jeg har kjøpt det gahd...
Men nå skal jeg fortsette dagen min sakte men sikkert mens jeg venter på at min kjære Mats skal bli færdig på skolen så han kan komme hjem og kose med meg, trenger koooooos! Såh KOS DERE VIDERE!


 

Mage uke 35

Publisert:
23.09.2013
12:11

Aner ikke hva jeg skal skrive om, så tenkte jeg kunne legge ut magebilde, Jeg er nå i uke 35 + 4 og jah magen er en del større nå.

Har da alt av babyting klart så kan ta livet mer med ro, heldigvis. Kjente jeg holdt på å mase hull i hodet på meg selv mens jeg enda manglet seng og kommode. Fint å være ferdig med selvmasinga kjenner jeg.  Nå gleder jeg meg bare til den lille kommer ut for å si hei. Tror ikke jeg er den eneste som gleder meg hehe, hele familien går å småtripper spent nå. 

Senere så stikker jeg til Mats, koskoskos <3 Blir fint å slappe av med min kjære igjen.  SNEIKS! 

Bursdagstegning

Publisert:
22.09.2013
23:39

Heihå, i dag var det mamma sin tur å fylle år! Kan ikke si hun er kjempegammel som bare fyller 35 år og snart skal bli bestemor haha. Nei hun er en ung, snill og flink mamma og kommer til å bli en veldig omsorgsfull bestemor. Kommer sikkert til å skjemme bort den lille gutten min, huff... Men kjære mamma måtte jo få en gave selv om jeg ikke har mulighet til å kjøpe henne noe, så i går satt jeg meg ned med et tegneprosjekt som endte opp med å bli bursdagsgaven. Her er tegninga:

Begynte som en magiker, så ble den en magiker Neko, å så jah, ble den ..... jeg aner ikke, men kul ble den!  : )  er lenge siden jeg har klart å tegne noe så bra så er veldig stolt over den, håper mamma liker den for det tok en evighet å bestemme seg for hvordan alt skulle se ut og om jeg skulle farge eller ikke. 
Dere ser sikkert at det er masse streker på buksa hennes, og det skyldes litt for hard tegning og så en misfornøyd Isabell som måtte viske bort. Aner ikke hvordan jeg kom på å ha bobler rundt henne, men eyh, har aldri tegnet så kule magi bobler før. Såh i hvertfall, GRATULERER MED DAGEN MAMMA, JEG ER GLAD I DEG!! <3

Pene pene mamma  :')

 

 

Tingene jeg måtte kjøpe

Publisert:
21.09.2013
22:44

Jah her kommer da bilde av de TO tingene jeg absolutt ikke klarte å gå forbi uten å ta di med meg til kassa... De var så utrolig søte at jeg ikke klarte la være, og så var det noe av det eneste jeg manglet så da var det ikke noe som kunne stoppe meg fra å rive det med meg.

Denne dressen trenger han virkelig siden han kommer i oktober, og uansett det er supersøt! Man kan brette over armene og føttene slik at det ikke skal bli kaldt.
Også klarte jeg ikke la denne henge ifred heller:

Vises litt dårlig siden jeg la den grå lua på det grå sengetrekket mitt, men i alle fall. Jeg kom på at han ikke har en eneste lue som kan brukes ute, og når jeg så denne så måtte jeg bare ha den.
Den har jo ører, hallo, hvem klarer å la være å kjøpe den når den er så søt og i tillegg har ØRER!

Så jah det var det tror jeg... nå er jeg på tur til å fylle rommet mitt med esker og skjiit, fordi det skal stå oppe på skapet mitt sånn at det er bare å hente det ned når han trenger litt større klær, og så klart skal vognkurven stå der oppe så det bare er å hente den ned når jeg trenger den.
Må snart sette på plass Xbox'en min og finne plass til noen av tingene mine som står i hylleopplegget mitt, for alt kan ikke ligge i en stor haug der sånn som det gjør nå, for etterhvert skal hylleopplegget bort og da blir jeg å slite littegranne... så nå skal jeg løfte på rompa å rydde litt før jeg spiser kvelds og ser en film  : )  Ha en god kveld videre! 

Shopping og montering

Publisert:
21.09.2013
19:14

Hei på dere og lenge siden sist. Har ikke hatt så mye å blogge om på ei stund nå, så istedenfor å skrive masse tull så lot jeg vær å blogge.
Men nå har jeg noe å fortelle! Jeg og mamma var på leting i går etter en komode som skulle få plass mellom skapene og veggen, og enten et tv-bord eller en lav komode for å ha Tv på, ooog en fin babyseng med madrass. Vi fant alt unntatt en komode som passet mellom skapene og veggen, for det er jo så forbanna smalt mellom dær...Her ser dere rotet mitt som måtte stå dær fordi jeg tømte pulten min siden den skal brennes, er ikke noe å ta vare på. Men poengen med bildet er ikke å vise rotet mitt, men å vise hvor smaalt det er.. Skal bytte ut hylleopplegget her med en komode som kan ha klærne til lillegutten min, men den eneste som var smal nokk hadde de desverre ikke inne på lager, så vi dreit i det. Skal se om vi kan bestille noe fra IKEA som er passe stort.

Har ikke bilde av den stygge pulten min desverre, men sånnherre så det ut etter den var fjerna.

Ingen stygg pult, og klart for å få montert opp komoden her  : )  

Først var det jeg og mamma som skulle prøve å montere komoden, men ehm, ble for endret til at stefaren min Roger måtte ta over og få jobben gjort.
Var en utrolig frustrerende anvisning som verken jeg eller mamma klarte å forstå bæra av.

 

Mange sier at slike anvisninger for montering og greier ikke er noe for menn.... vel de er vertfall IKKE noe for kvinner hahahah. Fine forsiden på bruksanvisningen og den åpnede eska klar for montering.
Roger styrte alene med å montere, og domme meg og mamma trodde han bare skulle sette sammen kommoden, men nei han satte like greit sammen senga også, flink som han er!  : D
Så nå er det ikke tomt der pulten min sto lengre, men fiiiiiint ble det virkelig!

Fine kommoden og fine senga til den lille babyen min  :')  Nå er alt klart, eneste som mangler er at lillegutten min skal komme ut og utforske den store verden  <3
Legger ut bilde av tingene jeg ikke klarte å la vær å kjøpe senere, klarte jo ikke dy meg når jeg så hvor søte de var.

Men nå skal jeg gjøre klart senga og sette på plass litt ting i kommoden, SNAKKES!

 

I daag, og bacon

Publisert:
13.09.2013
20:58

Heihå lesere! Vel i dag har jeg vært hos legen, og endte opp med å få stikk i fingeren for å sjekke jern innhold. Hun som stakk var veldig flink å stikke... det ville nemlig ikke slutte å blø fra fingeren min etterpå hahah, og nå når jeg kommer anni ting med fingertuppen så gjør det litt vondt. Men bortsett fra en blødende finger og lavt jerninnhold så var alt som det skulle, heldiigvis! Etter legetimen var det tur rett til byen for å møte Mats og Marta. Være i byen litt og snakke, og så dra til Mats hvor jeg er nåh. Vi har laget egg og bacooooon <3 
Man kan drepe for bacoooon.

What. BACON!?!

Jeg tror at grunnen til at jeg ikke er vegetarianer er fordi kjøtt er så altfor *nammenamm* til å forlate, i hvertfall bacon... my prescious! Tror ganske mange er enige i dette eller hvaa?
Stresstanker del 2

Publisert:
12.09.2013
17:11

Haha ja her kommer en del 2 av forrige innlegg, sånn bare for at jeg skal få inn i hodet at jeg ikke trenger å stresse. Jeg jobbet som vasker i sommerferien, ble bare sånn 2 uker før jeg sluttet men så måtte jeg jo få lønn. Som jeg fikk i dag! Tok så lang tid fordi frikortet mitt ikke hadde kommet og jeg måtte søke på nytt, men nå har jeg vertfall penger nokk til å kjøpe en passe stor komode til alle klærne til lillegullet. Så da er det bare å stresse ned med det, og når det gjelder seng... Vel har ikke nokk penger enda til å kjøpe det også så inntil videre så får han sove enten i vognkurven eller i vogga som skal vaskes og settes på rommet mitt så fort jeg har fått rompa i gir til å vaske dær, hehe. 

Ellers så snakket jeg med mamma om det at jeg stresser sånn med alt, og hun sa at det eneste jeg mangler er seng og madrass, for klær og slikt har vi. Mangler ikke engang vogn  : )

/Hana (Yui)/#498627 - Zerochan

Så nå er det vel bare for meg å stresse ned med alt jeg trenger og ikke trenger, så kan jeg heller fokusere på å slappe av og å ta livet med roo. Tenke på hvor fantastisk livet er med en liten levende skapning i magen min og en kjæreste som er super amacing!
Såh kan jeg jo sette meg ned og tegne litt. Har ikke gjort ferdig en eneste tegning i det siste... er for utalmodig hahah! SNAKKES 

Stresstanker

Publisert:
11.09.2013
11:00

Ja hei dere, har tenkt og tenkt på hvor utrolig liten tid det egentlig er igjen til den lille gutten min kommer... på torsdag er det nøyaktig 6. uker igjen. Og jeg kjenner jeg stresser hodet mitt med tanker om å få de forbanna stønadspengene fra NAV slik at jeg får kjøpt en fin liten seng, madrass og noen fine laken før han kommer... Trenger også en komode som skal ha plass til klærne hans. *puff*
Jeg har noen klær allerede, men null plass å ha dem.. De ligger liksom øverst i skapet mitt og lengter etter sin egen plass, også trenger jeg et lite Tv-bord så jeg får fjernet databordet mitt... store stygge tingen tar opp så mye plass.. og jeg vil ikke fjerne tv'n og xbox'n min, det kjæreste jeg har (bortsett fra babisen min og Mats og familien da).

Time flies | via Tumblr

Men jeg aner ikke når tid NAV klarer å få rompa i gir og godta søknaden, og jeg aner ikke om lånekassen vil være snill og framskynde den forventede behandlingstiden, for jeg trenger virkelig de pengene så jeg får kjøpt ting klare til han kommer. *Stresse - klage*

hahah jah så det eneste jeg har å gjøre er egentlig å sitte på rompa og vente "talmodig". Det skal ikke være lett å gjøre ingenting faktisk, for det er ekstremt kjedelig. Og når ting er ekstremt kjedelige så blir de irriterende og man blir sliten bare av å tenke på det. Blæh, tror ikke jeg helt kler det å være gravid, føler meg så patetisk som ikke kan gå skole i år, ikke kan gå turer uten å få ekstreme smerter i bekkenet etterpå, og jeg klarer ikke sitte i ro og slappe av.. Har faktisk begynt å gjøre mer husarbeid frivillig nå fordi jeg kjeder meg slikt. Det overrasket meg... eneste som ikke er så lett å få gjort er å rydde plass til klær i skapet mitt. Får vel gå gjennom det snart.

Men IKKE i dag... Ble vekket klokka 9, og kjenner at jeg er ikke på det energinivået jeg vil dermed er jeg ganske grinete, tjohei.. Men jah nokk småprat, HA EN FIN DAG VIDEREE!
Chill

Publisert:
09.09.2013
23:23

Heihåå, jeg kom nettopp på at jeg glemte å fortelle hvordan det gikk på ultralyd på fredagen. Hoho hadde jo time klokka 10, og vi var der ca 5 min før timen, men endte opp me å sitte der å glo i veggen i en halvtime før vi fikk komme inn. Vel inne fikk jeg se lillegutten min, han ligger med hodet ned så det var vanskelig og få vist ansiktet hans ordentlig, dermed ingen bilder. Ellers så var det måling av hodet og magen, lårbeinet og så sjekket de hvor mye fostervann det var, alt så bra ut, takk gud! 

Men så måtte vi jo vite så nøyaktig som mulig når jeg har termin, fordi jeg ønsker ikke å gå over tiden. Det handerre ultralyd fyren sa var at mellom 23 og 26. Oktober er terminen, men skal på ekstra ultralyd den 18, enda en fredag.. Men som han sa, det er bare tre dager det står mellom nå så det skal gå bra. Alt ellers ser bra ut og jeg kjenner masse liv av gutten min.
Men så skulle han såklart prøve å vise hvordan gutten min ser ut med 3D ting... det er noe jeg vil slippe at de prøver igjen.. Den lille gutten min så ut som en liten demon fordi de ikke klarte å få ordentlig bilde av ansiktet hans. Nei, får heller vente til han kommer ut.

It's time to move on, bitch | via Tumblr

 

Mh åsså har jeg bodd hos Matsie siden fredagen, fordi vi ble ringt av barnehagen og fikk vite at Elias hadde spydd, inkludert en jente på hans avdeling, så for å forsikre oss om at jeg ikke skulle få spysyka så har jeg bodd her siden da   : )  Det er ufattelig deilig og ha noen og cuddle med om natta når man våkner av mareritt. Og det å bli vekt av at noen kiler meg under tærne fordi jeg ligger å klynker i søvne hahah. Mats du er en teiting, min teiting heldigvis <3  Men så ringte mamma i dag og sa at det ikke har vært noen som har spydd siden fredagen, det eneste er at de er allesammen forkjølet så da er det vel hjem i morgen dah... Blir trist å ikke kunne cuddle med Matsie på en stund... Men da blir det bare ekstra herlig når vi møtes igjen.  ~(OwO)~ 
Ellers er det ikke så mye å si annet enn at jeg har spilt Minecraft som en pro! Kost bedre enn en bamse, og sovet som en stein, selv om jeg har hatt mareritt thoo (da ligger jeg nemlig ikke som en stein)  ; ) 

Men nu sier jeg meg ferdig, så får Mats sjekke hva jeg har skrevet hihi. KOS DERE!

 

 

begynner å bli lei

Publisert:
08.09.2013
00:23

okei, i det siste så har det kommet diverse kommentarer på ting jeg skriver, det er helt greit, men jeg vil veldig gjerne ha et navn med den kommentaren. Jeg vil vite hvem det er jeg skal svare til. Hvis du ikke klarer å skrive navnet ditt når du skal kommentere noe på det jeg skriver så kan du la være å kommentere. 

Fikk nemlig en annonym kommentar på at "Det e jo da Tord som e farn". Vel hva så? Mats er den som har vært her for meg og lillegutten gjennom hele svangerskapet, før og etter jeg fant ut om det.. Og det er Mats som blir å være der for meg og lillegutt etter at han er født også. Jeg vil veldig gjerne vite hvem du er når du skal kommentere så nestegang skriv navn. Takk.De siste dagene

Publisert:
06.09.2013
00:32

Heihå, her kommer enderlig et innlegg fra meii. Hoh, skal fortelle dere noe jeg faktisk er litt flau over, for på tirsdag dro jeg til jordmor og tenkte "jah skal vi se om magen er i grei størrelse til at jeg er i uke 30 nå"... men i uke 30 var jeg da ikke, nei jeg fant ut at jeg var i uke 32 + 5. som da vil si at jeg lå to uker og 5 dagen bak  o.o  Flink det er jeg altså så i dag satt jeg og tenkte for meg selv "her sitter jeg da i uke 33 og har bare noen få uker igjen til lillegutten min kommer..." Tida går alt for fort om du spør meg. Heldigvis er det enda en stund til lillegutten skal komme så har enda tid til å finne fram saker som skal være klart til jeg skal føde ooooog jeg må vaske oppå skapet mitt slik at vi kan sette fram vognkurven han skal bruke.

Har fått en masse klær etter det ene søskenebarnet mitt som nesten ikke er brukt og morfar kom med noen esker med gamle klær etter meg og lillesøster. Hoho fant noen store fine gulpekluter som så bra ut og i tillegg så fant jeg og mamma Mummi sengetrekket som jeg brukte når jeg var liten, og det så utrolig bra ut! Så da har jeg sengetrekk til lillegutten min også, tenke seg til.

Jeg gleder meg sånn til å se gutten min, og få finne ut hvilken personlighet han blir å få ettersom årene skal gå. Ser jo selv på lillebror Joakim hvordan årene flyr.

Han låner storedadda Celina sin mobil og headsett, liten musikkløve det derre.

Han er allerede blitt en ett år gammel skurk som finner på masse sprell som sliter ut hele familien, haha. Men skal bli gøy å se hvordan Joakim reagerer på at det kommer en bitteliten beby i hus. Kan allerede se de to guttene for meg når min lillegutt blir gammel nokk til å gå, herregud da kommer jeg og mamma til å springe oss galen.
Men faktisk så gleder jeg meg til det også. Å kunne kose med min lille gutt, holde han, synge for han og se han vokse, jeg gleder meg til og med til å bli vekket av han på natten. Det blir tungt, men jeg skal klare det uansett hva. Og Mats kommer til å bli verdens beste papps <3

I morgen er det opp og hoppe klokka 7. for da skal jeg være med mamma på jobb og klokken 10 så suser vi til sykehuset. Mamma skal være med siden de er så usikre på terminen, og verken jeg eller mamma er interesert i at jeg skal gå over tid. Mats skal også være med så klart, gleder meg til å se gutten vår!

Men nå er det på tide for meg og bebisen i magen og si GOD NATT!

  

hits