Facebook Legge meg til ?

september 2012

Hyttetuur med kjære!

Publisert:
30.09.2012
23:47

Heihei nå er jeg hjemme igjenn! har vært med Tord og familien hans til hytta deres i helge, SUPERKOS! Den er kjempefin herregud, kom inn i drømmehytta  : D  den er på Helgøy, og det er superfint dær!
Ogtjah vi har 2. månders jubile i dag, så har feira den hele helga kan vi vel si, vi dro på fredagen, i 4 tida siden jeg hadde ikke utplassering da fordi det var planleggingsdag i barnehagen (heldigvis), så da var det opp, shine huset, dusje, pakke og komme seg avgårde. Fint vær og fin natur hele helga, så nå er jeg uthvilt og klar til enda en uke med skole! Har hatt en flott dag i dag også selv om det var surt og komme hjem igjen, sånn med tanke på skole og ikke kunne våkne opp med min kjære vær dag, men tja jeg overlever vel.

Hohoho klarer ikke fatte at det bare har gått to månder, tiden bare flyr sin vei. Men så var vi bestevenner en god stund før vi ble sammen da kjære Tord <3 Elsk på deii <3 Hoho kommer aldri til og glemme dagen vi ble sammen, dagen rett etter lillesøsters bursdag hahah, gotta love it. Nei må vel se om jeg orker å fikse litt på engelsk powerpointen min før jeg tar kvelden. Må fremføre den neste engelsktime som da er på Onsdag. Å fyfaen, glemte nesten at jeg ikke har gjort naturfagsleksa som skal være ferdig til Tirsdag  O_O  Må gjøre den enten i kveld eller i morra etter skolen æsj. SEEYAH! GOD NATT!


§Isabell§

 

 

 

 

 


Kveldeeen

Publisert:
28.09.2012
00:29

God kveld alle lesere og alle bloggere :D Nå er det enderlig høstferie for meg! Den begynte egentlig i går, men måtte jobbe i barnehagen i dag og egentlig i morra også, men det er planleggingsdag, o lykke! Så dablir vel morradagen min å gå ut på soving, drikke vann, game og være på datan, og kaanskje være sammen med lillesøster og lillebror. Joah det er kos <3 jah så etter skolen dro jeg til Tord som jeg nå snakker med over skyype, wee looking so awesome, oog jeg fikk faktisk til og ta brae bilder av han i dag. Han prøver og få meg til å slette de nå, men det skjer ikke... Elsker deg Tordemann <3

Å nei dette blir ikke sletta :c du er nussetastisk på det bildet så stfu! Men ja, dagen har vært helt kreeei sånn me tanke på at jeg så ut som et lik i morrest.. tror jeg går i dvale vær gang jeg sover alene eller noe, for når jeg våkner så er jeg dødstrett. Ganske veldig superbra dag i dag egentlig, og jah joh jeg er en smule trett, men skal se ferdig filmen, det er ARISTOKATTENE på engelsk. Litt kjipt at den er på engelsk siden jeg bare har sett den på norsk, men bra er den uansett, "Everybody wants to be a cat, oh yeah" 

 

Burde jo da egentlig sove nå snart, men det får bare vente hihi, orker ikke legge med enda siden det er ferie og jeg kan sove til klokka halv 12 i morra. Får ikke lov av mamma å sove lengre for da fucker jeg til døgnrytmen min igjenn, og det vil jeg så absolutt ikke! Nesten nettopp fått den på rette kjøret igjenn etter at jeg var syk, fordeom jeg fortsatt er sånn småsyk så er jeg vertfall bra nokk for å gå på skolen, heldigvis. Mamma trodde jo at jeg hadde kyssesyka, men ifølge legen så er det bare en forkjølelse. De skulle da egnetlig ringe med denne uka, med svar på noen prøver de tok, men det har de da ikke gjort... tror ikke mye på at de blir å ringe, og jeg orker vertfall ikke ringe dem så den får bare være. Orker de faen ikke ringe md svar så orker ikke jeg å bry meg.

Men skal se om jeg blogger i morra, nå er det slutt på ting å skriveom desverre, så natta alle sammen!  :D


§Isabell§

 

 

 

 

 

Heihå nå er det skolee

Publisert:
24.09.2012
06:18

Good morgoon susnhines! Nå er det opp og hoppe tidlig som faen etter en lang helg på hytta  : )  Joda, skal ha prøve i dag, som jeg ikke fikk øvd på i helga fordi jeg glemte boka, men tror jeg kan det sånn passe godt fra før av så skal nokk gå bra å bare lese gjennom fort før timen.
Håper vertfall det skal gå bra. skal også ha framføring i norsk om meg selv, men der er jeg sikker på at jeg ikke glemmer noe hahah, eneste problemet der er at jeg kommer til å bli dritnervøs, men klarer det sikkert helt ok, men NÅ skal jeg en tur på badet igjenn og tørke håret før jeg skal spise, pusse tennene og fikse klar sekken og alt, SNAKKES senere  :D


§Isabell§

 

 

 

 

 

 


 

reinværs studiedag blæh

Publisert:
18.09.2012
16:06

Hei hei, har dere hatt en fin morra? vell min var vel okeii, opp kl 5 og ta buss til Tord hall 7 å vente på neste buss til skolen jaujau. Har studiedag? i dag.. troor det var det det var lol, så vi slutta kvart på 12 ellerno, å siden da så har jeg vært lamme Daniel fra klassen og Åddne. Fikk kjøpt meg Assassins creed Revelations i dag, ENDERLIG, fordi jeg nå har penger til det, wiih. å nå sitter jeg på dataen, Åddne sitter på playstation tror jeg og Daniel sitter og gamer på xbox'n. Vi er så sosiale gitt  C:

Her er forresten bakgrunnen på datan min  : ) fiksa den i timen i dag. *elsk*

så jah joh, da blir det å starte på powerpoint fremføringa når jeg kommer hjem (som egentlig skulle startes på i går). jau jau, ikke egentlig så mye å si annet enn at jeg skal til byen om ikke så lenge (skal se om jeg får med meg Daniel og Åddne) å så skal jeg møte Inger, hvis det ikke pissregner så blir vi vel litt i byen før vi drar til Inger piaah. Jah åsså fant jeg et ikke så gammelt, litt før jeg klippa håret kort bilde av meg hohoho tenkte jeg skulle legge det ut nå, så here we goo

Her er da det... Tord som er i bakgrunnen btw, såh.

og jah joh jah joh så kan det hende vi slutter tidligere i morra åsså (håpe håpe! *krysse fingrene og tærne*). Men for alt jeg vet så ombestemmer lærerne seg og sier at vi må være til 4 eller no, idunno.
Har jo enderlig fått ny mobil (roger sin gamle) så har lastet ned musikk til den, love love love! men jah da er det ingenting mere å si for øyeblikket annet enn at jeg hater håret mitt, blærgh.. SEE YAH!


§Isabell§

 

 

 

 

 


 

TILBAKE MED SKOLEPC

Publisert:
17.09.2012
20:46

Hei alle sammen! Har savnet dere noe forferdelig, føler meg som verdens verste blogger her jeg sitter siden jeg ikke har fått blogget på ufattelig lenge nå, men har bare ikke orket styret med mammas data og det, MEN NÅ er jeg tilbake med skolepc'n! *overlykkelig!* Har gledet meg som en unge til å få pc'n, ikke verdens beste, men den funker til det jeg trenger den til så samma det  : D

Såh har jeg jo ikke fortalt hvilken skole jeg kom inn på og det, vel, jeg kom inn på Breivika vgs, helse og sosialfag for faen! må gå førsteåret på breivika og så må jeg bytte til breivang til nesteår for å gå barn- og ungdom. Her er da et bilde av Breivika C:

 

Kjempefiin skole, flotte folk og god mat i kantina. Litt mange trapper for helse- og sosialfag elevene thoo, men tja går men HS så går man HS, da får man bare tåle litt svette på starten av dagen. Ser fram til flott rumpe når året er omme  : )  Klassen er kjempeflott, og ser frem til et fin fint år! Er ufattelig positiv til skolen og alt, og forrige uke allerede, var vi i praksis i barnehage å det var en erfaring jeg trengte hahah, rare spørsmål, men det var koselig. Søte unger.

Sååh, nå er det kvelden og jeg skal fikse ferdig på pc'n, laste ned alt jeg trenger å sånt, og fikse litt på powerpoint fremføringa som jeg enda ikke er begynt på, enkelt og greit så skal jeg forklare om megselv, blæ. SNAKKES


§Isabell§

 

 

 

 

 

hits