Facebook Legge meg til ?

august 2013

Søkk sliten

Publisert:
23.08.2013
21:32

God kveld alle sammen, her sitter en søkk sliten Isabell som gleder seg til å køye med kjæresten sin. Mats er allerede lagt seg for kvelden, tror han var litt sliten etter skolen stakkar. Jeg derrimot må holde meg våken litt lengre så jeg får sove, selv om jeg er søkk sliten og ganske så trett. Kjenner at de få dagene jeg har vert på skolen, egentlig er litt for mange dager. Er såvidt jeg klarer å gå etter en skoledag.

Det er fint å møte venner og slikt, men så er det jo fult mulig og møte dem etter skoletid også så jeg slipper å stresse meg opp klokka 6 for å komme meg på skolen og så sitte i flere timer å høre på snakking om fag og andre ting som jeg likevell må høre på nytt til neste år, så jeg bare permiterer meg resten av dette året. Er tross alt ikke lenge til den kjære gutten min kommer, og da må jeg være uthvilt.

Music | via Facebook

Inntil jeg kan glede meg over at babyen min sover i stillhet, så får jeg forsvinne inn i musikk når jeg vil slappe av. MUSIC IS MY LIFE! forsåvidt. 
Men jo ja jeg kjenner jo at jeg blir nervøs av å tenke på hvor kort tid det er til jeg har termin.. klarer ikke slutte å tenke på "enn hvis vannet går nåh?" så når jeg sitter på bussen eller er alene hjemme så kommer alle mulige måter ting kan skje på susende gjennom hodet hahah. Det er fælt hvor mye man kan grue seg til en fødsel altså.
Men nå tror jeg det er god natt fra meg .. 

Skole!

Publisert:
20.08.2013
09:42

Sitter her klar som et frø for å komme meg på skolen og møte FOLK! Må jo få med meg første skoledag slik at jeg kan snakke litt med lærere og rådgivere og slikt. JEG ER KLAR!


Jeg er så klar at jeg har lyst å sove...


Men eyh her er en liten kar som er våken! huhu sittemage.

 

LYKKE TIL ALLE SAMMEN!
Anonymt spørsmål -svar

Publisert:
20.08.2013
09:33

God dag alle lesere, jeg fikk et anonymt spørsmål som jeg tenkte jeg skulle svare på c: Her er spørsmålet: hvordan ble du gravid? gikk du på ppiller eller hadde du ubeskyttet?

Og her kommer da svaret: Jeg hadde ikke ubeskyttet sex, har aldri tort det fordi jeg ikke ønsket å bli gravid, jeg skulle få satt inn P-stav av legen, men han/hun gjorde ikke jobben sin skikkelig, for en P-stav skal sitte inne i 3 år, og det står til og med i bruksanvisningen som legen leste over før staven ble satt inn at man skal utelokke graviditet. Altså passe på at jeg ikke er gravid før staven skal settes inn. Dette ble ikke gjort og hadde legen sjekket det så hadde jeg fått vite at jeg var litt under en måndte på vei, og jeg hadde fått velge selv om jeg ville beholde eller ta abort.

Jeg trodde legen hadde sjekket før hun satte inn staven, og det eneste graviditetstegnet jeg fikk var at menstrasjonen forsvant, noe legen sa var vanlig når man får satt inn P-stav.
Så for å si det slik, 12 uker er grensen for abort. Jeg var 23 uker på vei når jeg fant ut om graviditeten, så det var alt for sent. Og her sitter jeg da, gravid og faktisk ganske stolt over det.
Man må bare sette hodet mot sky og ta ting med et smil. Den lille gutten min har det i hvertfall supert!

Og forsåvidt jeg også  ; ) 

Men kan ikke si at legen skal få slippe unna uten kamp, for det å utelokke graviditet før man setter inn et slikt prevansjonsmiddel skal være standard prosedyre uansett hva.

  


Bilde: babymage uke 28-29

Publisert:
18.08.2013
19:10

Bildet ligger allerede på facebook, så noen har sett det før dah. -Men her er vertfall magen min.

 HAVE FUN

 

 

Ferie altså...

Publisert:
13.08.2013
14:39

Joda nå er det ikke lenge til skolen starter og alle gjør seg sånpasselig klare til det, bortsett fra meg som prøve å få kontakt med den ene rådgiveren på skolen jeg skal starte på for å fikse slik at jeg får permisjon og slikt fordi jeg får ikke gått på skolen lange tiden før jeg får den lille gutten min, men såklart er den rådgiveren jeg har prøvd å få tak i i sånn ca 1 månte enda på ferie... Forbasket altså, må få fikset dette før skolen starter liksom!

Hahah, fine fine rageface altså. Den ligner faktisk litt på meg dah, menne det er en hemmelighet så ikke fortell det til noen. Forresten så fortalte mamma meg at jeg må ha smør på brødskiva for at ungen skal få mest mulig næring og slikt og for å si det slik så er jeg IKKE glad i smør på brødskiva med mindre jeg skal spise det med ost på. Så hver gang jeg spiser syltetøy nå så har jeg "ikke like dette" ansiktet på 100%. Herslige herslige smørsmaken overdøver jo alle andre smaker... men får bare overleve det, gjør det for å gi gutten min næring når jeg ikke har lyst på annet en syltetøy på skiva. 

Hmh, når jeg tenker over det så har han ikke sparket noe serlig siden jeg sto opp.. Men så hoppet han jo ganske mye i natt også så kanskje han sover hehe, får se om han sparker noe mer senere i dag :)

SNAKKES

 

 

 

GOD MORGON!

Publisert:
10.08.2013
12:32

Heihåååå da er det bursdagstid fra kl 2 og heeeele resten av dagen, har nettopp fikset toppingen på cupcakesene så nå er de fine og blå, og såååååååå.... ligger jeg nå her på rommet mitt og slapper av før rabalderet braker løs, YESS!

hoho fysj det blir vel noe lignende som på bildet, bare med mange barn og masse kake og godterier, og i bakgrunnen en masse voksne folk som sitter og skravler og drikker kaffe haha. Every time liksom.
Nei men det er koselig når hele familien samles og snakker om ting og tank, håper bare svimmelheten min slutter til da... aner ikke hva det er men når jeg står så føles det ut som om jeg skal besvime. Er litt vant til det siden jeg sleit masse med det å nesten besvime før, men det har aldri vart så lenge før. varer vanligvis bare noen få minutter.. creepy, men det ordner seg vel. kanskje prøve å spise noe, eller drikke mer. Menne SNEIKAS.

 


 

~LOVE~

Publisert:
09.08.2013
22:46

Her er noen bilder som jeg fant på Weheartit, som jeg syntes var søte  c:  ENJOY!

If you can dream it, you can do it. | Quotes

❤ とてもかわいいね ❤ | via Tumblr

(14) galaxy print | Tumblr

- Pink *-*

Saphir/

 Tumblr

(8) balloons | Tumblr

Bubbles

Untitled

 

BLUBB BLUBB

 

 

 

Full fyr og babyglede

Publisert:
09.08.2013
20:57

Heihå, nå har det vært masse kakebaking og rydding/vasking og jeg kjenner allerede at jeg begynner å bli sliten av å se på alle kakene som står på benken og roper etter meg. Men så får jeg jo spise dem i morgen da, GLEDINGS!  Er ikke egentlig så mye mer for meg åå gjøre siden jeg ikke skal bøye meg så mye, så har for det meste hjulpet til med kaker og muffins, og såklart tørket støv her og der.

Blir fint å få bursdagen overstått, må nesten se om jeg får fylt på busskortet mitt snart siden det er mye legetimer, jordmortimer og andre ting som jeg må ta buss til framover. Bah bussen.. blir altid å elske å busse, men er så ufattelig herslig å se på bussprisene stige heletiden, er liksom dyrt nokk og bo utenfor bygrensa, men så skal de gjøre det dyrere og dyrere. Snart orker vel ikke Mats og komme på besøk mer fordi alle pengene hans forsvinner på buss fram og tilbake fra meg hahah.

Men jeg kjenner at for hver gang lillegutten min sparker så gleder jeg meg bare mer og mer til han kommer ut og hilser på. Er ikke så lenge til han kommer at det gjør noe, men herregud jeg trodde aldri at jeg ville glede meg så utrolig mye. Jeg lurer sånn på hvordan han ser ut, hvordan han blir å oppføre seg og hvordan han vil utvikle seg gjennom årene som kommer. Oktober er så utrolig nert, men samtidig så utrolig langt unna. Får bare smøre meg med talmodighet og glede meg over at han har det bra <3

Har tenkt en del på navn også, siden folk spørr om jeg har kommet fram til noe enda osv.. Og jeg har da kommet fram til et navn. Er enda ikke 100% sikkert at jeg velger det, det må nesten vente til han kommer til verden, men er meget sikker på at det blir det jeg har funnet til nå. Jeg har kommet fram til Noah Alexander. Kom fram til Noah først, men det ble liksom så ensomt og Alexander er perfekt som mellomnavn. Min lille fantastiske gutt.

Men nå skal jeg gå å se om de trenger noe mer hjelp med kakene og det, HA EN FIN KVELD!

 

 

Papirer, papirer og mer papirer

Publisert:
09.08.2013
14:38

Hei til dere alle! Nå sitter jeg her og ser meg rundt på rommet mitt og det eneste jeg kan se er en masse hauger med papirer... Kjenner jeg blir stressa av at de bare ligger der, for jeg kan ikke kaste de heller.. Noen kan jeg såklart legge i mapper og sånt, men noen må jeg ha liggende fremme så jeg ikke glemmer å skrive på de. Bajas.

Jah også ringte jeg til Breivang videregående skole i Juli, for jeg må søke permisjon dette skoleåret, men da fikk jeg beskjed om at de som kan hjelpe meg med det var på ferie og at jeg måtte ringe tilbake i August, som jeg da gjorde i dag.... OG sjokk sjokk, jeg fikk beskjed om å ringe på mandag og sjekke om de er kommet tilbake... Forbanna dritt... jaja får bare ringe på mandag og sjekke.

Ellers i denna familien så gjør vi klart til bursdagsfeiring for Celina som ble 11. år den 29. Juli og Elias som ble 5 år den 2. August, altså for en uke siden akkurat. Er fint å feire bursdagene deres sammen siden de er så nært hverandre, istedenfor å feire to ganger. Mehe når jeg har bursdag har jeg ingen som har bursdag i nærheten av meg, sånn me unntak av det ene søskenebarnet mitt, men jah. Så jeg feirer altid alene... de gangene jeg orker å feire såklart... Som ikke er så ofte   : )  for mye stress for meg.

Men en ting kan jeg love, jeg har mye mer papirer enn dette... de er overalt! Like før alle arkene angriper meg og spiser meg levende. Men sånn er det vel når man blir gravid.
Har i hvertfall fått en oppvekker i dag av lillegutt... lå å vrei meg i senga og ville ikke opp og før jeg viste ordet av det så sparka han så hardt han kunne opp mot ribbeina mine, da tok det ikke lange tiden før jeg hoppa opp av senga og sa meg eni i at jeg måtte opp og nyte dagen. Litt synd at sola forsvant mellom skyene igjen da.. Hadde vært fint med en dråpe sol i dag, og kommer ikke sola tilbake så kan det godt regne, tordne og lyne litt for meg. Men nå skal jeg se om de trenger noe hjelp til å spise kakedeig der ute. SNAKKES

 

  

I don't love food....

Publisert:
07.08.2013
17:08

Heh, neiii jeg er ikke sulten, og jeg sitter ikke på Weheartit og søker på bilder av  goood mat som ser ufattelig delicious ut.... hehe neiiidaaa... okei kanskje jeg er litt sulten, og det kan hende jeg fant noen skikkelig deliciouse bilder av mat på en side som heter Weheartit... men altså jeg mener at det ikke er noe galt i å vise dere dem siden jeg allerede har funnet en masse bilder, så hehe værsegood allesammen, kos dere med bilder av mat, prøv å ikke få lyst på noe av dette da  : D

 

Untitled

Pinterest

Piccsy :: Photo

Pinterest

Untitled

Red Lentil and Coconut Curry Soup | The Partial Ingredients

Linguine with Shrimp in Thai Green Curry Sauce‏

moim daniem » ryby i owoce morza

Everything Healthy | via Tumblr

Untitled

(100+) Tumblr

Likes | Tumblr

... | via Facebook

Untitled | via Tumblr

Inspiration | ВКонтакте

Food

Untitled

Bestfriend
| via Facebook

 

Håper familien kommer hjem snart så vi kan lage middag... er like før jeg lager meg stekte nudler med grønnsaker og en eller annen sauseting til ellernoesånt. Gad jeg har lyst på noe med pasta i...

HA EN FIN DAG

 

 

 

 

 

 

Jordmor og bursdag

Publisert:
06.08.2013
23:08

God kveld alle lesere, nå har jeg hatt en lang og innholdsrik dag. For og si det slik, det å finne fram til Jordmorsenteret var faen ikke lett, de hadde liksom gjemt det bort slik at jeg måtte lete etter det, tok meg en evighet, men jeg fant fram til slutt etter mye spørring etter veien og leting gjennom diverse dører og slikt. Søkte jo opp på google for å finne ut i det minste sånn ca hvor det var og emh jah det var ikke på den plassen som google viste meg hahah, her skal dere få se.

For de som bor i tromsø er det nokk litt lettere å forstå, men i hvert fall, det vises at det er inn i et smug og greier, hvor det egentlig var, vel det er en fin historie, jeg måtte gå inn i det store bygget rett under Storgata, der inne måtte jeg heeeeelt bakerst i bygget og finne en fin liten skummel trapp, så måtte jeg trampe opp til 4 etasje hvor jeg så måtte finne ut hvor i alle dager den forbanna døra var... Den hadde gjemt seg på andre siden av en heis, så måtte trykke etter heisen, og gå gjennom den og til andre siden, når jeg omsider kom meg fram, så var jeg så sliten at jeg holdt på å svette bort, for jeg måtte jo gå lenge først å spørre rundt for å finne ut hvooooor i alle dager det var henne. Men takk gud jeg fant fram i tide til timen min hahah.

Etter det var det å surre litt rundt og vente på at Mats skulle bli ferdig på jobb og sååååå var det å ta next bus to Matto c:  Hos han var det nemlig bursdagsfeiring for bestemora hans. Hele familien hans er suuuuuperkule! og kjempesnille hahah, de har vist blitt enige om at jeg er søt. Klarer fortsatt ikke holde inne rødmen når de sier det huh, så ser ut som en sprekkeferdig tomat der jeg sitter. 

Men herregud jeg har blitt glad i familien til Mats, de er alle kjempesøte! <3  Det var suuper mat i dag, omnomnom, gryterett ting med ris og kake til dessert, trodde jeg skulle spise til jeg sprakk fordi det var så ufattelig gooooodt. Åsså måtte jo bestemora og tanta hans få prøve riften hans. Heer er et bilde av den så dere forstår litt mer hva jeg snakker om.

Den er ikke ferdig enda, men i hvertfall. Det er en slaks briller du har på deg hvor hvert øye ser forskjellig vinklede bilder, sånn at det skal se 3D ut og slik at man føler man er i det. Det er noe av det mest awesome jeg har prøvd ever! Det er virkelig en ting som er verdt å kjøpe om man er spilleinteresert, for dette er helt sykt stilig. det er som å være med i spillet, som om man er der selv. Såh det er litt flaut når Mats står å ser på mens jeg prøver dem og glemmer helt av at det ikke er ordentlig, så jeg sitter og strekker hendene ut for å ta på det jeg ser foran meg, eller når jeg krymper sammen for å ikke bli truffet av noe, men AWESOME det er den!!!! 

Ellers i dag har det ikke vært mye, er egentlig ganske sliiten nå så blir vel ikke gjøre annet enn å snakke med folk på face og høre på musikk til jeg er så trett at jeg bare må legge meg.. alene i den kalde senga mi uten Mats der, buh   det er trist å sove alene. Så stille og kaldt og ensomt, men nå glemte jeg jo nesten at lillegutten i magen min er der haha, da er jeg jo ikke 'alene' liksom han er jo der inne i magen min og hopper og spretter og gjør meg svoolten, elsker det c':

Men da sier jeg GOD NATT til dere alle 

 

 

 

Grøssende start

Publisert:
06.08.2013
07:20

Hei dere, i dag fikk jeg en grøssende start på dagen må jeg si. Den ene dagen jeg måtte opp tidlig for å fikse meg og suse til byen for time hos Jordmor DA skal alt gå feile veien... 
Joda jeg kommer meg opp i tide, en time før bussen drar sånn at jeg har tid til å fikse meg og våkne ordentlig før jeg drar. Jeg trasker sakte men sikkert inn i dusjen, trøtt som bare pokker og der finner jeg ingenting annet en..... KALDTVANN! .... Det strømmer ut kaldt vann av dusjen, så kaldt at jeg ikke engang vil vaske meg under armene eller på føttene, fisjh! Uansett hvor mye jeg vrir og vender på temperaturskifteren så endrer ikke temperaturen seg fra KALDT. Så jeg skal dra til byen og se ut som et fugleskremsel i dag. Flotters. Aller super toppers.

Nei fyfaen, om noe mer går feile veien nå så legger jeg meg!.... etter jeg har vært hos jordmor såklart c:  Men da får den trøtte Isabell bare krype sakte men sikkert mot kjøkkenet og finne seg noe snadder til frokost... må huske å sjekke maten før jeg spiser den så jeg ikke spiser noe fælt. Også må jeg ha fikset alt ellers klart så jeg ikke ender opp me å komme på at jeg har glemt noe ufattelig viktig på buss mot byen. Nei nå får det være nok for nå altså..

WISH ME LUCK!

 

 

  

endret bloggen

Publisert:
06.08.2013
02:21

Heidere, nå har jeg endret diverse ting og tang på bloggen, inkludert den lille figuren oppe på fanen deres som før var den standarde 'blogg' iconet, men som nå har blitt et rosa eple. Har endret bakgrunn fra sort til dette søte bildet som dere ser, endret skriftfarge, laget en ny header som da er midlertidig til jeg orker å tegne en ny en. 
Er enda ikke 100% fornøyd med designet så skal se om jeg endrer noe mer en annen gang, men nå er det på tide for små kakemonster med kakemonsterbebis i magen å gå og sove søtt i senga.
Vi snakkes folkens!

GOD NATT 


§Isabell og bebis§

 

 

 

 

 

 

Babismage uke 28

Publisert:
02.08.2013
01:12

Her kommer et bilde av babismagen min, jeg er nå i uke 28, snart 29, og både magen og lillegutten min har vokst. Er helt merkelig og se ned på magen min nå fordi den plutselig har blitt stor... sick!

Legen sa at den var enda litt liten, men eyh det kan være det samme så lenge gutten har nokk fostervann, vokser normalt og sparker for meg  : )  Elsker å kjenne sparkene hans, men han er litt lur, for når jeg skal ha mamma eller noen andre til å kjenne eller se at han sparker eller beveger seg så slutter han helt. Den eneste han ikke har gjort det mot er Mats haha. Han elsker å sparke når han hører stemmen hans eller har hånda mot magen min og jeg tror det er det som gjør meg mest glad av alt. Elsker dere Mats og bebisen min <3 

GOD NATT ALLE SAMMEN!


§Isabell og bebisen§

 

 

 

 

Stekende varmt og tegning

Publisert:
01.08.2013
14:50

Heihå her er en nesten bortsmeltet Isabell på bloggen sin igjen og skriver tull og vas. Er så varmt ute at jeg sliter med nattesøvnen, og på dagtid er det enda varmere så da er det bare å glemme soving. Men skal ikke klage på finvær når det ikke er så ofte sol ute  : )  Lillegutten i magen min koser seg nå uansett, så det er bra. Var på ultralyd på fredagen, og alt er som det skal, de er bare veldig usikre på terminen min, eneste de klarer å bli enige om er at gutten skal komme i oktober. Må få ekstra oppfølging pga usikkerheten så jeg ikke går flere uker over tiden.
Blæh ellers har det ikke skjedd stort i denne familien, Celina hadde bursdag den 29. og Elias har bursdag på fredag så da blir det kakespising på fredag. Ogsåååååååå skal jeg til jordmor på tirsdag. 

Fantastisk mye info fra meg i dag altså, wohoo... Men i hvertfall så står det i overskriften noe om en tegning, så skal legge ut bilde av den, er ikke helt fornøyd med den enda fordi hun mangler en arm og greier og greier, men det er vel fikset til i kveld, med mindre jeg setter meg ned og spiller minecraft istedenfor. får sjå, men her er tegninga.

Dett var dett og nå skal jeg finne meg en is, SNAKKES.


§Isabell§

 

 

 

 

 

hits