Facebook Legge meg til ?

juli 2013

Rigge seg til

Publisert:
20.07.2013
20:04

Heihå, nå har jeg akkurat begynt å rigge til slik at jeg kan sitte rett og behagelig mens jeg tegner og samtidig ha der ryddig rundt meg, kunne ha en kopp med Te ved siden av meg og ha en del inspirasjon hengende rundt meg  : 3 Kjenner jeg er ganske så fornøyd. Alt som mangler nå er Te-koppen og ideer strømmende som en elv!


Her er den eldgamle pulten min, med tv, xbox, stol foran klar til å legges pute på så man får det behagelig, datan står klar, og litt inspo hengende rundt

 


Her er datan min og min kjære Bamboo Tegnebrett klar for å tegne!

 


Åsså har jeg den store bamsen som lillegutt fikk av mamma, den har på seg skjerfet jeg strikket og holder et skilt som skal henge over senga hans.
Åsså har vi vårt nye bedlem, den lille hvite kaninen fikk lillegutt av Michael som jeg møtte i kroken for noen dager siden  : )
Såklart må jeg ha det stående som inspo på pulten min, fine fine tingene.

 


Disse karene er noen gamle nøkkelring pyntebamser som jeg har stående i roteboksen på pulten. Fikk de av mamma for sånn et år siden ellerno? Digger dem!

 

Så da mangler bare en kopp med goood Te, litt musikk og en pute bak min rygg. Så er jeg 100% klar til å starte tegning. Har vært med Mats siden i går kveld når de kom hjem fra ferien så derfor ble det ikke mer blogg på meg før nå. Har savnet han sånn og det var ufattelig herlig å være sammen med han! Overnattet og greier. Kos <3
Men så måtte jeg jo hjem i dag da også går det ingen buss i morgen og kjære Mats skal jobbe i uka som kommer, så får vel se om han kommer på besøk snart, han må jo se rommet mitt!
Huhu, men nå skal jeg fikse resten og sette meg i tegning, KOS DERE VIDERE!


§Isabell§
 

 

 

 

Kjære kommer hjem c':

Publisert:
19.07.2013
14:05

Yeey! Mats kommer hjem tidligere enn han egentlig skulle så da får jeg kanskje møte han i dag ogsåå!  :'D  Herregud det har vært kjedelig uten han... Men endeliig kommer han tilbake til tromsø, deiliig.

Fine fine kjæresten min <3


§Isabell§

 

 

 

 

Barnevakt for hyena

Publisert:
18.07.2013
21:13

Heihåå!! Nå har jeg vært på Jekta sammen med familien og vi fant en supersøøt babybok til lillegutten min. Og helt siden vi kom hjem har jeg passet på lillebror, den lille hyena. Han er helt grei inntil han ser mamma haha så når hun kom inn har det ikke vært annet enn hyling, men han er søt fordeom. (håper virkelig ikke ungen min blir sånn O.O )

Før vi dro så jeg videre på en serie jeg har holdt på vent en stund nåå, er en ufattelig teit serie thoo.... Sora no otoshimono forte.


Her er Ikaros, Sohara, Tomoki og chaos.
Tomoki er hovedpersonen, en veldig kåt gutt... -__- 

 


Dette er Ikaros. Hun er en Angeloid.

 


Dette er Nymph, også angeloid.

 

 

Så langt er Ikaros og Nymph yndlingskarakterene mine c: De er supersøte! orket ikke ta med alle karakterene i serien fordi det blir flere jo lengre inn jeg kommer, og akkurat nå er jeg snart ferdig med episode 7 av 12. Det skal også være en film som fortsetter serien, skal sjekke det litt mere opp for er det virkelig sant så skal den ses! Men hvertfall ... kan legge ut bilde av babyboka i morra, akkurat nå skal jeg sette meg ned med resten av de 5 episodene og strikkinga mi, og bare slappe av! DIGG!


§Isabell§

 

 

 

 

Morgensang

Publisert:
18.07.2013
11:49

Hei alle, tenkte jeg  skulle starte dagen med en fin fin sang jeg fant som jeg vil dele videre med dere. Dagen min har nesten nettopp startet, fikk grøt til frokost og greier, og nå skal jeg finne en anime serie og titte på i en stund før jeg tar en god dusj! Så kos dere med sangen inntil videre  : )

 


§Isabell§

Tireeeeeed!

Publisert:
17.07.2013
22:37

Det har vært en veldig fin dag sånn egentlig, har dratt til Kroken og møtt Michael som ga babisen en liten kaninbamse, også har vi ikke gjort annet enn å gå rundt og snakke om alt og ingenting.
Veldig koselig <3 
Så har vi vært hos stebesteforeldrene mine og spist, jeg tror jeg spiste for 5 personer i dag også... men det kom ikke som et sjokk egentlig. Nå sitter jeg bare her og savner Mats mens jeg kjenner tretthet og slapphet krype rundt i kroppen min som en orm. Bare det å stå opp om morgenen gjør meg sliten og lei.
Gleder meg til Mats kommer hjem og jeg kan klemme og kyssse på han igjen.
Savner også det å våkne med han som ligger og holder rundt meg om natten, verdens søteste kjæreste. savner deg Matto <3 

 

Disse bildene er hentet fra Weheartit

Стереотипы | VK

Untitled

Chasing Skyline | via Tumblr

Untitled | via Tumblr

 

Er du utslitt?

§Isabell§

 

 

 

 


Bilder: babymagen og meg

Publisert:
17.07.2013
15:44

Her er et bilde av babymagen min i kjole, tatt rett før dåpen til lillebror Joakim. Også et bilde av ansiktet mitt hahah bare fordi hvorfor ikke. 

 

 

Nå skal jeg fikse meg klar til å dra til Kroken og møte noen venner, KOS DERE VIDERE!

§Isabell§
 

 

 

 

 

 

Pregnant anime girls lol.

Publisert:
16.07.2013
22:42

Bildene er hentet fra google.

 


 

 

NATTA ALLE!

§Isabell§
 

 

 

 

 

Utslitt, og 17 tegn på graviditet.

Publisert:
16.07.2013
22:19

Heihei, grunnen til at jeg ikke blogget tidligere i dag har vært fordi jeg er så utrolig sliten, skal ingenting til for at jeg skal bli helt utmattet og må ta en pause. Så er det jo noen av symptomene på graviditet at man er trett og sliten osv. Så tenkte jeg kunne legge ut 17. tegn på graviditet som jeg fant på en side, de forteller litt om hvorfor det er et tegn også så here we go!

 Fortere andpusten. Fosteret trenger oksygen, du har mer blod i kroppen og blodtrykket faller.

Ømme bryst.
 Får du såre og tunge bryst, samtidig som brystknoppen og området rundt større og mørkere, og mer synlige blodårer, kan det være et av de første gravidsymptomene.

Trøtthet.
 Blir du plutselig utslitt, kan det være et symptom på en hormonøkning i kroppen.Kvalme. 
De fleste gravide kvinner føler kvalme og ubehag fra uke seks.

Hyppige tissepauser. 
Gjennom graviditeten vil kroppen produsere ekstra mye væske.

Hodepine.
 Et annet tidlig tegn på graviditet er hodepine. Må du ta smertestillende piller, bør du velge produkter som inneholde paracetamol og ikke ibuprofen eller naproksen.

Ryggsmerter. 
Er du øm i korsryggen? Hvis du normalt ikke plages med ryggen, kan det være ligamentene som blir «løsere».

Magesmerter/kramper i lysken.Hvis du har kramper i lysken, kan det være livmoren som vokser og strekker seg for å gjøre seg klar for en baby.

Lyster ? pica. 
Får eller mister du plutselig matvaner du ikke har hatt tidligere, kan det være kroppen din som forteller deg at du er gravid.

Forstoppelse og oppblåst mage. 
Ekstra hormoner kan gjøre fordøyelsessystemet tregere.

Humørsvingninger. 
Hvis du føler deg hormonell, er det kanskje fordi kroppen prøver å tilpasse seg sin nye hverdag og nye hormoner.

Høy kroppstemperatur.

Sterk luktesans.

Svimmelhet og besvimelse.Lavt blodsukker eller høyt blodtrykk kan føre til svimmelhet.

Små blødninger. 
Er det mensen? Hvis den er mye lysere enn normalt, og kommer noen dager tidligere enn ventet, så kan det hende at de er det befruktede egget som har festet seg til livmorveggen. Det anbefales å ta kontakt med lege eller jordmor, hvis du oppdager blødninger i svangerskapet.

Forsinket menstruasjon. 
Det mest avslørende tegnet kan være uteblitt menstruasjon.

Positiv graviditetstest.
 Du kan ikke være sikker før du tar en graviditetstest. Hvis den er negativ, men mensen fremdeles uteblir, kan det hende at du har tatt testen for tidlig. Vent noen dager og prøv igjen. Hvis den er positiv ? gratulerer!

 

 

Det er litt merkelig at man får sånn supermann luktesans da... men i hvertfall, jeg har ikke hatt noen spesielle tegn på graviditeten sånn egentlig. Burde jo merket noe på de 23 ukene jeg hadde gått gravid før jeg fant det ut, men tegnene kom ikke før en uke senere. Da begynte jeg og få mage, legge mer merke til hva jeg hadde mer lyst på av mat og nå kommer tretthet, ryggsmerter, vondt i hoftene og hodepine. De eneste tegnene jeg har hatt før det var hyppige tissepauser og humørsvingninger.. Hadde såklart ikke mensen, men det trodde jeg kom av P-staven, fordi legen min sa at noen misten den helt, mens noen kunne små blø.

Trettheten og humørsvingningene er de som irriterer meg mest... Fysj jeg kunne ha sovet flere dager i strekk, det eneste som hadde vekket meg var sparkingen fra lillegutt, og så hadde jeg sovna igjen. Og humøret mitt er verre enn skikkelig ille PMS... groteskt  O.O  Er såklart ikke annet å gjøre enn å ta seg i nakken og heller småmumle i irritasjon over meg selv hahah.
Men så kommer jo alle de gode tingene og retter opp i alt igjen. Lykken av å kjenne spark, kjenne at han ligger inntil magen min, til og med når han sparker på blæra mi så jeg må springe på do i all hast er kjempefint, for da vet jeg at han har det bra. (og er mektig flink til å treffe...)

Men nå skal jeg avslutte dette innlegget for dere  ; ) SNAIKES.

§Isabell§
 

 

 

 

 

Ny header c:

Publisert:
15.07.2013
12:26

Som noen av dere sikkert legger merke til så har jeg fått ny header, fordi den gamle var egentlig bare et bilde jeg valgte hehe.
Så denne har jeg tegnet selv. Kan hende jeg blir å endre litt mer på den etterhvert, men må bare finne noe å legge til først. her er vertfall det bildet jeg brukte som header, og headeren jeg har nå.

 

GAMLE:


fra filmen Min nabo Totoro

 

 

DEN NYE:

 

Så var da det sakt... noe mere har jeg egentlig ikke å si enda fordi det er så tidlig på dagen. Eneste som har skjedd i hodet mitt så langt er mat,mat,mat og så har jeg kjent lillegutt sparke. Koselig start på dagen sånn helt egentlig. Men må fortsatt finne no mer å ha på headeren, så om dere har noen forslag så er det bare å kommentere i vei! 

HA EN FIN DAG VIDERE!

§Isabell§


 

 

 

 

 

 

Det er helt merkelig og tenke på..

Publisert:
14.07.2013
22:35

Jeg kommer fortsatt ikke helt over tanken på at jeg er gravid.. Er så merkelig og vite at jeg har et lite levende menneske i magen. Greit nokk, det er ikke så morro når han holder meg våken midt på natta med å leke hoppeslott i magen min, men klarer ikke være noe annet enn glad når han hopper rundt der inne. Er herlig og vite at han har det bra og at han viser tegn til å kose seg. 
Mens vi var i kirka i dag for eksempel, så satt jeg og fulgte med på veggpynten som var der og plutselig ser jeg i sidesynet at magen min gjør et skikkelig hopp, haha. Begynte nesten å flire midt i gudstjenesten. Og senere når vi skulle spise kake så hadde han hoppeslott i magen når han enderlig fikk kake av meg c:  Kan ikke si annet enn at dette er virkelig min sønn!


Skulle såklart ønske jeg var eldre og ferdig med utdanning osv, men nå hadde jeg ikke noe valg anng det så da tar jeg det heller med et smil, og gleder meg til lillegutten kommer. Jeg vet at dette skal jeg klare uansett hva som skjer, men ingenting skal få ta fra meg ungen min på noen slags måte, UANSETT hva! 
Det er mange som spør om jeg kan beskrive følelsen av å ha en bebis i magen, men jeg klarer ikke helt sette ord på det. Det er så mange følelser og tanker som kommer og går hele tiden, det eneste jeg kan si er at det ikke kan måles med noe annet som jeg noensinne har følt før. Det er helt absolutt vidunderlig og kjenne han sparke, se han på ultralyd og høre hjerterytmen hans. At det er min lille gutt, og at han ligger inne i magen min er en god følelse, jeg føler meg spesiell som kan oppleve det, selv om det er mange andre som såklart også er gravid, men dette er liksom min sin.
Så for å si det sånn kort, man aner ikke hvordan det føles før man føler denne følelsen selv.

Såklart råder jeg ikke folk på min alder til å få barn nå, liksom med mindre man føler seg klar for det og er sikker på at man ikke blir å slite ekstremt osv... og aldri stol 100% på legen deres! Jeg har altid vært forsiktig når det kommer til sex, og passet på beskyttelse hele tiden. Det som skjedde feil var at når jeg skulle få P-stav så var jeg allerede 1 måndte på vei. Noe legen skulle ha funnet ut, for man skal utelukke graviditet før man setter inn et prevansjonsmiddel på noensomhelst. Jeg var 16 år når jeg fikk p-staven og stolte på at legen gjor jobben sin fult ut, noe som ikke ble gjort. Og siden jeg ikke har hatt noen svangerskapstegn før etter at jeg fant ut om graviditeten så har jeg regnet med at jeg ikke var gravid. Grunnen til at jeg sjekket var fordi mamma merket strekkmerker på brystene mine, noe jeg ikke så på som farlig. Jeg er glad for at mamma fikk meg til å sjekke, fordeom det allerede var forsent så fikk jeg i det minste vite om graviditeten før jeg plutselig endte opp på sykehuset midt i fødselen.

 


Jeg er sint på legen min for at hun/han ikke gjor jobben sin, men nå som jeg snart er 27 uker på vei så er det ingenting å gjøre med det annet enn å gjøre helvette for henne  ; ) 
Jeg klarer rett og slett ikke være annet enn glad, og jeg gleder meg helt sykt til å se gutten min når han har kommet ut. (gleder meg ikke like mye til å føde thoo...) Dette er jeg fast bestemt på at skal gå bra og jeg skal gi den lille gutten min et så godt liv som jeg bare klarer. Elsker han allerede! Også elsker jeg Matsie min som er på ferie enda <3 Gleder meg til han kommer hjem.

SNAIKS!

§Isabell§
 

 

 

 

Håret lever o.o

Publisert:
13.07.2013
23:13

Hååååååret mitt lever sitt egent liv! Skulle legge lillebror åsså fikk jeg J-rock style på den ene siden... Merkelich... vises ikke så godt på bildet thoo fordi det ble så lyst med hvit vegg og greier.

Mitt hååår.

 Uruha sitt hår, han er med i bandet The Gazette.

 

Swaiii swaaaaiiiii. Menne det ser bare sånt ut på den ene siden.. på andre siden av hodet mitt er det HELT flatt som en pannekake. Mehe, håret mitt lever.


§Isabell§

 

 

 

 

 

Farga håret

Publisert:
13.07.2013
22:15 

Så jodah, samme mørke fargen som altid, men fikk ihvertfall bort etterveksten  : D så ser litt bedre ut til tross for at jeg ikke har orket å fikse meg i det hele tatt i dag. Assa, synes jeg er ganske smæxy med de fine ansiktsuttrykkene mine, absoluutleey gooooorjuss! 
Så nå skal jeg være barnevakt en litenstund mens mamma og Roger fikser mer til dåpen i morra, er en grei deal fordi ungene sover, mehe. SNÆKKS.


§Isabell§
 

 

 

 

 

 

Innholdsrik dag...

Publisert:
13.07.2013
17:24

God dag til dere! I dag er nokk en av mine mer innholdsrike dager, så langt har jeg sover, ryddet litt i klesskapet mitt og sett en film, pluss satt to filmer til nedlasting. WHOOOP! 
Vedder på at det ikke blir mer interessant enn dette eller hva sier dere? blærgh, har bare virkelig ikke lyst til å røyse meg fra senga, vil bare ligge her og kjenne lillegutten sparke. Klarer ikke finne noe koseligere enn det akkurat nå for Mats er borte på ferie og jeg har ikke egentlig stort å fylle dagene med, annet enn å sitte på rommet, gå en tur eller sitte på stua... Bilde av bamsen lillegutt skal få av mamma, skjerfet den har på er strikket av meg thoo..

 

Lillebror Joakim skal døpes på søndag, så vi styrer sånn smått med det, muffins og kakelaging, the usual stuff to doo. Mh åsså farger jeg håret, lololo. Holdt på å bli brun i panna  en stund her, men gikk bra.
Kan legge ut bilde etterpåå for nå skal jeg sprade rundt i bh med gravidemagen min og spise muffins moahahah! SNAIKS!


§Isabell§
 

 

 

 

 

 

Å miste noen er hardt...

Publisert:
12.07.2013
01:42

 

Når man kommer i den situasjonen at man kan miste noen som betyr uenderlig mye for seg så kjenner man en slik smerte og sorg som man aldri vil glemme. 

Jeg sitter i en vrien situasjon og derfor har jeg ikke blogget på lenge. Har nemlig fått vite at begge besteforeldrene mine har kreft... onkelen min og "tanta" mi skal gå fra hverandre og hun har vært i livet mitt siden jeg var liten, og jeg fant ut for 3 uker siden at jeg var gravid i uke 23, så er nå gravid i uke 26..

Alle tingene kom hopende opp på hverandre og endte opp med å bli en stor ball av smerte.. Såklart er jeg stolt over den lille bebisen min som ligger i magen min og sparker og har det bra, men er kjemperedd for å miste han. Jeg er kjemperedd for å miste noen av besteforeldrene mine og er redd det skal komme flere ekle nyheter fremover...
Men jeg vet at familien min er noen ordentlige TØFFINGER som klarer ALT som måtte komme, vi er noen ordentlige Vikinger altså  ; D

Men kan jo skrive noen ord med bilder av mine kjæreste.

 

Mormor og MorfarBesteforeldrene mine har altid vært som et par ekstra foreldre for meg, de har altid vært dær for meg gjennom alle disse årene, og de aner ikke hvor mye de betyr for meg!
Begge har nå kreft, morfar har blitt opperert for en stund siden og mormor ble opperert i går.
Hvis jeg noen gang mister dem så kommer livet aldri til å bli det samme... disse flotte bestingene skal nå bli oldinger snart  ;)
Tror de begge gleder seg til å bli oldeforeldre, og den lille gutten min som enda ligger i magen min blir å ha verdens beste oldeforeldre! <3

 

Den lille gutten min Dette er bilde av ultralyden når han var 23 uker gammel og jeg fikk vite om han og sett han for første gang.
Den lille luringen har ligget helt stille i magen min og ikke gitt meg noen hint om at han var der.. ingen morgenkvalme eller noe.
Men her er han nå og sparker som bare det, gir meg glede og en liten smule redsel for at jeg skal miste han på en eller annen måte.
Han er virkelig en Kalstad siden han er frisk som en fisk og har klart å lure meg så lenge til å tro at ingenting var der inne i magen annet enn organer og mat osv, hehe.
Har vært og sjekket om han er like hel og at alt er i orden, og det er det. Jeg gleder meg til han kommer, fordeom dette virkelig kom som et sjokk, og at jeg virkelig ikke hadde planlagt å få barn før jeg ble rundt 23 år gammel og var ferdig med utdanning og slikt. Men lillevidunderet er her nå og jeg er glad som bare det. ELSKER LILLEGULLET MITT! <3

 

Lillebror Joakim

Den kjære 1 år gamle lillebroren min Joakim ble født med analattresi, noe som har gjort at han måtte gjennom masse opperasjoner og slikt. Dette er et bilde fra etter en av opperasjonene han måtte gjennom. Dere kan se at han har tatt det hele som en ekte Kalstad, og nå er han en aktiv liten luring som elsker å plage.
Han har bynt sånn smått å gå nå og er blitt veldig flink å snakke og å hyle.
Hele familien har vært engstelige for han siden han ble født, men nå er det ingenting som kan stoppe han når han er i gang med rampestrekene sine!
Du er en liten sterking Joakim og storesøster er stolt over deg <3

 

Lillesøster CelinaCelina har måttet være sterk helt siden hun var i magen til mamma, hun ble født for tidlig og det var en stor fare for å miste både henne og mamma.
Hun ble født i uke 26, og veide 610 gram.
Celina har altid vært en spinkel liten kvervulent, men er en utrolig kjerlig lillesøster og flink storesøster for lillebrødrene våre.
Hun har vært en tøffing siden før hun ble født, og er fortsatt en tøffing som bare det.
Hun betyr kjempemye for meg selv om jeg kan være litt streng innimellom, men det er bare fordi jeg er storesøster ; D hehe.
Celina du e nu snart 11 år og e ei ufattelig pen og flink jente, fortsett framover og fokuser på skolen så skal du se at du kan bli ka du vil!
Æ e kjempegla i dæ, og lillegutten min får ei flott tante!

 

Lillebror EliasElias blir 5 år om ikke så lenge, og e nu snart klar for skole tenk! Stor gutt har han blitt og vældig uheldig e han nu åsså.
Dett og slår sæ som bare det, men han hoppe fort opp for å leke igjen.
Seinest i går når han skulle spise kvelds så klarte luringen å dette av kjøkken stolen og knuse glasse sitt som va fylt me O'boy over hele gulvet.
Takk gud for at det gikk bra me han og at han ikke kutta sæ på noen av glasskåran som lå på gulvet. Morsomme e at den han fikk kjeft hos va mæ fordi æ blei så redd.
hahah, du e litt for vill lille venn, må lære dæ å slappe litt av, men æ e nu ufattelig gla i dæ uansett!

 

MammaMin kjære mamma som e ufattelig pen!
Du forstår desverre ikke kor ufattelig mye du betyr for familien din, du e limen som holde oss sammen og e sint som en tyr om noen skulle gjøre oss nokka.
Du e værdens tøffeste mamma som har 4 små trollunga og skal nu bli bestemor som 35 åring haha, gamla du har blitt.
Du e pen som bare pokker, og e snill som bare det, du må aldri tro nokka anna enn at ungan dine elske dæ som faen! <3
Du e ett forbilde for oss og vil altid være det. Super mom!

 

RogerRoger, min tullate stefar  : ) hær e noen ord til dæ. Du e en ufattelig fin pappa, for mæ åsså fordeom du ikke e biologisk, men samma det!
Du e flink å hjelpe og e dær for oss uansett ka. Du e litt teit iblandt og æ har væninna mi Monika som vitne på det, men det e bare gøy  :D
Tror ikke vi har flirt så mye av noen før, å det e gode minna kor æ å Monika sittme nudla ut nesen fordi du har tulla så mye.
Du e kjempesnill og æ e gla for å ha dæ i livet mitt! Takk!<3

 

MatsSe her kjæresten min, nå kommer noen ord om deg! :D
Mats min fantastiske kjæreste, 5 månder har æ vært så heldig å være kjæresten din nu, og æ håpe æ kan være så heldig å få være kjæresten din mye mye lengre!
Du e dær for mæ uansett ka, og du e min fantastiskt nydelige klippe. Du hold mæ oppe uansett kor forfærdelig æ føle mæ.
Du e dær om det e nokka og æ e så takknemlig for at æ har dæ.
Du høre mæ kanskje si det ofte, men du e fantastisk, og æ mene det!
Æ elske dæ Matto min <33 

 

 

Åsså har æ desverre ikke bilde av resten av den fabelaktige familien min, men uansett om dokker får et bilde eller ikke så e æ ufattelig glad i dokker hele gjengen! Dokker e noen tøffinga alle sammen!
Åsså må æ ikke glemme alle mine nydelige vænna! og katta mi Ambrosius og vovven min Sofi, alle som e i livet mitt e æ gla for å ha dær og æ har virkelig ingen å miste <3 dokker e hær av en grunn og den grunnen endre sæ ikke uansett ka som skjer, remember that.

 


Hilsen Cookiemonstahr
 

 

 

 

 

 

hits