Facebook Legge meg til ?

juni 2013

Tegning: Summertime

Publisert:
13.06.2013
10:58

Her er mitt første ordentlig goooode tegna bilde på Photoshop... hope there are more to come. Er enda ikke så flink med tegnebrettet, men øvelse gjør mester, så får bare bruke mer tid med PS og tegnebrett framover... sånn de gangene jeg ikke er på jobb eller sammen med kjære Mats eller familien da  : D

 
Sleit litt med å fikse bakgrunn fordi det er ikke noe jeg liker å tegne akkurat, men synes denne ble ganske så bra, måå øve MYEE mer på det thoo..men kommer seg vel. Enjoy jente i sommervær C:


§Isabell§

 

 

 

 

 

Enderlig tilbake på tegnebrettet!

Publisert:
08.06.2013
22:39

What to doooooo når det er helg og man bor i gokk? jo man tar seg tid til å installere tegnebrettet på lånepc'n, for så å starte med en tegning.... Er like før jeg sprekker pga all kjedinga jeg går gjennom, men eyh har jo tegnebrett, facebook og så klart MAT tilstede så overlever. Her er en av tegningene jeg har tegnet i dag! enda ikke ferdig, men det kommer vel senere.

 

 

Hår og ansikt, kropp og snart noen fine fine øyne på plass, så må jeg legge til noen klær, litt mer detaljer og så såklart fargelegge hele tingen..... WISH ME LUCK!


§Isabell§

 

 

 

 

 

This is how I feel today

Publisert:
05.06.2013
09:56

Large

Large

Large

Large

Large

 

 

 

hits