Facebook Legge meg til ?

juni 2012

God dag alle

Publisert:
04.06.2012
16:20

Hei, her sitter jeg igjenn og skriver. Jeg hadde overnatting av Monika i natt og når vi sto opp i morrest så lagde vi oss egg og bacon, nomnom! Nå sitter Monika og spiller mens Sverre (som nettopp kom) sitter og gjør narr av at hun feiler... Nintendo wii : Zelda twilight princess er ikke verdens vanskeligste spill, men er man ikke så go på Wii så er det nok til at du suger hardt hahah, vel må minne henne på at hun kan plage Sverre med at vi har spist baconet soom jeg egentlig skulle spare til han, hihi *føle meg ond*

Skulle jeg vert en djeven så ville jeg vel sett noe sånn ut hahah, litt uskyldig, men egentlig en forbannelse for alle som møter meg... på en søt måte x'D  joda... måtte faktisk finne ørepluggene og høy musikk for ikke å klikke på de to små shitkiddene som sitter og spiller, bare mobbing og besing, holdt på og bli gal.

Har ikke hørt noe fra mamma i dag, men tror lillebror Joakim har det bra  : )  Håper vertfall det. Men ettersom de ikke har ringt så tror jeg de alle har det bra. Sverre skal nå overnatte i noen dager elns så blir ikke alene haha, til nå har jeg vært alene i en natt fra fredagen, har bare hatt overnatting, men jah da er jeg sikker på at jeg går og legger meg i det minste. Hadde jeg vært alene så hadde jeg ligget våken hele natta hver natt og så sovet på dagtid, nei huff.. Er nok bedre med overnatting da... eneste som irriterer meg nå er at je har stordilla på to Japanske sanger, argh, de gikk på repeat i hodet mitt i hele hele natt. Trodde jeg skulle forgå fordi jeg bare må høre på dem. De er som limt til hjernen min og den ene av dem kan jeg synge med på så lenge jeg har tekst, og de synger på Romaji! Aner ikke egentlig hva romaji er engang, men jaja er den fin så er den fin  X)  Men nå skal jeg sjekke om det går bra med ungene, SEE YAH!

 


§Isabell§

 

 

 


 

 

Kort hår ffs

Publisert:
03.06.2012
19:53


SÅ HVA SYNES DERE? X)

 


§
Isabell§

 

 

 

 


Today then

Publisert:
03.06.2012
17:21

God ettermiddag folkens. Jeg har heh rage klippa håret mitt ... igjenn, og nå er det enda kortere baki *angelface* men jah sånn for å være sikker om at det ser bra ut så skal monika se over det når hun kommer og greier. Har også snakket med mamma, og lillebror Joakim har vert i opperasjon i dag, det gikk bra, men nå må han ha pustemaskin eller no så de kan ikke holde han, men han har det ellers bra. De må bli der i to uker, så jeg har muligheten til å dra til besteforeldrene mine hvis jeg vil det, men akkurat nå vil jeg være hjemme. Har forresten bilde av Joakim som jeg kan legge ut  ; )

Se så nusselig han er  : D  Han er på flytur til Trondhjem på dette bildet. Herregud så stolt jeg er over den lille broren min. Glad i dere mamma, Roger og Joakim! <3 vet ikke om dere leser dette men samma det, er glad i dere uansett.  Men nå må jeg stikke, kan legge ut bilde av håret senere  : ) BAYY!

 


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

KLIPPA HÅRET O.O

Publisert:
03.06.2012
06:18

Hei dere og god morgen hahah, hadde det litt for kjedelig i natt så bestemte meg for å klippe håret, vel aner ikke enda om det er rett så det må Monika sjekke i morra, men kort vel det ble det... ser ut som om noen har klippet en stoor hund inne på badet  O.O men her er resultatet med vått hår vertfall C:

 

 


§Isabel

 

 

 

 

 

sorrow

Publisert:
03.06.2012
00:25

Hei... sitter nå og er engstelig og alt mulig. Har ikke fortalt noen andre en mine beste venner om hva som har skjedd og vil egentlig holde det sånn en stund nå, kanskje jeg forklarer, eneste jeg kan si er at mamma, Roger og lillebror dro med helikopter til et sykehus i trondhjem og kommer ikke hjem på hele uka mest sansynlig. Greit nok, jeg klarer meg alene, men er bare småengstelig for opperasjonen og greier fordeom han har det bra ellers. Huff. Klarer nesten ikke snakke med noen så sliter litt med og skrive nå, så blir dette innlegget kort så håper jeg det er ok. Har forferderlig smerte i hjertet og klarer ikke sitte så lenge i ro, kan se et program på tv, men midt i programmet så må jeg opp og gå. Endte opp her og bare måtte logge av facebook. Blir vel sittende våken lenge i natt og høre på musikk og prøve å tenke, sovner sikkert på sofaen også.

 

"If I should tumble if I should fall, would any one hear me screaming behind these castle walls." (T.I - Castle walls feat Christina Aguilera) 

Joda, skal finne på ettellerannet og gjøre så jeg ikke forgår, kanskje jeg skal sette meg ned og tegne, og skru musikken på fult så jeg slipper tenke på annet en sangen hahah, joda klarer og være humoristisk fortsatt, men nåh skal jeg finne tegnesakene og det, SEE YAH!

 


§Isabell§

 

 

 

 

 

Musikk videoer!

Publisert:
02.06.2012
17:43

Her er noe musikk jeg har hørt mye på i det siste hahah, det er mye forskjellig så kos dere  : D

 

 

§Isabell§

Hund på buss og beste steonkel <3

Publisert:
02.06.2012
17:31

Heii alle sammen, sitter nå som storesøster for tredje gang og bare slapper av med musikk. Våkna klokka 2 i dag og hoppa rett i dusj før jeg og Tord bestemte oss for å dra til kroken med Sofi (hunden min) og pante noen flasker. Sofi kom gratis på bussen fordi sjoføren syntes hun var så liten at hun ikke var noe å betale for, og på bussen svirra ho rundt og sjekka alle kriker og kroker rundt der jeg satt, en gammel dame satt på andre siden av der jeg satt, vel hun syntes Sofi var kjempe morsom der hu svirra og så seg rundt så vi satt og snakket sammen, Tord var så snill at han tok flaskene for meg. Når vi kom av bussen og hadde pantet flaskene og nå sto på busstoppet igjenn så kom naboene kjørende forbi, stoppa og rygga tilbake for å spørre om jeg ville sitte på, så jeg fikk gratis tur hjem  : D weei! Og når vi kom hjem gikk jeg rett over til steonkelen min som heter Odd-Erik fordi han hadde kjøpt meg 4 pakning med store Cola, en stor pose potetgull, masse masse smågodt og lovehearts, herregud så snilt av han! og nå sitter jeg da og leter etter tingen til kameraet så jeg skal få lakt inn bilder på dataen, men den er forduftet så jaja... 


Sofi min tullete vovve <3

 

Jah så skal kanskje Monika overnatte i morra, håper streiken fortsetter ut denne uka så jeg slipper og tenke på det også, blæh. Monika kunne ikke i dag fordi hun er i malangen og soler seg, heldige grisen hun er hahah <3  Nei jeg har vertfall masse godis og kose meg med og musikk, spill, film, katta og hunden og jah tv. Blir og overleve. Tenker nå at jeg skal sette musikk på full guffe og så rydde litt, kanskje sette på en maskin med klær eller noe, så får folk bare spamme meg på face imens hahah, vel kommer til og legge ut noen musikk videoer og så blogger jeg senere tror jeg så, KOS DERE!

 


§Isabell§

 

 

 

 

 

Nå er jeg storesøster enda en gang : D

Publisert:
01.06.2012
22:33

Hei hei! mamma ringte meg i 2 tida i dag og gratulerte meg med å være storesøster enda en gang, så nå har jeg en liten lillebror til  : )  Blir kos kos når han kommer hjem da, har litt masse store sommerfuler i magen og greier, men de blir noen dager borte så sitter nå med Tord og tegner og hører på musikk og greier, lite tegne party hahah. I morra blir det vel butikken med panteflasker og sånn, må kjøpe inn littegranne mat og sånt. Ellers har jeg ikke så mye å si så kan legge ut bilde av oss tullingene  :D

Hohoho æ ser dopa ut hahahaha  :'D  men jah skal sikkert blogge i morra, kommer ann på om æ får tid å stuff, but, see YAH!

 


§Isabell§

 

 

 

 


Kroken : D

Publisert:
01.06.2012
12:38

Hei dere lesere, sitter nå som en verpeklar høns og venter på at tiden skal gå, har akkurat fiksa håret og greier fordi jeg skal til kroken og møte Victoria, Maiken, Inger, Tord og kanskje Nicole. Bussen går 10 over 1,  så jeg venter og venter mens jeg hører på japse musikk, DIGG <3 kan nå legge ut et ordentlig bilde av meg, liksom der jeg ser litt mere normal ut enn de der jeg ser nesten dopa ut på fordi jeg var så trett hahah så here we goHahahah de øverste skulle jeg se ok ut på, de 4 i midten var kødd og mannskjit, og de nederste var bilde av da jeg så på resten av bildene hohohoo tror jeg dør på meg  :'D  Men jah nå er det ikke lenge til bussen går så skal finne meg bolle og spise og noe drikkbart å så skal jeg draa, så vi snakkes sikkert senere, hvis ikke så blir det i morra, BAYY!

 


§Isabell§

 

 

 


 

 

Utsettelse og en trøtt mei

Publisert:
01.06.2012
09:37

Heij, huff å en god morgen til dere alle. I går skulle egentlig fødselen på mamma starte, men når de kom på sykehuset så viste ikke engang folkene dær hva de skulle og ting var ikke skrevet opp og greier og greier så mamma var småsur, Roger var litt deppa og jeg var vel mest forvirret og måtte be mamma gjenta alt hun hadde sakt en trillion ganger så jeg dro til kroken og møtte Tord, vi dro da videre til byen og møtte en masse masse folk som jeg er glad i, så dro vi til Jekta og K1 for å gå rundt inne på lekebutikken og se på alle bamsene og lekene hahah så dro vi til Kroken for og få med oss Nicole og Inger ut og så svirra vi rundt i kroken i noen timer før jeg måtte hjem og greier og greier (er egentlig for trett for å blogge, sorry!) 

I DAG: kom mamma brasende inn på rommet mitt og brølte ettellerannet som jeg i halvsøvne ikke fikk med meg så jeg bestemte meg i nyskjerrighet for å rulle ut av rommet og sjekke hva det var. Jeg rulla ut på kanten av senga og fant et lite pledd jeg snurra rundt meg før så å traske trett som faen ut på stua...Der fikk jeg vite at mamma hadde blitt ringt av sykehuset og at hun skulle være dær klokka 10 fordi de skulle starte fødselen i dag, siden det ikke ble gjort i går, mamma var i lykkerus og sjokk, noe som gjorde at alt hun sa/gjor ble helt feil hahah, stakkars mamma gikk rundt med telefonen til øret mens hun forklarte meg alt det og så for hun rundt som et helikopter med litt for stor fart... eller det så sånn ut fordi jeg var så trett at jeg ikke var sikker på om alt var en drømm eller om jeg faktisk var våken. Nå som jeg er litt mer våken vurderer jeg og skrive meg ferdig, traske inn på rommet og finne fram xBox stikka og begynne og spille noe, så finne jeg fort ut om jeg skal spille mere eller om jeg skal legge meg (hvis jeg dør fort på Assassin's Creed: Brotherhood så er jeg for trett til og gjøre noe). som dere ser på bildene oppfor her så er jeg ganske så trett og ser ut som et troll med bolletryne, men jah sånn ser vel de fleste ut så tidlig på morraen når det er streik og noen har kommet og brølt inn på rommet ditt så du måtte stå opp fordeom du lå våken enda en natt til klokka 4, koooooooseliiiiiig!  : D  men jah tror jeg skal sjekke om jeg er våken, SNAIKS!

 


§Isabell§

 

 

 

 


hits