Facebook Legge meg til ?

mai 2013

Huttemegregn

Publisert:
07.05.2013
18:28

God dag lesere, joda joda i dag er det regn på værmenyen. Greit nokk at det får bort en masse snø, men er ikke no gøy gå rundt i. Slipper da heldigvis det nå siden jeg er hjemme og blir det resten av dagen.
Har et bilde jeg vil dele med dere, det er av min søte kjæreste som egentlig er alergisk mot katt, noe som vi har da, men det stopper ikke han!

 

Ambrosius, den nydelige pusen min på bildene elsket kosen fra Mats og ble dær helt til Joakim kom bort og skulle kose hahah. Men jah er fint han ikke er sånn superduper alergisk i hvertfall. og Ambrosius har fått et fint lite kallenavn av Mats også, nå heter han "Min sønn Brutus" ifølge Matsiboyy.

Helga mi tilbringte jeg i Kilpis sammen med mats og familien hans, det var superkoselig! fordeom en faen kom og kjefta til oss på finsk da... huhu var litt ekkelt siden man ikke forsto hva han kjefta sonn åver, men han stakk etter vi sa "hæ?!".

Menne joa så har vi fri på torsdag og fredag, så det blir digg med langhelg. Må bare finne noe å gjøre da så jeg ikke sitter hjemme hele helga mi. Må vel starte å tegne noe snart før jeg blir galen her
men akkurat nå er jeg nødt til å runde av innlegget for å støvsuge videre. SNAKKES!


§Isabell§
 


 

 

 

 

 

Hvordan jeg følte meg i morrest

Publisert:
02.05.2013
14:12

Fordi i går var det fri fra skolen og bursdagen til Matsiee <3 så jah var en kos dag  : 3 nå er det skole... og på skolen ser vi på skapelsen av et foster og kossn barnet  utvikle sæ i magen, å sist men ikke minst så vi på to fødsla.... Æ SKA IKKE HA UNGE! D:


§Isabell§

 

 

 

 

 

Bursdagsgutten!

Publisert:
01.05.2013
14:58

Hei og hei og gratulerer med dagen til kjæresten min Mats som blir 17 i dag! Huhu enderlig like gammling som meg. Skal på overnattingsbesøk til han i dag så da skal det plages i store dunger! eneste nedturen er at jeg ikke kan kalle han lillevenn lengre, for nå er han liksom like gammel som meg og... jah såklart er han høyere en meg så da funker det ikke på noen måte.. kan kalle han gamling thoo c :

Fine fine kjæresten miin <3 mihiih. Nå skal jeg bare vente på at mamma blir ferdig å dusje så jeg får spylt meg med varmvann. så er det å finne en måte å komme meg til han på fordi det går ingen busser fra meg i dag siden jeeeeeeg bor i ingenmannsland  <_> men jah kos dere alle sammen og aller mest Mats for jeg kommer og ødelegger dagen hans  > : D

 


§Isabell§

 

 

 

 

 

hits