Facebook Legge meg til ?

mai 2012

Alene i huset...

Publisert:
31.05.2012
09:04

Hei og god morgen til dere alle, ble vekket mot min vilje av at mamma kom inn og sa jeg måtte komme og si hade til resten av folket for nå drar småsøskenene mine til besteforeldra mine, mens mamma og Roger drar på sykehuset.. Nå er det jeg som har ansvaret for huset og hunde, katta og fiskene haha føler meg litt stolt, men akkurat nå litt ensom  : P  Skal ut senere i dag (når folk faktisk står opp) og møte Tord og så skal vi surre litt rundt og sikkert møte noen flere som vi ender sammen med og så videre. Men nå først skal jeg våkne 100%, så skal jeg ta trekket av senga, lufte rommet, rydde rommet, fikse meg, spise en god frokost (skal se om jeg får kameraet mitt opp og gå) og så skal jeg vel på buss til kroken eller nosånt. Må vel få tak i Tord før jeg drar noensteder hahah  : D

 

Tanken på og bli storesøster enda engang er litt rar, både gruer og gleder meg og vet liksom ikke helt hvordan alt kommer til og bli når babisen kommer... nei uff det kribler masse i magen så tror jeg bytter om på tenkingen før jeg spyr ut sommerfugler så store som hus hahah. lurer på hva jeg skal lage til frokost... er ikke helt sikker på hva vi har i huset egentlig, å fryseren som er sammen med kjøleskapet bruker og kødde så mamma sa jeg skulle ete som bare juling av maten som er i den fryseren fordi det ikke er plass i den andre og det er ikke kjempekos at en masse brukbar mat skal bli ødelagt, men aner ikke hvor jeg skal stappe inn maten når jeg er mett  :P dæææærp, tror denne mat tenkingen gjore meg sulten, jeg tror også at vi har bacon og noe godt i fryseren. Tror jeg bare skal springe i dusjen og få gjort meg ferdig med alle arbeidsoppgavene mine nå, så jeg ikke spiser tastaturet  : )  blogger kanskje senere, LOVE U GUYS!

 


§Isabell§

 

 

 


HEi igjenn

Publisert:
30.05.2012
19:07

Heihei, streik på meg og søsknene mine, og i morra blir kanskje fødselen på mamma startet så da blir det kanskje ny lillebror  : )  Småsøsknene mine blir å være hos mormor og morfar mens jeg får bli hjemme. Mamma og Roger blir å være på sykehuset noen dager så chilling hjemme på full guffe! tror hele familien gleder seg noe helt forferderlig, og joda jeg gleder meg også fordeom jeg vet det blir bleieskifting og sånn på meg, men men det er ikke første gangen jeg skal bytte bleie hahah. Kommer sikkert til å være like nervøs som når jeg skulle bytte bleie på Elias for første gang, torte såvidt og røre han for han virket så liten og skjør, men jeg er liksom så stor og uskjør i forhold... kjenner nå at jeg gruer meg litt, det kiler skikkelig i magen!


Lillebror Elias med mat i munnen hahah  : )

 

sitter på mamma sin data og her finner jeg gamle bilder av megselv, uff hvor mange rare bilder deet er hahah kan sikkert legge ut noen senere, hvis jeg gidder og hvis jeg finner noen som ser litt normale ut, trololo. Har sittet i flere timer og perlet en Bowser... dere vet sånne perlebrett og greier som man hadde i barnehagen, og hvis man strøyk de me strykemaskin eller hva det nå heter så henger de sammen og sånn. vel sånne perler brukte jeg.. og den ble stoor x)  har ikke bilde av den, men kan legge ut bilde sånn av en annen figur eller no sånn bare for å vise hvilke perler og greier jeg brukte  : )

Sånne perler bruker jeg.

og så¨blir det sånne figurer og greier, alt ettersom hva du bestemmer deg for å lage.

 

De blir skikkelig kuule! Har gått rundt med briller i hele dag ooog ufikset hår, så føler meg litt nerd. Har nesten bare gama, perlt eller tegnet de siste dagene så nerdelivet here I am!  ; )  skal nå finne et bilde av ett eller annet og så skal jeg skrive det ut, og så skal jeg holde på med glassmaling, can't wait! Føler meg som en liten unge her jeg sitter, vente på lillebror, perler og holder på meg glassmaling wihuu.

Men nå skal jeg finne noen bilder og se om skriveren vil spytte de ut, og så skal jeg glassmalifisere alt jeg bare orker, finner ingen bra bilder så orker ikke legge ut, BAYY <3

 


§Isabell§

 

 

 

 


Bobobooo

Publisert:
25.05.2012
13:53
Heii lesere :) nå sitter jeg hjemme, som jeg har gjort hele denne uka pga resten av klassene har hatt eksamen og så skulle jeg egentlig på skolen i dag, men det blei streik så sitter hjemme. Varer denne streiken ut neste uke så er det ingen eksamen på meg... Litt synd egentlig, fordi jeg har en stor sjanse for og få bedre karakter i engelsk hvis jeg har den, fordi engelsk er noe jeg er god i, det er lett og rett og slett mye bedre en matte xD. Men men vi får vente og se, kan jo hende streiken er over før eksamen. Hele denne uka har jeg hadd en liiiten halsbetennelse, men har liksom ikke vært så ille så har vært rundt i byen og gått og vært lamme Sverre og greier :). Vi har vært på kino og sett Dark Shadows, den nye filmen til Tim Burton og jeg elsket den, trodde jeg skulle le meg ihjel flere ganger og er en stor stor fan av Tim Burton og Johnny Depp!! <3 Domt jeg ikke kan legge ut bilde siden jeg sitter på IPadn, men får bare gjøre det en annen gang. Men nå må jeg gå og se etter mobilen min, snakkes! -ISABELL-

Hahahaha vi er best!

Publisert:
05.05.2012
21:17

Heiiiiii dere! Har vært mye ute i det siste og veldig lite på datan så har ikke fått blogget, men jah nå sitter jeg hos Inger Marie som jeg skal overnatte hos, lol vi er best til og finne på egen lappe-røre og greier. Vi har vært ute i hele dag, akkurat som i gåår og vi har vært masse lamme Tord så jeg og han har blitt bestfriends! : D  wihuu!
I går var vi lamme han, Iris og Sunniva, og i dag var dem Nicole og Tord hahah vi har fritidsproblemer, sånn særr, klatra opp på skole taketo g svirra dær og når vi ble kalde gikk vi til viftetingen bak butikken xD Fant faktisk ei rose på butikken i går, så jeg tok den hahah, ingen som brydde seg fordi det var bare blomst delen av rosa som var der. Ellers har vi svirra rundt som noen tullinger. 

For noen søtiser vi er hahah ^^

 

Nå har jeg og Inger spist ALLE lappene vi lagde så vi sitter på hver sin pc og chiller, vi skal se om vi klarer og døgne i natt og i morra så blir det vel å kna seg opp hvis vi har sovnet, kanskje stikke på besøk og så må jeg se om jeg får dratt i konfirmasjonen til Sunniva, alt kommer ann på når jeg blir hentet  :P  Skal se om jeg blogger senere, se yah later aligators C: <3

 


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hits