Facebook Legge meg til ?

april 2014

Oppdagelsesferd

Publisert:
26.04.2014
12:30

I går hadde Noah vært på oppdagelsesferd under stuebordet hos Mats. Jeg hadde lakt han på matta vedsiden av og det tok bare få sekunder før han hadde rullet seg under bordet. Det var tydeligvis veldig morsomt :)

Den lille tøffingen min har blitt kjempeflink og rask til å rulle og han har sånn smått bynt å krype, akkurat nå er krypinga for det meste bakover, men han begynner å få teken på det.
Snart har han vel oppdaget hele huset ;)

Ut på tur

Publisert:
24.04.2014
22:08

Skal si den gutten er blid som bare det uansett hva som skjer. Har vært ute og gått i byn og på jekta flere timer og enda er det bare smil og se ?
Ligger pent innpakket i vogna på bussen hjem.

Baby smoothies.?

Publisert:
23.04.2014
21:53

det er så klart mange forskjellige typer kjøpe smoothies for baby og ikke alle av dem er så fryktelig gode.
Selv har jeg gjort en "avtale" med Noah om at jeg smaker først og så kan han smake. Om jeg ikke liker det skal han slippe.
Jeg har prøvd Ella's for 4 mnd baby og verken jeg eller Noah syntes noe serlig om den. Har også prøvd Nastle sine for 6 mnd baby og de smakte faktisk godt. Har prøvd litt rundt for det er ikke hver dag man får tid til å lage hjemmelagde smoothies, og noen av kjøpe smoothiesene er gode å bruke for å gi smak på baby grøten.

Har prøvd ut å lage selv også og de kan man jo forvente at smaker mye bedre enn de som er kjøpt. Man må bare passe på at det bare er ting babyen kan få som blir brukt i smoothien.
Noen blandinger jeg har prøvd er:
Banan, eplejuice og isbiter. Og så har jeg valgt entn blåbær, jordbær eller bringebær for og gi en mer smakfull smoothie. Bananen er der for at den ikke skal bli for sur for babyen.

Noah elsker smoothies i hvertfall.

Flotte gutten min

Publisert:
23.04.2014
12:29

Den lille gutten min blir 6 mnd i morgen og jeg klarer ikke helt forstå hvor tiden har blitt av. Det virker bare som om det har gått 3 mnd, og at jeg bare har gått glipp av de 3 siste månedene. Huff nå forstår jeg hva foreldre mener med at det er på barna man ser hvor fort tiden går, ikke på seg selv.

må få forklare..

Publisert:
22.04.2014
11:58

Nå har jeg ikke blogget på en evighet, og det med god grunn. Jeg har vært helt oppslukt i den lille gutten min og har ikke hatt ork til å sjekke bloggen min. Har blitt skrevet så mye dritt til meg her etter at jeg ble gravid, så klart skrevet av noen som ikke aner hvor dypt det stikker når de gjør narr av deg mens du er gravid. Og hvor ekkel man føler seg siden man ikke vet hvem som er faren.

Det har flere ganger blitt skrevet kommentarer om at den lille gutten min bør bli tatt fra meg, at jeg ikke blir å klare å være en bra mor osvosv. Dette er folk som ikke kjenner verken meg eller vet hva som er best for MIN sønn. Noah har det bra hos meg. Jeg klarer ta meg av han på alle måter. Og har noen lyst å fortelle meg noe annet så kom og fortell meg det :)

Noah er verdens herligste gutt. Og Mats er verdenas herligste pappa uansett om jeg finner ut at han ikke er den biologiske pappaen til Noah, så er Mats den beste pappaen han kunne fått ? det å oppføre seg som en pappa er viktikere enn hva en blodprøve forteller at er riktig. Det synes i hvertfall jeg. Men det som er viktigst i livet mitt er at barnet mitt har det bra og det har han! Han er frisk, spiser som han skal, utvikler seg som han skal og er verdens herligste og snilleste lille sjarmør. Han er elsket av alle rundt seg. Og han våkner alltid med et smil om munnen ♥

Sånn. Nå har keg forklart meg :) overse, les, kommenter dritt, gjør hva du vil. Jeg bryr meg ikke lengre.

hits