Facebook Legge meg til ?

april 2013

mye mye

Publisert:
29.04.2013
18:39

Hoyhoy nå er det en stund siden jeg har blogget. Har vært litt surr og skurr siden jeg har hatt prosjektoppgaven og en novelle å levere inn, pluss forsidebildet til prosjektoppgaven og vi skulle i begravelse til oldemor på torsdagen. Så vi kjørte til Lofoten på onsdagen og tilbake på Fredagen. Har tatt noen bilder siden da også har jeg bilde av meg fra bursdagen til søskenbarnet mitt fordi mamma sminka meg hahah. så det skal også legges ut. Here we go!
Æi am so pwetty with my makeup on c': ser ut som jeg har blåveiser hahah.

 Åsså hadde jeg fineste pusen oppi hettegenseren til Mats, han satt oppi dær i en halvtime ellerno hahah.
Her er den nye forsiden til prosjektoppgaven min, fikset ny siden jeg fikk tegnebrett.

 

Fikk ikke tatt noen bilder under begravelsen, og vet ikke om jeg hadde klart det uansett. Var vel litt for opptatt med å gråte...
Og passe på hvor jeg gikk så jeg ikke kræsja i noen eller noe. Det var mange som gråt når de bar Oldemor ut til bilen for å kjøre til gravplassen med henne og enda flere som grår når hun ble gravlagt.
Det er den verste begravelsen jeg har vært med på, fordi jeg har altid vært så glad i henne. Var i det minste fint vær den dagen, så var i grunn en flott begravelse.
Oldemor er en av de mest fantastiske personene jeg har kjent i mitt liv, og hun vil aldri bli glemt. Jeg er glad jeg fikk tak i sjalet  som jeg ga henne for noen år siden. Er det eneste fysiske minnet. 
Men har verdens beste minner ellers av henne  <3 

  

Åsså tok jeg noen morsomme bilder av min fantastiskt sjarmerende lillebror Joakim. Han er den søteste rampungen i verden, herregud æ e gla i han, fordeom han gjør så mye ramp at æ får ondt i mæ hehe. Han har nå lært seg å klatre opp i sofaen, han krabber fortere enn man klarer å tenke og han smiler til kameraet så lenge det har lys.

 


§Isabell§

 

 

 

 

 

Tegning: hemmelig tegneprosjekt

Publisert:
20.04.2013
22:04

Heihåå, fikk et nyyyydelig tegnebrett av mamma i daag som jeg virkelig virkelig elskeer!!! måtte laste net photoshop og greier.  Fikk tegnebrettet som siste del av bursdagsgaven min mehe, og jeg elsker det! 
her er et lite bilde at busketrollet meg og tegnebrettet.

Menne menne nå skal jeg legge ut bildet av det hemmelige tegneprosjektet, som jeg bestemte meg for å ikke vise til noen før jeg var ferdig og helt fornøyd med det. Er da ikke 100% fornøyd, men så fornøyd jeg kan bli for øyeblikket  ; ) må tegne det på nytt når jeg har vent meg til tegnebrettet seff.
§Isabell§


 

 

 

 

 

 

Tegning: forside til oppgaven min 3

Publisert:
16.04.2013
14:57

Nei, den er enda ikke ferdig desverre, men har fått startet sånn smått med fargelegging :) Mangler fortsatt farging av klær og skygger og sånn ganske mye finpuss etterpå, menne det kommer. så her har dere det forbaska bildet så langt som jeg har kommet nå.
§Isabell§

 

 

 

 

 

 

16.04.2013

Publisert:
16.04.2013
11:54

Goood morgen folkens! Sitter i timen nå og hører på resten av klassen som sitter og snakker om mobbing og hvor fælt det er. Ja mobbing er noe av det fæleste man kan gjøre mot hverandre, jeg har blitt mobbet, og kjenner mange som også har blitt det. Det har altid vært mobbing og vil nok altid være det uansett hvor mye man prøver å få slutt på det. Det eneste man kan gjøre med det er å si ifra til noen som kan gjøre noe med det, eller rett og slett bare prøve og gjøre noe med det selv. Såklart man skal også passe på at man selv ikke mobber eller stenger noen ute, det er kanskje det viktigste man kan gjøre for da stopper man det som er kilden til mobbing, nemlig enselv. 
Mobbing gjør masse masse skade på personen som er utsatt for det, og noen har til og med startet med selvskading eller gått så langt som å ende livet sitt. Det er fælt å sitte å tenke på alle som går gjennom vanskelige ting, ikke bare mobbing, men voldtekt, mishandling, foreldre som går på stoff eller har drikkeproblemer. Det er så mye fælt som skjer i hele verden, og man kan liksom ikke fikse alt som ikke er rettferdig heller. Jeg har bestemt meg for å bli Barne- og ungdomspsykolog fordi det er stor mangel på det, og det er så mange barn og ungdom som trenger hjelp. Det er bedre at de får hjelp når det er størst mulighet for å gjøre noe med det. 


Til alle folk som har det vanskelig vil jeg bare si STÅ PÅ! Hold hodet hevet og ryggen strak, se på den gode siden av ting og ikke la filleting trekke deg ned igjenn når du først har kommet deg sånn passe opp av gropa du har gravd deg. LOVE TO ALL!

Men nå er det ikke lenge til jeg drar hjem fra skolen så da snakkes vi vel senere eller i morgeen. Skal kjøpe klær til begravelse i dag så det blir vel bra.. heh. menne BAY!!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Har du et fint navn til denne?

Publisert:
14.04.2013
15:28

Hei hei lurte på on noen av dere som kommer innom og leser, har en ide til et fint navn til denne søte bamsen? Klarer ikke finne på noe fint selv nemlig.
Det er en jente kanin, hvis dere luurer  : 3 


§Isabell§

 

 

 

 

 

Heijhå

Publisert:
14.04.2013
15:13

Hei bloggen! C:

Joda joda, nå er det søndag og helga er snart ferdig, men jeg har hatt en grei helg. Har vært lamme Inger marie og Victoria og Mats på fredagen, åsså kjøpte jeg en gave til Mats som jeg skulle lage noe til og så. Ble ei krukke med en masse brettestjerner av papir som det står noe på. Fikk ikke fylt hele krukka fordi jeg skulle levere den til han i går, men kan fylle på flere etterhvert. Åsså fikk æ en forsinka bursdagsgave av han i går. Verdens søteste bamse!

Søteste søte bamsen  : 3 den ligner litt på barndomsbamsen min som heter Nina, bare at hun er hvit og man kan se hun er gammel og slitt, men elsker henen fordet. Ellers så har jeg vært mye i byen og vært lamme venner og slikt. har også fått den tristeste nyheten som jeg kan få... Oldemor har gått bort. Hun har vært syk en stund nå, og i dag ringte morfar å sa hun hadde gått bort... så jeg legger ut et bilde til minne om henne... har desverre ingen av henne, men har en liten tekst til henne.

 

Det finnes ingen i hele verden som har like herlig latter og humor som henne. Hun ler av alt! til og med sånne ting som vanligvis bare barn finner morro. Hun blir aldri glemt, og smerten vi føler av å ha mistet henne viser oss hvor mye hun betydde for oss mens hun levde.

Men nå klarer jeg desverre ikke å skrive mere for øyeblikket... så runder av innlegget nå.


§Isabell§

 

 

 

 

 

Bilder: Falling in love

Publisert:
10.04.2013
09:37

Rthrt_large

5147919424_7910932b0e_z_zpsbb2812c2_large

580999_388698827861712_310971004_n_large

3108130695_1_3_dzrcrs67_large

936a31533b4a93d6700bdc0099769e5f_large

Cf75782d8fd55282a21ac192af9ac806_large

Bildene er hentet fra Weheartit.com


Er du forelsket? : )

 


§
Isabell§

 

 

 

 


Fine tegningen

Publisert:
09.04.2013
15:03

Heihåå ville bare vise fram den ubersøte tegninga jeg fikk i bursdagsgave av en venn, den er serriøst superherlig! bare see!

Supersøøt etterligning av meg, han fikk til og med med piercingene mine og en stoor kake OwO  tror ikke jeg hadde sotte så fint i ro om den hadde vært ekte hehe. menne nå skal jeg sitte mer i timen og kjede meeeeeg, snakkes!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Tegning: forside til oppgaven min 2

Publisert:
05.04.2013
20:36

Har endret litt på håret til jentene, og startet farging av hår. Nettopp startet på tenårings jentas hår. og skal vel endre litt mer på det når jeg er ferdig  : ) 


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Tegning: forside til oppgaven min

Publisert:
05.04.2013
11:26

Hei og god dag alle. Sitter på skolen og skriver på en svæær oppgave, og bestemte meg for å tegne en fiin forside tegning så jeg får litt ekstra cred fra læreren  ; )  Smarte meii. Men iværtfall så har jeg skrevet ca 500 ord og er ferdig på skolen om sånn en halv time, DIGG! men er ufattelig mye å skrive om, men hodet mitt vil ikke samarbeide fordi jeg glemte headsettet mitt hjemme, no good altså. så sitter her uten musikk og sliter med å konsentrere meg så jeg tar tegne pauser mens jeg tenker. Funker faktisk veldig bra for meg. Men her er vertfall hvor langt jeg har koommet på tegninga.

 

Den er enda langt fra ferdig, men kan fortelle litt av grunnen til at jeg tegnet dette. Jeg skriver om hvordan og hvorfor jeg vil bli barne- og ungdomspsykolog. Så har tegnet en skoleflink gutt, en rebelsk tenårings jente og en liten jente fordi liksom barn. skal tegne strekene bedre, legge til litt detaljer og såklart farge og legge til mere detaljer. blir sikkert å endre litt på den også fordi liksom den ser litt rar ut nå, men det ordner seg... det gjør det alllllltiiiiid! meh. kos dere videre, er ferdig klokken 12 så da stikker jeg ned til biblioteket og venter på treeeeige Mats som ikke er ferdig før 2..


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Some Quotes

Publisert:
04.04.2013
08:19

Heii her er noen Quotes for dere, har ikke noe bedre å blogge om enda siden det enda er så tidlig, men tenkte jeg skulle blogge forde. Er fint med noen quotes tidlig på morrakvisten og så slenger jeg med en liten fin sang  : 3 kan ikke love at alle quotesne er så gla gla, men de er fine. Here we gooooo:

 

 

 

Someday everything will all make perfect sense. 
So for now, laugh at the confusion,
smile trough the tears,
and keep reminding yourself that everything happens for a reason.To the world you may be one person,
but to one person you may be the world. 


LOVE is giving someone the power to destroy you,
but trusting them enough not to.


You say that you love rain,
but you open your umburella when it rains.

You say that you love the sun,
but you find a shadow spot when the sun shines.

You say that you love the wind,
but you close your windows when wind blows.

This is why I'm afraid,
you say that you love me too...


Keep calm and geek on!

 

Tror det er alt for nå folkens, og forresten så er det en av yndlingssangene mine, elsker den  : )  Den høres trist ut men når man lytter til lyricsene så forstår man den, HOLD YOUR HEAD UP HIGH FOLKENS!


§Isabell§

 

Dagen altså

Publisert:
02.04.2013
19:15

Heihå har dere hatt en fiin fiin dag, første skoledag etter ferien? vell det har vertfall jeg hatt! Etter skolen dro jeg til byen med Daniel og vi møtte på Maja og noen flere og vi dro på Lotus og spiste sushi <3
Herlig sushi fyflate! nyyyyyydelig, og siden jeg hadde fått gavekort av mormor og morfar på carlings så kjøpte jeg meg klær som jeg skal legge ut bilde av heeer

 
Topp og skjorte kjøpt på Carlings <3 elsker deeee! fikk ikke noe bedre bilde av det så heh sorry

jah åsså har jeg videre kjøpt mørkebrun hårfarge fordi jeg er lei av det oransje bajs håret jeg har nå så da blir det farging senere i kveld, etter rydding av rommet som ser bomba ut. men har det alle tiders!

Hører på gooooodiie musikken min med goooodie høytalerne mine og spiser gooooodis som jeg fikk av onkel

 

Menneh nå bør jeg vel fortsette så jeg får tid til å farge håret senere og sånn at jeg har plass å sove i kveld for senga mi er bomba av klær mehe, kos dere videre folkens! kommer kanskje ett innlegg senere c: GLAD I DERE!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

 

Bilder: Piperenser harer og gaver

Publisert:
02.04.2013
19:05

Her kommer noen bilder av de fantastiske piperenser harene jeg har laget og bilder av to av gavene jeg fikk.


Min sin fine blå piperenser hare som holder et hjerte c:

 


Celina (lillesøster) sin rosa piperenser hare med balong.
Og sist men ikke minst mamma sin lyselilla piperenser hare som holder en hjertebalong, haha mamma ble stolt når hun fikk den x') søte mamma!

 


Her er bamsen jeg fikk av onkelen og tanta til Mats i bursdagsgave, kjempesøt!!

 


Dette var ikke en bursdagsgave men fikk et påskeegg av mammaen til Mats som var fult av godis og så fikk jeg en fiiiiiin Buff av hele familien hans C: søte de er!

 

 


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Kilpis!

Publisert:
01.04.2013
21:03

Heihå! Har vært hele påsken i Kilpis sammen med Mats og familien hans, koooooos! blærgh men har skikkelig vondt i skuldrene mine etter skuterkjøringa... Mats kjørte som en tulling over alle hompene så jeg holdt på å bumpe av skuteren. Har ikke holdt meg så godt fast før, EVER, punktum. Har desverre ingen bilder fra turen eller noe fordi jeg glemte kameraet hjemme, som vanlig *sjokk og vanntro*

Menne har ikke spist så mye godis på lenge, mangler bare masse cookies så hadde livet vært complete  Er et altforstort cookiemonster til å glemme cookies, men så fikk jeg da masse kake siden jeg hadde bursdag på tirsdagen som var. Kake, good mat og gele, pluss at jeg fikk noen fine små gaver av familien til Mats.
Var litt deilig å komme hjem etter å ha vært borte siden fredagen i forrige uke, hjem til varmvann og dritmat, pluss såklart data og Xbox'en min. Har ikke enda fått noe kake hjemme, men den kan jeg jo kjøpe meg selv forsåvidt meheh.   

 

 

Midlertidig får dere nøye dere med dette gomleface-bildet av meg, skal legge ut bilde av piperenser kaninene jeg laget i dag, de ble supersøtee, og såååå skal jeg faktisk farge håret mørkebrunt igjenn trooor jeg oog så skal dere få noen bilder fra skoledagen i morgen eller noesånderre, og av gavene jeg fikk mehe! KOS DERE VIDERE!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

hits