Facebook Legge meg til ?

april 2012

Malangeeeen og noe om å være annerledes.

Publisert:
14.04.2012
11:13

Hei hei, nu sitt æ i malangen lamme Sverre og koose mæ  C:  Akkurat nu så sitt han å spille. Nestn nettopp våkna og klart å dradd åsså ut av senga. Trur restn av folkan ligg å såver enda hahah og æ trudde først at klokka va 1 eller nokka, men så va den bare hall 11, flink å ta feil jeg  : )  Vi skal vel en tur på butikken i dag åsså og da truur æ at æ ska kjøpe mæ en sjokolade hoho, mei vil ha!

Tumblr_m2f7pqfmoi1rtfrfyo1_500_large

|| Hentet  HER ||

Som bildet sa, jeg er glaaaaaad i mat! Og forresten, jeg og Sverre har vært sammen i 2 månter i dag  :3 Wihuuuh! <3 Føles som om det har vært lengre men men, hodet mitt er jo en plass for seg selv. Jeg lurer på hvordan hodet mitt ble så fucked up som det er.... må jo ha skjedd noe i barndommen.... åh vent hahah jah det skjedde jo noe, men jah ikke så vikti, nå skriver jeg bare masse bull som kommer opp i hodet mitt og jeg advarer om sterke saker her hahahahahhaha, altså det er rart at ingen sier seg eni i at jeg er kjemperar fordi hallo... jeg kan ikke si jeg er spesielt normal, men så vil jegikke være normal heller da fordi normal er kjedelig og hva er egentlig normal? alle er vel normale egentlig? altså alle disse konkuransene om å være penest og søtest osv er bare teit... greit nokk at jeg ikke er sånn superpen men alle er pen og søt og sånn uansett om de ikke vinner en fuckings konkuranse for og kunne skryte av det, og fordeom du er annerledes så er "annerledes" en normal ting. I'm diffrent and I like it!

Tumblr_lmdp7aztgn1qe9or5o1_500_large_large

|| Funnet  HER ||

Å være annerledes er bare kult, for tenk hvis alle jentene var sminkedukker, eller hvis alle var emo eller gangster, kjeeeeedeeeeliiiiig! Nei normalt er for folk som er redde for og bli mobbet og det å bli mobbet for hvordan du ser ut eller hvordan du oppfører deg er bare teit av mobberne og beviser bare at de er pyser, men nokk snakk om alt detderre... Tror jeg skal gjøre innlegget ferdig så dere ikke blir sprø og sånn... Gratulerer med 2 månter ilag sverre  c: <3  BYE!


§Isabell§

 

 

 

 

 

ostepopp me poppa ost.

Publisert:
09.04.2012
15:57

Jalla halla C: Sooom vanlig finner jeg null bra overskrift skjit så skreiv no randomt om ossssstepopp og greier. Har hatt overnatting av  Sverregutt siden lørdagen, kos kos kos, masse film og godteri og skjitt  x) Han sitter for øyeblikket og spiller Assassin's creed: brotherhood, så fikk låne pc'n hans. Eneste måten for meg nå å sjekke face på er på pc fordi mobilen min har sakt godnatt... Må gjøre alt i "blinde" fordi skjermen er svartere enn natta, føler jeg blir frustrert... må vel gå i rotesapet mitt og se om jeg finner er gammek mobil som heldigvis har lader, hvis det da finnes noe lader til noen av mobilene da.

383521_359830554060679_134208679956202_999399_1877163193_n_large

|| Hentet heeer : WEHEARTIT ||

 

Ahhh, jeg hater mobilen min, men fuck den for jeg har fortsatt Sverre min ^_^ <3  Nestehelg har vi vært sammen i 2 månter, wiiiii!  ikke lenge enda, men det skal det bli. Jeg lurer fortsatt på om mamma og dem droooo, eller om de er hjemme fortsatt... har veeeeldig lyst og finne meg noe sjokolade og spiise og kanskje fikse popcorn og en film til  : )  SEE YAH!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

hits