Facebook Legge meg til ?

mars 2013

Tegning: Michael og Mijuu 1 & 2

Publisert:
21.03.2013
17:08

Her er da en tegning jeg tegnet av en venn av meg, klarte ikke tegne nesen ordentlig såå ble en anime vri på den, ble ikke så fornøyd med denne som jeg kunne ha blitt, men da får jeg bare vente litt og prøve på nytt senere, mehe.

 


Dette var da Mijuu 1 i rødt med mørkegrå flekker, og Mijuu 2 i blått med lysegrå flekker, måtte prøve litt forskjellige farger og sånt, skal se om jeg får lakt på skygger og sånt senere ;)

 

Det var dett!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Ferdig på skolen yoo

Publisert:
18.03.2013
15:07

Hei hå nå er jeg ferdig på skolen, men bestemte meg for å sitte en time ekstra for å vente på Mats som ikke er ferdig føøøør om en time, sjitungen.. jaja, min feil som ikke har noe annet å gjøre enn å sitte på skolebibben å knø mannskjit. Kjenner jeg er gaanske så lei av å sitte her allerede, men må bare overleve det, taperen som jeg er høhø.

Har akkurat vært syk en hel uke, pluss den elskede helga mi, og er enda sånn småpjusk, men kom meg på skolen i dag i det minste. Har hostet som en galning, og det svir og klør i halsen!! Får det ikke bort  engang, det bare kjør mer og mer hver gang jeg puster inn, gaah. menne har ikke så mye mer å si enn det så avslutter bare innlegget her, SEEYAH!


§Isabell§

 

 

 

 

 


Tegning: Girl with horns (Ferdig)

Publisert:
18.03.2013
15:01

EEEEENNNNDERRRLIIIIIG er den forbaska tegninga ferdig, har ikke hatt tid på lenge til å gjøre den ferdig, men nå er den nå enderlig deet da. Føles herlig som bare faen. Hun endte opp med Vinrødt hår, ble finere enn det mintgrønne fæle håret som hun hadde til å begynne med. Men nå er den vertfall ferdig så ENJOY IT!'


§Isabell§

 

 

 

 

 

 


Tegning: girl with horns (nesten ferdig)

Publisert:
01.03.2013
03:07

 


§Isabell§

 

 

 

 

 

hits