Facebook Legge meg til ?

mars 2012

bursdaaaaag : D

Publisert:
26.03.2012
14:39

Hei dere, akkuratt ferdig på skolen og gjett hva!?!?!?!?!? Jeg har bursdag i dag!  : D  Skal til byen lamme Inger så snart hu er ferdig og fikse seg og så skal vi møte Sverre og en kompis av han som kommer fra malangen som hadde kjempelyst og møte meg og såååå skal jeg få bursdagsgaven min fra Sverregutt  <3  Feiret bursdagen på lørdagen med mine beste venner, film og godis og etter det overnatta jeg hos Inger. Koskoskoskos! skal ikke innom facebook mere før i kveld bare for og takke for alle gratulasjonene jeg har fått, orker ikke like alle osv fordi jeg har fårr over 70 gratulasjoner til nå såh. Meeeeeen skal kose meg videre i dag og så må jeg spise kake når jeg kommer hjem  : )  Har nesten en hel kake igjenn fordi alle spiste seg mette på godteri hahah.men nå skal vi stikke, GLAD I DERE FOLKS!

 


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

 

 

LINK OG MIDNA (tegnet av meg)

Publisert:
21.03.2012
22:47

Her er tegningene da:

 

Link fra Skywards Sword (til Sverre)

 


Midna fra Twilight Princess  (til Jakob)

 

 

Hva synes du om tegningene?


§Isabell§

 

 

 

 


Tegne tegne

Publisert:
21.03.2012
19:23

God kveld i stuua, eller hvor du nå sitter og stirrer på skjermen  : ) Sitter her og skal tegne Link og Midna fra Zelda, fikk forespørsler av Sverre og Jakob så sitter nå her og tegner mens fin musikk spilles fra Spotifyen min <3 Dere kan få et lite nerdebilde av meg og le av  ; ) 

Ooog bilder av tegningeer såklabert!
(trykk på bildene for og få de større)     

    


Og jeg har sendt ut invitasjoner til bursdagen min på lørdag  : )  Har åsså gjort avtale me Sverre at hvis han faktisk orker og gå hit til klokka 5 på morraen så skal jeg lage egen kake til han hahah, tror ikke han blir å klare det, troor ikke noen hadde blitt og klare det, herregud, stå opp klokka ALTFORTIDLI for og gå til langtborteistaa hvor jeg bor, på en LØRDAG hahahah. Men gjør han det lager jeg serriøst en stoor kake til han som er bare hans! Sitter og venter på at han skal komme på face igjenn så vi kan snakke og mens jeg venter skal jeg begynne og tegne  : ) 
KOS DERE SOM SKAL PÅ SKOLEN I MORRA FOR DET SKAL IKKE JEG! Love u! <3


§Isabell§

 

 

 

 

 

Ferdig med prøvemuntlig :D

Publisert:
21.03.2012
12:33
Heiii her er Jei! Kom hjem fra skolen for ca en time siden, vært og hatt prøvemuntlig framføring og jeg sier bare at jeg var overnervøs så jeg satt i gangen og regnet ut hvor mye ditt og datt kostet og klarte ikke drikke eller spise fordi jeg var så nervøs. Satt i nesten en time og ventet og holdt på og besvime når jeg kom inn. Såklart er jeg dårlig dårlig dårlig i matte og jeg har presentasjonar angst og altdetderre så jeg endte opp me en toer... Jaja :) prøvde vertfall. Har nå fått i meg vafler og energidrikk og vurderer sterkt og hive i meg en smertestillende for så og sette meg på rommet og tegne til jeg blir så trett at jeg sovner. Hahah. Men skal spille litt på iPad en til modern først, kokos dere folkens, nå har jeg helg! : D

&Isabell&

Her sitter jeg da

Publisert:
20.03.2012
16:42

Hei dere, nå sitter jeg og sliter litt så søker pause her på bloggen. Har prøvemuntlig i mattematikk og det er såklart det faget jeg får dårligst karakter i... kommer til og få en 2 er forhåpentligvis, heeh  : )
Dro til mattegeniet Sverre i går for og få hjelp, men hele familien hans + meg syntes oppgaven var teiit som faen, som da vil si at vi gikk gjennom noen regnemetoder og sånn, fikk ikke med meg halvparten fordi jeg er dårlig til og regne i hode, å når jeg kom hjem gikk jeg gjennom regnemetoder sammen med Roger og fikk med meg litt mere, men ante ikke hvordan jeg skulle klare oppgaven så i dag dro jeg på veiledning og fikk vite når i morra jeg må komme og hvor jeg skal møte opp og sånn og fikk noen forslag til hvordan jeg skulle skrive oppgaven. Fikk også ny t-sjorta i går, den som vi bestilte, legger ut noen bilder her :


Black Veil Brides t-sjorta mi med Andy sixx på <3<3<3 
!Love love!  fikk ikke tatt av helee :c

 


Hahah kjedemeii med blyantbarten min, klipte den litt skjeivt thoo -_-

 


uffameg jeg hater matte... skulle ønske jeg kom opp i noe annet.. alt annet enn matte  D:

 

men skal få i meg noe og spise og kanskje en smertestillende for jeg begynner og bli lei av at det gjøør vondt i fingereen, og så SKAL jeg gjøre mer matte... blir snart sinna på megselv hahah x'D  SNAIKS


§Isabell§

 

 

 

 

 

Moorgon fuglar

Publisert:
18.03.2012
11:33
God morgen alle som er våken nå, jeg sitter og venter på dusjen fordi vi skal i bursdag til søskenbarnet mitt, han blir 11 år, tiden flyr! ;) sitter og skriver på mammas iPad og fant ut at det er mye enklere en og skrive på data for nå retter den hvis jeg skriver feil hahah. Dusj dusj, men nå må jeg stikke og gjøre meg klar, sniks!

Nydelig bandasje og morratrynet fra helvete!

Publisert:
17.03.2012
18:16

Goood ... kveld folkens! Har ikke sånn kjempemye og skriveom så tenkte og legge ut bilde av den nydelige 'midlertidige' bandasjen min, må ha den på i en uke fordi fingeren var for hovven til at jeg kan få på skinne enda så sånn ser den ut:

|| Morratrynegrimase og dårlig webcam kvalitet, my bad ||


og jeg har fortsatt morratryne fordi jeg ikke orker og gå i dusjen enda siden da må jeg finne pose og ha over bandasjen og masse sjit og uansett så må jeg rydde enda mer på rommet og støvsuge + vaske der før dagen er omme. må komme med unnskyldningen at jeg fikk vondt i fingeren... egentlig ikke unnskyldning fordi det er sant, men det er det bare jeg og dere som vet  ; )  hahah, men nåå skal jeg gå og gjøre meg ferdig sånn at jeg kan spille på iPaden til mamma senere i kveld og sååååå må jeg vel ringe Sverre også må jeg hive meg i dusj hvis jeg får tid i dag. SKAL vertfall dusje i morra. Sorry hvis det er skrivefeil men har vanskeligheter med og skrive med en hånd, HADEE!


§Isabell§

 

 

 

 

Aww søteste blogg!

Publisert:
17.03.2012
17:34

Hei ville dele en blogg med dere! Jeg og hun som eier bloggen var veldig gode venner for noen år siden, men så flytta vi begge og nå har vi bare litt småkontakt over facebook så vil dele den søte bloggen hennes med dere alle  : )

Savner deg piia  :  http://liette.blogg.no/1331995182_.html|| Printscreen fra bloggen hennes ||

 

KOM IGJENN OG BESØK DEN  : D  Kommer snart ett innlegg til så bare vent, må bare  syddifisere rommet mitt og skal se om jeg legger ut bilde av handa mii, SNEIKS!


§Isabell§

 

 

 

 

kjeeeed...

Publisert:
16.03.2012
17:29

Hei hei! Godt og glatt ute med is og slaps. Jeg holdt på og bli hjemme fra skolen i dag fordi det var så mye is ute og jeg har angst for og dette og knekke langefingeren enda mer hahah, har fått midlertidig bandasje som skal være på i en uke siden fingeren var så hovven, og så skal jeg få skinne som skal være på i 6 uker tror jeg. Blæh så nå må jeg sitte med armen opp for at ikke hevelsen skal bli større for da må jeg gå med midlertidig elefantbandasjen enda lengre og det vil jeg helst slippe!  x)

C2bd06d1fe6917852342016a256fbb83_large
||  Funnet HER ||

 

Blir gal av og skrive med bare en hånd... det tar ei evighet og så trykker jeg masse feil  : C Jeg kan ikke engang spille de nye spillene jeg har fått av Marius og de jeg fikk låne av Sverre... Jeg vil spille på xbox en min!!!
Har ikke penger så kommer meg ingenplass og er trett og sliten og eneste jeg gjør er og sitte på datan, sove og drikke tonnevis med vann, har ikke kamera så får ikke tatt bilder og spille får jeg ikke, soving må jeg redusere på dagtid for hvis ikke så klarer jeg ikke sove på natta  0: )  Jeg orker ikke male fordi jeg kan ikke bruke begge hendene mine og jeg er rett og slett litt funksjonshemma for øyeblikket.. *sutre*

 Tumblr_m09xdev5dm1rqgch5o1_500_large
|| Funnet HER ||

 

Aner ikke hva i alle dager jeg skal gjøre i helga... kommer sikkert bare til og ligge en plass og sove med en pakke smertestillende hahah. Sverre drar til Malangen, Monika skal ikke være hos pappaen sin, og jah jeg kan ikke gjøre så kjempemye så... kan vertfall prøve og finne noe og blogge om åsså må jeg skrive Samfunnsfags oppgaven og sende den til læreren før den 26. mars ooog vi har prøvemuntlig i nesteuke så da blir det skole på Mandag og få vite hva jeg skal ha slaks fag og sånn og så sitte hjemme og gjøre meg klar til og framføre på onsdag. Håper virkelig ikke jeg kommer opp i matte eller noe som jeg er dårliig i for da legger jeg meg ned en plass og dør. Men men nok syting fra meg, skal sjekke om det er noe bra på tv og hvis ikke så skal jeg finne noe bra musikk som jeg kan synge falskt som faen, SNAKKES LESERE <3


§Isabell§

 

 

 

 

Lengesiden ooog auch..

Publisert:
14.03.2012
09:30

Hei her sitter jeg på skolen og sliter med og skrive med en hånd, ja jeg er så flink at på skolen i går på tur til butikken så gle jeg ned en liiten trapp, fikk trappa i ryggen så jeg ikke klarte og puste og på en eller annen måte slo jeg venstre langfinger så den hovnet opp til dobbel størrelse. fikk ikke dratt til legen i går så mamma stappa i meg smertestillende, er fortsatt dopa og fingeren er nå begynt og bli blå... må si jeg er fliink!  : )

her er bilde fra i går:flinke flinke meg  : )  kommer meg vel til legen i ettermiddag/kveld en gang, håper det ikke er noe brukket ... men for og si det sliik så har noen i klassen det veldig artii meg og trykke på tastaturet når jeg skal skrive  -___- slemminger!!

forresten en ting til...

Lovetookslowsteps_1919_large

 

Jeg og Jordbæra mi har vært sammen i 1 månte nå! <3  I love him ^_^

ellers så er det ikkeno og gjøre... skal liksom lage klasseavis å jeg og Maiken skal enten tegne eller skrive kosseri elns. jeg bynte på et forrige gang, men tror det ble dårlig så orker ikke, vurderer og tegne litt greier.. hvis jeg gidder.

men skal stikke nå, seeyah!


§Isabell§

 

 

 

 

Morgoon

Publisert:
07.03.2012
13:54

Nei god morgen alle sammen! Herlig med vinterferie må jeg bare si  ; D kan ligge våken hele natten uten konsekvenser, trenger ikke gjøre lekser, sove hele dagen om jeg vil, kan sitte og spille, ha besøk hele dagen og bare slappe av. HERLIIIG! Hadde besøk av Sverre i går, etter Monika var dratt og vi snakket, lagde middag til familien og så på film, kos kos kos <3 i dag har jeg rett og slett ikke gjort annet enn og tatt et bad, spist litt og spilt på facebook. Senere skal jeg lage vaffler og se om jeg finner ettellerannet og gjøre.

64098_361717097196504_224388840929331_1244258_1925830313_n_large
|| Funnet HER ||

 

Haahaa, fant et bilde som ligner litt på hvordan jeg kommer meg ut av senga på skoledager hahahaha, tror noen har overvåket meg og prøvd og etterligne det  x'D fant det på Weheartit.com

419744_280922428646508_121245957947490_636367_1603892978_n_large

 

Men nå skal jeg prøøøve og se litt vetti ut på håret, sjekke om Monika er hjemme og etter det så finner jeg vel på noe, SNAKKES!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Svett gaming

Publisert:
05.03.2012
18:57

Heii, jeg har vert opptatt siden fredag, sorry for det. Fredagen var jeg sammen med Sverre som ga meg verdens søteste gavee! Fikk et smykke som jeg ikke har bilde av nå (sorry for det) men som jeg kan legge ut når jeg får tid. Lørdagen sov jeg bort og så var jeg sammen med Monika, og hunden hennes Rico. Søndagen gikk som lørdagen og jeg fikk Monika gamegal så jah det eneste vi har gjort er å sitte på rommet og spise godis mens vi har spilt Dragon Age og Assassins Creed. I dag skal hun overnatte og jeg gjetter at natta blir fylt med bare å spise og spille. Joda vi har noen flotte liv vi to  : )  Skal se om jeg får vært noe mer sammen med Sverre i vinterferien fordi jeg savneeer han og sist jeg snakka med han var da han så bildet jeg malte til han heheh Her ER Da Det;

|| Tatt med min crappy mobil ||

Ble veldig mye rødt i bakgrunnen, men jeg hadde egentlig ikke noe tanke om hva jeg skulle male, eneste jeg viste var att jeg ikke hadde sort... Men synes bildet ble ganske ok til og være laget av meg ahahahah. Men tror han likte det... håååååper vertfall han likte det. Ellers de siste dagene har jeg jo da fortalt hva jeg har gjort og vell, hodet mitt har vært fult av tanker, så har ikke egentlig troa på at dette innlegget blei noe bra, aner ikke, men skal prøve og tømme hodet litt til i morra  : )  SNEIKS!


§Isabell§

 

 

 

 

hits