Facebook Legge meg til ?

februar 2013

Bilde: Girl with horns (not done)

Publisert:
28.02.2013
20:55
§Isabell§

 

 

 

 

 

HNNNNGH!

Publisert:
28.02.2013
15:04

Hei og god dag til dere alle, er det noen som er supermette?! JA jeii er supermeett D: Spiste masse pannekake til frokost nommmmm!    Synes jeg er superflink å steike pannekaker. Har ikke noen bilder men det er greeit. har virkelig mistet bloggeevnene mine i det siste .. men har ikke gjort så mye som er verdt å skrive om heller sååeh det er fiiint. åh nå husker jeg hva det var jeg skulle skrive om! endrelig er hoder på plass igjenn! 

Jeg vil ha blått hååår! fyflate jeg er lei av å være gulrot på huet... vil ha sånn heeer fin fin blåfarge! :

 

Fiiiiiiiint! I LOVES IIT! må kjøpe blå hårfarge så snart jeg får penger! åsså må jeg huske å fylle på busskortet mitt haha xD håper det er noen dager igjenn på kortet til helga... hvis ikke er jeg fucked.

Men HVA SYNES DERE OM BLÅTT HÅR??


§Isabell§

 

 

 

 

 

Assassin's creed

Publisert:
27.02.2013
20:16

God kveld alle sammen, sitter her å funderer på noe som jeg kom over tidligere i dag. Jeg har jo da spilt gjennom alle Assassin's creed spillene og så søkte jeg litt rundt og fant ut at AC4 skal komme ut... Ble litt skuffa egentlig, fordi jeg har spilt gjennom alle for å så kunne begynne på AC3 som jeg fikk i julegave av mamma, har nå fullført det og så finner jeg ut at det skal være ett til spill!? GAD jeg kjenner frustrasjonen bare med tanke på det.. Slutten på AC3 er det dårligste jeg har vært borti og ble nesten alt for skuffa..

 

 

Forventa meg en fantastisk avslutning på den, siden det liksom var "siste" som skulle komme ut... deam, vel har bestemt meg for at kommer det en nr 4 så skal jeg ikke kjøpe det!  : C Vil ikke bli enda mer skuffa.. altså spillet var bra som bare det, men slutten var bare bajs! jaja skal ikke klage mer, blir sikkert å kjøpe hvis det kommer ut enda et uansett hva jeg sier :C 
Skal forresten hilse fra Mats og si HEIIA BLOGGEN! haha x) 

 


§Isabell§

 

 

 

 

 

Tegning: Yaoi (ferdig for nå)

Publisert:
26.02.2013
13:39

Har gjort meg ferdig meg Yaoi tegningen min for nå, skal fortsette med farginga ig gjøre den bedre når jeg får ork til det, men for nå så er datan min sånn hær : 

Ble ganske fancy spørr du meg, å jeg aner ikke hvorfor jeg valgte Yaoi som tema til den, men det får så være. Blir sikkert å bytte bakgrunn om en uke uansett haha, er ikke sånn kjempefan av mine egne verk, henger det for det meste opp bare for å ikke miste det. Men nå skal jeg fikse meg ferdig, spise litt å sååå skal jeg på besøk en tur, blir goy. Kos dere!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Tegning: Yaoi

Publisert:
26.02.2013
00:24

God kveld, har vært styggevær i hele dag så har brukt hele dagen på å sitte inne med familien, tegne, spille osv. hadde ingen anelse om hva jeg skulle tegne, åsså fant jeg ut at det hadde vært kult å tegne min egen bakgrunn så jeg prøvde å finne noe... Endte opp med noe Yaoi opplegg hahah. Gutter som kysser er altid fint <3 Så her er noen bilder.

 


Ene delen av tegninga, ikke ferdig.

 

 


Her er jeg nesten ferdig med alt jeg skal ha med, men fortsatt ikke hele tegninga da. 

 

Så langt har jeg fått litt farge på dritten, men er enda langt fra ferdig, skal se om jeg orker å farge ordentlig eller om det blir noe enkelt opplegg igjenn, hoho, eier ikke talmodighet med tegningen lengre, nå skal alt gå så fort som mulig.. forsåvidt sånn med hodet mitt også, skal absolutt tenke fortere enn resten av kroppen klarer å få med seg. Tror faktisk at hodet og munnen min samarbeider om å ødelegge meg, eller så vet hodet mitt hva som er best for meg og at hjertet mitt er litt ruinert eller noe. samma det ^^ Ting går som de går, er ikke noe å gjøre med det, man må bare holde hodet oppe og gå videre! så lenge jeg slipper å gå ut så er det greit  : s blir sikkert ikke å gå noen busser i mårra så dette skal bli gøy... GOD NATT!


§Isabell§

 

 

 

 

Nightcore - Gold

Publisert:
24.02.2013
19:52

Hææi folks, har her er en liten sang til dere  som jeg synes var fiin, ENJOY!

 

synes den var fin å høre på mens jeg sitter her på rommet mitt alene med godis. Finner ikke noe å gjøre så får sitte med litt musikk. KOS DERE VIDERE!
§Isabell§

Tegning: George boleyn

Publisert:
22.02.2013
15:41

Hei igjenn, satt å kjeda meg og gikk gjennom bildene mine og så fant jeg bilder av George Boleyn, han er suuuuuperfiin og kjempelett å tegne, så bestemte meg for å tegne han på datan, liker best den dær han har rødt hår fordi den ble best (i mitt syn) skrifta ble ekkelt, men ellers ganske så fornøyd, må bare bli bedre til å beregne størrelsen på bildet og tegne hår, har bare fiksa meg en enkel liten løsning. Brukte faktisk å tegne hår sånn når jeg var lita, sånn strekete, mens nå er jeg da flinkere å tegne hår for hånd, må vel bare finne en tegne metode som passer meg først så går alt etter det  ; )

Hater egentlig å farge ting, men her er vertfall resultatet i farger! : 

 

Sitter å venter på besøk, kan jo hende de ikke finner fram hahah fordi vel jeg bor i ingenmanns land... er egentlig ganske mange hær til å være ingenmanns land da, men eh joa. KOS DERE VIDERE!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

22.02.2013

Publisert:
22.02.2013
13:23

God morgen! Jada jeg var ikke på skolen i dag fordi vi fikk FRIIII! så har sovet til klokka 12, har ikke orket å fikse meeg og har bare chilla siden da hahah skal få besøøk senere så burde rydde litt, men her er vertfall noen bilder jeg tok fordi jeg er så ufattelig sexy and shit med vått hår <3 ENJOY

 

  

 

Snow wonderland

Publisert:
21.02.2013
11:29

God morgen! nå sitter jeg på skolen og har "time", altså vi mangler lærer så vi får gjøre hva faen vi vil til etter matpausen. Håper læreren er borte den timen også sånn at vi kan dra  : D men grunnen til at innlegget heter Snow Wonderland er fordi det hadde snødd i natt og jeg måtte bare ta bilder av trærne og det på tur til busstoppet. Hater egentlig snø, men synes fortsatt det er vakkert å se på. I hvertfall enjoy!

 

Ja jeg klarte da faktisk å sove i natt, og å komme meg på skolen. Så sitter nå her foran datan ved siden av Daniel som sitter på sin hoho, vi er så sosiale at jeg får vondt i meeg. Men jah skal kanskje få besøk av han i dag fordi jeg har ingenting å gjære. og så skal jeg se om jeg får ork nokk til å kjøpe hjem noen pizza og en cola, heh. Sunn må man være når man er aleine hjemme. Leste på facebooken til mamma at lillebror er lakt i narkose, så da er opperasjonen i gang... Kjenner jeg får grøssninger når jeg tenker på det fordi han bare er 7-8 månder gammel, og jeg er så fryktelig glad i han så håper virkelig denne opperasjonen blir vellykket.  så ufattelig glad i hele familien min! fordeom jeg noen ganger kan være litt treig med å vise det  ; )  men nå skal jeg chille mere i timen og så snakke litt med Daniel fordi jeg kjeder meg sånn smått hoho, begynner å bli rastløøs!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Tegning: fjottkatt (med farger)

Publisert:
20.02.2013
19:54Tegning: Fjottkatt!

Publisert:
20.02.2013
18:17

her er en tegning av den fantastiskt underholdende katta vår, verdens teiteste... sitter å nistirrer inn i akvariet som en eller anna ugle som har fått øye på en mus eller noe haha, men ivertfall... ENJOY!

Skal se om jeg orker å fargelegge den senere, skal bare se ferdig Special Victims Unit.


§Isabell§

 

 

 

 

 

Snakebite og auuaa

Publisert:
20.02.2013
16:14

Heihåå, tidlig ferdig på skolen i dag, kjempedigg! Eneste kjipe er at familien ikke er hjemme, de har dratt til Trondhjem med lillebror for opperasjonen.. håper det går bra med han og att opperasjonen går bra...

I livet mitt i det siste så har fått oransje hår siden vi hadde alt for lite bleiking haha, men jo ja passer egentlig fargen ganske godt :) åsså har jeg tatt en ny piercing! Så nå har jeg snakebite.

Så det såå. Har ikke egentlig så masse å sii at det gjøør noe så får skrive noe tull jeg finner på underveis haha.  Jah jeg skulle egentlig ta piercingen på Tattoo World, men så hadde de ikke rensesaker eller utstyr eller no, husker ikke helt hva mannen sa fornoe, men ihvertfall så orka jeg ikke vente til de får det inn og forrige gang jeg tok proffesjonelt så ble den en stooooor betennelse der dagen etter, og jeg har tatt flere hull i ørene mine, pluss den jeg hadde i leppa fra før av så tok likesågreit denne også. Gikk helt greit.
Jah åsså har jeg tegna en kuuul tegning, har ikke bilde av den ferdige tegninga, men har fra midt i tegninga. 

Elsker tegninga, ble kjempefornøyd med den så ender sikkert opp på veggen min, sånn med mindre noen skal ha den før jeg får hengt den opp. Vi har frii fra skolen på fredag, og mandag, tirsdag og onsdag i vinterferien (nesteuke) så skal jeg gjøre ferdig utplasseringa mi. Gleder meg til å fullføre den og så få tatt vinterferie. FERIEEEEEEEEE!!!  Men hmmtjaa nå skal jeg vel gå og spille litt på Xboxen min <3 Har ikke spilt siden... forrige forrige uke eller noe, så skal bli deiilig. Klarer sikkert ikke spille så lenge siden jeg har fått P-stav i armen og det stikker heletiden på det såret fordi hun måtte sette et sting for å holde den inne. Det eneste som gjor vondt når jeg skulle få den satt unn var bedøvelsen, resten kjente jeg ikke, sånn rent bortsett fra det at jeg ble svimmel. men kom ikke som et sjokk da, fordi den tingen så ut som et torturredskap >_> men som sakt kjente kun bedøvelsen og intet annet. Men skaall spille nå tror jeeei så bayy <3


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

 


tegneutfordringen!

Publisert:
17.02.2013
00:12

Hei har vært lengesiden jeg blogga sist og mye har skjedd siden da, jeg har bestemt meg for å avslutte tegneutfordringen fordi jeg ikke klarer å fortsette, som dere sikkert har merket >_>  Jeg skal såklart tegne alle de utfordringene jeg fikk, men i mitt tempo. Blir å legges ut bilder av tegningene og sånn, og hvis jeg ikke klarer å blogge oftere så blir jeg vel å slette bloggen eller bare la den stå hær til en gang jeg får lyst å blogge igjenn, thats all for now, see yah.

hits