Facebook Legge meg til ?

februar 2012

Bilder .Colors In The Rainbow.

Publisert:
29.02.2012
09:56

 

 

 

Tumblr_m052ig5pau1rqe9ogo1_500_large

 

 Tumblr_m052ibu8mi1rqe9ogo1_500_large

 

Tumblr_m037z5uyaf1qdv04go1_400_large

 

Tumblr_m04aq7u78i1qlboszo1_500_large

 

Tumblr_m02xj7d0rb1r7ni4yo1_500_large

 

Tumblr_m03yiguirb1qlen8oo1_500_large

 

Tumblr_ljurzjtyo91qi9vtdo1_500_large

 

Tumblr_lzyuqiz47a1r9h3v6o1_500_large

 

237283474087022826_1itaggxh_f_large

 

Tumblr_lwdsjruosd1r8xlqxo1_400_large

 

Alle bildene er hentet på Weheartit


§Isabell§

 

 

  

Skoleen

Publisert:
29.02.2012
09:46

Hei her er ett innlegg mens jeg sitter på skolen og har norsk. Hadde ikke noe og gjøre så henta pc. Så nå sitter jeg, Maiken, Martine, Maja, Mads og Sang Munn inne på datarommet og snakker og sånn. PARTEYH! hahahaha. Oh kom  på at jeg kan gå innom weheartit, kunne ikke det på mamma sin data... dustedata... jaja  :)

Funny10-30_large

|| Bildet er hentet HEEER ||

 

Men skal skrive meg ferdig nå, tror jeg skal logge av snart og gå ned med boka som jeg må levere inn før i morra heheh, forresten så anbefaler jeg boka Fortsatt Savnet Den er sinsykt bra!  :3  Har data til klokka 10 og føler på meg at dette innlegget ble sinnsykt dårliiiiiig! men det får bare være, har ikke noe bedre og gjøre og jeg vil blogge i dag.

Jah og jeg gleder meg ikke til senere i dag... da må jeg ta farvell til mine kjære forhester. Er nemlig min siste dag der og jeg kommer til og savne de gode dagene der, men har bare ikke tid til stallen mere, blir for mye nå siden prøvemuntlig begynner uka etter vinterferien og prøvene hoper seg opp og jah, skole, venner og familien tar for mye, så da måtte jeg droppe en fritidsaktivitet... min eneste fritidsaktivitet thou, men jaja. Venner er noe jeg ikke dropper ut uansett hva!  og nå vil jeg høre på musikk men det er for mange her til at jeg kan slå på og jeg kan ikke synge så falskt som jeg gjorde i ¨går såh da er det ønsket strøket haha : )  Skal forresten få besøk på fredag og jeg gleder meg! åsså har vi vinterferie i nesteuke som jeg også gleder meg til!! Me love ferieeee! 

Tumblr_lxwu2dvygl1r8bzbdo1_500_large 

|| Bildet er hentet HER ||

 Sitter og tenker mens jeg skriver og finner ut at jeg tenker på veldig liite.. det meste som er i tankene mine er familien, vennene mine, triste ting og det jeg skriver blir sakt inne i hodet mitt med den rare hodestemmen min  O.O  å nå lurer jeg på hvorfor den er der i det heletatt ogh hvor sick vanskelig det hadde vært uten den rare hodestemmen.

Men skal skrive meg ferdig før dere får hjerneblødning... SNAKKES.


§Isabell§

 

  

 

ALENE HJEMME og MUSIKK!

Publisert:
28.02.2012
15:53

Hei sitter her alene foran mammas pc og skal slå på MUSIKK! : D  Elsker og være alene hjemme, selv om jeg da er mutters alene, men hallooooo hvem liker ikke og sitte alene med musikk på fult og synge av full hals? hahah, joda blir litt falkst iblandt, men ingen kan høre det bortsett fra deg... og alle naboene innen rekkevidde, men samma det vel!!


|| Bildet er hentet HER ||

Det minte meg på at jeg og Maiken fikk CD'er av yndlingslæreren på skolen  : )  fikk 6 CD'er som han hadde brent til oss så vi tok 3 hver. Har ikke ork til og hente de nå så kan sikkert skrive seeeenere hvilke CD er det var jeg fikk  : 3  Vurderer og laste ned spotify på mamma's pc, men vet ikke om hun kommer til og bli sur eller ikke... samma det vi laster det ned så kan jeg si hun får bruke min bruker og at hu skal få egen liste av meg. Synes det er ganske snilt av meg for jeg har tross alt spotify premium som jeg gjerne vil bruke som vil si bra musikk når jeg vil og når hun vil så lenge lillesøster ikke prøver seg på spotifyen min da for da blir det månelyst... Jah  : )  Men skal sende melding til mamma og sånn for og finne ut hvor de er og si ifra at jeg laster ned, SNAKKES SIKKERT SENERE!


§Isabell§

 

  

Fant noen bilder på face...

Publisert:
26.02.2012
22:15

Hahah hei igjenn igjenn : ) 3 innlegget i dag *fornøydsomfaen ansikt* og som dere forstår så skal jeg legge ut noen bilder jeg fant på face... noen er gamle andre ikke og noen er FÆÆLE andre ... litt mindre fæle men fortsatt fælee. Såh here we go!

 

GØY PÅ LOLCAM :Like før jeg farga håret brund : ) blåfargen var nesten gått ut og jeg satt på skolen og ... gjorde lekser .. *angelface*


 

Hahah he's so sexeyh! 

 

 

På disse bildene fikk jeg SVÆRE øyne o.o ser ut som et monster.... hei... det er jeg jo  :D


 

MEG OG MONIKA PÅ LOLCAM :


Vått hår og venter på monika... lengesiden...

 

Synes vi er så ufattelig pene  ^_^  Savner den dagen!

 

 

MEG OG LILLESØSS PÅ LOLCAM :

 

MERE MEG PÅ LOLCAM :

Hadde fjær i håret... normalt  : )

 

Ser ut som jeg går med brunkrem o.o også har jeg vått hår..

 

Hadde vert lamme Marta, derfor har jeg svarte striper i trynet og tegning på handa  x) savn!!

 

 

MEG OG MAIKEN PÅ LOLCAM :

Vi er så ufattelig pene atte...

 

Ser ut som valper O.O

 

Happyface & sadface.. savn!!!!!!!!!

 

Vi er så .. normale  : D

 

Meg og cookiemonster  : D *happy*

 

 

Andre randomme bilder av meg og sånn...

Maiken tok bilde av meg mens jeg satt og tegna... viste ikke at hu tok bilde før det kom ut på facebook -___-

 

Der er Nemi og Cyan gitt!  mora til Maiken tok bilde av oss og la ut på facebook hahah. I remember that day  :)

 

Uffda... jeg møtte Maja på bussen og hu sku absolutt ta bilde av meg, lett sakt jeg var blenda kraaftig av sola og trett som faen.. ikke pent!

 

Åh husker dette  : D  Tok på fakepiercing for og se om jeg passa det, også siden jeg hadde så dåålig webbcamera så ser det ut som om jeg har ett tomm brunkrem på, men jeg var egentlig bare litt sommerbrun forengangsskyld  O.O

 

Dette tok jeg i fjoor sommer tror jeg... satt og kjeda meg med kameraet mitt  x)

 

Dette er så ALTFORLENGESIDEN! tror det var i 7'ende eller begynnelsen av 8'ende... SAVNER DEG MARTAMIN!!! <3

 

Kom på trappa til Maiken en vinter for og få Maiken med meg ut... heheh sammen med Kimogutt såklart og mora hennes måtte bare ta bilde av oss og skryte på facebook at hu hadde fått besøk på trappa hahah  ^_^

 

Hahah meg og Nicole satt hos henne og spiste klubbe og jeg var bare litt hyper. SAVNER DET!!

 

Satt i byen med Marta sin Hello Kitty genser og drakk energidrikk mens vi venta på noen hahah.

 

Meg og bestehesten min som jeg snart skal slutte og ha  D:  kommer til og savne de dagene vi hadde sammen, han er serriøst verdens koseligste hest og jeg hater megselv for og slutte, men har bare ikke tid... skal i det minste komme innom iblandt med et eple eller to <3

 

Meg og besteMarta ;3  Skulle ta klassebilde så vi sto og brifa litt hahah.

 

Vanlig syn fortsatt... meg og Maiken som sitter og halvsover i timen  : )  Pent ikkesant?

 

DET var alle bildene... heldigvis  xD  men det er noen gode minner bak hvert eneste bilde, og jeg lover at noen av disse dagene savner jeg som faen, hadde det vert mulig hadde jeg spolt tilbake bare for og flire like mye en gang til.

Men det tror jeg var alt jeg orka i dag, skal sitte videre barnevakt for sovende småsøsken og drikke brus mens jeg ser noe greier på tv og skal sjekke om jeg får Sverre til og ringe meg igjenn for jeg har rett og slett ingenting og gjøre D:  GOD NATT!


§Isabell§

 

 


 

 

Mjuusikk

Publisert:
26.02.2012
18:07

Hei igjen, for og si det kort, nei jeg fant ingen bra overskrift og ja dette innlegget skal ha noen lyricsvideoer  : ) Så da tror jeg bare at jeg skal begynne med og legge ut videoene,.. nå :

 

PINK - Fucking Perfect 

 

 

The Script - The man who can't be moved

 

 

Flyleaf - All Around me

 

 

Lifehouse - Blind

 

 

Bullet For My Valentine - Bittersweet memories

 

 

Maroon 5 - Misery

 

 

Blessthefall - Could tell a love

 

 

Stone Sour - Hesitate

 

 

Ooook det var nok musikk for i dag  : ) Og grunnen til at jeg valgte disse sangene foran så mange mange andre var fordi jeg har hørt faktisk ganske mye på disse de siste dagene... aner ikke why men jeje, de er ufattelig fine og jeg elsker når lyrics'ene har en mening  : D  ikke sånn som de fleste hiphop osv har. that's why I love "emo" music! <3

BYYE FOR NOW!


§Isabell§

 

 

 
 

Vaske vaske, rydde spise

Publisert:
26.02.2012
15:53

Heiiii : D  Har akkurat rydda og vaska og støvsugd og lagtsammen klær for mamma, avtalte med henne i går at hvis jeg gjore det skulle hu bestille BVB t-sjorte til meg så nå er det bestilt! Can't waiiiiit! Åh en ting til, ÆI LUV U MOM!!! <3<3

Legger ut bilde her:

 

Elsker Black Veil Brides, lyrics'ene deres er bra og musikken i segselv er bra og bandet er sexyy og jeg bare elsker de!!
Lol ja jeg er retard, men deal with it, eller gå og les noen andres blogg. Jeg gjør vertfall så godt jeg kan fordeom jeg ikke har penger og tid til ALT sammen som mange av toppbloggerne har, men gjør det som står i min makt for og prøve og få bloggen bra i det minste  : ) De som vil lese den bestemmer det 100% selv <3

men nokk småprat om det. skal gjøre meg ferdig med klærne, sjekke om Sverre er på Facebook og sjekke mailen min før jeg lager meg noe og spise, skulle egentlig være på middag hos stebesteforeldrene mine igjenn, men slapp fordi jeg ikke fikk tid til og fikse meeg og jeg orker rett og slett ikke stresse meg opp dit bare for og spise og se i veggen resten av dagen. Men nå skal jeg gjøre meg ferdig for magen min brøler som en dinosaur  O.O  SNAKKES!


§Isabell§

 

  

Kalde kalde dagen

Publisert:
25.02.2012
13:01

"brrrrrr!" *skjelve og fryse* jeg tror jeg fryser litt... Sto opp kl 7 i dag for og sjekke når bussen gikk til stallen så måtte vente i en og en halv time på den. Når jeg kom fram heiv jeg dekken på de stakkars kalde hestene for så og ta de med ut for frokost. Det er nå jeg ønsker så inderlig at det kunne vært sommer, fyttikatta hvor kaldt det var når jeg ventet på og bli henta etter jeg hadde fiksa alt jeg skulle... Grusomt. Og nå sitter jeg foran mammas data og ønsker bare at jeg fikk lov og ta på meg dyna og sove, men da får jeg ikke sove i natt så ikke så lurt *gjespe*.


|| Bildet ble hentet HER ||


Jeg skulle ønske jordbæra min var her og kunne gi meg en sånn goooood varrrrrm klem akkurat nå... Tror jeg trenger det sånn før jeg blir syk, men han er ikke hjemme.. tror han skulle til malangen ellernoe så da får jeg vente til mandag ellernoe. Can't wait for a warm hug! :3

Ai karamba, kommer heletiden på at jeg må øve på framlegget som vi skal ha på mandag. Har fremlegget i RLE, jeg og Maiken har om Wicca. Vi tok det fordi de hadde med pentagram og vi digger pentagrammmmmm og heartagrammmm.

 

|| Pentagrammet er hentet HER & heartagrammet er hentet HER ||

 

Jah åsså skal jeg tegne noen ting til norsken, vi lager klasseavis og jeg er tegner.. noen interesange tegneoppdrag jeg har fått hahah. Men nokk om skole, det er jo tross alt helg! Helg helg helg, jeg elsker helg og friiii, ferie. Vi har ikke vinterferie før om 2 uker og jeg gleder meg som faaaaaaaaen! jah og nå er det bare 1 månde og 1 dag til jeg har bursdag, then I will turn sweet 16, but I don't believe it will be so sweet. Men hva vet vel jegh. Resten av dagen tror jeg blit tilbrakt med og støvsuge huset og å ligge under dyna og tegne :)  skal se om jeg fåår et innlegg senere i dag, but for now GOODBYEE <3


§Isabell§

 

 

 

 

 

.FOOOOOD in my HEART.

Publisert:
15.02.2012
10:57

Legger ut noen bilder av maat fordi jeg er sulten og glemte matpakke  >_<

 

Tumblr_lyufdtrbym1roepd0o1_500_large 

Tumblr_ltbozg138c1qzipvbo1_500_large

Tumblr_ltejp0ag2p1qzipvbo1_500_large

Tumblr_lzapi9hxa91roepd0o1_500_large

Tumblr_lzchyucroy1roepd0o1_400_large

Tumblr_l5xxz7z7qy1qchbzjo1_500_large

Tumblr_lz6yiraqzv1r7c6pxo1_500_large

Tumblr_ln7sbirhgj1qchbzjo1_500_large
||  Bildene er fra weheartit ||

 

Sånn, det var alle jeg orka og legge ut, og nå er jeg så sulten at jeg skal springe på butikken siden det er friminutt, SNAKKES!


§Isabell§

 

  

Skolee

Publisert:
15.02.2012
09:39

Hei fra skolen! Nå sitter jeg og Maiken i gangen på skolen og skal skrive debattartikkel. Det går jo braa.. Tror egentlig vi blir og bruke mer tid på face og andre ting, men blir sikkert og skrive noe etter vi har funnet ut hva en debattartikkel er  : )   Jooda, i går var det valentines day så fikk ikke blogget fordi jeg har vert ute hele dagen. For og si det slik, det er en dag jeg ikke blir og glemme så lett... Spise kjempeburger med kjempepomfriit og drikke en kjempemilkshake for så å sovne på Grom cafe. De har veldig myke sofaer der må jeg si, hadde jeg hatt en sånn hjemme så hadde jeg sovna tvert. Og etter spising og soving så dro jeg på besøk og vi så film og sånn  : )  Kosedag.

1405171-10-1329291318101_large 

Tumblr_ljhgnp9vsy1qisxoao1_500_large
|| bildene er fra : weheartit ||

 

 Men nå er det på tide og få inspirasjon til debattartikkelen min... tenkte jeg kunne skrive om att det er teit av Nobina og forhøye bussprisene for distriktsbussene. Jeg tar buss ofte og det kosta 20 kroner før, greit nokk at 22 kr ikke er så mye mere, men jeg syntes bussprisene var høye nok fra før.. Synes heller prisene kan synke litt, for jeg tar mye buss iblandt og penger er ett av mine mange problemer..men  nokk om det  : )  Skal skrive ferdig artikkeltingen min nå, SEYOU!


§Isabell§

 

 

  

.Pictures of love. Happy valentines day tomorrow!

Publisert:
13.02.2012
20:02

Legger ut noen Valentines day bilder siden det er 14 februar i morgen (valentines day)
Det er en fin dag og vise hverandre hvor glad man er i hverandre og det og kjøpe masse sjokolade og blomster osv, synes jeg ikke har noe med valentines day i det heletatt. Dagen handler jo om at man skal vise hvor glad man er i hverandre og hvor mye man setter pris på gode venner, familie og kjæreste eller forelskelser for de som har det.
Jeg skal ikke kjøpe gaver i morra, jeg skal gå til hver og en som jeg er glad i og si

"glad i deg! du aner ikke hvor glad jeg er for og ha deg!"

Synes betydningsfulle ord er bedre en en ubeydelig gave ... men klart, hadde ikke skadet og få en rose eller noe.
Jeg skal vertfall nyte dagen og alt som er med den, dårlig eller bra. og siden jeg sansynligvis ikke får blogget i morgen, siden jeg har mye og gjøre og avtaler og holde så får jeg si:
"Ha en nydelig valentines day allesammen! Nyt dagen og spre kjerligheten!"

 

Tumblr_lzc7jvgxzl1qbn2f3o1_500_large

417150_295859090468646_100001336728638_750366_1497211548_n_large

Tumblr_lzaf6yfmjo1qc5w79o1_500_large

Will_you_be_my_valentine__by_ssgirlo_large

4351367750_c21c79441b_large

Tumblr_lyzhp7egup1qg1gjro1_500_large

Tumblr_lz9e2jhpi11qevrfvo1_500_large

419225_342935009071801_213757211989582_1101722_73040057_n_large

417097_342934665738502_213757211989582_1101714_1999924674_n_large
|| Bildene er fra:  Weheartit ||

 

HAPPY VALENTINESDAY!

§Isabell§

 

 


 

Ny header

Publisert:
13.02.2012
18:36

Hei har fikset ny header  : D  fant bildet på google, så føler jeg juksa litt, men jeg er ikke flink og lage header så er det noen som er fling og har litt extra tid oooog vil lagemeg en header så si ifra  c: Blir veldig glad da <3

SEE YAH


§Isabell§

 

 


 

Ta den suckers : D

Publisert:
13.02.2012
17:42

Heii kjære lesere, har dere hatt en fin dag?  : )  Min dag har vert helt ook til nå. Skoledagen gikk litt treigt og etter skolen så gikk jeg og fant meg ny bok på biblioteken (eller hvordan det skrives... ja jeg har glemt det..) fordi jeg glemte den forrige elskede boken min hos besteforeldrene mine i går... Will miss it so fucking much.. But I have to move on : D  måtte ha ny bok og lese i så jeg slipper og glane i taket i 3 timer. Jeg lover deg, taket begunner og gå opp og ned og jeg ble rett og slett litt redd hahah. Så nå slipper jeg det heldigvis. Og ja jeg ligger våken i tre timer, kan legge meg kl 12 og sovner ikke før i 3 tida engang. irriterende!

 251190_205263966184391_173955475981907_575698_3133911_n_large
|| Funnet på : Weheartit ||


Søvn er noe driit... når du MÅ sove så ligger du våken i flere timer, når du MÅ stå opp så vil du sove mere fordi du er trett som faen.. men nå er jeg faktisk våken  : )  Skole og en tur i stallen med Monika gjør susen. Og såklart at folk overrauser meg med meldinger på facebook. først Håvard som sier jeg er emo og jeg sier han er gullfisk, så Sunniva som spurte etter filmtips, så kommer Sverre og sier han sitter hos bestemora og får mat oooog så kommer Inger og spør hva hun skal gjøre fordi hun klarer ikke fikse seg elns. og nå er endelig pizzaen som jeg satt i ovnen ferdig og helefamilien voknet til liv for og spise den fra meg  >:c Så skal stikke og snappe til meg ett stykke eller to før det blir tomt. SNAKKES


§Isabell§

 

 

 

TRololo

Publisert:
12.02.2012
14:47Good morning!  : D  Fikk ikke blogget i går fordi jeg dro til Sverre sånn en time elns etter jeg vokna så da hadde jeg bare tid til og dusje, spise, fikse meg og så måtte jeg bare stikke, fikk ikke blogget senere heller siden jeg ikke kom hjem før kvart på 1 på natta siden bussen gikk så idiotisk. Gikk og la meg rett etter jeg kom hjem. I dag så er det en tur til bestforeldrene mine som har bursdagsfeiring, wihuu... familien stappa sammen i et lite hus er jo såklart morro, vertfall siden jeg er den eneste som er tenåring, kjempee.. Men skal få lurt med meg noen tegnesaker ellerno så jeg ikke dør derborte, kan sikkert låne dataen deres også. Akkurat nå sitter jeg her foran datan til mamma med vått hår og skriver mens jeg sjekker innom Snog en gang i blandt  : )  OH JAH! Jeg sjekka innom Weheartit og fant dette søøøøøte bildet, han har Totoro luue på   OwO

Tumblr_lz4w8oqpas1r3tph9o1_500_large


Kort sakt så er jeg fan av Min nabo Totoro, den er supersøt!  Digger forresten også Weheartit fordi de har mange søte og randome bilder der   :' D  Legger ut noen bilder til:

Tumblr_lz93mvp5jz1rpqgvmo1_500_large

373963-9-1328999534988_large

Tumblr_lz2r92wlsm1r0lm63o1_500_large

 

Digger det nederste bilder... MEI VIL HAA!!!  D:  synn jeg ikke har det for da hadde jeg spist ALT  :3  Men nå må jeg gjøre meg ferdig, har ikke byttet klær engang, sååååå vi snakkes!


§Isabell§

 

 

 

Monsteret er tilbake :'D

Publisert:
10.02.2012
22:43

Hei dere! Nå er jeg tilbake for og blogge. Har vert borte siden dataen min ble ødelagt og nektet og slå seg på og jeg endte opp med og glemme bloggen helt, men nå er jeg tilbake fra mamma's data  :3  Håper på og få blogget minst annenhver dag, eller noe i den duren. og jeg skal få fikset litt nytt på bloggen når jeg får tid.

 I dag har jeg egentlig bare hatt en chill dag med filmkos sammen med Monika, i love u bestie <3 Ellers har jeg kjedet meg så jeg eksperimenterte med brunkrem, øyenskygge, eyeliner og sånn, og fant ut at jeg faktisk kler litt sminke... bruker vanligvis bare maskaraa og litt eyeliner. Jah og jeg har fått ny hårfarge!

her er resultatet:Loooooool. Skal se om jeg får blogget i morgen før jeg stikker på besøk, for jeg får definitivt ikke blogget når jeg kommer hjem fordi jeg skal i stallen på kvelden for og sette hestene inn, de kan ikke settes inn før 9-10 og bussene mine går så teit så jeg er ikke hjemme før halv 1, fordi den ene bussen går kl 8 på kvellen og neste går ikke før 12 på natta. så da er jeg nok stuptrett.  Men troor jeg skal sjekke facebook og snog, og spørr Sverre (han jeg skal på besøk til) når jeg skal være våken i morra. Såååå etter "alt" det skal jeg legge meg i den elskede senga mi  : D  GOD NATT!


KAKEMONSTER

 

 

hits