Facebook Legge meg til ?

februar 2011

Under konstruksjon!! :D

Publisert:
28.02.2011
19:13HEI! Jeg skal nå lage ny header og fikse litt på designet, er det noen som er flink med designlaging så pliiiiis ta kontakt! Trenger det virkerlig siden jeg ikke kan en dritt om det, hahah  : D  blir ikke og få begynt i kveld, men kanskje jeg kan begynne på headeren i morgen etter at jeg har vert i stallen og fora hestene og trent Shaman  :3  Takk på forhånd, og ha en fin kveld videre!  : D SNXX!

 

-Cookiemonstahr-Isabell-

 


::FILM!!:: Aurore

Publisert:
28.02.2011
18:12

Hei kommer med et lite filmtips hvis du vil se en utrolig trist film, jeg lover deg en ting... Du kommer til og gråte til du er opphovna rundt øynene hahah, jeg og Monika så denne i helgen, og for meg som har opplevd lignende ting er den verre enn verst, men den må sies er ganske bra fordeom den er så trist... Hørtes litt rart ut  O.O  Den er trist og forferderlig, men bra.. woyyda hahah  : D  Teite meg, men vertfall, jeg sier vertfall "verdens beste gråtefilm!"  : )

Legger ut hele filmen fra youtube, alle partene  : )  ENJOYY!!

 

 The randomness of ME!

Publisert:
28.02.2011
17:07Fra helgaa!

Publisert:
28.02.2011
15:59Hilsen fra skoolen!

Publisert:
28.02.2011
13:51

Hirr hirr! ... wtf!? samma det  : )  Nå sitter jeg på skolen og har kunst og håndtverk med Maikeen  : D  men siden vi ikke har Gimp på noen av PC,ene vi får så sitter jeg da og blogger, kommer forresten på senere i dag, men nå må jeg stikke og jobbe, snakkes!!

 Ditt og datt.

Publisert:
26.02.2011
18:11

Kjeda meg resten av dagen i dag så har tatt noen bilder  :3  ENJOYY <3

 

Men nå kommen snart Monika og skal overnatte så kommer kanskje, bare kanskje bilder fra det  : )  Får vertfall blogge i morra etter at vi har vert i stallen hvis vi ikke blogger senere eller i natt, SNAKKES! <3'Sjiiit glatt o.o

Publisert:
26.02.2011
14:33

Huff, hei folkza!  : )  Tørr ikke gå ut mere i dag jeg, holdt på og dette på ræv i morrest (trett og alt) på tur ut i bilen for og dra til stallen, jau jau overlevde jeg vetdu  : D  Er jo muskelbunt og alt da så jeg kan ikke dette! .... ok liten hvis løyn da... Gikk fint og slippe ut hestene og alt, litt glatt bare, men heldigvis hadde Silje vert og strødd med halm og litt sånt sånn at alle hestene kunne stå ute, var litt usikker på om jeg burde slippe ut hingstene, men jeg fant til slutt ut at det ikke var så glatt så det gikk bra  : )  Ellers har jeg rydda kjøkkenet og stua, og støvsugd der og sånt også lagde jeg sjokoladepudding, nomnom, måtte jo lage meg belønning etter alt strevet, og fordi jeg var så flink og stå opp i morrest.
Slenger ut bilder av kjøkkenet før og etter jeg rydda det  : 3 Trykk på bildet for at det skal bli større:

 

FØØR:

ETTER:

Også har vi bilder fra sjokoladepudding laginga : D  Får lyst og stille i kjøleskapet og hente det bare jeg tenker på deet! NOM NOM NOM! <3

 

Det var da alle bildene jeg har tatt til nå  : ) Kommer kanskje flere, BTW de er ikke redigert derfor er noen litt skurrete  : P  Men kommer sikkert mere senere, nå skal jeg sjekke om familien har dratt på butikk eller om de fortsatt sitter på stua og kødder, SNAKKES!

 

 Hei på dere :)

Publisert:
25.02.2011
22:40

Nå har jeg hatt dårlig tid igjenn så har ikke fått blogget så myye  : P  Kan kanskje blogge i morra når jeg kommer hjem fra stallen. Har morraforing hele helga som vil si at jeg må gi hestene "Frokost" og slippe de ut . Forresten så skal jeg få forhest! Weey  : 3  Han heter Kimo og er en gammel Nordlands hingst og er bestevennen til Shaman. Så da blir dagene mine fylt med hester, skole, kjæreste en skjelden gang og venner. Denne uka har vi hatt Kjeksprosjekt som jeg sa i forrige innlegg eller noe, og hadde framføring i dag, det gikk helt ok selv om jeg ikke hadde så mye og si om plakaten vår hahah  : D  Ellers i dag så slapp vi tidligere fra skolen siden vi ikke hadde noe og gjøre, jeg var så heldig at ste bestefaren min kom kjørende forbi busstoppet, han stoppet og spurte om jeg ville sitte på og gjett om jeg ville! Hvem gir fra seg sjansen til og komme tidligere hjem og slippe og fryse liksom  x )  Når jeg kom hjem gikk jeg 5 minutter på PC'n og sjekka Facebook, og så la jeg meg i 5 tida og ble vekket i 10 over 6 pga Monika som er hos pappen sin, hu lurte på om hu kunne komme hit og vi har da hørt på musikk, spilt litt på Nintendo DS og vert på face og litt sånt  : )  nå sitter jeg da her og blogger mens jeg hører på Smile empty soul - Who I am Youtube, orka ikke logge på Spotify akkurat nå  : )


||: Kimo :||: I fjor en gang på sommeren :||

 

SNAKKES! <3
BCK!

Publisert:
21.02.2011
21:12

Heiiiiiii på dere! Har ikke blogget på lenge nå siden jeg "IKKE får være på PC'n på ei stund" ifølge mamma, men nå er jeg da tilbakee  : D  Marius var på besøk i dagh og vi baaaare kødda, og på skolen har vi kjeksprosjekt denne uka, i dag fant vi ut hvordan kjeksene på vår gruppe skulle se ut og formen og så lagde vi ett lite eksempel på hvordan plakaten vår skal se ut  : )  Thor og Marcus H bytta grupper så i dag har jeg, Maiken, Erling og Marcus H og baaaare kødda hahah jeg døøøøøøde litt! Vi må bare være verdens teiteste gruppe, men det er sånn jeg liker det  ; )  Klarer ikke sånne folk som bare sitter med surtrynet sitt og klager og beordrer meg til og jobbe når jeg nettopp har tatt ,eg pause etter og ha vasket opp mens personen selv har gått til en annen gruppe og kødda.... hvem kan jeg snakke om nå... skal vi seeeee..... THOR nemlig, hahah han er så suuur iblandt  ; D  Men jeg kan være surere og akkurat DET fant han ut forrige gang når han kom med ideen om at vi kunne ha hore-kjeks og at sitatet vårt kunne være Billigste på markedet nei da fikk jeg nokk da  : 3  han burde få litte granne vett oppi det trenings og puppe befengte hodet sitt! Samma det, han kan jo være litt av en flørtepus iblandt også  : )  Men ett råd til deg min gode venn -Ikke overdriv perversiteten din for da blir du bare irriterende-


||:Marcus H :|| Tatt på skolen:||

 

Men nå skal jeg finne meg noe annet og gjøøre  : )  Blogger sikkert i morra når jeg kommer hjem fra byyen.
HOLY SHIT!  O.o  ene tusjgreia på tavla mi datt ned og magneten henger igjenn! Fytti jeg skvatt  hahahah  xD

 
The LOLCAM

Publisert:
14.02.2011
16:51 

Jeg og lillesøster Celina hadde det litt artig foran cammen  : DBesøk

Publisert:
13.02.2011
19:55

Hei igjenn  : D  Hahah etter at jeg hadde dusja så fikk jeg beskjed om at vi skulle til ste-besteforelsrene mine på besøk, weey! Nå blir det kaffe <3 Men jeg fikk ikke kaffe...  : c  Samma det. Jeg overlevde heheh, fikk vertfall iis og lefse, nom nom nom!!

||:Google:||:Anime:||

 

Jeg satt for det meste med Nintendo DS'n min og spilte Mariokart, heheh det er kjempemorro og spille sånn BTW  : 3  Jeg har klart hele spillet en gang, men så begynte jeg på nytt i dag  : )  Nå skal jeg høre på musikk og litt sånn, skal legge ut en sang eller to til dere  : 3  Men da snakkast vi sikkert senere!

 


Home

Publisert:
13.02.2011
15:47

HEEI! Da er man hjemme igjenn og har snakket med mamma om litt stuff, funnet ut at mobilen min ikke kan sende meldinger igjenn og jeg kan tydeligvis ikke bruke den gamle mobilen min for den er ødelagt... MORROO! ikke det heletatt, men jeg overlever  : )  Forhåpentligvis... men vertfall... Maiken var den eneste som tok bilder og det er ikke mange så dere får sjekke hennes blogg om de kommer ut eller ikke, bare trykk HERså kommer dere til hennes blogg  : D  Vi er litt awesome, men det har dere fått vite i tidligere innlegg, heheh. Akkurat nå så sitter jeg i senga og hører på musikk, mens jeg må syykt på do og så må jeg dusjee  : 3  Skal fine noe interesangt og blogge om til jeg kommer tilbake, hehe SNX!


||:Google:||Vanpgasm!!

Publisert:
13.02.2011
00:40

Hei  : D  nå har vi akkurat sett på vampyrfilm, omfg! tror vi begge hadde orgasme eller rettere sakt vampgasm hahahah! Filmen het Interview with vampire, Den er til og døø av  ; D  Slenger ut litt bilder fra filmen:1.stk HOTTING!!!
1.stk HOTTING til!!  : D

 

Nå skal vi sitte litt på ver sin PC og kope litt og så begynner vi vel med en film til  : 3  SNX!!Sie gubba

Publisert:
12.02.2011
21:25

"ALT DU VIL HA SKAL DU FÅÅ!
DU SKAL FÅ SE MÆ ME BUKSA PÅ!"  : D
::Mamma sin versjon::

E det muuli !?  Seige gubba, Koffer i alle kom de videre egentlig, hahah  x D  Jeg og Maiken holdt på og dø av latterkrampe der vi satt hahahah! Men men gratulerer da  : )BTW: BlackSheeps kom videre!!  : D  De er bare best! <3  Vertfall bedre enn alle de andre som er med!  : )

SNX!!

 Glemte og siiiii

Publisert:
12.02.2011
20:43

HEI IGJENN! Glemte og si at vi ikke har tatt noen bilder til nå, så kan ikke love at det blir noen, men skal se om jeg husker det  : 3  Akkurat nå ser jeg på MGP og snakker litt med Askil på facebook  : D  Han er sykt snill, en av mine beste venner <3 Glad i deg!
Jeg er i kjempegodt humøør i dag faktisk  : D  klareer ikke helt og fatte det, men samma dt, ett smil er bra og ha! Men selv når du er trist så er det godt og smile litt  : )  Så er du trist, hør på gla musikk og pell deg ut sammen med noen med godt humøør! SNX!

 (shayne orok: grenade (bruno mars cover))

Publisert:
12.02.2011
19:59::LYRICS::

Easy come, easy go
That's just how you live, oh
Take, take, take it all,
But you never give
Should of known you was trouble from the first kiss,
Why were they open?

Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked,
Cause what you don't understand is

I?d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I?d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah)
Oh, oh

I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same

No, no, no, no
Black, black, black and blue beat me till I'm numb
Tell the devil I said ?hey? when you get back to where you're from
Mad woman, bad woman,
That's just what you are, yeah,
You?ll smile in my face then rip the breaks out my car
Gave you all I had
And you tossed it in the trash

You tossed it in the trash, yes you did
To give me all your love is all I ever asked
Cause what you don't understand is

I?d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I?d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah)
Oh, oh

I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same

If my body was on fire, ooh
You? d watch me burn down in flames
You said you loved me you're a liar
Cause you never, ever, ever did baby...

But darling I?ll still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I?d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah)
Oh, oh

I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same.
No, you won?t do the same,
You wouldn?t do the same,
Ooh, you?ll never do the same,
No, no, no, no
Butikk

Publisert:
12.02.2011
18:25

Nå stikker vi og kjøper noen småting på butikken, snakkes :D
Slenger med et random bilde for morroskyld:||:Google:||

 Lalalal sier vi :3

Publisert:
12.02.2011
17:28

Hei!! Da har vi vert i byen noen timer og sett etter noe til Marius og etter skrekkfilm og litt sånt, men vi endte opp med og bare gå rundt og se  : 3  Vi døgna ikke helt i natt som da er bra for da hadde vi vært dødstrette nå, heheh.  : D  Men nå skalvi finne på noe og gjøre, kommer sikkert på bloggen senere, SNX!

 
Beary love (DIKT)

Publisert:
12.02.2011
03:09

 

Du var her sammen med meg
Jeg hørte ditt hjerte
Jeg følte din smerte
Ditt håp om evighet
At ingenting skulle skje
Du kysset meg på pannen
Og jeg kjente din sorg fylle stemmen din
Begge viste at du måtte dra
Men vi viste at vi altid ville være sammen
I hjertet mitt ditt navn står skrevet
I ditt hjerte mitt navn står skrevet
Foraltid vil det forbli slik
Jeg elsker deg.


||:Google:||:Tatty teddy:||


Du ser meg
Jeg ser deg
Du rødmer når jeg smiler til deg
Fra da viste jeg det
"Jeg elsker deg"
Mine tanker kom over noe
...hva om han ikke liker meg...
Smilet mitt endret seg
Du kom bort til meg
"Jeg elser deg!"
Du sa det, jeg hørte det
"Jeg elsker deg og"


||:Google:||:Tatty teddy:||

 

 HEARTAGRAM-DAY med Maiken!

Publisert:
11.02.2011
23:58

Heiiiii folkza!  : D  Nå er det Heartagrm-day! Som jeg sa i et tidligere innlegg så overnatter jeg hos Maiken og vi skal døgnee  : D  Vi har 3 forskjellige energidrikker og potetgull, til nå har vi bare sett en film, men det skal bli flere. Snart skal vi tegne heartagram på kinnene med eyeliner og litt sånt, og i morra skal vi til byyen, weeeeey!  : 3  Men skal slenge ut bilde av et heartagram sånn at dere forstår hva jeg snakker om:

Men nå skal vi fikse oss og se mere film, blir sikkert flere innlegg iløpet av natta og sånt  : 3  BTW nå blir energidrikkene snart åpnet, så SNX!

 SNX!

Publisert:
11.02.2011
17:44

Da stikk vi snart til Maiken da  : 3  SNAKKES! <3

 
Vått hår FTW! : D

Publisert:
11.02.2011
17:13

Her er noen bilder jeg tok på facebook!  : )
Face bilder er elsk!<33

 

 

 

Mwihihi :3

Publisert:
11.02.2011
15:01

Sånn nå har jeg vert i dusjen og tatt nakenbilder...... KØDDA! hahah men jah, nå skal jeeg spise litt og sååååååånn, så vi SNAKKES om litt!


||:Lenore:||:Google:||

 
Planleggingsdag og planer for helga

Publisert:
11.02.2011
12:26

Hei! I dag er det planleggingsdag på skolen som da vil si at jeg nettopp har stått opp, sitter og hører på musikk og sånn, skal snart spise litt også  : )  Hahah forresten, vil dere vite planene for helga, ok i dag skal jeg til Maiken og overnatte der, og så skal vi døgne, i morra skal vi til byyen og se etter klær og sånt, søndag skal vi soooooove og så skal jeg hjem  : 3  Og Mandag er det da skolee igjenn, skal se om jeg får blogge litt mens jeg er hos Maiken  : D  Menne nå skal jeg være litt rask og logge av her, er nemlig på Roger sin pc og jeg trooooor ikke jeg får lov til det, heheh, kommer på senere og skriver litt mere, men til da så får vi SNAKKES!


||:Maiken og Iris, tatt på skolen:||Hællæ :3

Publisert:
10.02.2011
20:43

Hei! Har fått opp humøret litt i dag siden jeg har snakket med Marius, han kom forresten på besøk i dag og kjitta meg til jeg datt på gulvet... Kjempesnilt! Men jeg tok hevn  :3  Så det går bra nå. Sosial læreren har ringt mamma i dag pga selvskadinga og at jeg har det tungt og at hu må kontakte barneværnet  O.O  IKKE MORRO!... Snakket med Markus H i dag også, han ville så klart se ett kutt siden han leste innlegget mitt om det og så ville han vite om jeg snakket sant, og "Ja" jeg snakka sant, han fikk se et og sånn var nå det  : P 


||:Elias <3 jeg har tatt for et år siden eller så:||

PS så var jeg hos legen i dag, og siden jeg sleit med hodepine så hadde han skrevet ut 2 forskjellige smertestillende, Cataflam og en annen som ikke var testet på barn under 18 så apotek-dama ville ikke gi oss den  :3  Men så trengte jeg jo ikke mere enn 4-5 cataflam før jeg fikk brillene mine, og nå er jeg 99% hodepine fri  : D  Mamma tok også opp det at jeg sliter med mensensmerter... ja jeg er ikke redd for og innrømme det, og siden jeg har hørt at smerten forminskes ved bruk av P-pille eller P-ring eller P-sprøyte og så videre så er jeg villig til og prøve det  x)  Var bare litt flaut når hu tok det opp med han hahah! Holdt på og grave meg ned, så flaut var det, men så sa han at det er en god ide hvis jeg sliter med mensensmerter, så da skal jeg bare på sykehuset og ta blodprøve for og se om blodet mitt levrer seg fort for hvis jeg da bruker P-piller så er det stoor sjangse for og få blodpropp eller noe sånt, og jeg vil helst ikke ha det, heh...  : P  Men nå sitter jeg og hører på musikk på mamma sin Ipod, og skal vente på at mamma er ferdig med scrappinga fordi vi skal se etter clip-on-hair  : D  Jeg skal få blått eller lilla, wuhuuuuu!! Men da snakkes vi kanskje når jeg om mamsn har sett på det og jeg har hoppa inn på rommet igjenn, SNX FOLKS'A!


Tårer (Dikt)

Publisert:
09.02.2011
22:11

Den dagen du ser meg gråte
Det er da de siste tårene skal falle
Det er da jeg skal bli voksen
Det er da jeg skal bli sterk...

||:GOOGLE:||:REDIGERT:||


Hver dag er det noe nytt
Det får tårene frem
Hver gang er det de samme
Kan de ikke la være
Bare dra en annen vei...
La meg leve mitt liv
Så kan dere dra og leve deres

 


(Smile empty soul - with this knife)

Publisert:
09.02.2011
21:58


//LYRICS//

I let myself fall into a lie
I let my walls come down
I let myself smile and feel alive
I let my walls come down

No matter how I try I don't know why
You push so far away
You wrapped your hands tight around my heart
And squeezed it full of pain

With this knife I'll cut out the part of me
The part that cares for you
With this knife I'll cut out the heart of me
The heart that cares for you

I can't believe the way you took me down
I never saw the pain
Coming in a million broken miles
Like poison for my veins

With this knife I'll cut out the part of me
The part that cares for you
With this knife I'll cut out the heart of me
The heart that cares for you

With this knife I'll cut out the part of me
The part that cares for you
With this knife I'll cut out the heart of me
The heart that cares for you

The hate and the fear
The nightmares that wake me up in tears
The nightmares and the hate
And the fear
The nightmares that wake me up in tears
The nightmares and the hate
And the fear
The nightmares that wake me up in tears
The nightmares and the hate
Kalalalalalalaldttttttttttt!

Publisert:
09.02.2011
21:36

*skjelve skjelve!!* brrrrrrrrrr! Det er iskaldt ute  D:  Kom hjem for ikke lenge siden, har nå vært i stallen og sugd til meg informasjon om hva og hvordan jeg skal stelle unghingsten og sånt  :3  Kaldt, men kjempemorro! Shaman (hesten) er virkelig en stoooor teddybjørn, eelsker han! <3  Får ikke ri han enda siden han bare er 4 år og eieren hans ikke har tid til og ri han inn enda siden hun har babis  :3  awww babyen hennes er kjempenusselig!  : D  Men tilbake til saken... Jeg fikk vite hvordan jeg skulle fikse kraftforet (altså hva jeg skulle bruke og ikke) og så hva jeg skulle lære Shaman når han er i boksen (altså ikke gå ut av boksen og stå i ro) og så fikk jeg vite litt om masse annet. Skal kanskje ha han vær Torsdag  :3


||:SELVTATT:||:Copyright!!!:||

Slenger med et bilde jeg tok av han for ikke lengesiden, han prøvde og slikke på kameraet mitt  O.O  
Brrrrrrr! men skal slå på varmovnen og bytte klær  :3  Så vi får vel snakkes i morra hvis Marius ikke kommer, og hvis han kommer så skal jeg blogge hvis han ikke drar for sent , SNX! : D

 


Nomnom!

Publisert:
09.02.2011
15:22

Hei igjenn! Ei stund siden jeg har blogget nå, men nå er jeg vertfall her igjenn  : D  I dag på skolen har vi hatt:

08:30-09:00  -- Elevrådsarbeid
09:00-11:15  -- Fransk
11:15-12:00  -- Matfriminutt
12:00-14:10  -- Madia og kommunikasjon


||:Facebook bilde:||

Vi hadde små friminutt i fransken og ett annet i madia  : 3  Ellers i dag så har jeg tatt bilder, tegnet, vært litt deppa, vert kald, deppa, osvosv... Nå sitter jeg og spiser is med sjokolade på, nom nom nom!! Etterpå skal jeg kanskje ut og ta noen bilde, men føler at det er usansynlig. Klokken 18:00 skal jeg i stallen lamme Silje som eier hesten jeg skal begynne og stelle, hu må være med for og vise hva jeg skal trene han i og så videre  : )  Men nååååå skal jeg spise litt mere iis og slappe litt av med musikk og sånt, SNX!Booring day

Publisert:
06.02.2011
20:17Vil haaaaaa! D:

Publisert:
06.02.2011
19:50

Ja det er noe jeg vil haaa, og ikke bare noe heller, men Black Veil Brides CD'a  D:  Klarer ikke gjøre annet enn og høre på de nå og så har jeg blitt helt hekta på 2 av sangene deres  : )  Vilhavilhavilha!! Wow... høres ut som en drittunge... Isssjamei! Vel jeg sitter og blir spamma på Twitter, koper på Facebook og hører på MUSIKK på youtube : D
Ha en fiin dag videre!!

 

Kutting/selvskading

Publisert:
06.02.2011
17:08

Hei, sa i natt at jeg skulle skrive om selvskading og kutting når jeg fikk tid, og siden jeg ikke gjør stort nå så skal jeg skrive om det  : )  Som sakt så har jeg da drevet og driver med selvskading, det har sin grunn, men den vil jeg ikke gå inn på nå. Selvskading fra min side er noe jeg gjør for og takle ting som er vanskelig og jeg har hadd selvmordstanker, men de har nå bare forandret seg til at jeg kutter meg istede. Det er mange andre muligheter for og ikke kutte seg og jeg har prøvd noen, jeg har dratt på BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) Der jeg fikk snakke med en psykolog. De første ukene jeg var der så hadde jeg det medre inni meg selv, men jeg har et problem //Jeg er veldig sjenert// noe som gjør det vanskelig for meg og stole på for mange og jeg har ikke lett for og åpne meg for nye personer så da jeg måtte bytte prykolog så klarte jeg ikke åpne meg igjenn så jeg sluttet og komme dit.
//Hentet fra google//

Jeg begynte og bli deprimert, jeg satt mere inne på rommet og jeg ble forandret. Jeg flyttet mye denne tiden som da gjorde at jeg låste meg inne i meg selv, klarte ikke takle følelsene mine og ble jeg såret, omså bare litt så begynte jeg og skrike, jeg var ofte redd og klarte ikke bråk. Det føltes ofte som om hele verden så ned på meg og lo, som om det moret alle at jeg var deprimert.

Det og slite med depresjon er ikke lett, jeg sliter fortsatt med dette og fortiden blir gravd mye i nå. Jeg må ofte fortelle folk jeg ikke kjenner hva som har skjedd når jeg var lita og det er tungt, alt som har skjedd kommer tilbake, dag og natt, jeg ender noen ganger opp med og ikke sove. Jeg kan sitte våken i mange timer og bare tenke, dagen etter så husker jeg ikke engang hva det var jeg tenkte på, og hvis familien krangler så løper jeg på rommet og låser døra fordi jeg ikke klarer det.

//Hentet fra google//

 

Jeg har blitt litt sterkere, og mye minder sjenert enn jeg var, nå har jeg til og med stått på scenen på juleballet og sunget, noe som er en stoor forbedring for meg  : )  Jeg fant styrken min i Marius, kjæresten min, han stiller opp for meg når jeg trenger han og jeg klarer og stole på han mer enn noen andre. Og jeg som trodde jeg aldri ville finne den store kjerligheten for bare noen år siden, og her sitter jeg da snart 1 år ilag med Marius, verdens beste gutt <3

Råd: Ikke begynn med selvskading, det blir bare bedre akkurat da, men etter en stund så blir det jo like ille. Jeg hører kanskje ikke på mine egne råd, men jeg håper at dere gjør! Jeg snakker tross alt av erfaring  : )

 
(Helio - To write love on her arms)

Publisert:
06.02.2011
05:23

Denne sangen betyr ganske mye for meg og jeg har hørt på den ver gang jeg har tenkt på og begynne og kutte meg, ja jeg vet det er for jevlig og kutte seg. Btw: Det og si "du er emo" bare fordi noen kutter seg er rett og slett og bruke gale ord, du må nesten vite hva det er du sier før du sier det, emo er en musikk-stil som har nå blitt en kles-stil i tillegg, de fleste emoer kutter seg kanskje, men de har grunner, det er jo mange som kutter seg ellers, men man kaller de ikke emo forde det er bare galt. Bck2thpoint, håper dere liker sangen og kanskje har fått litt info om selvskading... kan lage ett innlegg om det senere eller noe : )

 

//LYRICS//

Well she won't leave this night alone
And she won't sleep at all
And all the sorrow that she takes out on herself
It comes around and leaves her bleeding on the floor
And she knows, yeah she knows
That there's a lot of ugly things about this world

These street lights
They shine bright
As they illuminate the darkness of the pavement
They shine
As we try to write in on her arms
The love she longs to taste
And we'll find that inside
That she's a broken heart that anyone could save
It's alright
It's alright
It's alright

Feeling worthless, self-destruction
Try to take control of this
Find a purpose, reconstruction
Write it somewhere it will stick
And stars are hiding now
But there's something out there still
And she knows, yeah she knows
That there's an awful lot of beauty in this world

These street lights
They shine bright
As they illuminate the darkness of the pavement
They shine
As we try to write in on her arms
The love she longs to taste
And we'll find that inside
That she's a broken heart that anyone could save
It's alright
It's alright
It's alright
It's alright

The stars are always there
But we miss them in the dirt and the clouds
We miss them in the storms

Remember hope
Remember hope
Hold on to hope
We have hope

Hold on to hope
(It's alright
It's alright
It's alright
It's alright)

We have hope
(It's alright
It's alright
It's alright
It's alright)
hits