Facebook Legge meg til ?

januar 2014

nattekos

Publisert:
07.01.2014
04:40

Nemmen hei alle sammen! De fleste av dere er vel i dyp søv allerede så dere leser vel ikke dette før på dagtid når det er normalt å være våken. Har en liten luring på fanget som ikke vil sove videre om jeg legger han fra meg, men det er jo litt kos å sitte å se på mens han smiler i søvne, høre på Adele på spotify og slappe av i gyngestolen. (selv om jeg helst skulle vært i dyp søvn jeg også...)

Men den lille gutten min er blitt bra flink å smile da. (spesielt på natta) Jeg tror han liker hvordan jeg ser ut når jeg er trett. buskeete hår, trette og røde øyne og poser under øynene haha.


Bilde av han fra sykehuset, tenk at han blir 11.uker på torsdag, tiden bare suser!!

Min lille Noah har blitt så stor på så kort tid.. og søt er han virkelig enda, det tror jeg aldri blir å endre seg. Gleder meg sånn til å gi han grøt for første gang, se han sitte, rulle, krype, stå for første gang, se hvor utrolig nusselig han er med sin første tann, etc. Vell første tann er på god vei allerede, og det er ikke lenge til jeg kan gi han grøt for første gang heller. Blir skøy å se hvordan han blir å rynke på nesa etter første skje med grøt hihi. Han er verdens herligste lille gutt, er så stolt over at han er min lilling! 

Greit, jeg blir å miste mye av ungdomstida mi, men hva så om jeg mister en trillion fester og en trillion fyllesjukedager. Nå som jeg har Noah og tilbringe de dagene med så kan det være det samme, for jeg ville ikke valgt han bort uansett hvor mange våkenetter det blir, eller hvor mye vond rygg og hodepine det vil bli, uansett om jeg går glipp av fester, eller hvor mye bæsj og gulp klærne mine må gjennomgå framover. Han er min gutt og jeg elsker han uansett hva og skal stille opp for han ALLTID. Ingen skal få ta han fra meg for han er mitt lille lys i livet. Heart

Jeg trodde ikke at jeg ble å takle morsrollen så bra som jeg har. Og glad er jeg for det, selv om å ta han med på buss ikke er noe jeg noen sinne kommer til å like noe serlig. men nå er det på tide for denne mammaen og si god natt! håper dere alle får en videre god natt med gode drømmer, sender kos og klem til alle venner og bekjente, og de som føler at de trenger en god klem :)

 

 

 

hits