Facebook Legge meg til ?

januar 2013

tegneutfordring dag 4: Zelda and maybe link

Publisert:
17.01.2013
22:22

Her er dagens tegning : ) Tegnet bare zelda og fant ut at jeg feila litt, men det får bare være. enjoy!

 

 


§Isabell§

 

 

 

 

 

tegneutfordring Dag 3: Tinkerbell

Publisert:
17.01.2013
11:44

 

 


§Isabell§

 

 

 

 

 

enderlig: tegneutfordring dag 2

Publisert:
16.01.2013
10:33

Her kommer enderlig bilde av tegneutfordringen, har ikke hatt kamera for å ta bilde med før nå, så kommer vel tegneutfordring fra i dag, altså dag 3 senere i dag. men ENJOY!

 

 

Jeg tegnet den ene yndlings karakteren min Legolas i tegneserie form fordi jeg hadde lyyst å se om jeg klarte det. Akkurat nå sitter jeg på skolen og skriver notater om fordøyelsessystemet så er nesten nødt til å avslutte innlegget nå, SEE YAH!


§Isabell§

 

 

 

 

 

tegneutfordringen

Publisert:
14.01.2013
12:07

HALLA! måtte stikke innom i dag og skrive til dere såklart :D har bestemt meg for å fortsette tegneutfordringen i dag og da skal jeg tegne fra dag to, siden dag en er tegnet, her er det jeg skal tegne framover de 18 neste dagene framoveer:

Så jah siden jeg har tegnet dag en og det nå er en stund siden jeg tegnet det så her har dere link til innlegget... Enjoy liksom hahah. men jah åsså har jeg egentlig tyvstartet på dag 10 heh... fordi jeg kjeda meg når jeg var syk, og ville se om jeg klarte det... men dere får ikke se den helt ferdige tegninga før jeg kommer til dag 10 såklart, hvis ikke hadde det vært kjedeliig. 

I dag har vi hatt en ganske kjedelig skoledag, første timen hadde vi norsk med kulelæreren å så skulle vi se skuespill ting tang å etter det fikk vi gå fordi vi skulle ha studiedag... men eh har ikke noen lekser så ser ikke helt poenget med det.. men det er greit. Jah åsså er det kjempestykt vær ute! Det pissnør, og ja det er noe som heter å pissnø fordi jeg fant det opp akkurat nåh. Men jah så jeg og Marta ble pissblaute mens vi tok buss til Breivang og så måtte vi til Lånekassa fordi di tulla med papirsendinga så det de sendte er ikke gyldig lengre. Jeg fikk sendt mitt i dag iværtfall så får stipendet mitt senere denne ukaa, gleder meg! Men nå skal jeg tegne littegranne, BAII!


§Isabell§

 

 

 

 

 


Ny tegning jeg holder på med

Publisert:
13.01.2013
09:19

Tegninga er enda bare på skisse mode, har enda noen detaljer igjenn og så skal jeg farge den troor jeg.. er kjempefornøyd så langt og håper det holder seg sånn.

 


§Isabell§

 

 

 

 

 


Nooen tegninger jeg har holdt på med mens jeg var syk

Publisert:
11.01.2013
13:33

Midt i fiksinga

Det nesten ferdige resultatet, mangler bare kjoletingen og noe krimskrams rundt.

 

 

Er ikke verdens beste tegninger, men bra nokk til at jeg sitter på skolepc'n, ikke har ordentlig tegneprogram, ikke er vant til å tegne sånn hærre og ikke har noen hjelpemidler annet enn musetingen på laptopen.... difficult shit D:

 


§Isabell§

 

 

 

 

 

Begynner å bli lei

Publisert:
10.01.2013
10:15

Fisj nå er jeg lei av å hoste til jeg blør, drikke te for å ikke hoste, for så å måtte springe galning fram og tilbake fra do for å tisse ut te'en jeg har drukket... Jeg klarer nesten ikke spise fordi jeg får så vondt i halsen og har absolutt ikke såvet i natt. Det irriterer meg mest at jeg går glipp av praksisuka mi fordi jeg bare måtte bli syk. Var på sykehjemmet den første dagen og så ble jeg kjempedårlig og har vært syk siden da, altså ingen praksis (må sikkert ta den opp senere), lite mat, ingen kjærestebesøk og ikke klare å tegne arrgh så sint man blir... 

Klarte faktisk å tegne en liten figur til dere, men det er alt fra meg i dag troor jeg, nå skal jeg lage meg noe å spisee, før jeg går og legger meg fordi nå er jeg begynt å bli småtrett hahah. GODNATT!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Syk, utsatt tegneutfordring

Publisert:
09.01.2013
10:22

God morgen.. her sitter en syk bella å skriver til dere, blir ikke noe langt innlegg i dag, ville bare fortelle at siden jeg er syk så må tegneutfordringen utsettes, er ikke i form til å sette meg ned å tegne, den får vente til jeg blir bedre. Nå skal jeg se om jeg får til å spise litt før jeg legger meg igjenn.


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Flotters dag dah..

Publisert:
07.01.2013
15:43

Heihå, tror ikke det blir noe mer blogging på meg i dag, ligger i senga med kramper i magen, hodepine og har sånn smått feber, gotta love it... så jah det var dett, har klart dagen på jobb i dag sånn i det minste :) Men blir vel for det meste å sove i dag, kjenner jeg ikke blir å klare stort, GOD KVELD!

 


§Isabell§

 

 

 

 


Tegneutfordring dag 1 : Things I love

Publisert:
07.01.2013
15:40

Som bildet skal prøve å vise så liker jeg Jack skellington, katter, å male og tegne, Xbox'en miin, Tord, bamser og magiske ting.

Ble ikke verdens beste tegning men men.. tegna denne i forrige uke, er gla jeg slapp å tegne den i dag.


§Isabell§

 

 

 

 

 

Hva liker du best? : sløyfer

Publisert:
06.01.2013
21:05

Når det kommer til sløyfer for håret så er det en million forskjellige å velge mellom, store, små, fargerike, sorte/hvite, mønstrete og laget av håret ditt. HVILKEN AV DISSE TRE VALGENE SYNES DU ER BEST?

 

Stor sløyfee

 

Små sløyfer

 

Eller laget av håret ditt (uansett størrelse)?

 

Nå tenker jeg ikke på farge eller sånn. Jeg liker både store og små fargerike eller ei, med mønster eller uten mønster, sløyfer er KULE!  : D 


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Ny header and shit

Publisert:
06.01.2013
03:01

God kveld i stua, eller på rommet eller hvor du nå sitter du gode leser. Jeg har fiksa ny header, tegna og alt selv hoho så er fornøyd med det, måtte desverre bli sorthvitt fordi jeg kan virkelig ikke tegne og jeg er ikke flink med koder og sjiit så får ikke fiksa helt nytt bloggdesign, bare bytta om farger... hadde jeg kunnet slikt så hadde jeg gjort det.. men blir veldig glad om noen vil laage med et pent design til den stakkars headeren min da  : D da blir jeg kjempeglaaaad! men jah skulle bare innom for å si det så nå skal jeg snakke med cookien min. GOD NATT!

 


§Isabell§

 

 

 

 

 

Inspirasjon for kvelden : Multicolored hair

Publisert:
05.01.2013
21:22

Aww yeah. My acid mermaid hair. c;

Rainbow Hair! I think its so cool!

?Grunge Blog?

 

Har altid hatt lyst på flerfarget hår, vurderer sterkt å farge håret sort eller mørkebrun/sort igjenn med blå og lilla under, eller noe lignende som det. Er ikke helt sikker på farge og sånn enda, men har veldig lyst på blått i det  : 3 Men nå skal jeg gå og hjelpe min kjære mamma med å pakke bort jul og legge sammen en haug med klær, KOS DERE VIDERE!

 


Hva synes du om flerfarget hår?
Hva er din yndlingsfarge?

 


§
Isabell§

 

 

 

 

 


Tegneutfordring!!

Publisert:
05.01.2013
03:06

Heihå, før jul ba jeg folk om å komme med tegneforslag til meg, og bestemte meg for å lage det som en utfordring til meg selv der jeg skal prøve å tegne en tegning for hver dag. Hvis tegninga ikke er ferdig så skal jeg legge ut bilde av hvor langt jeg har kommet meg på tegninga. Tenker at jeg har første dagen på Mandag siden jeg skal jobbe på sykehjem nesteuke så blir jeg å ha litt tid når jeg kommer hjem (med mindre jeg ender opp med å sovne) så gleeder meg C: har laget bilde med oversikt over hva jeg skal tegne på hvilken dag

 

Noen av forslagene blir utfordrende, og noen av forslagene er litt merkelige, men jah det skal bli gøy : 3 elsker utfordringer! 
Men da starter jeg med nr 1. på mandag og jobber en ned på liste for hver dag. Gleder meg!!  Btw, hvis jeg ikke har lakt ut bilde en dag så er det fordi jeg ikke har hatt tid til å legge ut så da kommer det så fort som mulig ut dagen etter. Men nå er det natt, SOV GODT!


§Isabell§
 

 

 

 

 

 

 

Bilder

Publisert:
04.01.2013
16:43

    

Pynten på dataen min c: FLOWERPOWER! de to nederste bildene blir stor om du klikker på de.

 

        

    

Telysglasstingen jeg fikk i julegave, elskeer den! 
De fire små bildene blir større om du klikker på de C:

 

   

Fine fine julelysene i stuevinduet go en kuleting som et englebarn holder, den er også i vinduet og er kjempekul!

 

   

Her er julelysene i vinduet, de er fine.

 

Åsså må vi ikke glemme den sure lille pusen min som måtte dusje fordi han stinket olje eller noe... Han hater meg nå hahah <3

 


§Isabell§
 

 

Bilder (Julaften!)

Publisert:
03.01.2013
14:00

Hær er da meg på julaften, ferdig pyntet og klar for å spise seg god og rund c:


Morfar leker med duplo sammen men Joakim Elias og Celina, søte de er!

 

Her er juletreet med alle de fine fine gavene under.

 

Middagsbordet uten mat, og mamma sine fat og bestikk med julemotiv  : 3

Når man var klar, bring inn maten og pakk opp gavene

 

 

Sånn så da julen min ut, bare mye koseligere og jeg fikk masse fine gaver! §Isabell§

 

 

 

 

 

 

Tilbake på skolen

Publisert:
03.01.2013
10:11

*gjesp!* God morgen alle sammen, nå er juleferien over og jeg  sitter på skolen igjenn.. Har ikke blogget på kjempelengee nå, unnskyld for det, har bare vært stress denne jula! Handle gaver, pakke gaver, bli ferdig med skolearbeid før ferien, vaske og rydde, bake julekaker og julebesøk, i tillegg så hadde jeg og Tord 6 månders jubile den 30. så da var vi sammen fra lørdagen og helt til tirsdagskvelden, det var kjempekoos! Lørdagen lagde vi kjempegod middag for familien min, åsså siden han skulle overnatte så hadde vi Harry Potter marathon fordi mamma ga meg det i julegavee :D  På nyttårsaften var jeg hos han og vi dro ut for å se på fyrverkeriet før vi skulle møte noen venner av han.

men er lei meg for at jeg ikke har blogget noenting som helst, har vel ikke vært helt i humøret heller...

 

Morfar skal opperere bort en kreftkul han har i tunga i dag. Aner ikke hvordan det blir å gå og gleder meg til det er ferdig. Blir nok en lang og slitsom dag i dag.

Blir å blogge mer senere og legge ut noen bilderr, nå er timen startet så SNAKKES!


§Isabell§

 

 

 

 

 


hits