Facebook Legge meg til ?

Litt av vert...

Å miste noen er hardt...

Publisert:
12.07.2013
01:42

 

Når man kommer i den situasjonen at man kan miste noen som betyr uenderlig mye for seg så kjenner man en slik smerte og sorg som man aldri vil glemme. 

Jeg sitter i en vrien situasjon og derfor har jeg ikke blogget på lenge. Har nemlig fått vite at begge besteforeldrene mine har kreft... onkelen min og "tanta" mi skal gå fra hverandre og hun har vært i livet mitt siden jeg var liten, og jeg fant ut for 3 uker siden at jeg var gravid i uke 23, så er nå gravid i uke 26..

Alle tingene kom hopende opp på hverandre og endte opp med å bli en stor ball av smerte.. Såklart er jeg stolt over den lille bebisen min som ligger i magen min og sparker og har det bra, men er kjemperedd for å miste han. Jeg er kjemperedd for å miste noen av besteforeldrene mine og er redd det skal komme flere ekle nyheter fremover...
Men jeg vet at familien min er noen ordentlige TØFFINGER som klarer ALT som måtte komme, vi er noen ordentlige Vikinger altså  ; D

Men kan jo skrive noen ord med bilder av mine kjæreste.

 

Mormor og MorfarBesteforeldrene mine har altid vært som et par ekstra foreldre for meg, de har altid vært dær for meg gjennom alle disse årene, og de aner ikke hvor mye de betyr for meg!
Begge har nå kreft, morfar har blitt opperert for en stund siden og mormor ble opperert i går.
Hvis jeg noen gang mister dem så kommer livet aldri til å bli det samme... disse flotte bestingene skal nå bli oldinger snart  ;)
Tror de begge gleder seg til å bli oldeforeldre, og den lille gutten min som enda ligger i magen min blir å ha verdens beste oldeforeldre! <3

 

Den lille gutten min Dette er bilde av ultralyden når han var 23 uker gammel og jeg fikk vite om han og sett han for første gang.
Den lille luringen har ligget helt stille i magen min og ikke gitt meg noen hint om at han var der.. ingen morgenkvalme eller noe.
Men her er han nå og sparker som bare det, gir meg glede og en liten smule redsel for at jeg skal miste han på en eller annen måte.
Han er virkelig en Kalstad siden han er frisk som en fisk og har klart å lure meg så lenge til å tro at ingenting var der inne i magen annet enn organer og mat osv, hehe.
Har vært og sjekket om han er like hel og at alt er i orden, og det er det. Jeg gleder meg til han kommer, fordeom dette virkelig kom som et sjokk, og at jeg virkelig ikke hadde planlagt å få barn før jeg ble rundt 23 år gammel og var ferdig med utdanning og slikt. Men lillevidunderet er her nå og jeg er glad som bare det. ELSKER LILLEGULLET MITT! <3

 

Lillebror Joakim

Den kjære 1 år gamle lillebroren min Joakim ble født med analattresi, noe som har gjort at han måtte gjennom masse opperasjoner og slikt. Dette er et bilde fra etter en av opperasjonene han måtte gjennom. Dere kan se at han har tatt det hele som en ekte Kalstad, og nå er han en aktiv liten luring som elsker å plage.
Han har bynt sånn smått å gå nå og er blitt veldig flink å snakke og å hyle.
Hele familien har vært engstelige for han siden han ble født, men nå er det ingenting som kan stoppe han når han er i gang med rampestrekene sine!
Du er en liten sterking Joakim og storesøster er stolt over deg <3

 

Lillesøster CelinaCelina har måttet være sterk helt siden hun var i magen til mamma, hun ble født for tidlig og det var en stor fare for å miste både henne og mamma.
Hun ble født i uke 26, og veide 610 gram.
Celina har altid vært en spinkel liten kvervulent, men er en utrolig kjerlig lillesøster og flink storesøster for lillebrødrene våre.
Hun har vært en tøffing siden før hun ble født, og er fortsatt en tøffing som bare det.
Hun betyr kjempemye for meg selv om jeg kan være litt streng innimellom, men det er bare fordi jeg er storesøster ; D hehe.
Celina du e nu snart 11 år og e ei ufattelig pen og flink jente, fortsett framover og fokuser på skolen så skal du se at du kan bli ka du vil!
Æ e kjempegla i dæ, og lillegutten min får ei flott tante!

 

Lillebror EliasElias blir 5 år om ikke så lenge, og e nu snart klar for skole tenk! Stor gutt har han blitt og vældig uheldig e han nu åsså.
Dett og slår sæ som bare det, men han hoppe fort opp for å leke igjen.
Seinest i går når han skulle spise kvelds så klarte luringen å dette av kjøkken stolen og knuse glasse sitt som va fylt me O'boy over hele gulvet.
Takk gud for at det gikk bra me han og at han ikke kutta sæ på noen av glasskåran som lå på gulvet. Morsomme e at den han fikk kjeft hos va mæ fordi æ blei så redd.
hahah, du e litt for vill lille venn, må lære dæ å slappe litt av, men æ e nu ufattelig gla i dæ uansett!

 

MammaMin kjære mamma som e ufattelig pen!
Du forstår desverre ikke kor ufattelig mye du betyr for familien din, du e limen som holde oss sammen og e sint som en tyr om noen skulle gjøre oss nokka.
Du e værdens tøffeste mamma som har 4 små trollunga og skal nu bli bestemor som 35 åring haha, gamla du har blitt.
Du e pen som bare pokker, og e snill som bare det, du må aldri tro nokka anna enn at ungan dine elske dæ som faen! <3
Du e ett forbilde for oss og vil altid være det. Super mom!

 

RogerRoger, min tullate stefar  : ) hær e noen ord til dæ. Du e en ufattelig fin pappa, for mæ åsså fordeom du ikke e biologisk, men samma det!
Du e flink å hjelpe og e dær for oss uansett ka. Du e litt teit iblandt og æ har væninna mi Monika som vitne på det, men det e bare gøy  :D
Tror ikke vi har flirt så mye av noen før, å det e gode minna kor æ å Monika sittme nudla ut nesen fordi du har tulla så mye.
Du e kjempesnill og æ e gla for å ha dæ i livet mitt! Takk!<3

 

MatsSe her kjæresten min, nå kommer noen ord om deg! :D
Mats min fantastiske kjæreste, 5 månder har æ vært så heldig å være kjæresten din nu, og æ håpe æ kan være så heldig å få være kjæresten din mye mye lengre!
Du e dær for mæ uansett ka, og du e min fantastiskt nydelige klippe. Du hold mæ oppe uansett kor forfærdelig æ føle mæ.
Du e dær om det e nokka og æ e så takknemlig for at æ har dæ.
Du høre mæ kanskje si det ofte, men du e fantastisk, og æ mene det!
Æ elske dæ Matto min <33 

 

 

Åsså har æ desverre ikke bilde av resten av den fabelaktige familien min, men uansett om dokker får et bilde eller ikke så e æ ufattelig glad i dokker hele gjengen! Dokker e noen tøffinga alle sammen!
Åsså må æ ikke glemme alle mine nydelige vænna! og katta mi Ambrosius og vovven min Sofi, alle som e i livet mitt e æ gla for å ha dær og æ har virkelig ingen å miste <3 dokker e hær av en grunn og den grunnen endre sæ ikke uansett ka som skjer, remember that.

 


Hilsen Cookiemonstahr
 

 

 

 

 

 

Hva liker du best? : sløyfer

Publisert:
06.01.2013
21:05

Når det kommer til sløyfer for håret så er det en million forskjellige å velge mellom, store, små, fargerike, sorte/hvite, mønstrete og laget av håret ditt. HVILKEN AV DISSE TRE VALGENE SYNES DU ER BEST?

 

Stor sløyfee

 

Små sløyfer

 

Eller laget av håret ditt (uansett størrelse)?

 

Nå tenker jeg ikke på farge eller sånn. Jeg liker både store og små fargerike eller ei, med mønster eller uten mønster, sløyfer er KULE!  : D 


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Hva er ditt favoritt dyr?

Publisert:
28.07.2012
21:35

Hei dere, sitter på Weheart it og kom over noen supersøte bilder av forskjellige dyr, så kom jeg til å tenke på 'Hva er mitt og leserne mine sine favoritt dyr egentlig? og hvilket dyr er mest likt?'. Så her kom jeg på en liten ide  : )  Jeg legger ut bilder av forskjellige dyr og så kommenterer dere hvilket dyr dere liker best. Okey here we go.

 

1 . Hunder

578437_393322517366383_404989896_n_large
 

2 . Katter

7659898106_eca66e7a08_large

 

 

3 . kaniner og andre gnagere

Tumblr_m78syq8lrk1r4vl1yo1_500_large

 

 

4 . Edderkopper og/eller slanger

Tumblr_lrlbg7ehfk1qjbl1ao1_500_largeTumblr_m77iy9oa4s1qmpdmdo1_500_large

 

 

5. Panda / bjørner

416879_232546006841624_1786828527_n_large628804-1440x900-my-friend_thumb_large

 

 

 

6. Tiger, løve, leopard osv

Tumblr_m5j4evan4s1qhlhz5o1_500_largeTumblr_m7tx8pvfpw1qa9omho1_500_large

 

 

7 . dyr jeg ikke har nevnt  : )

 

 

 

Så nå er det bare og kommentere ett av disse 7 valgene hahah, og velger dere nr 7, så skriv gjerne hvilket dyr du mener er best  ; )  blogges!

 


§Isabell§

 

 

 

 


Sånn vil jeg ha på soverommet mitt

Publisert:
27.07.2012
21:04

Heii dere! Har lenge ønsket meg sånne utrolig fete små lys og gardin ting tang for og ha i taket og/eller på veggene på rommet mitt, det er så søøtt! Bare se! 

 

Tumblr_m7qh834sco1rxv5y0o1_500_large

Tumblr_lnjq74wmdk1qde2ffo1_500_large

Tumblr_lz9h7wh9dp1qc2qk9o1_500_large_large_large

Tumblr_loitkvgy1s1qcxieko1_500_large

Tumblr_lzqh9wyqj81r3k0hxo1_500_large

Tumblr_m76ilnq5ih1r34qtto1_500_large

 

blæh, må vel snakke med mamma om det C: blir aldri å få like søte rom som de som eier disse rommene, men tja, jeg er ganske fornøyd med det roommet jeg har, må bare klare og holde det ryddig lalala *angelface*. men tjah BAYY! : D


§Isabell§

 

 

 

 


 

Tegne tegne

Publisert:
21.03.2012
19:23

God kveld i stuua, eller hvor du nå sitter og stirrer på skjermen  : ) Sitter her og skal tegne Link og Midna fra Zelda, fikk forespørsler av Sverre og Jakob så sitter nå her og tegner mens fin musikk spilles fra Spotifyen min <3 Dere kan få et lite nerdebilde av meg og le av  ; ) 

Ooog bilder av tegningeer såklabert!
(trykk på bildene for og få de større)     

    


Og jeg har sendt ut invitasjoner til bursdagen min på lørdag  : )  Har åsså gjort avtale me Sverre at hvis han faktisk orker og gå hit til klokka 5 på morraen så skal jeg lage egen kake til han hahah, tror ikke han blir å klare det, troor ikke noen hadde blitt og klare det, herregud, stå opp klokka ALTFORTIDLI for og gå til langtborteistaa hvor jeg bor, på en LØRDAG hahahah. Men gjør han det lager jeg serriøst en stoor kake til han som er bare hans! Sitter og venter på at han skal komme på face igjenn så vi kan snakke og mens jeg venter skal jeg begynne og tegne  : ) 
KOS DERE SOM SKAL PÅ SKOLEN I MORRA FOR DET SKAL IKKE JEG! Love u! <3


§Isabell§

 

 

 

 

 

Fant noen bilder på face...

Publisert:
26.02.2012
22:15

Hahah hei igjenn igjenn : ) 3 innlegget i dag *fornøydsomfaen ansikt* og som dere forstår så skal jeg legge ut noen bilder jeg fant på face... noen er gamle andre ikke og noen er FÆÆLE andre ... litt mindre fæle men fortsatt fælee. Såh here we go!

 

GØY PÅ LOLCAM :Like før jeg farga håret brund : ) blåfargen var nesten gått ut og jeg satt på skolen og ... gjorde lekser .. *angelface*


 

Hahah he's so sexeyh! 

 

 

På disse bildene fikk jeg SVÆRE øyne o.o ser ut som et monster.... hei... det er jeg jo  :D


 

MEG OG MONIKA PÅ LOLCAM :


Vått hår og venter på monika... lengesiden...

 

Synes vi er så ufattelig pene  ^_^  Savner den dagen!

 

 

MEG OG LILLESØSS PÅ LOLCAM :

 

MERE MEG PÅ LOLCAM :

Hadde fjær i håret... normalt  : )

 

Ser ut som jeg går med brunkrem o.o også har jeg vått hår..

 

Hadde vert lamme Marta, derfor har jeg svarte striper i trynet og tegning på handa  x) savn!!

 

 

MEG OG MAIKEN PÅ LOLCAM :

Vi er så ufattelig pene atte...

 

Ser ut som valper O.O

 

Happyface & sadface.. savn!!!!!!!!!

 

Vi er så .. normale  : D

 

Meg og cookiemonster  : D *happy*

 

 

Andre randomme bilder av meg og sånn...

Maiken tok bilde av meg mens jeg satt og tegna... viste ikke at hu tok bilde før det kom ut på facebook -___-

 

Der er Nemi og Cyan gitt!  mora til Maiken tok bilde av oss og la ut på facebook hahah. I remember that day  :)

 

Uffda... jeg møtte Maja på bussen og hu sku absolutt ta bilde av meg, lett sakt jeg var blenda kraaftig av sola og trett som faen.. ikke pent!

 

Åh husker dette  : D  Tok på fakepiercing for og se om jeg passa det, også siden jeg hadde så dåålig webbcamera så ser det ut som om jeg har ett tomm brunkrem på, men jeg var egentlig bare litt sommerbrun forengangsskyld  O.O

 

Dette tok jeg i fjoor sommer tror jeg... satt og kjeda meg med kameraet mitt  x)

 

Dette er så ALTFORLENGESIDEN! tror det var i 7'ende eller begynnelsen av 8'ende... SAVNER DEG MARTAMIN!!! <3

 

Kom på trappa til Maiken en vinter for og få Maiken med meg ut... heheh sammen med Kimogutt såklart og mora hennes måtte bare ta bilde av oss og skryte på facebook at hu hadde fått besøk på trappa hahah  ^_^

 

Hahah meg og Nicole satt hos henne og spiste klubbe og jeg var bare litt hyper. SAVNER DET!!

 

Satt i byen med Marta sin Hello Kitty genser og drakk energidrikk mens vi venta på noen hahah.

 

Meg og bestehesten min som jeg snart skal slutte og ha  D:  kommer til og savne de dagene vi hadde sammen, han er serriøst verdens koseligste hest og jeg hater megselv for og slutte, men har bare ikke tid... skal i det minste komme innom iblandt med et eple eller to <3

 

Meg og besteMarta ;3  Skulle ta klassebilde så vi sto og brifa litt hahah.

 

Vanlig syn fortsatt... meg og Maiken som sitter og halvsover i timen  : )  Pent ikkesant?

 

DET var alle bildene... heldigvis  xD  men det er noen gode minner bak hvert eneste bilde, og jeg lover at noen av disse dagene savner jeg som faen, hadde det vert mulig hadde jeg spolt tilbake bare for og flire like mye en gang til.

Men det tror jeg var alt jeg orka i dag, skal sitte videre barnevakt for sovende småsøsken og drikke brus mens jeg ser noe greier på tv og skal sjekke om jeg får Sverre til og ringe meg igjenn for jeg har rett og slett ingenting og gjøre D:  GOD NATT!


§Isabell§

 

 


 

 

Rock on! \\m//

Publisert:
14.07.2011
16:39

+88______________________________
_+880_____________________________
_++88_____________________________
_++88_____________________________
__+880_________________________++_
__+888________________________+88_
__++880______________________+88__
__++888_____+++88__________+++8__
__++8888__+++8880++88____+++88___
__+++8888+++8880++8888__++888____
___++888++8888+++888888++888_____
___++88++8888++8888888++888______
___++++++888888888888888888______
____++++++88888888888888888______
____++++++++000888888888888______
_____+++++++000088888888888______
______+++++++00088888888888______
_______+++++++088888888888_______
_______+++++++088888888888_______
________+++++++8888888888________
________+++++++0088888888________
________++++++0088888888_________
________+++++0008888888__________
________#############____________

Whooooot!?

Publisert:
23.06.2011
16:38

Woow det er lenge siden jeg har blogget nå... Vell da får jeg vertfall vist for meg selv at jeg må begynne og ta meg tid til og slappe av istede for og stappe dagene fulle av bullshit hele tiden som jeg har gjort i det siste. Har vært mye i stallen siden det har vært så utrolig nydelig vær ute, så hadde vi jo skolen som i siste liten kom med 1000 prøver, avtalt ting med venner og kjære Jack <3 Og nå i ferien så har jeg bare surret hehe, har vært en tur på hytta (blir ikke den siste) Og Jack var borte i ei uka og kom tilbake på tirsdag så da var det og fære til nylegen (vikaren til nylegen) og så fikk jeg ny hettegenser, landgang og drikke før jeg møtte Maiken og ei veninne hu var lamme og vi dro på Nerstranda og etter ei stund kom Jack til byen  : D  tror vi holdt på og mose hverandre hahaha, føltes vertfall sånn ut, men det var sick godt og klemme han igjenn, har hatt ett enormt savn for han mens han var borte... men nå er han hjemme.

 

Lættis og ettervekst :' 3

 

Men har hatt det supert i finværet vi har hatt  : ) litt synd at vi har regnvær nå, men men... kan forresten legge ut bilde av Celina (lillesøss) når hu fikk ri Kimo, hu har jo vært livredd for hester kjempelenge nå, men så møtte hu Kimo som da er verdens søteste og nå er hu ikke redd lengre, ikke engang for Shaman som nylig har blitt 4 og kan være litt av en rebell, heheh  : D 


Er kjempestolt over henne for at hu ikke er redd lengre, så nå har hu vært med flere ganger og det virker som om hu koser seg kjempemasse  : D  Men så er Kimo verdens beste 20 åring, han er rolig og snill, han er litt sta når det kommer til folk som ikke rir han så ofte, så jeg er den eneste som får han helt i galopp. Han er en stor matmoms, men også en koseklump.

Shaman er en søtnos han åsså selv om han iblandt er litt vrien, men hva kan man vente seg av en 4 åring hahaha. Han elsker kos så hver gang man klør han under manen så skal han klø tilbake (da bør du passe skuldrene dine). Han er full av energi og man må være talmodig, men streng  : ) heheh lol føler jeg skriver biografien deres eller noe sånt... ME GUSTA.

 Hahahah Maiken husker du dette? : D  Vi var ferdig tidligere på skolen og hadde ikkenoe og gjøre så vi dro til byen, når vi ble lei varmen så satte vi oss oppe på Nerstranda og snakket og tok masse køddebilder, beste dagen  : )  Forresten så fikk hu det smykket hu har på seg samme dagen C:  det er AWESOME! og nå kom jeg på at jeg digger den sangen som startet på Spotify...  The Script - For the first time. Aner ikke hvorfor jeg liker den så godt, men er vell en grunn en eller annen plass, gidder ikke lete etter den nå.

Lurer på om det er fint vær i morra, da skal jeg stikke til byen hvis jeg får penger. Jojojojojo dere jeg har fått sydengave av Jack  : D  2 smykker og ett armbånd som matcher det ene smykket og ett smykkeskrin formet som et hjerte, er ikke det det søteste!? <3  Fikk skikkelig tårer i øynene og viste nesten ikke hva jeg skulle si  :' 3 men tror jeg skal fortsette og høre på 'le musikk og 'le spille.... SNAKKES forhåpentligvis snart!

 


-CookieMonstahr-

 


Svar til dere annonyme

Publisert:
02.05.2011
22:30

Duude jeg fikk spørsmål av 2 anonyme og hvorfor jeg er ilag med Marius når han svikter meg hele tiden, vell prøv og elsk noen så mye som jeg elsker Marius, da skal dere se at det faen ikke er lett  : )

håper dere fikk svar nokk hvis ikke si ifra  ^_^  <3


-CookieMonstahr-


 

 

 


Lite innlegg om figurer : 3

Publisert:
22.04.2011
00:35

For og si det fort... Jeg sitter på face og snakker med Andre og vi sitter og lager egne figurer hahah, de som det står "by:IVK" er laget av meg og de det står "by:AG" er laget av Andre  : 3  see så awesome vi er da:

 

 /\__/\
| O.O |      Ugler er kuule! Derfor har jeg en på bloggen min!  ; D
|       |
|...-...|by:IVK

 

 

(-|'_'|-) JEG LAGDE EN HODESKALLE
..|---| by:AG

 

 

/\__/\ 
|owo |____// En litt tykk pusekatt : D
\................|
.||-||------||-||

 

 

PSPS: prikkene er mellomrom... blogg er så teit at jeg ikke kan ha for mange mellomrom  -__- 

Jah det var det : ) Egentlig ikke så myye mere og si nåh så da snakkes vi i morra! GODNATT!


-CookieMonstahr-


 

 

KJEDER MEG

Publisert:
21.04.2011
16:54

Heijh igjenn... overskrifta sier vell det meste av dette innlegget da hahah, men jah planen om og se på film gikk rett i dass fordi småsøsknene mine kom inn og jah de er ALDRI stille for og si det rett ut  -__-  Så jeg har bare sittet inne på rommet mitt og hørt på musikk og snakka med Jack og Victoria på face siden msn min virker ikke ... FU... og så har jeg spilt litt og lest blogger  : 3  


||: Printscreen :||


Joah skal legge ut en søøt sang etterpå  : 3  Er liksom litt kjerlighetsfull, noe som irriterer meg litt fordi Marius ikke kommer før i morra og vi skal snakke om forholdet fordi jeg... jah klarer ikke så mye mere og får vi ikke fikset opp så tror jeg at det blir slutt  :'C  FML på en måte liskom gaah klarer ikke konse på skrivinga  >: c  Jajaja får vell bare finne noe interesangt og write about da hahah jah engelsk norsken mine er digg den, i knuuw.  Jeg har funnet ut at jeg har dilla på Faber Drive sine sanger hahahahahahahaa  :' c  Joda da kan jeg vel legge ut noen av sangene jeg har hørt myye på i det siste, jeg sier bare på forhond "jeg har hatt herpa musikksmak de siste dagene fordi jeg har vert glad, trist, forvirra og forelska så ikke døm meg hvis dere ikke liker musikke  ; ) <3 " så legger ut musikken i neste innlegg, SNXX!


-CookieMonstahr-

 

 

 

En klemmmm og ett godnatt til dere

Publisert:
21.04.2011
01:38

God kveld i stua hahah  : D  aok nå sitter ikke jeg i stua og ikke er det nå kveld heller da, men det får da være  : )  Nå har jeg sakt til meg selv flere ganger at jeg skal legge meg men så finner jeg ett eller annet jeg må gjøre eller noen jeg må si noe til heh... men jeg vet jo at jeg ikke blir og sovne før tidligst halv 4 så hvorfor ikke bare vente til da?... joo nå husker jeeg  : 3  da sovner jeg f... ikke før i morra en gang  -__-  Så funny liksom...

Men slenger ut noen søte sove bilder og sånt :


 

 

 

Jah da får dere sove godt da  : )  Må vel legge meg og "sove" nå heheh, GOD NATT! <3


-CookieMonstahr-
 

 

Utfordringen...

Publisert:
29.03.2011
19:17

Hay! Jah når det gjelder utfordringen så gidder jeg ikke gjennomføre den fordi jeg ikke har tid til og skrive historie/novelle, men finner vel på andre ting og skrive om nå  : 3  Blir og gjøre mere denne uka og skal tvinge med meg selv kameraet heheh, menne var bare det jeg ville si om utfordringa... her er en liiten tegneserie ting jeg fant :
 

Hahahah loooool! Den er litt teit, men da passer den til meg mihih  : 3  Sååeh nå hører jeg på: Secondhand Serenade - A Twist In My Story.  Den er fiin. Har hørt mye på sånn halvtrist musikk mye i det siste, selv om jeg ikke er trist, men det hjelper meg og slappe av  : )  Har foreksempel hatt: Black Veil Brides - Mortician's daughter.  på hjernen leenge nå, litt irriterende, men den er jo superfiin da liksom. Har den på Ipod'en mwahahahaha! Fikk jo CD'a av pappa for ei lita stund sia, holdt på og hoppe hull i gulvet, men klarte og la være  : 3  (såvidt) Men så er jo bare de aller best! Dør hver gang jeg hører på dem, såååå ELSK! <3 men kommer sikkert enda ett innlegg snart, har mye kødd og skrive om i dag for og si det slik, SNX  : D


-CookieMonstahr-
 

 

LoL :3

Publisert:
22.03.2011
22:15UTFORDRING! :3

Publisert:
16.03.2011
22:50

Jaujau da hadde man liite og blogge om og så fant jeg ut at jeg skulle ha en liten utfordring  ; )  Så here we go!


Dag 1. Beste minne

Dag 2. Beste tegning (bilde)

Dag 3. Beste bilde (redigert og uredigert)

Dag 4. Ta og rediger 10 macro bilder

Dag 5. Yndlings tingene på rommet mitt

Dag 6. Flaueste som har skjedd

Dag 7. Barndoms minne (bilde osv...)

Dag 8. Hvor mange av tingene på rommet har navn og hva heter hva

Dag 9. Fotoshoot (meg)

Dag 10. Skrive novelle eller historie


Så var det gjort  : )  Dag 1 er i morra så følg med  ; D

Åh det var kjempeherlig i stallen i dag (selv om det var mye vind og ekle lyder) når jeg var ferdig med alt arbeid så tok jeg Kimo inn og striglet han, fikset man og hale (noe som er sjelden at blir gjort) og fikset litt  : )  Silje stakk innom i noen minutter for og se til Shaman som ble kastrert i går, han er litt øm og står for det meste i ro så vi må leie på han helst 3 ganger om dagen. Synes litt synd i han, det må jo gjøre syykt vondt  D :Det at det står "Ivklove" Betyr at det er mitt (fra gamlebloggen min) så dere vet det  : )  meg og Shammi i fjor <3
Menne assa nå skal jeg høre på litt musikk og game Monster Galaxy på Facebook  ; D  SNX!


-CookieMonstahr-


hits