Facebook Legge meg til ?

Hverdagen min da : )

18.år!

Publisert:
01.05.2014
06:05

I dag fyller min kjære hele 18 år.
Mats, tenk at dette er andre bursdagen din vi er sammen på c: vi er absolutt nødt til å finne en helg vi begge kan feire 18 årene våre sammen på byen.
Verdens tøffeste kjæreste det er deg ?

Håper vertfall du får en fantastisk dag som både 18.åring og russ.
? Muss og suss ?

Oppdagelsesferd

Publisert:
26.04.2014
12:30

I går hadde Noah vært på oppdagelsesferd under stuebordet hos Mats. Jeg hadde lakt han på matta vedsiden av og det tok bare få sekunder før han hadde rullet seg under bordet. Det var tydeligvis veldig morsomt :)

Den lille tøffingen min har blitt kjempeflink og rask til å rulle og han har sånn smått bynt å krype, akkurat nå er krypinga for det meste bakover, men han begynner å få teken på det.
Snart har han vel oppdaget hele huset ;)

Baby smoothies.?

Publisert:
23.04.2014
21:53

det er så klart mange forskjellige typer kjøpe smoothies for baby og ikke alle av dem er så fryktelig gode.
Selv har jeg gjort en "avtale" med Noah om at jeg smaker først og så kan han smake. Om jeg ikke liker det skal han slippe.
Jeg har prøvd Ella's for 4 mnd baby og verken jeg eller Noah syntes noe serlig om den. Har også prøvd Nastle sine for 6 mnd baby og de smakte faktisk godt. Har prøvd litt rundt for det er ikke hver dag man får tid til å lage hjemmelagde smoothies, og noen av kjøpe smoothiesene er gode å bruke for å gi smak på baby grøten.

Har prøvd ut å lage selv også og de kan man jo forvente at smaker mye bedre enn de som er kjøpt. Man må bare passe på at det bare er ting babyen kan få som blir brukt i smoothien.
Noen blandinger jeg har prøvd er:
Banan, eplejuice og isbiter. Og så har jeg valgt entn blåbær, jordbær eller bringebær for og gi en mer smakfull smoothie. Bananen er der for at den ikke skal bli for sur for babyen.

Noah elsker smoothies i hvertfall.

må få forklare..

Publisert:
22.04.2014
11:58

Nå har jeg ikke blogget på en evighet, og det med god grunn. Jeg har vært helt oppslukt i den lille gutten min og har ikke hatt ork til å sjekke bloggen min. Har blitt skrevet så mye dritt til meg her etter at jeg ble gravid, så klart skrevet av noen som ikke aner hvor dypt det stikker når de gjør narr av deg mens du er gravid. Og hvor ekkel man føler seg siden man ikke vet hvem som er faren.

Det har flere ganger blitt skrevet kommentarer om at den lille gutten min bør bli tatt fra meg, at jeg ikke blir å klare å være en bra mor osvosv. Dette er folk som ikke kjenner verken meg eller vet hva som er best for MIN sønn. Noah har det bra hos meg. Jeg klarer ta meg av han på alle måter. Og har noen lyst å fortelle meg noe annet så kom og fortell meg det :)

Noah er verdens herligste gutt. Og Mats er verdenas herligste pappa uansett om jeg finner ut at han ikke er den biologiske pappaen til Noah, så er Mats den beste pappaen han kunne fått ? det å oppføre seg som en pappa er viktikere enn hva en blodprøve forteller at er riktig. Det synes i hvertfall jeg. Men det som er viktigst i livet mitt er at barnet mitt har det bra og det har han! Han er frisk, spiser som han skal, utvikler seg som han skal og er verdens herligste og snilleste lille sjarmør. Han er elsket av alle rundt seg. Og han våkner alltid med et smil om munnen ♥

Sånn. Nå har keg forklart meg :) overse, les, kommenter dritt, gjør hva du vil. Jeg bryr meg ikke lengre.

nattekos

Publisert:
07.01.2014
04:40

Nemmen hei alle sammen! De fleste av dere er vel i dyp søv allerede så dere leser vel ikke dette før på dagtid når det er normalt å være våken. Har en liten luring på fanget som ikke vil sove videre om jeg legger han fra meg, men det er jo litt kos å sitte å se på mens han smiler i søvne, høre på Adele på spotify og slappe av i gyngestolen. (selv om jeg helst skulle vært i dyp søvn jeg også...)

Men den lille gutten min er blitt bra flink å smile da. (spesielt på natta) Jeg tror han liker hvordan jeg ser ut når jeg er trett. buskeete hår, trette og røde øyne og poser under øynene haha.


Bilde av han fra sykehuset, tenk at han blir 11.uker på torsdag, tiden bare suser!!

Min lille Noah har blitt så stor på så kort tid.. og søt er han virkelig enda, det tror jeg aldri blir å endre seg. Gleder meg sånn til å gi han grøt for første gang, se han sitte, rulle, krype, stå for første gang, se hvor utrolig nusselig han er med sin første tann, etc. Vell første tann er på god vei allerede, og det er ikke lenge til jeg kan gi han grøt for første gang heller. Blir skøy å se hvordan han blir å rynke på nesa etter første skje med grøt hihi. Han er verdens herligste lille gutt, er så stolt over at han er min lilling! 

Greit, jeg blir å miste mye av ungdomstida mi, men hva så om jeg mister en trillion fester og en trillion fyllesjukedager. Nå som jeg har Noah og tilbringe de dagene med så kan det være det samme, for jeg ville ikke valgt han bort uansett hvor mange våkenetter det blir, eller hvor mye vond rygg og hodepine det vil bli, uansett om jeg går glipp av fester, eller hvor mye bæsj og gulp klærne mine må gjennomgå framover. Han er min gutt og jeg elsker han uansett hva og skal stille opp for han ALLTID. Ingen skal få ta han fra meg for han er mitt lille lys i livet. Heart

Jeg trodde ikke at jeg ble å takle morsrollen så bra som jeg har. Og glad er jeg for det, selv om å ta han med på buss ikke er noe jeg noen sinne kommer til å like noe serlig. men nå er det på tide for denne mammaen og si god natt! håper dere alle får en videre god natt med gode drømmer, sender kos og klem til alle venner og bekjente, og de som føler at de trenger en god klem :)

 

 

 

5 uker gammel

Publisert:
28.11.2013
16:33

 

 Nå er lille Noah Alexander blitt 5 uker gammel og han er i god form. Han har nylig begynt å smile når jeg klapper for han. Har dessverre ikke fått noen bilder av det enda fordi begge hendene mine har vært opptatt når han har smilt, men drt kommer vel smilebilde om ikke så altfor lenge. 

Jeg fikk ikke noe informasjon på sykehuset om mat man bør være forsiktig med siden jeg ammer, så jeg søkte litt på nett og tenkte jeg skulle prøve meg fram. Er jo ikke noe som er farlig å spise, men er fint å vite hva som kan gi han vondt i magen. Det jeg fikk av informasjon var at kål, løk, erter og bønner kunne gi luft i magen, men at det er forskjellig fra baby til baby. Jeg erfarte at det er lurt å tenke over hva maten heter før man spiser den.... vi hadde laget blomkål-grateng... og stakkars Noah fikk kjempevondt i magen D: satt våken nesten hele natten med han og bare syntes kjempesynd i han. Tenkte ikke over at blomkål har kål i navnet så det er noe jeg ikke skal spise så lenge han ammer. Erter og bønner har jeg ikke prøvd å spise ennå, men løk reagerer han ikke på heldigvis  :)  

Skal også være en sjanse for at han kunne fått vondt i magen av brus og godterier,  men det gjor han heldig vis ikke. Som da er supert for min del fordi brus og godis på lørdagskvelden er et must!

Men nå får dere kose dere videre lesere og medbloggere!

 

 

 

nattetanker

Publisert:
27.11.2013
23:57

Jeg ligger her i senga og får ikke sove. Hodet er fullt av tanker og drømmer om fortid, nåtid og framtid. Jeg har opplevd mye gjennom livet. Og jeg kan vel si at selv om jeg godt kunne ha vært uten noen av di minnene jeg har så er jeg på en eller annen måte takknemlig for hvor di har ført meg og hva de har lært meg.

Jeg ligger vedsiden av den flotteste personen jeg vet om og jeg er så utrolig glad for at han er i livet mitt. Og i vogga på andre siden av meg ligger verdens flotteste lille gutt. Jeg er så fornøyd med livet mitt selv om det er tungt til tider. Jeg har så mange tanker om hva framtiden kan bringe og klarer ikke helt legge de tankene bort akkurat nå for hvem vet hva som vil skje. Det eneste jeg er helt sikker på er at jeg skal klare alle opp og nedoverbakker som vil komme meg i møte. Og jeg skal klare å gi Noah en fin oppvekst.

"Vend blikket fram og gå videre med rak rygg"

Det er noe jeg bruker og fortelle meg selv når jeg føler meg nede. Det hjelper meg å fortsette framover istedenfor å stoppe i grøfta jeg datt ned i.

Måtte bare lette litt på tankene mine slik at jeg skal klare å sove litt  :)  men akkurat nå er det en liten krabat som må opp å bytte bleie.

 

 

 

Noah 4 uker.

Publisert:
23.11.2013
16:58

Nå på torsdag ble lille Noah Alexander 4 uker gammel. Han er så utrolig rolig og oppmerksom på alt som skjer og jeg kunne ikke ønsket meg en roligere unge. Det er så klart mye arbeid med en liten en i huset. Våken-netter, stå opp på natta for å amme og bytte bleie, sjekke til han for hver lille lyd han lager, passe på at det ikke skjer han noe. Det er så mye å passe på og holde styr på fordeom han er rolig. Og jeg har måttet lære hva jeg selv kan spise og drikke for at han ikke skal få vondt i magen. Han reagerer ikke på brus eller løk, men kål er noe jeg ikke blir å spise igjen så lenge jeg ammer han. 
Jeg hadde spist blomkål-grateng til middag og stakkars Noah fikk kjempe vondt i magen.

Jeg tenkte jo ikke over at blomkål kunne være noe han skulle reagere på, og når han hadde så vondt så kjente jeg meg så slem! Det var så utrolig fælt å ikke kunne gjøre noe for å få smertene bort at jeg nesten begynte å gråte. Det var helt forferdelig så jeg satt med han i armene gjennom hele natta og sang til han. 

 

 

 

Han har funnet en koseklut som han liker spesielt godt, og jeg fikk info om bruk av smokk. Noah har tatt smokken, men den er ikke i bruk annet enn når han trenger ekstra kos  ; )
Fine fine lille gutten min er helt fantastisk <3 

24.oktober.2013

Publisert:
12.11.2013
14:21

Hei, nå er det veldig lenge siden sist jeg blogget og grunnen til det er at jeg nå har blitt mamma. Lille Noah Alexander ble født den 24. oktober kl 20:26.
Noah blir 3 uker gammel nå på torsdag og alt er bra med han. Fødselen og alt gikk mye bedre enn jeg forventet. Jeg våknet i 10 tida med rier, men siden det var så lang tid mellom hver rie så tok jeg det med ro i en times tid før jeg ringte mamma som var på jobb. Vi dro til sykehuset rundt klokka 1. og ca 7 og en halv time senere var han i armene mine. Han er verdens nydeligste gutt!

Noen timer etter fødselen  : )

 

Tatt forrige uke når han ble 2 uker gammel.

 

Han er en utrolig rolig liten gutt og jeg er så glad for hjelperne jeg har. Familien min og Mats er helt fantastiske <3  Jeg gleder meg til tiden framover med Noah, alt av opplevelser jeg skal få med han.
Lurer sånn på hvordan han blir å endre seg med årene, og gleder meg masse til å lære han å snakke, gå osv.

  


 

Dårlig blogger...

Publisert:
21.10.2013
08:48

Da var det igjen lenge siden sist jeg har blogget, sorry for det men klarer ikke ta meg tid til å slå på pc'n engang. Orker ikke begynne å stresse med blogg og greier når jeg har andre ting å gjøre sånn som å slappe av eller gjøre klart til lillebabisen kommer  : )  Nei huff også har jeg såklart fått brev av forsvaret, så det er noen greier der jeg må svare på å så skal vi se om de ringer eller sender meg et nytt fint brev i posten, for det var ingen spørsmål på nett om graviditet og greier... mektig teit om du spørr meg, men jah tar de kontakt å ber meg på sesjon del 2 så får jeg forklare saken for dem.

Har også fått satt termindato (ENDELIG!) som da er den 26.oktober, så dette er siste uke før termin. Har ikke kjent noe til at han vil ut denne luringen jeg har i magen så får bare smøre tykt på med talmodighet.
Også siden det var så mye surr med termindatoen så skal jeg på ny ultralyd kontroll den 1.november, hvis fødselen ikke har startet til da, bare sånn for å passe på at det går bra med lillenurket også skal de se om de skal starte fødselen eller vente eller hva de nå kommer til å fortelle meg da. Håper gutten har tenkt seg ut rundt termindatoen så jeg slipper engste meg hahah.
Nei han kommer vel snart nokk vil jeg tro. 

 

Nå som jeg nermer meg slutten av svangerskapet så føler jeg meg så ufattelig bollete. Alt er vanskelig å få tak i når det er på gulvet, det er et slit å bøye og tøye, hoftene verker, strekkmerkene kommer, og jeg er så utrolig sliten og lei. Blærgh. Men joa skal ikke syte, gleder meg jo til gutten min kommer til verden! <3  Svangerskapet så langt har vært en helt fantastisk opplevelse, og det er ubeskrivelig herlig å føle at babyen din ligger der, trygt inne i magen din og sparker, hikker og snur på seg. Blir vel uvandt å ikke ha noen som prøver å brekke ribbeina mine ver natt, men i gjengjeld får jeg holde min lille søting.
Er forresten ikke tvil om at dette er en liten gutt haha. Fikk bekreftet det på hver ultralyd, at den lille bebisen min, jo han har tissemann. Ikke snakk om noe annet.
Har ikke fått ultralydbilder de siste gangene jeg har vært på ultralyd fordi hodet hans har festet seg i bekkenet mitt, og han liker tydeligvis ikke å vise ansiktet sitt på ultralyd. Ligger altid med en liten hånd i veien. og uansett hva ultralyd-damen gjør så vil han ikke flytte den.hehe.

Fikk forresten spørsmål fra en anonym en, om hva jeg heter på Deviantart. Så HER er da link til siden min for de som vil utforske den. Ha en fin dag videre folkens!!

 

 

No more.... please

Publisert:
06.10.2013
00:08

Et utslitt hallo fra denne siden. Er ikke utslitt fordi jeg har gjort så mye, men fordi lillebror er syk stakkars <3  Så hele dagen endte opp med å gå ut på å sitte på legevakta. Stakkars lille Joakim hadde feber, som da gjor han kjempesliten, man kunne se på den stakkars lille gutten at han var syk, så da var det bedre å få han til lege. Etter noen timer på legevakta så dro vi en rask tur innom Jekta og K1 for å handle litt småting, hente resepter og komme oss hjem. Jeg måtte kjøpe overmadrass ting til lille gutten i magen min, og en babysitter. Så nå er alt alt alt klart for at han skal komme ut. 
Dager som dette så ønsker jeg at jeg kunne drikke energidrikker og kaffe... Men jah det holder jeg meg unna.

DRY overmadrass, kjøpt på Babycare for 799,-

 

 

Neonate babycall, kjøpt på Babycare for 1299,-

 

 

Så joah, dær er det jeg kjøpte, også tenkte jeg at jeg kunne vise det jeg kjøpte på H&M mens jeg var i byen med Marta. Klarte bare ikke dy meg, også trengte han litt mere klær  ; )

 

Denne dressen kostet 199,- og var bare så nusselig! Har ører og hale, SUPERSØØØØT!

 

Og 2-pack med body for 99,-

 

Mamma kom jo med en fin ide til meg. Istedenfor å kjøpe bodyer som bare har åpning i bunnen, så kan jeg kjøpe bodyer med åpning på hele forsiden, for da er det bare å åpne klar bodyen, legge bebisen inni og kneppe igjen. Kjempesmart siden jeg kommer til å være kjempenervøs hver gang jeg skal kle på han heheh. Kommer sikkert til å få helt panikk første gangen, huff.

Men jah jeg er flink å shoppe lite i det minste  c: Når jeg kjenner trangen til å kjøpe mer så går jeg rett til kassa uten å se meg om, betaler og går ut av butikken. 
Flinke meg har selvkontroll! Klarte til og med å gå gjennom en spillebutikk uten å kjøpe noe som helst. Jeg burde virkelig få applaus noen ganger.

Nei men det er faktisk vanskelig å ikke trenge å kjøpe så mye babyting fordi jeg har det meste fra før... Man blir liksom litt trist når man ser noe kjempefint, åsså kommer man på at "ojj det har jeg jo nokk av". Så går man derrifra med et litt trist blikk fordi man blir litt skuffa. Men jah, han blir å vokse, så da blir han å trenge nye ting etterhvert, fordeom han arver det meste av klær og slikt fra onklene sine heheh.
Men nå skal jeg legge meg nedpå og se om jeg ikke klarer å få ro i kroppen, GOD NATT!


 

Uke 37

Publisert:
04.10.2013
18:03

Da har jeg kommet så langt som uke 37, om jeg skal regne ut fra den siste terminen jeg fikk. For det er vel den de er mest sikre på så langt hahah. De klarte ikke sette en presis termin fordi etter uke 19-20 så vokser babyene forskjellig, og jeg fant ut om graviditeten i uke 23. Men får ekstra "overvåkning" pga usikkerheten, så får høre hva de sier den 18 når jeg drar på ultralyd igjen. Men her er bilde av magen min nå.

 

Fine fine Ipod bilde, og såklart er vasken med og klærne som jeg hang til tørk for en time siden  : )  Men jah nå skal jeg ringe mamma og finne ut når de kommer hjem, og så skal jeg støvsuge badet litt.

HA EN FIN DAG VIDERE!
That explains a LOT!

Publisert:
01.10.2013
19:47

Vel joa, måtte opp og til byen i dag fordi jeg hadde time hos jordmor. Satt på bussen og holdt på å sovne, og var like før jeg bare ga etter for presset i hodet mitt. 
Har hatt veldig lite energi i det siste, og egentlig bare hatt lyst til å gå til sengs og sove sove sove.  Har vært sånn en stund nå, men har ikke egentlig tenkt over det. Har bare trodd det var fordi jeg ikke får sove ordentlig om natten, men i dag når jeg var hos jordmor og hun sjekket hemoglobinnivået i blodet mitt (altså hvor mye jern jeg hadde i blodet) så fant hun ut at jeg hadde ALT for lavt.

Har vært ganske lavt en stund, og jeg har tatt jerntabeletter i to uker etter hver gang jeg har fått påvist jernmangel (som jeg fikk beskjed om) for å sjekke om det steg. For jeg har aldri hatt noe jernmangel før.
Det bynte å stige litt etter sist legebesøk, men nå har det sunket mye. Så da må jeg bare ta jerntabeletter hver dag resten av svangerskapet... gøy.

Har perioder med mye energi, så har liksom ikke tatt det noe alvorlig... men da er det bare å tygge piller og følge rådet som jeg fikk av apotek-dama. Drikk appelsinjuice eller ta C-vitamin, da tas jernet lettere opp. SMART! har ikke noe problem med å drikke appelsinjuice.

 Da blir det mye appelsinjuice, jerntabeletter og brokkoli på meg framover *tumb up*

 

Spørsmål må svares på altså

Publisert:
01.10.2013
09:48

Astrid: Hei! Kan du nå nesa med tunga(det kan ikke jeg), og kan du i så fall legge ut et bilde? :)

SVAR: Vell Astrid, faktisk så kan jeg det  : )  Aner ikke hvem som sladra til deg om den fantastiske tunga mi, men bilder skal du få. Har av en eller annen grunn altid hatt en skikkelig merkelig ku-tunge som jeg av en eller annen grunn kan vaske nesetippen min med. Åsså må jeg bare advare dere om mitt fine morratryne som jeg ikke gidder å fikse fordi det alikevell regner ute.
Jeg, personlig elsker hvor nydelig haka mi kan være på bilder altså... Åsså ser tunga mi blå ut hahah. Men jah back to rainy morning. Og den fantastiske hverdagen når man må opp for å dra til jordmor. Tror alt er greit med den lille i magen, han har vertfall ikke problemer med å brekke ribbeina mine.. shjit.28.09.2013

Publisert:
28.09.2013
18:08

Livet går sakte nå... og det er så ufattelig kjedelig. Jeg er sikker på at om det går noe saktere nå så vil det stoppe helt opp blærgh. Altså jeg har jo mulighet til å gå ut og gå en tur alene ellernoe, men det er ikke noe gøy, og jeg kan sitte å tegne eller spille noe, men jeg har ikke lyst. Hvorfor må hodet være så teit å tenke "jeg kjeder meg", men for hver ting jeg kommer på som jeg liker å gjøre så sier det bare "neij orker ikke det nå". Nei det eneste som kommer til å få verden i bevegelse igjen er at den lille luringen i magen min kommer ut, men såklart så er jo det enda en stund til han har tenkt seg ut.
"men mamma jeg skal jo ikke komme ut før i oktober". haha og jeg sitter her og stresser med at jeg har SÅ lyst å se han, holde han, ja jeg gleder meg bare sånn til han er kommet til verden, noe han tar helt med ro enda.
Joda, så jeg sitter her og hører litt på rolig musikk på youtube, også fant jeg denne fiiiiine sangen som jeg ville dele med dere så here u go. 

 


Er bare å finne noe talmodighet og smøøre meg inn med. Som mamma sier "du har ikke støvsugd rommet ditt enda". Men det er noe jeg ikke kan starte med før jeg har fjerna den store båten som ligger og tar halve senga mi, og såklart eska med bøkene hennes som sto oppe på skapet mitt som vi måtte ta ned for å gjøre plass til esker med klær. bomobombom, jah har ikke så mye å si annet enn. Håper dere har mer å gjøre enn det jeg har, for dette er virkelig kjedelig... kan jo ta ut av oppvaskmaskinen... SNAKKES
Gooood morning!

Publisert:
24.09.2013
13:37

Hei og god morgen alle som har kunnet sove lenge. Herregud jeg klarer å sove som en stein helt til jeg våkner og da er klokka sånn 12 - 13 på dagen, føler jeg burde lære meg å stå opp litt tidligere... men hva skulle jeg gjort med dagen min da. 

Sitter hos Matsie og slapper av, nettopp dusja og tenkte jeg skulle riste noen brødskiver og hive no ost på dem. NOM NOM FOOOOD! Men eh yah fant noen fine bilder på Weheartit som jeg ville dele videre her.

I'm thankful | via Tumblr

cute | via Tumblr

Tumblr

Everything:) | via Tumblr

 

Sådærre.. De passer litt med hvordan jeg føler meg i dag. Litt sånn rosa, glad og forelsket. Åsså tror jeg at jeg må traske en tur på butikken senere å kjøpe noe Sprite og kanskje en sjokolade eller noe, fordi hodet mitt lar meg ikke være før jeg har kjøpt det gahd...
Men nå skal jeg fortsette dagen min sakte men sikkert mens jeg venter på at min kjære Mats skal bli færdig på skolen så han kan komme hjem og kose med meg, trenger koooooos! Såh KOS DERE VIDERE!


 

Bursdagstegning

Publisert:
22.09.2013
23:39

Heihå, i dag var det mamma sin tur å fylle år! Kan ikke si hun er kjempegammel som bare fyller 35 år og snart skal bli bestemor haha. Nei hun er en ung, snill og flink mamma og kommer til å bli en veldig omsorgsfull bestemor. Kommer sikkert til å skjemme bort den lille gutten min, huff... Men kjære mamma måtte jo få en gave selv om jeg ikke har mulighet til å kjøpe henne noe, så i går satt jeg meg ned med et tegneprosjekt som endte opp med å bli bursdagsgaven. Her er tegninga:

Begynte som en magiker, så ble den en magiker Neko, å så jah, ble den ..... jeg aner ikke, men kul ble den!  : )  er lenge siden jeg har klart å tegne noe så bra så er veldig stolt over den, håper mamma liker den for det tok en evighet å bestemme seg for hvordan alt skulle se ut og om jeg skulle farge eller ikke. 
Dere ser sikkert at det er masse streker på buksa hennes, og det skyldes litt for hard tegning og så en misfornøyd Isabell som måtte viske bort. Aner ikke hvordan jeg kom på å ha bobler rundt henne, men eyh, har aldri tegnet så kule magi bobler før. Såh i hvertfall, GRATULERER MED DAGEN MAMMA, JEG ER GLAD I DEG!! <3

Pene pene mamma  :')

 

 

Tingene jeg måtte kjøpe

Publisert:
21.09.2013
22:44

Jah her kommer da bilde av de TO tingene jeg absolutt ikke klarte å gå forbi uten å ta di med meg til kassa... De var så utrolig søte at jeg ikke klarte la være, og så var det noe av det eneste jeg manglet så da var det ikke noe som kunne stoppe meg fra å rive det med meg.

Denne dressen trenger han virkelig siden han kommer i oktober, og uansett det er supersøt! Man kan brette over armene og føttene slik at det ikke skal bli kaldt.
Også klarte jeg ikke la denne henge ifred heller:

Vises litt dårlig siden jeg la den grå lua på det grå sengetrekket mitt, men i alle fall. Jeg kom på at han ikke har en eneste lue som kan brukes ute, og når jeg så denne så måtte jeg bare ha den.
Den har jo ører, hallo, hvem klarer å la være å kjøpe den når den er så søt og i tillegg har ØRER!

Så jah det var det tror jeg... nå er jeg på tur til å fylle rommet mitt med esker og skjiit, fordi det skal stå oppe på skapet mitt sånn at det er bare å hente det ned når han trenger litt større klær, og så klart skal vognkurven stå der oppe så det bare er å hente den ned når jeg trenger den.
Må snart sette på plass Xbox'en min og finne plass til noen av tingene mine som står i hylleopplegget mitt, for alt kan ikke ligge i en stor haug der sånn som det gjør nå, for etterhvert skal hylleopplegget bort og da blir jeg å slite littegranne... så nå skal jeg løfte på rompa å rydde litt før jeg spiser kvelds og ser en film  : )  Ha en god kveld videre! 

Shopping og montering

Publisert:
21.09.2013
19:14

Hei på dere og lenge siden sist. Har ikke hatt så mye å blogge om på ei stund nå, så istedenfor å skrive masse tull så lot jeg vær å blogge.
Men nå har jeg noe å fortelle! Jeg og mamma var på leting i går etter en komode som skulle få plass mellom skapene og veggen, og enten et tv-bord eller en lav komode for å ha Tv på, ooog en fin babyseng med madrass. Vi fant alt unntatt en komode som passet mellom skapene og veggen, for det er jo så forbanna smalt mellom dær...Her ser dere rotet mitt som måtte stå dær fordi jeg tømte pulten min siden den skal brennes, er ikke noe å ta vare på. Men poengen med bildet er ikke å vise rotet mitt, men å vise hvor smaalt det er.. Skal bytte ut hylleopplegget her med en komode som kan ha klærne til lillegutten min, men den eneste som var smal nokk hadde de desverre ikke inne på lager, så vi dreit i det. Skal se om vi kan bestille noe fra IKEA som er passe stort.

Har ikke bilde av den stygge pulten min desverre, men sånnherre så det ut etter den var fjerna.

Ingen stygg pult, og klart for å få montert opp komoden her  : )  

Først var det jeg og mamma som skulle prøve å montere komoden, men ehm, ble for endret til at stefaren min Roger måtte ta over og få jobben gjort.
Var en utrolig frustrerende anvisning som verken jeg eller mamma klarte å forstå bæra av.

 

Mange sier at slike anvisninger for montering og greier ikke er noe for menn.... vel de er vertfall IKKE noe for kvinner hahahah. Fine forsiden på bruksanvisningen og den åpnede eska klar for montering.
Roger styrte alene med å montere, og domme meg og mamma trodde han bare skulle sette sammen kommoden, men nei han satte like greit sammen senga også, flink som han er!  : D
Så nå er det ikke tomt der pulten min sto lengre, men fiiiiiint ble det virkelig!

Fine kommoden og fine senga til den lille babyen min  :')  Nå er alt klart, eneste som mangler er at lillegutten min skal komme ut og utforske den store verden  <3
Legger ut bilde av tingene jeg ikke klarte å la vær å kjøpe senere, klarte jo ikke dy meg når jeg så hvor søte de var.

Men nå skal jeg gjøre klart senga og sette på plass litt ting i kommoden, SNAKKES!

 

I daag, og bacon

Publisert:
13.09.2013
20:58

Heihå lesere! Vel i dag har jeg vært hos legen, og endte opp med å få stikk i fingeren for å sjekke jern innhold. Hun som stakk var veldig flink å stikke... det ville nemlig ikke slutte å blø fra fingeren min etterpå hahah, og nå når jeg kommer anni ting med fingertuppen så gjør det litt vondt. Men bortsett fra en blødende finger og lavt jerninnhold så var alt som det skulle, heldiigvis! Etter legetimen var det tur rett til byen for å møte Mats og Marta. Være i byen litt og snakke, og så dra til Mats hvor jeg er nåh. Vi har laget egg og bacooooon <3 
Man kan drepe for bacoooon.

What. BACON!?!

Jeg tror at grunnen til at jeg ikke er vegetarianer er fordi kjøtt er så altfor *nammenamm* til å forlate, i hvertfall bacon... my prescious! Tror ganske mange er enige i dette eller hvaa?
Stresstanker del 2

Publisert:
12.09.2013
17:11

Haha ja her kommer en del 2 av forrige innlegg, sånn bare for at jeg skal få inn i hodet at jeg ikke trenger å stresse. Jeg jobbet som vasker i sommerferien, ble bare sånn 2 uker før jeg sluttet men så måtte jeg jo få lønn. Som jeg fikk i dag! Tok så lang tid fordi frikortet mitt ikke hadde kommet og jeg måtte søke på nytt, men nå har jeg vertfall penger nokk til å kjøpe en passe stor komode til alle klærne til lillegullet. Så da er det bare å stresse ned med det, og når det gjelder seng... Vel har ikke nokk penger enda til å kjøpe det også så inntil videre så får han sove enten i vognkurven eller i vogga som skal vaskes og settes på rommet mitt så fort jeg har fått rompa i gir til å vaske dær, hehe. 

Ellers så snakket jeg med mamma om det at jeg stresser sånn med alt, og hun sa at det eneste jeg mangler er seng og madrass, for klær og slikt har vi. Mangler ikke engang vogn  : )

/Hana (Yui)/#498627 - Zerochan

Så nå er det vel bare for meg å stresse ned med alt jeg trenger og ikke trenger, så kan jeg heller fokusere på å slappe av og å ta livet med roo. Tenke på hvor fantastisk livet er med en liten levende skapning i magen min og en kjæreste som er super amacing!
Såh kan jeg jo sette meg ned og tegne litt. Har ikke gjort ferdig en eneste tegning i det siste... er for utalmodig hahah! SNAKKES 

Stresstanker

Publisert:
11.09.2013
11:00

Ja hei dere, har tenkt og tenkt på hvor utrolig liten tid det egentlig er igjen til den lille gutten min kommer... på torsdag er det nøyaktig 6. uker igjen. Og jeg kjenner jeg stresser hodet mitt med tanker om å få de forbanna stønadspengene fra NAV slik at jeg får kjøpt en fin liten seng, madrass og noen fine laken før han kommer... Trenger også en komode som skal ha plass til klærne hans. *puff*
Jeg har noen klær allerede, men null plass å ha dem.. De ligger liksom øverst i skapet mitt og lengter etter sin egen plass, også trenger jeg et lite Tv-bord så jeg får fjernet databordet mitt... store stygge tingen tar opp så mye plass.. og jeg vil ikke fjerne tv'n og xbox'n min, det kjæreste jeg har (bortsett fra babisen min og Mats og familien da).

Time flies | via Tumblr

Men jeg aner ikke når tid NAV klarer å få rompa i gir og godta søknaden, og jeg aner ikke om lånekassen vil være snill og framskynde den forventede behandlingstiden, for jeg trenger virkelig de pengene så jeg får kjøpt ting klare til han kommer. *Stresse - klage*

hahah jah så det eneste jeg har å gjøre er egentlig å sitte på rompa og vente "talmodig". Det skal ikke være lett å gjøre ingenting faktisk, for det er ekstremt kjedelig. Og når ting er ekstremt kjedelige så blir de irriterende og man blir sliten bare av å tenke på det. Blæh, tror ikke jeg helt kler det å være gravid, føler meg så patetisk som ikke kan gå skole i år, ikke kan gå turer uten å få ekstreme smerter i bekkenet etterpå, og jeg klarer ikke sitte i ro og slappe av.. Har faktisk begynt å gjøre mer husarbeid frivillig nå fordi jeg kjeder meg slikt. Det overrasket meg... eneste som ikke er så lett å få gjort er å rydde plass til klær i skapet mitt. Får vel gå gjennom det snart.

Men IKKE i dag... Ble vekket klokka 9, og kjenner at jeg er ikke på det energinivået jeg vil dermed er jeg ganske grinete, tjohei.. Men jah nokk småprat, HA EN FIN DAG VIDEREE!
Chill

Publisert:
09.09.2013
23:23

Heihåå, jeg kom nettopp på at jeg glemte å fortelle hvordan det gikk på ultralyd på fredagen. Hoho hadde jo time klokka 10, og vi var der ca 5 min før timen, men endte opp me å sitte der å glo i veggen i en halvtime før vi fikk komme inn. Vel inne fikk jeg se lillegutten min, han ligger med hodet ned så det var vanskelig og få vist ansiktet hans ordentlig, dermed ingen bilder. Ellers så var det måling av hodet og magen, lårbeinet og så sjekket de hvor mye fostervann det var, alt så bra ut, takk gud! 

Men så måtte vi jo vite så nøyaktig som mulig når jeg har termin, fordi jeg ønsker ikke å gå over tiden. Det handerre ultralyd fyren sa var at mellom 23 og 26. Oktober er terminen, men skal på ekstra ultralyd den 18, enda en fredag.. Men som han sa, det er bare tre dager det står mellom nå så det skal gå bra. Alt ellers ser bra ut og jeg kjenner masse liv av gutten min.
Men så skulle han såklart prøve å vise hvordan gutten min ser ut med 3D ting... det er noe jeg vil slippe at de prøver igjen.. Den lille gutten min så ut som en liten demon fordi de ikke klarte å få ordentlig bilde av ansiktet hans. Nei, får heller vente til han kommer ut.

It's time to move on, bitch | via Tumblr

 

Mh åsså har jeg bodd hos Matsie siden fredagen, fordi vi ble ringt av barnehagen og fikk vite at Elias hadde spydd, inkludert en jente på hans avdeling, så for å forsikre oss om at jeg ikke skulle få spysyka så har jeg bodd her siden da   : )  Det er ufattelig deilig og ha noen og cuddle med om natta når man våkner av mareritt. Og det å bli vekt av at noen kiler meg under tærne fordi jeg ligger å klynker i søvne hahah. Mats du er en teiting, min teiting heldigvis <3  Men så ringte mamma i dag og sa at det ikke har vært noen som har spydd siden fredagen, det eneste er at de er allesammen forkjølet så da er det vel hjem i morgen dah... Blir trist å ikke kunne cuddle med Matsie på en stund... Men da blir det bare ekstra herlig når vi møtes igjen.  ~(OwO)~ 
Ellers er det ikke så mye å si annet enn at jeg har spilt Minecraft som en pro! Kost bedre enn en bamse, og sovet som en stein, selv om jeg har hatt mareritt thoo (da ligger jeg nemlig ikke som en stein)  ; ) 

Men nu sier jeg meg ferdig, så får Mats sjekke hva jeg har skrevet hihi. KOS DERE!

 

 

begynner å bli lei

Publisert:
08.09.2013
00:23

okei, i det siste så har det kommet diverse kommentarer på ting jeg skriver, det er helt greit, men jeg vil veldig gjerne ha et navn med den kommentaren. Jeg vil vite hvem det er jeg skal svare til. Hvis du ikke klarer å skrive navnet ditt når du skal kommentere noe på det jeg skriver så kan du la være å kommentere. 

Fikk nemlig en annonym kommentar på at "Det e jo da Tord som e farn". Vel hva så? Mats er den som har vært her for meg og lillegutten gjennom hele svangerskapet, før og etter jeg fant ut om det.. Og det er Mats som blir å være der for meg og lillegutt etter at han er født også. Jeg vil veldig gjerne vite hvem du er når du skal kommentere så nestegang skriv navn. Takk.De siste dagene

Publisert:
06.09.2013
00:32

Heihå, her kommer enderlig et innlegg fra meii. Hoh, skal fortelle dere noe jeg faktisk er litt flau over, for på tirsdag dro jeg til jordmor og tenkte "jah skal vi se om magen er i grei størrelse til at jeg er i uke 30 nå"... men i uke 30 var jeg da ikke, nei jeg fant ut at jeg var i uke 32 + 5. som da vil si at jeg lå to uker og 5 dagen bak  o.o  Flink det er jeg altså så i dag satt jeg og tenkte for meg selv "her sitter jeg da i uke 33 og har bare noen få uker igjen til lillegutten min kommer..." Tida går alt for fort om du spør meg. Heldigvis er det enda en stund til lillegutten skal komme så har enda tid til å finne fram saker som skal være klart til jeg skal føde ooooog jeg må vaske oppå skapet mitt slik at vi kan sette fram vognkurven han skal bruke.

Har fått en masse klær etter det ene søskenebarnet mitt som nesten ikke er brukt og morfar kom med noen esker med gamle klær etter meg og lillesøster. Hoho fant noen store fine gulpekluter som så bra ut og i tillegg så fant jeg og mamma Mummi sengetrekket som jeg brukte når jeg var liten, og det så utrolig bra ut! Så da har jeg sengetrekk til lillegutten min også, tenke seg til.

Jeg gleder meg sånn til å se gutten min, og få finne ut hvilken personlighet han blir å få ettersom årene skal gå. Ser jo selv på lillebror Joakim hvordan årene flyr.

Han låner storedadda Celina sin mobil og headsett, liten musikkløve det derre.

Han er allerede blitt en ett år gammel skurk som finner på masse sprell som sliter ut hele familien, haha. Men skal bli gøy å se hvordan Joakim reagerer på at det kommer en bitteliten beby i hus. Kan allerede se de to guttene for meg når min lillegutt blir gammel nokk til å gå, herregud da kommer jeg og mamma til å springe oss galen.
Men faktisk så gleder jeg meg til det også. Å kunne kose med min lille gutt, holde han, synge for han og se han vokse, jeg gleder meg til og med til å bli vekket av han på natten. Det blir tungt, men jeg skal klare det uansett hva. Og Mats kommer til å bli verdens beste papps <3

I morgen er det opp og hoppe klokka 7. for da skal jeg være med mamma på jobb og klokken 10 så suser vi til sykehuset. Mamma skal være med siden de er så usikre på terminen, og verken jeg eller mamma er interesert i at jeg skal gå over tid. Mats skal også være med så klart, gleder meg til å se gutten vår!

Men nå er det på tide for meg og bebisen i magen og si GOD NATT!

  

Søkk sliten

Publisert:
23.08.2013
21:32

God kveld alle sammen, her sitter en søkk sliten Isabell som gleder seg til å køye med kjæresten sin. Mats er allerede lagt seg for kvelden, tror han var litt sliten etter skolen stakkar. Jeg derrimot må holde meg våken litt lengre så jeg får sove, selv om jeg er søkk sliten og ganske så trett. Kjenner at de få dagene jeg har vert på skolen, egentlig er litt for mange dager. Er såvidt jeg klarer å gå etter en skoledag.

Det er fint å møte venner og slikt, men så er det jo fult mulig og møte dem etter skoletid også så jeg slipper å stresse meg opp klokka 6 for å komme meg på skolen og så sitte i flere timer å høre på snakking om fag og andre ting som jeg likevell må høre på nytt til neste år, så jeg bare permiterer meg resten av dette året. Er tross alt ikke lenge til den kjære gutten min kommer, og da må jeg være uthvilt.

Music | via Facebook

Inntil jeg kan glede meg over at babyen min sover i stillhet, så får jeg forsvinne inn i musikk når jeg vil slappe av. MUSIC IS MY LIFE! forsåvidt. 
Men jo ja jeg kjenner jo at jeg blir nervøs av å tenke på hvor kort tid det er til jeg har termin.. klarer ikke slutte å tenke på "enn hvis vannet går nåh?" så når jeg sitter på bussen eller er alene hjemme så kommer alle mulige måter ting kan skje på susende gjennom hodet hahah. Det er fælt hvor mye man kan grue seg til en fødsel altså.
Men nå tror jeg det er god natt fra meg .. 

Skole!

Publisert:
20.08.2013
09:42

Sitter her klar som et frø for å komme meg på skolen og møte FOLK! Må jo få med meg første skoledag slik at jeg kan snakke litt med lærere og rådgivere og slikt. JEG ER KLAR!


Jeg er så klar at jeg har lyst å sove...


Men eyh her er en liten kar som er våken! huhu sittemage.

 

LYKKE TIL ALLE SAMMEN!
Anonymt spørsmål -svar

Publisert:
20.08.2013
09:33

God dag alle lesere, jeg fikk et anonymt spørsmål som jeg tenkte jeg skulle svare på c: Her er spørsmålet: hvordan ble du gravid? gikk du på ppiller eller hadde du ubeskyttet?

Og her kommer da svaret: Jeg hadde ikke ubeskyttet sex, har aldri tort det fordi jeg ikke ønsket å bli gravid, jeg skulle få satt inn P-stav av legen, men han/hun gjorde ikke jobben sin skikkelig, for en P-stav skal sitte inne i 3 år, og det står til og med i bruksanvisningen som legen leste over før staven ble satt inn at man skal utelokke graviditet. Altså passe på at jeg ikke er gravid før staven skal settes inn. Dette ble ikke gjort og hadde legen sjekket det så hadde jeg fått vite at jeg var litt under en måndte på vei, og jeg hadde fått velge selv om jeg ville beholde eller ta abort.

Jeg trodde legen hadde sjekket før hun satte inn staven, og det eneste graviditetstegnet jeg fikk var at menstrasjonen forsvant, noe legen sa var vanlig når man får satt inn P-stav.
Så for å si det slik, 12 uker er grensen for abort. Jeg var 23 uker på vei når jeg fant ut om graviditeten, så det var alt for sent. Og her sitter jeg da, gravid og faktisk ganske stolt over det.
Man må bare sette hodet mot sky og ta ting med et smil. Den lille gutten min har det i hvertfall supert!

Og forsåvidt jeg også  ; ) 

Men kan ikke si at legen skal få slippe unna uten kamp, for det å utelokke graviditet før man setter inn et slikt prevansjonsmiddel skal være standard prosedyre uansett hva.

  


Ferie altså...

Publisert:
13.08.2013
14:39

Joda nå er det ikke lenge til skolen starter og alle gjør seg sånpasselig klare til det, bortsett fra meg som prøve å få kontakt med den ene rådgiveren på skolen jeg skal starte på for å fikse slik at jeg får permisjon og slikt fordi jeg får ikke gått på skolen lange tiden før jeg får den lille gutten min, men såklart er den rådgiveren jeg har prøvd å få tak i i sånn ca 1 månte enda på ferie... Forbasket altså, må få fikset dette før skolen starter liksom!

Hahah, fine fine rageface altså. Den ligner faktisk litt på meg dah, menne det er en hemmelighet så ikke fortell det til noen. Forresten så fortalte mamma meg at jeg må ha smør på brødskiva for at ungen skal få mest mulig næring og slikt og for å si det slik så er jeg IKKE glad i smør på brødskiva med mindre jeg skal spise det med ost på. Så hver gang jeg spiser syltetøy nå så har jeg "ikke like dette" ansiktet på 100%. Herslige herslige smørsmaken overdøver jo alle andre smaker... men får bare overleve det, gjør det for å gi gutten min næring når jeg ikke har lyst på annet en syltetøy på skiva. 

Hmh, når jeg tenker over det så har han ikke sparket noe serlig siden jeg sto opp.. Men så hoppet han jo ganske mye i natt også så kanskje han sover hehe, får se om han sparker noe mer senere i dag :)

SNAKKES

 

 

 

GOD MORGON!

Publisert:
10.08.2013
12:32

Heihåååå da er det bursdagstid fra kl 2 og heeeele resten av dagen, har nettopp fikset toppingen på cupcakesene så nå er de fine og blå, og såååååååå.... ligger jeg nå her på rommet mitt og slapper av før rabalderet braker løs, YESS!

hoho fysj det blir vel noe lignende som på bildet, bare med mange barn og masse kake og godterier, og i bakgrunnen en masse voksne folk som sitter og skravler og drikker kaffe haha. Every time liksom.
Nei men det er koselig når hele familien samles og snakker om ting og tank, håper bare svimmelheten min slutter til da... aner ikke hva det er men når jeg står så føles det ut som om jeg skal besvime. Er litt vant til det siden jeg sleit masse med det å nesten besvime før, men det har aldri vart så lenge før. varer vanligvis bare noen få minutter.. creepy, men det ordner seg vel. kanskje prøve å spise noe, eller drikke mer. Menne SNEIKAS.

 


 

Full fyr og babyglede

Publisert:
09.08.2013
20:57

Heihå, nå har det vært masse kakebaking og rydding/vasking og jeg kjenner allerede at jeg begynner å bli sliten av å se på alle kakene som står på benken og roper etter meg. Men så får jeg jo spise dem i morgen da, GLEDINGS!  Er ikke egentlig så mye mer for meg åå gjøre siden jeg ikke skal bøye meg så mye, så har for det meste hjulpet til med kaker og muffins, og såklart tørket støv her og der.

Blir fint å få bursdagen overstått, må nesten se om jeg får fylt på busskortet mitt snart siden det er mye legetimer, jordmortimer og andre ting som jeg må ta buss til framover. Bah bussen.. blir altid å elske å busse, men er så ufattelig herslig å se på bussprisene stige heletiden, er liksom dyrt nokk og bo utenfor bygrensa, men så skal de gjøre det dyrere og dyrere. Snart orker vel ikke Mats og komme på besøk mer fordi alle pengene hans forsvinner på buss fram og tilbake fra meg hahah.

Men jeg kjenner at for hver gang lillegutten min sparker så gleder jeg meg bare mer og mer til han kommer ut og hilser på. Er ikke så lenge til han kommer at det gjør noe, men herregud jeg trodde aldri at jeg ville glede meg så utrolig mye. Jeg lurer sånn på hvordan han ser ut, hvordan han blir å oppføre seg og hvordan han vil utvikle seg gjennom årene som kommer. Oktober er så utrolig nert, men samtidig så utrolig langt unna. Får bare smøre meg med talmodighet og glede meg over at han har det bra <3

Har tenkt en del på navn også, siden folk spørr om jeg har kommet fram til noe enda osv.. Og jeg har da kommet fram til et navn. Er enda ikke 100% sikkert at jeg velger det, det må nesten vente til han kommer til verden, men er meget sikker på at det blir det jeg har funnet til nå. Jeg har kommet fram til Noah Alexander. Kom fram til Noah først, men det ble liksom så ensomt og Alexander er perfekt som mellomnavn. Min lille fantastiske gutt.

Men nå skal jeg gå å se om de trenger noe mer hjelp med kakene og det, HA EN FIN KVELD!

 

 

Papirer, papirer og mer papirer

Publisert:
09.08.2013
14:38

Hei til dere alle! Nå sitter jeg her og ser meg rundt på rommet mitt og det eneste jeg kan se er en masse hauger med papirer... Kjenner jeg blir stressa av at de bare ligger der, for jeg kan ikke kaste de heller.. Noen kan jeg såklart legge i mapper og sånt, men noen må jeg ha liggende fremme så jeg ikke glemmer å skrive på de. Bajas.

Jah også ringte jeg til Breivang videregående skole i Juli, for jeg må søke permisjon dette skoleåret, men da fikk jeg beskjed om at de som kan hjelpe meg med det var på ferie og at jeg måtte ringe tilbake i August, som jeg da gjorde i dag.... OG sjokk sjokk, jeg fikk beskjed om å ringe på mandag og sjekke om de er kommet tilbake... Forbanna dritt... jaja får bare ringe på mandag og sjekke.

Ellers i denna familien så gjør vi klart til bursdagsfeiring for Celina som ble 11. år den 29. Juli og Elias som ble 5 år den 2. August, altså for en uke siden akkurat. Er fint å feire bursdagene deres sammen siden de er så nært hverandre, istedenfor å feire to ganger. Mehe når jeg har bursdag har jeg ingen som har bursdag i nærheten av meg, sånn me unntak av det ene søskenebarnet mitt, men jah. Så jeg feirer altid alene... de gangene jeg orker å feire såklart... Som ikke er så ofte   : )  for mye stress for meg.

Men en ting kan jeg love, jeg har mye mer papirer enn dette... de er overalt! Like før alle arkene angriper meg og spiser meg levende. Men sånn er det vel når man blir gravid.
Har i hvertfall fått en oppvekker i dag av lillegutt... lå å vrei meg i senga og ville ikke opp og før jeg viste ordet av det så sparka han så hardt han kunne opp mot ribbeina mine, da tok det ikke lange tiden før jeg hoppa opp av senga og sa meg eni i at jeg måtte opp og nyte dagen. Litt synd at sola forsvant mellom skyene igjen da.. Hadde vært fint med en dråpe sol i dag, og kommer ikke sola tilbake så kan det godt regne, tordne og lyne litt for meg. Men nå skal jeg se om de trenger noe hjelp til å spise kakedeig der ute. SNAKKES

 

  

I don't love food....

Publisert:
07.08.2013
17:08

Heh, neiii jeg er ikke sulten, og jeg sitter ikke på Weheartit og søker på bilder av  goood mat som ser ufattelig delicious ut.... hehe neiiidaaa... okei kanskje jeg er litt sulten, og det kan hende jeg fant noen skikkelig deliciouse bilder av mat på en side som heter Weheartit... men altså jeg mener at det ikke er noe galt i å vise dere dem siden jeg allerede har funnet en masse bilder, så hehe værsegood allesammen, kos dere med bilder av mat, prøv å ikke få lyst på noe av dette da  : D

 

Untitled

Pinterest

Piccsy :: Photo

Pinterest

Untitled

Red Lentil and Coconut Curry Soup | The Partial Ingredients

Linguine with Shrimp in Thai Green Curry Sauce‏

moim daniem » ryby i owoce morza

Everything Healthy | via Tumblr

Untitled

(100+) Tumblr

Likes | Tumblr

... | via Facebook

Untitled | via Tumblr

Inspiration | ВКонтакте

Food

Untitled

Bestfriend
| via Facebook

 

Håper familien kommer hjem snart så vi kan lage middag... er like før jeg lager meg stekte nudler med grønnsaker og en eller annen sauseting til ellernoesånt. Gad jeg har lyst på noe med pasta i...

HA EN FIN DAG

 

 

 

 

 

 

Jordmor og bursdag

Publisert:
06.08.2013
23:08

God kveld alle lesere, nå har jeg hatt en lang og innholdsrik dag. For og si det slik, det å finne fram til Jordmorsenteret var faen ikke lett, de hadde liksom gjemt det bort slik at jeg måtte lete etter det, tok meg en evighet, men jeg fant fram til slutt etter mye spørring etter veien og leting gjennom diverse dører og slikt. Søkte jo opp på google for å finne ut i det minste sånn ca hvor det var og emh jah det var ikke på den plassen som google viste meg hahah, her skal dere få se.

For de som bor i tromsø er det nokk litt lettere å forstå, men i hvert fall, det vises at det er inn i et smug og greier, hvor det egentlig var, vel det er en fin historie, jeg måtte gå inn i det store bygget rett under Storgata, der inne måtte jeg heeeeelt bakerst i bygget og finne en fin liten skummel trapp, så måtte jeg trampe opp til 4 etasje hvor jeg så måtte finne ut hvor i alle dager den forbanna døra var... Den hadde gjemt seg på andre siden av en heis, så måtte trykke etter heisen, og gå gjennom den og til andre siden, når jeg omsider kom meg fram, så var jeg så sliten at jeg holdt på å svette bort, for jeg måtte jo gå lenge først å spørre rundt for å finne ut hvooooor i alle dager det var henne. Men takk gud jeg fant fram i tide til timen min hahah.

Etter det var det å surre litt rundt og vente på at Mats skulle bli ferdig på jobb og sååååå var det å ta next bus to Matto c:  Hos han var det nemlig bursdagsfeiring for bestemora hans. Hele familien hans er suuuuuperkule! og kjempesnille hahah, de har vist blitt enige om at jeg er søt. Klarer fortsatt ikke holde inne rødmen når de sier det huh, så ser ut som en sprekkeferdig tomat der jeg sitter. 

Men herregud jeg har blitt glad i familien til Mats, de er alle kjempesøte! <3  Det var suuper mat i dag, omnomnom, gryterett ting med ris og kake til dessert, trodde jeg skulle spise til jeg sprakk fordi det var så ufattelig gooooodt. Åsså måtte jo bestemora og tanta hans få prøve riften hans. Heer er et bilde av den så dere forstår litt mer hva jeg snakker om.

Den er ikke ferdig enda, men i hvertfall. Det er en slaks briller du har på deg hvor hvert øye ser forskjellig vinklede bilder, sånn at det skal se 3D ut og slik at man føler man er i det. Det er noe av det mest awesome jeg har prøvd ever! Det er virkelig en ting som er verdt å kjøpe om man er spilleinteresert, for dette er helt sykt stilig. det er som å være med i spillet, som om man er der selv. Såh det er litt flaut når Mats står å ser på mens jeg prøver dem og glemmer helt av at det ikke er ordentlig, så jeg sitter og strekker hendene ut for å ta på det jeg ser foran meg, eller når jeg krymper sammen for å ikke bli truffet av noe, men AWESOME det er den!!!! 

Ellers i dag har det ikke vært mye, er egentlig ganske sliiten nå så blir vel ikke gjøre annet enn å snakke med folk på face og høre på musikk til jeg er så trett at jeg bare må legge meg.. alene i den kalde senga mi uten Mats der, buh   det er trist å sove alene. Så stille og kaldt og ensomt, men nå glemte jeg jo nesten at lillegutten i magen min er der haha, da er jeg jo ikke 'alene' liksom han er jo der inne i magen min og hopper og spretter og gjør meg svoolten, elsker det c':

Men da sier jeg GOD NATT til dere alle 

 

 

 

Grøssende start

Publisert:
06.08.2013
07:20

Hei dere, i dag fikk jeg en grøssende start på dagen må jeg si. Den ene dagen jeg måtte opp tidlig for å fikse meg og suse til byen for time hos Jordmor DA skal alt gå feile veien... 
Joda jeg kommer meg opp i tide, en time før bussen drar sånn at jeg har tid til å fikse meg og våkne ordentlig før jeg drar. Jeg trasker sakte men sikkert inn i dusjen, trøtt som bare pokker og der finner jeg ingenting annet en..... KALDTVANN! .... Det strømmer ut kaldt vann av dusjen, så kaldt at jeg ikke engang vil vaske meg under armene eller på føttene, fisjh! Uansett hvor mye jeg vrir og vender på temperaturskifteren så endrer ikke temperaturen seg fra KALDT. Så jeg skal dra til byen og se ut som et fugleskremsel i dag. Flotters. Aller super toppers.

Nei fyfaen, om noe mer går feile veien nå så legger jeg meg!.... etter jeg har vært hos jordmor såklart c:  Men da får den trøtte Isabell bare krype sakte men sikkert mot kjøkkenet og finne seg noe snadder til frokost... må huske å sjekke maten før jeg spiser den så jeg ikke spiser noe fælt. Også må jeg ha fikset alt ellers klart så jeg ikke ender opp me å komme på at jeg har glemt noe ufattelig viktig på buss mot byen. Nei nå får det være nok for nå altså..

WISH ME LUCK!

 

 

  

Babismage uke 28

Publisert:
02.08.2013
01:12

Her kommer et bilde av babismagen min, jeg er nå i uke 28, snart 29, og både magen og lillegutten min har vokst. Er helt merkelig og se ned på magen min nå fordi den plutselig har blitt stor... sick!

Legen sa at den var enda litt liten, men eyh det kan være det samme så lenge gutten har nokk fostervann, vokser normalt og sparker for meg  : )  Elsker å kjenne sparkene hans, men han er litt lur, for når jeg skal ha mamma eller noen andre til å kjenne eller se at han sparker eller beveger seg så slutter han helt. Den eneste han ikke har gjort det mot er Mats haha. Han elsker å sparke når han hører stemmen hans eller har hånda mot magen min og jeg tror det er det som gjør meg mest glad av alt. Elsker dere Mats og bebisen min <3 

GOD NATT ALLE SAMMEN!


§Isabell og bebisen§

 

 

 

 

Stekende varmt og tegning

Publisert:
01.08.2013
14:50

Heihå her er en nesten bortsmeltet Isabell på bloggen sin igjen og skriver tull og vas. Er så varmt ute at jeg sliter med nattesøvnen, og på dagtid er det enda varmere så da er det bare å glemme soving. Men skal ikke klage på finvær når det ikke er så ofte sol ute  : )  Lillegutten i magen min koser seg nå uansett, så det er bra. Var på ultralyd på fredagen, og alt er som det skal, de er bare veldig usikre på terminen min, eneste de klarer å bli enige om er at gutten skal komme i oktober. Må få ekstra oppfølging pga usikkerheten så jeg ikke går flere uker over tiden.
Blæh ellers har det ikke skjedd stort i denne familien, Celina hadde bursdag den 29. og Elias har bursdag på fredag så da blir det kakespising på fredag. Ogsåååååååå skal jeg til jordmor på tirsdag. 

Fantastisk mye info fra meg i dag altså, wohoo... Men i hvertfall så står det i overskriften noe om en tegning, så skal legge ut bilde av den, er ikke helt fornøyd med den enda fordi hun mangler en arm og greier og greier, men det er vel fikset til i kveld, med mindre jeg setter meg ned og spiller minecraft istedenfor. får sjå, men her er tegninga.

Dett var dett og nå skal jeg finne meg en is, SNAKKES.


§Isabell§

 

 

 

 

 

Rigge seg til

Publisert:
20.07.2013
20:04

Heihå, nå har jeg akkurat begynt å rigge til slik at jeg kan sitte rett og behagelig mens jeg tegner og samtidig ha der ryddig rundt meg, kunne ha en kopp med Te ved siden av meg og ha en del inspirasjon hengende rundt meg  : 3 Kjenner jeg er ganske så fornøyd. Alt som mangler nå er Te-koppen og ideer strømmende som en elv!


Her er den eldgamle pulten min, med tv, xbox, stol foran klar til å legges pute på så man får det behagelig, datan står klar, og litt inspo hengende rundt

 


Her er datan min og min kjære Bamboo Tegnebrett klar for å tegne!

 


Åsså har jeg den store bamsen som lillegutt fikk av mamma, den har på seg skjerfet jeg strikket og holder et skilt som skal henge over senga hans.
Åsså har vi vårt nye bedlem, den lille hvite kaninen fikk lillegutt av Michael som jeg møtte i kroken for noen dager siden  : )
Såklart må jeg ha det stående som inspo på pulten min, fine fine tingene.

 


Disse karene er noen gamle nøkkelring pyntebamser som jeg har stående i roteboksen på pulten. Fikk de av mamma for sånn et år siden ellerno? Digger dem!

 

Så da mangler bare en kopp med goood Te, litt musikk og en pute bak min rygg. Så er jeg 100% klar til å starte tegning. Har vært med Mats siden i går kveld når de kom hjem fra ferien så derfor ble det ikke mer blogg på meg før nå. Har savnet han sånn og det var ufattelig herlig å være sammen med han! Overnattet og greier. Kos <3
Men så måtte jeg jo hjem i dag da også går det ingen buss i morgen og kjære Mats skal jobbe i uka som kommer, så får vel se om han kommer på besøk snart, han må jo se rommet mitt!
Huhu, men nå skal jeg fikse resten og sette meg i tegning, KOS DERE VIDERE!


§Isabell§
 

 

 

 

Kjære kommer hjem c':

Publisert:
19.07.2013
14:05

Yeey! Mats kommer hjem tidligere enn han egentlig skulle så da får jeg kanskje møte han i dag ogsåå!  :'D  Herregud det har vært kjedelig uten han... Men endeliig kommer han tilbake til tromsø, deiliig.

Fine fine kjæresten min <3


§Isabell§

 

 

 

 

Barnevakt for hyena

Publisert:
18.07.2013
21:13

Heihåå!! Nå har jeg vært på Jekta sammen med familien og vi fant en supersøøt babybok til lillegutten min. Og helt siden vi kom hjem har jeg passet på lillebror, den lille hyena. Han er helt grei inntil han ser mamma haha så når hun kom inn har det ikke vært annet enn hyling, men han er søt fordeom. (håper virkelig ikke ungen min blir sånn O.O )

Før vi dro så jeg videre på en serie jeg har holdt på vent en stund nåå, er en ufattelig teit serie thoo.... Sora no otoshimono forte.


Her er Ikaros, Sohara, Tomoki og chaos.
Tomoki er hovedpersonen, en veldig kåt gutt... -__- 

 


Dette er Ikaros. Hun er en Angeloid.

 


Dette er Nymph, også angeloid.

 

 

Så langt er Ikaros og Nymph yndlingskarakterene mine c: De er supersøte! orket ikke ta med alle karakterene i serien fordi det blir flere jo lengre inn jeg kommer, og akkurat nå er jeg snart ferdig med episode 7 av 12. Det skal også være en film som fortsetter serien, skal sjekke det litt mere opp for er det virkelig sant så skal den ses! Men hvertfall ... kan legge ut bilde av babyboka i morra, akkurat nå skal jeg sette meg ned med resten av de 5 episodene og strikkinga mi, og bare slappe av! DIGG!


§Isabell§

 

 

 

 

Utslitt, og 17 tegn på graviditet.

Publisert:
16.07.2013
22:19

Heihei, grunnen til at jeg ikke blogget tidligere i dag har vært fordi jeg er så utrolig sliten, skal ingenting til for at jeg skal bli helt utmattet og må ta en pause. Så er det jo noen av symptomene på graviditet at man er trett og sliten osv. Så tenkte jeg kunne legge ut 17. tegn på graviditet som jeg fant på en side, de forteller litt om hvorfor det er et tegn også så here we go!

 Fortere andpusten. Fosteret trenger oksygen, du har mer blod i kroppen og blodtrykket faller.

Ømme bryst.
 Får du såre og tunge bryst, samtidig som brystknoppen og området rundt større og mørkere, og mer synlige blodårer, kan det være et av de første gravidsymptomene.

Trøtthet.
 Blir du plutselig utslitt, kan det være et symptom på en hormonøkning i kroppen.Kvalme. 
De fleste gravide kvinner føler kvalme og ubehag fra uke seks.

Hyppige tissepauser. 
Gjennom graviditeten vil kroppen produsere ekstra mye væske.

Hodepine.
 Et annet tidlig tegn på graviditet er hodepine. Må du ta smertestillende piller, bør du velge produkter som inneholde paracetamol og ikke ibuprofen eller naproksen.

Ryggsmerter. 
Er du øm i korsryggen? Hvis du normalt ikke plages med ryggen, kan det være ligamentene som blir «løsere».

Magesmerter/kramper i lysken.Hvis du har kramper i lysken, kan det være livmoren som vokser og strekker seg for å gjøre seg klar for en baby.

Lyster ? pica. 
Får eller mister du plutselig matvaner du ikke har hatt tidligere, kan det være kroppen din som forteller deg at du er gravid.

Forstoppelse og oppblåst mage. 
Ekstra hormoner kan gjøre fordøyelsessystemet tregere.

Humørsvingninger. 
Hvis du føler deg hormonell, er det kanskje fordi kroppen prøver å tilpasse seg sin nye hverdag og nye hormoner.

Høy kroppstemperatur.

Sterk luktesans.

Svimmelhet og besvimelse.Lavt blodsukker eller høyt blodtrykk kan føre til svimmelhet.

Små blødninger. 
Er det mensen? Hvis den er mye lysere enn normalt, og kommer noen dager tidligere enn ventet, så kan det hende at de er det befruktede egget som har festet seg til livmorveggen. Det anbefales å ta kontakt med lege eller jordmor, hvis du oppdager blødninger i svangerskapet.

Forsinket menstruasjon. 
Det mest avslørende tegnet kan være uteblitt menstruasjon.

Positiv graviditetstest.
 Du kan ikke være sikker før du tar en graviditetstest. Hvis den er negativ, men mensen fremdeles uteblir, kan det hende at du har tatt testen for tidlig. Vent noen dager og prøv igjen. Hvis den er positiv ? gratulerer!

 

 

Det er litt merkelig at man får sånn supermann luktesans da... men i hvertfall, jeg har ikke hatt noen spesielle tegn på graviditeten sånn egentlig. Burde jo merket noe på de 23 ukene jeg hadde gått gravid før jeg fant det ut, men tegnene kom ikke før en uke senere. Da begynte jeg og få mage, legge mer merke til hva jeg hadde mer lyst på av mat og nå kommer tretthet, ryggsmerter, vondt i hoftene og hodepine. De eneste tegnene jeg har hatt før det var hyppige tissepauser og humørsvingninger.. Hadde såklart ikke mensen, men det trodde jeg kom av P-staven, fordi legen min sa at noen misten den helt, mens noen kunne små blø.

Trettheten og humørsvingningene er de som irriterer meg mest... Fysj jeg kunne ha sovet flere dager i strekk, det eneste som hadde vekket meg var sparkingen fra lillegutt, og så hadde jeg sovna igjen. Og humøret mitt er verre enn skikkelig ille PMS... groteskt  O.O  Er såklart ikke annet å gjøre enn å ta seg i nakken og heller småmumle i irritasjon over meg selv hahah.
Men så kommer jo alle de gode tingene og retter opp i alt igjen. Lykken av å kjenne spark, kjenne at han ligger inntil magen min, til og med når han sparker på blæra mi så jeg må springe på do i all hast er kjempefint, for da vet jeg at han har det bra. (og er mektig flink til å treffe...)

Men nå skal jeg avslutte dette innlegget for dere  ; ) SNAIKES.

§Isabell§
 

 

 

 

 

Ny header c:

Publisert:
15.07.2013
12:26

Som noen av dere sikkert legger merke til så har jeg fått ny header, fordi den gamle var egentlig bare et bilde jeg valgte hehe.
Så denne har jeg tegnet selv. Kan hende jeg blir å endre litt mer på den etterhvert, men må bare finne noe å legge til først. her er vertfall det bildet jeg brukte som header, og headeren jeg har nå.

 

GAMLE:


fra filmen Min nabo Totoro

 

 

DEN NYE:

 

Så var da det sakt... noe mere har jeg egentlig ikke å si enda fordi det er så tidlig på dagen. Eneste som har skjedd i hodet mitt så langt er mat,mat,mat og så har jeg kjent lillegutt sparke. Koselig start på dagen sånn helt egentlig. Men må fortsatt finne no mer å ha på headeren, så om dere har noen forslag så er det bare å kommentere i vei! 

HA EN FIN DAG VIDERE!

§Isabell§


 

 

 

 

 

 

Det er helt merkelig og tenke på..

Publisert:
14.07.2013
22:35

Jeg kommer fortsatt ikke helt over tanken på at jeg er gravid.. Er så merkelig og vite at jeg har et lite levende menneske i magen. Greit nokk, det er ikke så morro når han holder meg våken midt på natta med å leke hoppeslott i magen min, men klarer ikke være noe annet enn glad når han hopper rundt der inne. Er herlig og vite at han har det bra og at han viser tegn til å kose seg. 
Mens vi var i kirka i dag for eksempel, så satt jeg og fulgte med på veggpynten som var der og plutselig ser jeg i sidesynet at magen min gjør et skikkelig hopp, haha. Begynte nesten å flire midt i gudstjenesten. Og senere når vi skulle spise kake så hadde han hoppeslott i magen når han enderlig fikk kake av meg c:  Kan ikke si annet enn at dette er virkelig min sønn!


Skulle såklart ønske jeg var eldre og ferdig med utdanning osv, men nå hadde jeg ikke noe valg anng det så da tar jeg det heller med et smil, og gleder meg til lillegutten kommer. Jeg vet at dette skal jeg klare uansett hva som skjer, men ingenting skal få ta fra meg ungen min på noen slags måte, UANSETT hva! 
Det er mange som spør om jeg kan beskrive følelsen av å ha en bebis i magen, men jeg klarer ikke helt sette ord på det. Det er så mange følelser og tanker som kommer og går hele tiden, det eneste jeg kan si er at det ikke kan måles med noe annet som jeg noensinne har følt før. Det er helt absolutt vidunderlig og kjenne han sparke, se han på ultralyd og høre hjerterytmen hans. At det er min lille gutt, og at han ligger inne i magen min er en god følelse, jeg føler meg spesiell som kan oppleve det, selv om det er mange andre som såklart også er gravid, men dette er liksom min sin.
Så for å si det sånn kort, man aner ikke hvordan det føles før man føler denne følelsen selv.

Såklart råder jeg ikke folk på min alder til å få barn nå, liksom med mindre man føler seg klar for det og er sikker på at man ikke blir å slite ekstremt osv... og aldri stol 100% på legen deres! Jeg har altid vært forsiktig når det kommer til sex, og passet på beskyttelse hele tiden. Det som skjedde feil var at når jeg skulle få P-stav så var jeg allerede 1 måndte på vei. Noe legen skulle ha funnet ut, for man skal utelukke graviditet før man setter inn et prevansjonsmiddel på noensomhelst. Jeg var 16 år når jeg fikk p-staven og stolte på at legen gjor jobben sin fult ut, noe som ikke ble gjort. Og siden jeg ikke har hatt noen svangerskapstegn før etter at jeg fant ut om graviditeten så har jeg regnet med at jeg ikke var gravid. Grunnen til at jeg sjekket var fordi mamma merket strekkmerker på brystene mine, noe jeg ikke så på som farlig. Jeg er glad for at mamma fikk meg til å sjekke, fordeom det allerede var forsent så fikk jeg i det minste vite om graviditeten før jeg plutselig endte opp på sykehuset midt i fødselen.

 


Jeg er sint på legen min for at hun/han ikke gjor jobben sin, men nå som jeg snart er 27 uker på vei så er det ingenting å gjøre med det annet enn å gjøre helvette for henne  ; ) 
Jeg klarer rett og slett ikke være annet enn glad, og jeg gleder meg helt sykt til å se gutten min når han har kommet ut. (gleder meg ikke like mye til å føde thoo...) Dette er jeg fast bestemt på at skal gå bra og jeg skal gi den lille gutten min et så godt liv som jeg bare klarer. Elsker han allerede! Også elsker jeg Matsie min som er på ferie enda <3 Gleder meg til han kommer hjem.

SNAIKS!

§Isabell§
 

 

 

 

Håret lever o.o

Publisert:
13.07.2013
23:13

Hååååååret mitt lever sitt egent liv! Skulle legge lillebror åsså fikk jeg J-rock style på den ene siden... Merkelich... vises ikke så godt på bildet thoo fordi det ble så lyst med hvit vegg og greier.

Mitt hååår.

 Uruha sitt hår, han er med i bandet The Gazette.

 

Swaiii swaaaaiiiii. Menne det ser bare sånt ut på den ene siden.. på andre siden av hodet mitt er det HELT flatt som en pannekake. Mehe, håret mitt lever.


§Isabell§

 

 

 

 

 

Farga håret

Publisert:
13.07.2013
22:15 

Så jodah, samme mørke fargen som altid, men fikk ihvertfall bort etterveksten  : D så ser litt bedre ut til tross for at jeg ikke har orket å fikse meg i det hele tatt i dag. Assa, synes jeg er ganske smæxy med de fine ansiktsuttrykkene mine, absoluutleey gooooorjuss! 
Så nå skal jeg være barnevakt en litenstund mens mamma og Roger fikser mer til dåpen i morra, er en grei deal fordi ungene sover, mehe. SNÆKKS.


§Isabell§
 

 

 

 

 

 

Innholdsrik dag...

Publisert:
13.07.2013
17:24

God dag til dere! I dag er nokk en av mine mer innholdsrike dager, så langt har jeg sover, ryddet litt i klesskapet mitt og sett en film, pluss satt to filmer til nedlasting. WHOOOP! 
Vedder på at det ikke blir mer interessant enn dette eller hva sier dere? blærgh, har bare virkelig ikke lyst til å røyse meg fra senga, vil bare ligge her og kjenne lillegutten sparke. Klarer ikke finne noe koseligere enn det akkurat nå for Mats er borte på ferie og jeg har ikke egentlig stort å fylle dagene med, annet enn å sitte på rommet, gå en tur eller sitte på stua... Bilde av bamsen lillegutt skal få av mamma, skjerfet den har på er strikket av meg thoo..

 

Lillebror Joakim skal døpes på søndag, så vi styrer sånn smått med det, muffins og kakelaging, the usual stuff to doo. Mh åsså farger jeg håret, lololo. Holdt på å bli brun i panna  en stund her, men gikk bra.
Kan legge ut bilde etterpåå for nå skal jeg sprade rundt i bh med gravidemagen min og spise muffins moahahah! SNAIKS!


§Isabell§
 

 

 

 

 

 

Huttemegregn

Publisert:
07.05.2013
18:28

God dag lesere, joda joda i dag er det regn på værmenyen. Greit nokk at det får bort en masse snø, men er ikke no gøy gå rundt i. Slipper da heldigvis det nå siden jeg er hjemme og blir det resten av dagen.
Har et bilde jeg vil dele med dere, det er av min søte kjæreste som egentlig er alergisk mot katt, noe som vi har da, men det stopper ikke han!

 

Ambrosius, den nydelige pusen min på bildene elsket kosen fra Mats og ble dær helt til Joakim kom bort og skulle kose hahah. Men jah er fint han ikke er sånn superduper alergisk i hvertfall. og Ambrosius har fått et fint lite kallenavn av Mats også, nå heter han "Min sønn Brutus" ifølge Matsiboyy.

Helga mi tilbringte jeg i Kilpis sammen med mats og familien hans, det var superkoselig! fordeom en faen kom og kjefta til oss på finsk da... huhu var litt ekkelt siden man ikke forsto hva han kjefta sonn åver, men han stakk etter vi sa "hæ?!".

Menne joa så har vi fri på torsdag og fredag, så det blir digg med langhelg. Må bare finne noe å gjøre da så jeg ikke sitter hjemme hele helga mi. Må vel starte å tegne noe snart før jeg blir galen her
men akkurat nå er jeg nødt til å runde av innlegget for å støvsuge videre. SNAKKES!


§Isabell§
 


 

 

 

 

 

Hvordan jeg følte meg i morrest

Publisert:
02.05.2013
14:12

Fordi i går var det fri fra skolen og bursdagen til Matsiee <3 så jah var en kos dag  : 3 nå er det skole... og på skolen ser vi på skapelsen av et foster og kossn barnet  utvikle sæ i magen, å sist men ikke minst så vi på to fødsla.... Æ SKA IKKE HA UNGE! D:


§Isabell§

 

 

 

 

 

Bursdagsgutten!

Publisert:
01.05.2013
14:58

Hei og hei og gratulerer med dagen til kjæresten min Mats som blir 17 i dag! Huhu enderlig like gammling som meg. Skal på overnattingsbesøk til han i dag så da skal det plages i store dunger! eneste nedturen er at jeg ikke kan kalle han lillevenn lengre, for nå er han liksom like gammel som meg og... jah såklart er han høyere en meg så da funker det ikke på noen måte.. kan kalle han gamling thoo c :

Fine fine kjæresten miin <3 mihiih. Nå skal jeg bare vente på at mamma blir ferdig å dusje så jeg får spylt meg med varmvann. så er det å finne en måte å komme meg til han på fordi det går ingen busser fra meg i dag siden jeeeeeeg bor i ingenmannsland  <_> men jah kos dere alle sammen og aller mest Mats for jeg kommer og ødelegger dagen hans  > : D

 


§Isabell§

 

 

 

 

 

mye mye

Publisert:
29.04.2013
18:39

Hoyhoy nå er det en stund siden jeg har blogget. Har vært litt surr og skurr siden jeg har hatt prosjektoppgaven og en novelle å levere inn, pluss forsidebildet til prosjektoppgaven og vi skulle i begravelse til oldemor på torsdagen. Så vi kjørte til Lofoten på onsdagen og tilbake på Fredagen. Har tatt noen bilder siden da også har jeg bilde av meg fra bursdagen til søskenbarnet mitt fordi mamma sminka meg hahah. så det skal også legges ut. Here we go!
Æi am so pwetty with my makeup on c': ser ut som jeg har blåveiser hahah.

 Åsså hadde jeg fineste pusen oppi hettegenseren til Mats, han satt oppi dær i en halvtime ellerno hahah.
Her er den nye forsiden til prosjektoppgaven min, fikset ny siden jeg fikk tegnebrett.

 

Fikk ikke tatt noen bilder under begravelsen, og vet ikke om jeg hadde klart det uansett. Var vel litt for opptatt med å gråte...
Og passe på hvor jeg gikk så jeg ikke kræsja i noen eller noe. Det var mange som gråt når de bar Oldemor ut til bilen for å kjøre til gravplassen med henne og enda flere som grår når hun ble gravlagt.
Det er den verste begravelsen jeg har vært med på, fordi jeg har altid vært så glad i henne. Var i det minste fint vær den dagen, så var i grunn en flott begravelse.
Oldemor er en av de mest fantastiske personene jeg har kjent i mitt liv, og hun vil aldri bli glemt. Jeg er glad jeg fikk tak i sjalet  som jeg ga henne for noen år siden. Er det eneste fysiske minnet. 
Men har verdens beste minner ellers av henne  <3 

  

Åsså tok jeg noen morsomme bilder av min fantastiskt sjarmerende lillebror Joakim. Han er den søteste rampungen i verden, herregud æ e gla i han, fordeom han gjør så mye ramp at æ får ondt i mæ hehe. Han har nå lært seg å klatre opp i sofaen, han krabber fortere enn man klarer å tenke og han smiler til kameraet så lenge det har lys.

 


§Isabell§

 

 

 

 

 

Tegning: hemmelig tegneprosjekt

Publisert:
20.04.2013
22:04

Heihåå, fikk et nyyyydelig tegnebrett av mamma i daag som jeg virkelig virkelig elskeer!!! måtte laste net photoshop og greier.  Fikk tegnebrettet som siste del av bursdagsgaven min mehe, og jeg elsker det! 
her er et lite bilde at busketrollet meg og tegnebrettet.

Menne menne nå skal jeg legge ut bildet av det hemmelige tegneprosjektet, som jeg bestemte meg for å ikke vise til noen før jeg var ferdig og helt fornøyd med det. Er da ikke 100% fornøyd, men så fornøyd jeg kan bli for øyeblikket  ; ) må tegne det på nytt når jeg har vent meg til tegnebrettet seff.
§Isabell§


 

 

 

 

 

 

16.04.2013

Publisert:
16.04.2013
11:54

Goood morgen folkens! Sitter i timen nå og hører på resten av klassen som sitter og snakker om mobbing og hvor fælt det er. Ja mobbing er noe av det fæleste man kan gjøre mot hverandre, jeg har blitt mobbet, og kjenner mange som også har blitt det. Det har altid vært mobbing og vil nok altid være det uansett hvor mye man prøver å få slutt på det. Det eneste man kan gjøre med det er å si ifra til noen som kan gjøre noe med det, eller rett og slett bare prøve og gjøre noe med det selv. Såklart man skal også passe på at man selv ikke mobber eller stenger noen ute, det er kanskje det viktigste man kan gjøre for da stopper man det som er kilden til mobbing, nemlig enselv. 
Mobbing gjør masse masse skade på personen som er utsatt for det, og noen har til og med startet med selvskading eller gått så langt som å ende livet sitt. Det er fælt å sitte å tenke på alle som går gjennom vanskelige ting, ikke bare mobbing, men voldtekt, mishandling, foreldre som går på stoff eller har drikkeproblemer. Det er så mye fælt som skjer i hele verden, og man kan liksom ikke fikse alt som ikke er rettferdig heller. Jeg har bestemt meg for å bli Barne- og ungdomspsykolog fordi det er stor mangel på det, og det er så mange barn og ungdom som trenger hjelp. Det er bedre at de får hjelp når det er størst mulighet for å gjøre noe med det. 


Til alle folk som har det vanskelig vil jeg bare si STÅ PÅ! Hold hodet hevet og ryggen strak, se på den gode siden av ting og ikke la filleting trekke deg ned igjenn når du først har kommet deg sånn passe opp av gropa du har gravd deg. LOVE TO ALL!

Men nå er det ikke lenge til jeg drar hjem fra skolen så da snakkes vi vel senere eller i morgeen. Skal kjøpe klær til begravelse i dag så det blir vel bra.. heh. menne BAY!!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Har du et fint navn til denne?

Publisert:
14.04.2013
15:28

Hei hei lurte på on noen av dere som kommer innom og leser, har en ide til et fint navn til denne søte bamsen? Klarer ikke finne på noe fint selv nemlig.
Det er en jente kanin, hvis dere luurer  : 3 


§Isabell§

 

 

 

 

 

Heijhå

Publisert:
14.04.2013
15:13

Hei bloggen! C:

Joda joda, nå er det søndag og helga er snart ferdig, men jeg har hatt en grei helg. Har vært lamme Inger marie og Victoria og Mats på fredagen, åsså kjøpte jeg en gave til Mats som jeg skulle lage noe til og så. Ble ei krukke med en masse brettestjerner av papir som det står noe på. Fikk ikke fylt hele krukka fordi jeg skulle levere den til han i går, men kan fylle på flere etterhvert. Åsså fikk æ en forsinka bursdagsgave av han i går. Verdens søteste bamse!

Søteste søte bamsen  : 3 den ligner litt på barndomsbamsen min som heter Nina, bare at hun er hvit og man kan se hun er gammel og slitt, men elsker henen fordet. Ellers så har jeg vært mye i byen og vært lamme venner og slikt. har også fått den tristeste nyheten som jeg kan få... Oldemor har gått bort. Hun har vært syk en stund nå, og i dag ringte morfar å sa hun hadde gått bort... så jeg legger ut et bilde til minne om henne... har desverre ingen av henne, men har en liten tekst til henne.

 

Det finnes ingen i hele verden som har like herlig latter og humor som henne. Hun ler av alt! til og med sånne ting som vanligvis bare barn finner morro. Hun blir aldri glemt, og smerten vi føler av å ha mistet henne viser oss hvor mye hun betydde for oss mens hun levde.

Men nå klarer jeg desverre ikke å skrive mere for øyeblikket... så runder av innlegget nå.


§Isabell§

 

 

 

 

 

Fine tegningen

Publisert:
09.04.2013
15:03

Heihåå ville bare vise fram den ubersøte tegninga jeg fikk i bursdagsgave av en venn, den er serriøst superherlig! bare see!

Supersøøt etterligning av meg, han fikk til og med med piercingene mine og en stoor kake OwO  tror ikke jeg hadde sotte så fint i ro om den hadde vært ekte hehe. menne nå skal jeg sitte mer i timen og kjede meeeeeg, snakkes!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Tegning: forside til oppgaven min 2

Publisert:
05.04.2013
20:36

Har endret litt på håret til jentene, og startet farging av hår. Nettopp startet på tenårings jentas hår. og skal vel endre litt mer på det når jeg er ferdig  : ) 


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Tegning: forside til oppgaven min

Publisert:
05.04.2013
11:26

Hei og god dag alle. Sitter på skolen og skriver på en svæær oppgave, og bestemte meg for å tegne en fiin forside tegning så jeg får litt ekstra cred fra læreren  ; )  Smarte meii. Men iværtfall så har jeg skrevet ca 500 ord og er ferdig på skolen om sånn en halv time, DIGG! men er ufattelig mye å skrive om, men hodet mitt vil ikke samarbeide fordi jeg glemte headsettet mitt hjemme, no good altså. så sitter her uten musikk og sliter med å konsentrere meg så jeg tar tegne pauser mens jeg tenker. Funker faktisk veldig bra for meg. Men her er vertfall hvor langt jeg har koommet på tegninga.

 

Den er enda langt fra ferdig, men kan fortelle litt av grunnen til at jeg tegnet dette. Jeg skriver om hvordan og hvorfor jeg vil bli barne- og ungdomspsykolog. Så har tegnet en skoleflink gutt, en rebelsk tenårings jente og en liten jente fordi liksom barn. skal tegne strekene bedre, legge til litt detaljer og såklart farge og legge til mere detaljer. blir sikkert å endre litt på den også fordi liksom den ser litt rar ut nå, men det ordner seg... det gjør det alllllltiiiiid! meh. kos dere videre, er ferdig klokken 12 så da stikker jeg ned til biblioteket og venter på treeeeige Mats som ikke er ferdig før 2..


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Some Quotes

Publisert:
04.04.2013
08:19

Heii her er noen Quotes for dere, har ikke noe bedre å blogge om enda siden det enda er så tidlig, men tenkte jeg skulle blogge forde. Er fint med noen quotes tidlig på morrakvisten og så slenger jeg med en liten fin sang  : 3 kan ikke love at alle quotesne er så gla gla, men de er fine. Here we gooooo:

 

 

 

Someday everything will all make perfect sense. 
So for now, laugh at the confusion,
smile trough the tears,
and keep reminding yourself that everything happens for a reason.To the world you may be one person,
but to one person you may be the world. 


LOVE is giving someone the power to destroy you,
but trusting them enough not to.


You say that you love rain,
but you open your umburella when it rains.

You say that you love the sun,
but you find a shadow spot when the sun shines.

You say that you love the wind,
but you close your windows when wind blows.

This is why I'm afraid,
you say that you love me too...


Keep calm and geek on!

 

Tror det er alt for nå folkens, og forresten så er det en av yndlingssangene mine, elsker den  : )  Den høres trist ut men når man lytter til lyricsene så forstår man den, HOLD YOUR HEAD UP HIGH FOLKENS!


§Isabell§

 

Dagen altså

Publisert:
02.04.2013
19:15

Heihå har dere hatt en fiin fiin dag, første skoledag etter ferien? vell det har vertfall jeg hatt! Etter skolen dro jeg til byen med Daniel og vi møtte på Maja og noen flere og vi dro på Lotus og spiste sushi <3
Herlig sushi fyflate! nyyyyyydelig, og siden jeg hadde fått gavekort av mormor og morfar på carlings så kjøpte jeg meg klær som jeg skal legge ut bilde av heeer

 
Topp og skjorte kjøpt på Carlings <3 elsker deeee! fikk ikke noe bedre bilde av det så heh sorry

jah åsså har jeg videre kjøpt mørkebrun hårfarge fordi jeg er lei av det oransje bajs håret jeg har nå så da blir det farging senere i kveld, etter rydding av rommet som ser bomba ut. men har det alle tiders!

Hører på gooooodiie musikken min med goooodie høytalerne mine og spiser gooooodis som jeg fikk av onkel

 

Menneh nå bør jeg vel fortsette så jeg får tid til å farge håret senere og sånn at jeg har plass å sove i kveld for senga mi er bomba av klær mehe, kos dere videre folkens! kommer kanskje ett innlegg senere c: GLAD I DERE!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

 

Kilpis!

Publisert:
01.04.2013
21:03

Heihå! Har vært hele påsken i Kilpis sammen med Mats og familien hans, koooooos! blærgh men har skikkelig vondt i skuldrene mine etter skuterkjøringa... Mats kjørte som en tulling over alle hompene så jeg holdt på å bumpe av skuteren. Har ikke holdt meg så godt fast før, EVER, punktum. Har desverre ingen bilder fra turen eller noe fordi jeg glemte kameraet hjemme, som vanlig *sjokk og vanntro*

Menne har ikke spist så mye godis på lenge, mangler bare masse cookies så hadde livet vært complete  Er et altforstort cookiemonster til å glemme cookies, men så fikk jeg da masse kake siden jeg hadde bursdag på tirsdagen som var. Kake, good mat og gele, pluss at jeg fikk noen fine små gaver av familien til Mats.
Var litt deilig å komme hjem etter å ha vært borte siden fredagen i forrige uke, hjem til varmvann og dritmat, pluss såklart data og Xbox'en min. Har ikke enda fått noe kake hjemme, men den kan jeg jo kjøpe meg selv forsåvidt meheh.   

 

 

Midlertidig får dere nøye dere med dette gomleface-bildet av meg, skal legge ut bilde av piperenser kaninene jeg laget i dag, de ble supersøtee, og såååå skal jeg faktisk farge håret mørkebrunt igjenn trooor jeg oog så skal dere få noen bilder fra skoledagen i morgen eller noesånderre, og av gavene jeg fikk mehe! KOS DERE VIDERE!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Ferdig på skolen yoo

Publisert:
18.03.2013
15:07

Hei hå nå er jeg ferdig på skolen, men bestemte meg for å sitte en time ekstra for å vente på Mats som ikke er ferdig føøøør om en time, sjitungen.. jaja, min feil som ikke har noe annet å gjøre enn å sitte på skolebibben å knø mannskjit. Kjenner jeg er gaanske så lei av å sitte her allerede, men må bare overleve det, taperen som jeg er høhø.

Har akkurat vært syk en hel uke, pluss den elskede helga mi, og er enda sånn småpjusk, men kom meg på skolen i dag i det minste. Har hostet som en galning, og det svir og klør i halsen!! Får det ikke bort  engang, det bare kjør mer og mer hver gang jeg puster inn, gaah. menne har ikke så mye mer å si enn det så avslutter bare innlegget her, SEEYAH!


§Isabell§

 

 

 

 

 


HNNNNGH!

Publisert:
28.02.2013
15:04

Hei og god dag til dere alle, er det noen som er supermette?! JA jeii er supermeett D: Spiste masse pannekake til frokost nommmmm!    Synes jeg er superflink å steike pannekaker. Har ikke noen bilder men det er greeit. har virkelig mistet bloggeevnene mine i det siste .. men har ikke gjort så mye som er verdt å skrive om heller sååeh det er fiiint. åh nå husker jeg hva det var jeg skulle skrive om! endrelig er hoder på plass igjenn! 

Jeg vil ha blått hååår! fyflate jeg er lei av å være gulrot på huet... vil ha sånn heeer fin fin blåfarge! :

 

Fiiiiiiiint! I LOVES IIT! må kjøpe blå hårfarge så snart jeg får penger! åsså må jeg huske å fylle på busskortet mitt haha xD håper det er noen dager igjenn på kortet til helga... hvis ikke er jeg fucked.

Men HVA SYNES DERE OM BLÅTT HÅR??


§Isabell§

 

 

 

 

 

Assassin's creed

Publisert:
27.02.2013
20:16

God kveld alle sammen, sitter her å funderer på noe som jeg kom over tidligere i dag. Jeg har jo da spilt gjennom alle Assassin's creed spillene og så søkte jeg litt rundt og fant ut at AC4 skal komme ut... Ble litt skuffa egentlig, fordi jeg har spilt gjennom alle for å så kunne begynne på AC3 som jeg fikk i julegave av mamma, har nå fullført det og så finner jeg ut at det skal være ett til spill!? GAD jeg kjenner frustrasjonen bare med tanke på det.. Slutten på AC3 er det dårligste jeg har vært borti og ble nesten alt for skuffa..

 

 

Forventa meg en fantastisk avslutning på den, siden det liksom var "siste" som skulle komme ut... deam, vel har bestemt meg for at kommer det en nr 4 så skal jeg ikke kjøpe det!  : C Vil ikke bli enda mer skuffa.. altså spillet var bra som bare det, men slutten var bare bajs! jaja skal ikke klage mer, blir sikkert å kjøpe hvis det kommer ut enda et uansett hva jeg sier :C 
Skal forresten hilse fra Mats og si HEIIA BLOGGEN! haha x) 

 


§Isabell§

 

 

 

 

 

Snow wonderland

Publisert:
21.02.2013
11:29

God morgen! nå sitter jeg på skolen og har "time", altså vi mangler lærer så vi får gjøre hva faen vi vil til etter matpausen. Håper læreren er borte den timen også sånn at vi kan dra  : D men grunnen til at innlegget heter Snow Wonderland er fordi det hadde snødd i natt og jeg måtte bare ta bilder av trærne og det på tur til busstoppet. Hater egentlig snø, men synes fortsatt det er vakkert å se på. I hvertfall enjoy!

 

Ja jeg klarte da faktisk å sove i natt, og å komme meg på skolen. Så sitter nå her foran datan ved siden av Daniel som sitter på sin hoho, vi er så sosiale at jeg får vondt i meeg. Men jah skal kanskje få besøk av han i dag fordi jeg har ingenting å gjære. og så skal jeg se om jeg får ork nokk til å kjøpe hjem noen pizza og en cola, heh. Sunn må man være når man er aleine hjemme. Leste på facebooken til mamma at lillebror er lakt i narkose, så da er opperasjonen i gang... Kjenner jeg får grøssninger når jeg tenker på det fordi han bare er 7-8 månder gammel, og jeg er så fryktelig glad i han så håper virkelig denne opperasjonen blir vellykket.  så ufattelig glad i hele familien min! fordeom jeg noen ganger kan være litt treig med å vise det  ; )  men nå skal jeg chille mere i timen og så snakke litt med Daniel fordi jeg kjeder meg sånn smått hoho, begynner å bli rastløøs!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Snakebite og auuaa

Publisert:
20.02.2013
16:14

Heihåå, tidlig ferdig på skolen i dag, kjempedigg! Eneste kjipe er at familien ikke er hjemme, de har dratt til Trondhjem med lillebror for opperasjonen.. håper det går bra med han og att opperasjonen går bra...

I livet mitt i det siste så har fått oransje hår siden vi hadde alt for lite bleiking haha, men jo ja passer egentlig fargen ganske godt :) åsså har jeg tatt en ny piercing! Så nå har jeg snakebite.

Så det såå. Har ikke egentlig så masse å sii at det gjøør noe så får skrive noe tull jeg finner på underveis haha.  Jah jeg skulle egentlig ta piercingen på Tattoo World, men så hadde de ikke rensesaker eller utstyr eller no, husker ikke helt hva mannen sa fornoe, men ihvertfall så orka jeg ikke vente til de får det inn og forrige gang jeg tok proffesjonelt så ble den en stooooor betennelse der dagen etter, og jeg har tatt flere hull i ørene mine, pluss den jeg hadde i leppa fra før av så tok likesågreit denne også. Gikk helt greit.
Jah åsså har jeg tegna en kuuul tegning, har ikke bilde av den ferdige tegninga, men har fra midt i tegninga. 

Elsker tegninga, ble kjempefornøyd med den så ender sikkert opp på veggen min, sånn med mindre noen skal ha den før jeg får hengt den opp. Vi har frii fra skolen på fredag, og mandag, tirsdag og onsdag i vinterferien (nesteuke) så skal jeg gjøre ferdig utplasseringa mi. Gleder meg til å fullføre den og så få tatt vinterferie. FERIEEEEEEEEE!!!  Men hmmtjaa nå skal jeg vel gå og spille litt på Xboxen min <3 Har ikke spilt siden... forrige forrige uke eller noe, så skal bli deiilig. Klarer sikkert ikke spille så lenge siden jeg har fått P-stav i armen og det stikker heletiden på det såret fordi hun måtte sette et sting for å holde den inne. Det eneste som gjor vondt når jeg skulle få den satt unn var bedøvelsen, resten kjente jeg ikke, sånn rent bortsett fra det at jeg ble svimmel. men kom ikke som et sjokk da, fordi den tingen så ut som et torturredskap >_> men som sakt kjente kun bedøvelsen og intet annet. Men skaall spille nå tror jeeei så bayy <3


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

 


tegneutfordringen

Publisert:
14.01.2013
12:07

HALLA! måtte stikke innom i dag og skrive til dere såklart :D har bestemt meg for å fortsette tegneutfordringen i dag og da skal jeg tegne fra dag to, siden dag en er tegnet, her er det jeg skal tegne framover de 18 neste dagene framoveer:

Så jah siden jeg har tegnet dag en og det nå er en stund siden jeg tegnet det så her har dere link til innlegget... Enjoy liksom hahah. men jah åsså har jeg egentlig tyvstartet på dag 10 heh... fordi jeg kjeda meg når jeg var syk, og ville se om jeg klarte det... men dere får ikke se den helt ferdige tegninga før jeg kommer til dag 10 såklart, hvis ikke hadde det vært kjedeliig. 

I dag har vi hatt en ganske kjedelig skoledag, første timen hadde vi norsk med kulelæreren å så skulle vi se skuespill ting tang å etter det fikk vi gå fordi vi skulle ha studiedag... men eh har ikke noen lekser så ser ikke helt poenget med det.. men det er greit. Jah åsså er det kjempestykt vær ute! Det pissnør, og ja det er noe som heter å pissnø fordi jeg fant det opp akkurat nåh. Men jah så jeg og Marta ble pissblaute mens vi tok buss til Breivang og så måtte vi til Lånekassa fordi di tulla med papirsendinga så det de sendte er ikke gyldig lengre. Jeg fikk sendt mitt i dag iværtfall så får stipendet mitt senere denne ukaa, gleder meg! Men nå skal jeg tegne littegranne, BAII!


§Isabell§

 

 

 

 

 


Begynner å bli lei

Publisert:
10.01.2013
10:15

Fisj nå er jeg lei av å hoste til jeg blør, drikke te for å ikke hoste, for så å måtte springe galning fram og tilbake fra do for å tisse ut te'en jeg har drukket... Jeg klarer nesten ikke spise fordi jeg får så vondt i halsen og har absolutt ikke såvet i natt. Det irriterer meg mest at jeg går glipp av praksisuka mi fordi jeg bare måtte bli syk. Var på sykehjemmet den første dagen og så ble jeg kjempedårlig og har vært syk siden da, altså ingen praksis (må sikkert ta den opp senere), lite mat, ingen kjærestebesøk og ikke klare å tegne arrgh så sint man blir... 

Klarte faktisk å tegne en liten figur til dere, men det er alt fra meg i dag troor jeg, nå skal jeg lage meg noe å spisee, før jeg går og legger meg fordi nå er jeg begynt å bli småtrett hahah. GODNATT!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Syk, utsatt tegneutfordring

Publisert:
09.01.2013
10:22

God morgen.. her sitter en syk bella å skriver til dere, blir ikke noe langt innlegg i dag, ville bare fortelle at siden jeg er syk så må tegneutfordringen utsettes, er ikke i form til å sette meg ned å tegne, den får vente til jeg blir bedre. Nå skal jeg se om jeg får til å spise litt før jeg legger meg igjenn.


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Flotters dag dah..

Publisert:
07.01.2013
15:43

Heihå, tror ikke det blir noe mer blogging på meg i dag, ligger i senga med kramper i magen, hodepine og har sånn smått feber, gotta love it... så jah det var dett, har klart dagen på jobb i dag sånn i det minste :) Men blir vel for det meste å sove i dag, kjenner jeg ikke blir å klare stort, GOD KVELD!

 


§Isabell§

 

 

 

 


Tilbake på skolen

Publisert:
03.01.2013
10:11

*gjesp!* God morgen alle sammen, nå er juleferien over og jeg  sitter på skolen igjenn.. Har ikke blogget på kjempelengee nå, unnskyld for det, har bare vært stress denne jula! Handle gaver, pakke gaver, bli ferdig med skolearbeid før ferien, vaske og rydde, bake julekaker og julebesøk, i tillegg så hadde jeg og Tord 6 månders jubile den 30. så da var vi sammen fra lørdagen og helt til tirsdagskvelden, det var kjempekoos! Lørdagen lagde vi kjempegod middag for familien min, åsså siden han skulle overnatte så hadde vi Harry Potter marathon fordi mamma ga meg det i julegavee :D  På nyttårsaften var jeg hos han og vi dro ut for å se på fyrverkeriet før vi skulle møte noen venner av han.

men er lei meg for at jeg ikke har blogget noenting som helst, har vel ikke vært helt i humøret heller...

 

Morfar skal opperere bort en kreftkul han har i tunga i dag. Aner ikke hvordan det blir å gå og gleder meg til det er ferdig. Blir nok en lang og slitsom dag i dag.

Blir å blogge mer senere og legge ut noen bilderr, nå er timen startet så SNAKKES!


§Isabell§

 

 

 

 

 


27.11.2012

Publisert:
27.11.2012
15:27

Hei hå jeg hilser fra skolen! siste timen er ferdig om en halvtime ellernoe, og jeg er ferdig med alt... IGJENN... men men vi fikk vite hva vi skulle ut i praksis på, jeg skal på apoteket på nerstranda denne fredagen, og fredagen neste og neste neste uke. Det blir bra! åsså er jeg enderlig ferdig med det syke foredraget mitt som skal framføres på mandagen troor jeg. Gleder meg litt, men tror det blir litt veldig langt  O_O måtte trekke masse annet inn i animen fordi det har småroller i hvorfor det er så populært og hva som gjør det mer populært joho.
så her ser dere hva jeg så over nettopp, og så skal jeg pakke ned tingene mine og sjekke når bussen min går, åsså skal kanskje Tord komme hjem til meii etter skolen, må spørre om jeg får dra nå BAII!

 

 

 

 

 

 

Hos Tord

Publisert:
20.11.2012
19:06

Heii heii! Som dere sikkert har lakt merke til så har jeg begynt med inspirasjonsbilder, det er fordi jeg synes bildene er så fiiine at de bare må ut, og fordi de gir meg inspirasjon, håper de gir dere like mye inspirasjon som de gir meg  : D  Jeg dro forresten til Tord i går og vi har spist MASSE! spilt assassins creed 1, vært på datan og kost oss med mere mat .. Kommer til å go opp noen buksestørrelser i nermeste framtid hvis det skal fortsette sånn som nå.

Jah å i første timen i går når vi hadde norsk fikk vi en oppgave om å planlegge et foredrag, vi kunne selv bestemme hva vi ville holde foredrag om, og fikk hint av læreren om at vi burde velge noe som interesserer oss for da er det lettere å finne stoff og jobbe godt med oppgaven. Jeg ante ikke hva jeg skulle skrive om så mens jeg tenkte leste jeg på denne bloggen: JuneTegninger

Hun legger ut bilder av tegningene sine, som er ufattelig stilige! også skribla jeg ned i boka ting som interesserer meg som da ble så kort som

1. tegning
2. anime/manga
3. japan
4. gaming
5. musikk 

Ante ikke hva jeg skulle velge så jeg fortsatte å lese på bloggen til læreren kom bort... det første han sporte om etter at jeg forklarte problemet var "liker du anime?" joda, klart jeg liker deet! åsså skreiv han ned at jeg skulle ha foredrag om det.. så jah da får jeg vel det da, har begynt litt med powerpointen og har gjort notater fra sider med info og de tingene jeg vet fra før, kommer til å bli litt merkelig å holde foredrag om det, men blir ganske så kult åsså  : D Er ikke mange i klassen som blir å så mye som tenke på den ideen, mest fordi nesten ingen i klassen ser på anime eller interesserer seg for sånne ting.
men jah nå skal jeg legge ut dagens inspirasjon som skal hjelpe meg å jobbe videre på oppgaven min!


Liker du anime/manga?
Hvordan serier ser du på og er det noen filmen du vil anbefale? 

 


§Isabell§
 

 

 

 

 

Jeg er flink!

Publisert:
18.11.2012
20:20

Jeg er så flink atte! Jeg og Tord har skypa i hele natt og fram til nå, klarte ikke sove så vi snakka til vi sovna og så orka vi ikke slå av så vi skypa i hele natt, egenrlig ganske bra fordi jeg våkna en million ganger i løpet av natta og leita etter han... Fant han jo, men ble litt trist når jeg så det var på datan og at jeg faktisk var så trett at jeg prøvde å kysse han på kinnet, men kræsja i skjermen på datan min...  Q_Q Har ikke fortalt akkuret den biten til Tord, men jah leser han bloggen min så får han vite det. Jah åsså har vi skypa videre mens jeg rydda rommet og mens vi spiste middag og fram til nå når nettet hans datt ut hahah, like greit fordi han sovna. Jah dere leste riktig jeg rydda rommet mitt, igjenn! Og så han jeg laga julekort til en helt spesiell person som enda er en hemmelighet, Nå sitter jeg bare og spiller Assassins Creed Revelations igjenn og har en liten bit julefølelse som ligger bakerst i hodet mitt og irriterer meg grenselaust siden det er mandag og skole i morgen, æsj.

Tumblr_mdfs3xgq4p1rimdtfo1_1280_large

Tumblr_m8o2vgfy7a1rdfpqfo1_500_large

T_9hnygh_large

 

Klarer ikke få bort julestemninga, og jeg vil ikke engang ha den GAAH! Synes den kan vente til jula faktisk er her istedenfor å komme nå og irritere meg, åsså på en søndag... Jaja får tenke på at jeg skal til Tord i mårra igjenn, blir vel uttpå kvelden engang fordi jeg må se om jeg trenger mere klær der eller om det er nokk. GLEDER MEG! Åsså skal jeg ut på stua en tur og lage meg en kopp med te.... eller kaffe.... eller kanskje jeg bare skal lage en kopp kaffe og en kopp te, så slipper jeg velge bare en ting. Eller kanskje kakao?

 


Hva liker du best? Kaffe, kakao eller te?


§Isabell§

 

 

 


Bad ass

Publisert:
17.11.2012
22:38

Hei hå nå spiller jeg Assassins Creed Revelations. Er stoor fan av Assassins Creed fordeom jeg enda ikke har fullført noen av spillene jeg har. Hadde jeg hatt penger nokk så hadde jeg kjøpt meg Assassins Creed 3, men det får vel bli et julegaveønske, eller så får jeg ønske meg gavekort på spillsjappe ; ) Har ikke kommet så kjempelangt, men er fortsatt et kjempebra spill! ... helt til jeg setter meg grosalt fast da...


Forresten så var jeg på nye Jekta sammen med Marta og Daniel på torsdagen siden vi ble tidlig ferdig, var der i sånn 11 - 12 tida og fyfaen det var mange folk der! Det var så mange at det var tungt å puste, kan ikke forestille meg hvordan det ville være der i 5 tida når alle er ferdige på jobb  O_O   Men ivertfall, så kjøpte jeg meg to gensere på Carlings, min yndlingsbutikk <3 åsså siden det var så mange folk på Jekta så måtte vi på K1 for å gå på do, å etter det så kjøpte jeg meg too nye søte bamser.

har sovet hoos Tord å kom hjem i dag. Og i dag har jeg for det meste spilt og kosa meg alene... blæh :c  så joda jeg har hatt on helt ok dag. Skal tilbake til Tord på Tirsdag for da drar mamma og de ned til Trondhjem igjenn for å sjekke og så kommer de tilbake sikkert dagen etter eller noe. Har åsså funnet julegave til min kjære Tord, må bare se om jeg får penger nokk til å kjøpe den og såå nåå skal jeg runde av dette innlegget før jeg blir altfor hostete av meg, GOD KVELD!


§Isabell§

 

 

 

 

 

Blæ så trett

Publisert:
15.11.2012
10:07

Heihå jeg er så flink å våkne 5-10 min før bussen min skulle gå så jeg spurtet ned til busstoppen uten å ha fiksa meg annet enn å ha kledd på meg ordentlige klær så jeg har ikke dusja eller noe, ser forferdelig ut, og føler meg enda verre! men joa så kommer jeg ned op busstoppet og det viser seg at bussen var 10 minutter forsein så jeg kom 20-30 min forseint på skolen åsså kommer jeg på "joda vi har gym og jeg tok ikke med gymtøy!" hoho så skøyy. men joa så er på skolen nå, og hører på musikk fordi timen ikke har begynt enda, hører på denne

 

Hun er så nusseliig :D herregud jeg skulle ønske jeg var så nusselig. også skulle jeg ønske jeg hadde hatt tid til å fikse meg  P-P  I cryy so much.. Men nå er det vel ikke så lenge til Engelsk læreren kommer så må stikke, BAYY!

§Isabell§

Skoleflinke

Publisert:
12.11.2012
18:05

Heihå her sitter jeg nå på biblioteket sammen med Marta og Tord mens vi gjør lekser! Vi er så skoleflinke forstår dere  : D ok, tror Tord hadde prøve i morra mens jeg og Marta har prøve enten på Torsdag eller en gang i nesteuka hahah så her sitter vi da med hver sin data og skriver så det ryker av tastaturet. Er litt i forfatterhjørnet i dag så har kjempelyst å skrive en fortelling samtidig som jeg har kjempelyst å tegne flere drager eller noe, har øvd litt på naturfagen og regner med at uansett hvor mye jeg pugger så er det glemt til prøven, det sjokkerer med faktisk ikke om det skjer for det er det mest naturlige som skjer med meg under press.... jeg glemmer ALT jeg må huske og klarer ikke konsentrere meg i det heletatt.. Men tja tjo

20811_large

 

Jah åsså bor jeg hos kjæære Tord i noen dager mens mamma og Roger og Joakim er i trondhjem og får Joakim sjekka etter opperasjonen og sånt, så da skal jeg plage livet av den stakkars kjæresten min hahah, jaja jeg og Marta plager han i dag da, og så er pappaen hans kjempekuul! Skulle ønske min pappa var så kul.. men jaja jeg klarer meg godt uten pappa åsså  : 3  Jah åsså snør det i dag, masse. Når jeg og marta kom av bussen hos Tord så snødde det så mye at vi ikke så en dritt... vi måtte springe gjennom to hele snøhauger for å komme oss til det trygge gangfeltet og i den siste snøhaugen klarte søte marta å falle på kne og istedenfor å prøve å ikke falle helt så slengte hun seg bare ned i snøen, hun er så søt og nusselig.

Tumblr_lufenwpcq31r6p9bmo1_400_large

Tumblr_mdc2zf9l0b1rkf6q1o1_500_large

 

Snøen har roet seg litt mer nå så vi klarer i det minste å sehvor vi går, men det snør fortsatt... blæh snø av alle ting, synes heller det kan regne litt så snøen forsvinner, å så kan det bli sommer igjenn. Ikke engang sommeren er ordentlig sommer, men det er i det minste varmere og litt penere vær, men ok, snøen er litt herlig sånn for å være erlig  : D Men nå skal jeg pugge litt mere, SEE YAH!


§Isabell§

 


Hva synes du om snø? Er du sommermenneske eller vintermenneske?


Huhuh dag

Publisert:
04.11.2012
22:34

I dag har jeg vært en sløv jævel når det kommer til skolearbeid og jeg ligger langt bak alle de andre.........................

 

Tror faktisk jeg ligger ganske så langt foran de andre i klassen... har gjort alle repetisjonsspørsmålene i dette kapittelet i KOS og snart i YRK... vi begynte på dette kapittelet i forrige uke og har enda 2-3 uker igjenn til vi skal begynne å være ferdige med repetisjonsspørsmålene, så joda... TORD jeg synes du kan legge bort nettet og heller gjøre de forbanna matteoppgavene dine! >:c  kommer vel til å være ferdig med neste kapittels repetisjonsspørsmål før han er ferdig.... BLARGH!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

God morgen alle tekopper

Publisert:
29.10.2012
06:57

Hei hå for en fin morgen det er i dag :) jeg sitter hos besteforeldrene mine sammen med pusen min fordi Mamma og Roger har dratt til trondhjem med Joakim, min 4 månder gamle lillebror fordi han skal oppereres. Har gruet meg lenge og er kjempenervøs for hvordan det vil gå, men så er jeg sånn passe optimist av natur så tror det blir å gå bra.
Våknet opp kl 6 med en sovende pus i fotenden, superkos! Han har vert ute og akkurat kommet inn igjenn og nå sitter han i vinduet og leker sau fordi han ser noen småfugler i granbuska utenfor hahah, teite monsen min jeg er så glad i han. Tror det blir en ganske fin uke hos besteforeldrene mine, og at alt blir å gå bra med lillebror.  

på lørdagen var jeg sammen med Nicole og Tord på kvelden, etter at jeg hadde vært med mamma og resten av familien på shopping og fikk meg nye sko, pluss undertøy og to gensere, tjoheii. Jeg, Nicole og Tord skulle på halloween fest ting på Tvibit, Tord hadde et fantastisk kostyme : D og jeg var en Hobbit hahah, kom på det 5 minutter før vi dro og Nicole var en død....ting. kjempekos dag og fikk møte masse kule og skumle folk hahah. Men nå skal jeg gå og gjøre meg ferdig før vi skal dra, SNAKKES!!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

whooooot?

Publisert:
23.10.2012
15:01

hei dere, nå har enderlig bloggen bynt å virke igjenn... den har vært helt klikk i noen dager nå.. ville bare si ifra :) SNAKKES

 

 

 

Trøtt eller?

Publisert:
17.10.2012
16:23

Hei dere! nå er jeg akkurat kommet hjem og har fått sotte mæ ned og fått på Special Victims Unit. Skal se en episode, og når det blir pause skal jeg fikse meg kaffe før jeg sakte men sikkert surrer inn på rommet for å rydde. Har hele dagen vært i kjempehumør fordi jeg har vært skikkelig overtrett, og på bussen hjem holdt jeg på å sovne helt, men mamma ringta (takk gud for det!) så jeg våkna, klarte å holde meg våken resten av veien hjem. Elsker egentlig å være overtrett, eneste haken ved det er at jeg holder på å sovne heletiden hahah. 
Vi har hatt Global Dignity Day, på norsk blir det Global verdighets dag, det er en dag da man får vite hva verdighet betyr og hvordan vise det, du skal vise verdighet ovenfor alle og du kan fortelle (på skolen) hva du eller andre har gjort av verdighet for andre, det kan være småting sånn som å hjelpe folk med barnevogn med å komme seg på bussen, eller hjelpe mammaen din med å rydde uten at hun ber deg om det osv...

Så jah det hadde vi fra klokken 12 til klokken kvart på 2 i dag. åsså hadde vi fri fra kl 11 til 12. Vært en skikkelig rolig og simpel dag i dag, elsker deet! Etter skolen dro jeg til byen og venta på bussen min med Marta og noen flere, åsså ba jeg Tord komme til Burgerking når han var ferdig, jeg så han komme gående sammen med NICOLE! trodde jeg skulle tørne, er så lengesiden jeg har sett henne at jeg spurta ut at burgerking og hoppa på henne  :D  så krangla Nicole og Tord om meg littegrann hahah å så dro de, å litt senere dro jeg hjemm. og her er jeg da nåå. Men skal fikse kaffe nå, BAYY  :D 


§Isabell§

 

 

 

 

 


Glad i dere!

Publisert:
13.10.2012
19:22

Hei på dere! nå sitter jeg enda hos Tord, som da har dratt i bursdag med mammaen sin. Jeg som da ikke fant noen å være lamme fikk låv til å bli med eller være hjemme hos dem til jeg enten fant noen å være lamme eller til de kommer hjem igjenn, de er så snille :D  Følte jeg måtte takke mammaen hans på en eller annen måte, så jeg har rydda litt småting som jeg og Tord har brukt, sånn som kopper og fat, og så skal jeg ned i hybeldelen til Tord og rydde litt dær, de fortjener det fordi de er så ufattelig snille herregud jeg er glad i dem <3

Og Tord, jeg elsker deg! Tenkt at vi har vært ilag i bare to og en halv måned, føles så mye lengre, men jeg går aldri lei av dagene med deg. De går for fort avgårde, og jeg gleder meg til måndene som kommer meg deg <3

Jeg får desverre ikke lagt ut bildene fra i går enda, fordi jeg har ikke med den tingtangen til kameraet for å laste inn bildene, og så vil jeg ikke fylle dataen til Tord med bilder, så dere får se dem i morgen tror jeg. Så nå skal jeg ned å rydde litt for Tord, SNAKKES!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Date

Publisert:
12.10.2012
16:54

Enderliig ferdig i barnehagen, vært en kjempekoos dag da, men har gått og gleda meg sykt til at jeg skulle bli ferdiig for jeg skal nemlig på date med kjæresten miin  :D WEYH!
På tur til han (fordi jeg er så sporty at jeg gikk hele veien) så tenkte jeg, "hahha ser for meg at jeg nesten er framme åsså kjører bussen forbi, så på vei mot huset hans, på den andre siden fikk jeg se han komme gående hjem, ogat vi fikk øye på hverandre og sprang mot hverandre mens det regnet og var sol samtidig, ROMANTISK lol " og jeg gikk og gikk og så nermer jeg meg og hva ser jeg, jo bussen som kjører mot meg og det første jeg tenkte var "neheii, du tuller nå!?". jeg gikk mot huset hans og hvem kunne jeg se på andre siden, jo Tord. endte akkurat som jeg tenkte det i hodet, kjempekuult!

Hentet fra google

 

Skal legge ut bilde av hvordan været var når vi møttes og så skal jeg ta bilder under daten hvis jeg husker det. Må bare vente på at Tord skal bli ferdig å dusje og sååå bestille pizza. CAN'T WAIIIT! Kommer til å bli så braaa! SNEEIKS


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

 

Cupcakes with my familyy

Publisert:
11.10.2012
17:18

Hei håå, i går legde jeg cupcakes med familien min så tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av hvordan de ble  C:


Dinosaurpyynt på grønn glasurting, orket ikke lage sånn snurreting på den.


Rooosaaaa med fargekuler på, nomnom!

 

De ble kjempegode og imens vi lagde cupcakes hørte vi påååååå:

 

musicnodes                                  musicnodes
Maroon 5: One More Night                    Psy: Gangnam Style
Kjempekooos  :D Lengesiden vi har gjort noe så gøy sammen, og fordeom jeg var sliten så var det virkelig verdt det! Men nå skal jeg kose meg igjenn med familien, KOS DERE!

§Isabell§

 

Skreiv meg en liten historie

Publisert:
10.10.2012
11:49

Hei deree, satt på hytta for noen uker siden og skreiv en teit fortelling sammen med mamma, synes vi er kreative på hytta i styggeværet hahah, men så tenkte jeg at dere skulle få lese den og kanskje komme med en fin fortsettelse eller noen hint og ting jeg burde forbedre og sånn, og kanskje komme med forslag til en overskrift for det har jeg en liiten mangel på nå. Så her er historien:

 

Her står jeg igjen, foran huset hennes og lurer på om hun er utro. Jeg har stått her for mange ganger i det siste, men jeg kan ikke noe for at jeg er redd, de guttene hun har på overnatting, vel, jeg vet hvordan de er, hva de gjør når de er sammen med jenter, de bryr seg ikke om de er i et forhold, og uansett om det er bestekompisen min som er der nå så vet jeg at jeg ikke stoler på han etter det som skjedde med x-en min. Greit, det var slutt mellom oss, men han trengte ikke å gå og pule henne rett etterpå. Jeg hadde ikke kommet helt over smerten, sorgen, minnene og smilet hennes. Han gjorde det uansett, selv om han viste det.
Faen heller! Jeg står bare her å stirre mot vinduet hennes mens jeg tenker på tingene de kanskje gjør sammen. Kanskje de bare ligger og ser på en film, eller bare snakker, eller kanskje han prøver seg på henne og at hun hiver han ut og aldri vil se han mer, kanskje de ligger og knuller eller kanskje de allerede er ferdig med det, kanskje hun finner ut at han er den hun vil ha istedenfor meg, kanskje alt vi har gjort sammen ikke betyr noe, kanskje alt er over.
Jeg blir kvalm av tanken, den vil ikke gå sin vei, jeg får den ikke bort.
Regnet triller ned ansiktet og klærne mine, hettegenseren og dongeribuksen min er gjennomvåt i pøsregnet, jeg klarer ikke rikke en muskel, vil ikke rikke en muskel. Jeg kjenner tårene trykke på, men tillater de ikke å falle, ikke i dag, aldri mer!

Jeg våkner opp på rommet mitt - var alt en drøm, eller..? Nei, det var ingen drøm, klærne mine henger over en stol foran ovnen, gjennomvåte. Jeg reiser meg sakte opp fra senga før jeg ser meg om i rommet, det er noe som føles veldig rart, annerledes på en måte, men det er ingenting nytt eller annerledes på rommet mitt, alt sto der jeg hadde forlatt det, men hva var det som var forandret?
Jeg subber sakte mot døra, åpner den og går inn på badet. En dusj vil sikkert gjøre meg godt etter gårdagen, så jeg kler av meg, går inn i dusjen og lar vannet renne over meg.
Jeg står der, lenge og bare stirrer foran meg før jeg etter en evighet orker å gå ut av dusjen, fikse meg og tøfle ut på stua, der var alt som det skulle, til og med mobilen min var der jeg la den før jeg gikk ut. Vent! Mobilen blinket, jeg har fått en melding, lurer på hvem den er fra..
Jeg tar opp mobilen og sjekker hvem den er fra. Lucy? Kjæresten min hadde faktisk tatt seg tid til å sende meg en melding, det er ikke ofte det skjer.
«Hei kjære, hvordan går det? Savner deg fryktelig, jeg og Kenneth sitter og ser på film og koser oss.
 Håper alt er ok og at jeg ikke vekker deg, hilsen Lucy og Kenneth»
Hvordan tror hun jeg har det? Jeg lo av hennes dumskap, og begynte å skrive.
«Hei, nei jeg har det bare bra, var ute i går med noen venninner og så en film, kjempekos. Sorry for at jeg ikke svarte, måtte overnatte hos en gammel venninne, Charlotte. Glemte mobilen hjemme.»
Meldingen var kort og ukjærlig, den første ukjærlige meldingen jeg har skrevet til henne, men nå er jeg irritert, hvordan våger de å hilse, hvordan våger de å være hyggelige, hvordan klarer de å holde på slik når de vet at det plager meg, hvordan!?
Jeg traver fram og tilbake mellom stua og kjøkkenet, kjenner sinnet vokse seg stort, større en noen gang, monsterstort!
Jeg springer ut hoveddøra med et kjempebrøl, ned gata og stopper foran huset hennes.
«Hva er det jeg gjør!? Har jeg blitt gal?» Jeg står med pistolen i hånda, legger den sakte under genseren og føler meg som en idiot. Det er like før jeg slår til meg selv, men klarer å stoppe meg selv i siste sekund. Jeg snur meg og begynner å gå hjemover, men før jeg tok mitt første skritt åpner en dør seg og jeg hører noen rope «Alex!? Alex er det deg?» det er Lucy.
Jeg snur meg og ser henne komme løpende mot meg, like vakker som alltid, med hennes lange glinsende hår flagrende etter seg, de nydelige grønne øynene skinnende i lyset og de mest grasiøse bevegelsene jeg noen gang har sett, jeg holder på og besvime, men klarer og holde meg på beina. Med pistolen godt gjemt under genseren står jeg der og ser på henne.
Hun er så nydelig, jeg kan se det selv om jeg er så sint at jeg nesten eksploderer. Hun stoppet foran meg med et forvirret blikk...

 

Å der sluttet kreativiteten min totalt, hohoho. åsså har jeg ikke fått spurt mamma noe mere heller etter det, så er fint med kommenterer på denne : D Tar både ris og ros med godt humør. Forhåpentligvis får jeg bruk for denne i en norsk oppgave senere, ikke vet jeg men skriver fortellinger fordet. men ivertfall så skal jeg spise nåå, SNAKKES!


§Isabell§

 

 

 

 

 


School is so funny yeah (bilder)

Publisert:
09.10.2012
09:14

 

Bildene er hentet fra Weheartit og tja de forklarer vel det meste.. Gruppearbeid er nå på planen så kommer tilbake i et friminutt eller når jeg kommer meg hjem, SNAKKES!!


§Isabell§

 

 

 

 

 

 

Morn morn

Publisert:
09.10.2012
07:15

Hei og god morgen til dere alle, nå sitter jeg hos Tord fordi jeg ikke begynner på skolen for kvart over åtte, og jeg må ta buss halv 7 for å være sikker på at jeg ikke blir forsein.. Men ivertfall, jeg har vært ganske effektiv i morrest, så effektiv at jeg faktisk glemte noe veldig viktig... MAT! Jeg glemte det som holder meg gående en lang skoledag, har bare med noen små knekkebrød ting og de blir man bare mette av en stund, faen.
Jah også føler jeg med som en dust av en kjæreste som kommer og plager stakkars Tord på morraen når han skal gjøre seg klar til skolen, faen for en dag dette kommer til å bli hvis det fortsetter slik hahah, kan jo bli gøy  :D Lang skoledag uten mat og føle meg slem som irriterer tidlig på morraen, bah. Legger meg snart ned og dør her. Men er ikke så lenge til jeg må stikke nå uansett hoho.
SNAKKES!


§Isabell§
 

 

 

 

 

 

GAL

Publisert:
06.10.2012
22:13

JEG BLIR GAL! kjeder meeeeeeg, jeg klikker. Eneste jeg har gjort i dag er å sitte foran pc'n, gjøre noen oppgaver og tegne. Jeg må være den kjedeligste personen i verden, alle jeg kjenner er ute lamme vennerr osv, mens jeg bare sitter her, og får vite at de ikke er tilgjengelig. Blir jeg mer alene nå så tror jeg at jeg legger meg for å grine. Tord er opptatt, Nicole er borte, Monika er på senja, Inger er hos Victoria og jeg har ikke penger så må sitte her, eneste jeg vet at jeg kan komme meg til er Tord, men han kan ikke, å i morra så sover alle til det blir kveld så da sitter jeg vel her igjenn. Orker ikke engang å spille, for da blir jeg jo bare å sitte der i varmen, alene, og stirre på en skjerm hele dagen. Hater å bo så langt borte blæææææærgh! 

 

Tegninga jeg holder på med nå blir ganske bra, men jeg orker liksom ikke fortsette, så sitter jeg her til jeg kjeder meg enda mer, så jeg tegner litt mer på den, å så sitter jeg bare her igjenn når jeg blir lei osv osv. Hva skal jeg gjøre med livet mitt... Sånn nå er det unna C: Bedre humør her kommer jeg, tror jeg skal tegne meg ferdig, SEEYAH!


§Isabell§

 

 

 

 

 


god dag

Publisert:
06.10.2012
16:25

Tjohåii, god morgen og dag til dere alle. har hatt en god dag så langt med at jeg våknet til at noe pjuska meg under foten, og så måtte jeg sjekke og dær lå katta og kosa seg hahah, så sov jeg litt til, mamma vekte meg før de dro til byen elns. Jeg har rydda litt i huset, men badet aner jeg ikke hva jeg skal gjøre med for de klærne aner jeg ikke om er rene eller ikke... Men vertfall så har jeg hørt på musikk og dusja og snakka med Monikaa <3 og nå skal jeg rydde litt til før jeg tegne og setter i gang med lekser  : )  Føler at denne dagen ikke blir så spennende så er ikke sikkert jeg blogger mere, men hvis det skjer noe så skal jeg prøve og blogge til dere.

Et lite hei bilde til dere, nå begynner håret og vokse seg langt og da vurderer jeg å få det hvitt igjenn, hvis jeg klarer. Så nå får dere ha en fin dag kjære bloggere og lesere og alle dere andre. LOVE UU <3


§Isabell§

 

 

 

 


Praksis og drit

Publisert:
05.10.2012
23:21

Heihå heihå, hadde besøk av Tord i gåår å når vi skulle gå ut med søsknene mine så var isbilen rett uttforr døra vår, så Tord var snill og kjøpte en pakke med is, SJOKK! hahah men jah Celina og Elias ble kjempehappy. Så gikk vi en tur og etter det så ble vi enige om at jeg skulle sove hos han siden jeg alikavell skulle i barnehagen i dag. Jah jeg kom meg opp og kom meg i barnehagen, takk gud. Og jah så slutta jeg en halvtime tidligere siden det var så få barn dær og alle satt og så på film uansett. Så da gikk jeg til Tord igjenn og venta nede på rommet hans i sånn 10 minutter før han kom fra skolen. Og nei jeg brøyt meg ikke inn, foreldrene hans var hjemme å de slapp meg inn  : D  De er så snille! Å sååååå måtte jeg ta buss hjem en time etterpå elns fordi Tord skal til malangen på klasseblikjent ting, de skal da være dær til i morra en gang.så jah jeg har vært en liten nerd i dag og gama med en gang jeg kom hjem.

Bilde av meg som nerder totalt på skolen. Skalvisjå, jeg jobba hardt med oppgavene, og så fikk vi såklart en ny oppgave der vi skulle tegne hudlaget ellerno (bilde i boka) som da var sinnsykt avansert tegnet opp, og jeg som er så perfeksjonist klarte ikke å bare skrote sammen noen linjer, neida jeg måtte prøve å få det likt som i boka... læreren min kom og sa "ojja du e en sånn tegneperfeksjonist, det e jo bra!" åsså smilte ho no innihælvette. Ble litt bisk på megselv for at jeg ikke klarte å gjøre det fortere ferdig, men jah tegninga ble vertfall bra.. angrer på at jeg ikke tok bilde av den for den ble sinnsykt mye bedre enn jeg trodde den ville bli  O_O  men vertfall, så i noen av friminuttene satt jeg og Marta oppe på klasserommet og nerdet forran ver sin pc, enten med å gjøre oppgaver eller så satt jeg og så på anime mens Marta tror jeg så på film. Vi er effektive!  


Her er da et bilde av den ene hovedpersonen i anime serien jeg ser nå, hun heter Chi. Serien heter da Chobits og er litt merkelig, men også kjempesøøt! Anbefaler den til folk på min alder, ikke mindre. Men i vertfall, er på nr 13 av 26 episoder så er halvveis inn i den. Men nå skal jeg se videre på Norske talenter, og så kanskje melde Tord elns  : )  SNAKKES!


§Isabell§

 

 

 

 

 

Schooooool

Publisert:
02.10.2012
11:02

Hei hå her sitter jeg nå på skolen og snurrer på stoleen min. Har hatt fremlegg i Yrkesutøvelse, gikk faktisk bra  : D så stolt hoho. Jah åsså har jeg vært veldig effektiv i timen i dag tjohei. Trur egentlig at æ ikke har så godt av å sitte på skolen, men jeg orker ikke gå ned å surre alene, og jeg er smått sulten så holder meg oppe der ingen går og spiser. *hosteti hosthost* såh ja etter skolen så skal jeg hjem og rydde mitt forferdelig rotete rom, og gjøre lekser hvis vi får, og SPILLE! Har kjøpt meg nye spill å greier så gleder meg litt, i tillegg så har jeg ikke gama på lenge nå, ikke siden sommerferien fordi tja skolen og jeg har vært mye lamme Tord og venner. Så tiden min har snurret bort til ingenting.

Tumblr_mb3tcttpe91rrzxmao1_500_large

Tiden går fort i det ene øyeblikket, men i neste så går det sakte som faen, tror jeg dævver snart hvis det fortsetter sånn. Jeg begynner og bli litt mere våken i vertfall, det er en bra ting det, eller hur.
Jeg skulle fortsatt ønske at jeg kunne sove mere, men nå er mattelæreren hær, SNAKKES


§Isabell§
 

 

 

 

 

Hyttetuur med kjære!

Publisert:
30.09.2012
23:47

Heihei nå er jeg hjemme igjenn! har vært med Tord og familien hans til hytta deres i helge, SUPERKOS! Den er kjempefin herregud, kom inn i drømmehytta  : D  den er på Helgøy, og det er superfint dær!
Ogtjah vi har 2. månders jubile i dag, så har feira den hele helga kan vi vel si, vi dro på fredagen, i 4 tida siden jeg hadde ikke utplassering da fordi det var planleggingsdag i barnehagen (heldigvis), så da var det opp, shine huset, dusje, pakke og komme seg avgårde. Fint vær og fin natur hele helga, så nå er jeg uthvilt og klar til enda en uke med skole! Har hatt en flott dag i dag også selv om det var surt og komme hjem igjen, sånn med tanke på skole og ikke kunne våkne opp med min kjære vær dag, men tja jeg overlever vel.

Hohoho klarer ikke fatte at det bare har gått to månder, tiden bare flyr sin vei. Men så var vi bestevenner en god stund før vi ble sammen da kjære Tord <3 Elsk på deii <3 Hoho kommer aldri til og glemme dagen vi ble sammen, dagen rett etter lillesøsters bursdag hahah, gotta love it. Nei må vel se om jeg orker å fikse litt på engelsk powerpointen min før jeg tar kvelden. Må fremføre den neste engelsktime som da er på Onsdag. Å fyfaen, glemte nesten at jeg ikke har gjort naturfagsleksa som skal være ferdig til Tirsdag  O_O  Må gjøre den enten i kveld eller i morra etter skolen æsj. SEEYAH! GOD NATT!


§Isabell§

 

 

 

 

 


Kveldeeen

Publisert:
28.09.2012
00:29

God kveld alle lesere og alle bloggere :D Nå er det enderlig høstferie for meg! Den begynte egentlig i går, men måtte jobbe i barnehagen i dag og egentlig i morra også, men det er planleggingsdag, o lykke! Så dablir vel morradagen min å gå ut på soving, drikke vann, game og være på datan, og kaanskje være sammen med lillesøster og lillebror. Joah det er kos <3 jah så etter skolen dro jeg til Tord som jeg nå snakker med over skyype, wee looking so awesome, oog jeg fikk faktisk til og ta brae bilder av han i dag. Han prøver og få meg til å slette de nå, men det skjer ikke... Elsker deg Tordemann <3

Å nei dette blir ikke sletta :c du er nussetastisk på det bildet så stfu! Men ja, dagen har vært helt kreeei sånn me tanke på at jeg så ut som et lik i morrest.. tror jeg går i dvale vær gang jeg sover alene eller noe, for når jeg våkner så er jeg dødstrett. Ganske veldig superbra dag i dag egentlig, og jah joh jeg er en smule trett, men skal se ferdig filmen, det er ARISTOKATTENE på engelsk. Litt kjipt at den er på engelsk siden jeg bare har sett den på norsk, men bra er den uansett, "Everybody wants to be a cat, oh yeah" 

 

Burde jo da egentlig sove nå snart, men det får bare vente hihi, orker ikke legge med enda siden det er ferie og jeg kan sove til klokka halv 12 i morra. Får ikke lov av mamma å sove lengre for da fucker jeg til døgnrytmen min igjenn, og det vil jeg så absolutt ikke! Nesten nettopp fått den på rette kjøret igjenn etter at jeg var syk, fordeom jeg fortsatt er sånn småsyk så er jeg vertfall bra nokk for å gå på skolen, heldigvis. Mamma trodde jo at jeg hadde kyssesyka, men ifølge legen så er det bare en forkjølelse. De skulle da egnetlig ringe med denne uka, med svar på noen prøver de tok, men det har de da ikke gjort... tror ikke mye på at de blir å ringe, og jeg orker vertfall ikke ringe dem så den får bare være. Orker de faen ikke ringe md svar så orker ikke jeg å bry meg.

Men skal se om jeg blogger i morra, nå er det slutt på ting å skriveom desverre, så natta alle sammen!  :D


§Isabell§

 

 

 

 

 

Heihå nå er det skolee

Publisert:
24.09.2012
06:18

Good morgoon susnhines! Nå er det opp og hoppe tidlig som faen etter en lang helg på hytta  : )  Joda, skal ha prøve i dag, som jeg ikke fikk øvd på i helga fordi jeg glemte boka, men tror jeg kan det sånn passe godt fra før av så skal nokk gå bra å bare lese gjennom fort før timen.
Håper vertfall det skal gå bra. skal også ha framføring i norsk om meg selv, men der er jeg sikker på at jeg ikke glemmer noe hahah, eneste problemet der er at jeg kommer til å bli dritnervøs, men klarer det sikkert helt ok, men NÅ skal jeg en tur på badet igjenn og tørke håret før jeg skal spise, pusse tennene og fikse klar sekken og alt, SNAKKES senere  :D


§Isabell§

 

 

 

 

 

 


 

reinværs studiedag blæh

Publisert:
18.09.2012
16:06

Hei hei, har dere hatt en fin morra? vell min var vel okeii, opp kl 5 og ta buss til Tord hall 7 å vente på neste buss til skolen jaujau. Har studiedag? i dag.. troor det var det det var lol, så vi slutta kvart på 12 ellerno, å siden da så har jeg vært lamme Daniel fra klassen og Åddne. Fikk kjøpt meg Assassins creed Revelations i dag, ENDERLIG, fordi jeg nå har penger til det, wiih. å nå sitter jeg på dataen, Åddne sitter på playstation tror jeg og Daniel sitter og gamer på xbox'n. Vi er så sosiale gitt  C:

Her er forresten bakgrunnen på datan min  : ) fiksa den i timen i dag. *elsk*

så jah joh, da blir det å starte på powerpoint fremføringa når jeg kommer hjem (som egentlig skulle startes på i går). jau jau, ikke egentlig så mye å si annet enn at jeg skal til byen om ikke så lenge (skal se om jeg får med meg Daniel og Åddne) å så skal jeg møte Inger, hvis det ikke pissregner så blir vi vel litt i byen før vi drar til Inger piaah. Jah åsså fant jeg et ikke så gammelt, litt før jeg klippa håret kort bilde av meg hohoho tenkte jeg skulle legge det ut nå, så here we goo

Her er da det... Tord som er i bakgrunnen btw, såh.

og jah joh jah joh så kan det hende vi slutter tidligere i morra åsså (håpe håpe! *krysse fingrene og tærne*). Men for alt jeg vet så ombestemmer lærerne seg og sier at vi må være til 4 eller no, idunno.
Har jo enderlig fått ny mobil (roger sin gamle) så har lastet ned musikk til den, love love love! men jah da er det ingenting mere å si for øyeblikket annet enn at jeg hater håret mitt, blærgh.. SEE YAH!


§Isabell§

 

 

 

 

 


 

TILBAKE MED SKOLEPC

Publisert:
17.09.2012
20:46

Hei alle sammen! Har savnet dere noe forferdelig, føler meg som verdens verste blogger her jeg sitter siden jeg ikke har fått blogget på ufattelig lenge nå, men har bare ikke orket styret med mammas data og det, MEN NÅ er jeg tilbake med skolepc'n! *overlykkelig!* Har gledet meg som en unge til å få pc'n, ikke verdens beste, men den funker til det jeg trenger den til så samma det  : D

Såh har jeg jo ikke fortalt hvilken skole jeg kom inn på og det, vel, jeg kom inn på Breivika vgs, helse og sosialfag for faen! må gå førsteåret på breivika og så må jeg bytte til breivang til nesteår for å gå barn- og ungdom. Her er da et bilde av Breivika C:

 

Kjempefiin skole, flotte folk og god mat i kantina. Litt mange trapper for helse- og sosialfag elevene thoo, men tja går men HS så går man HS, da får man bare tåle litt svette på starten av dagen. Ser fram til flott rumpe når året er omme  : )  Klassen er kjempeflott, og ser frem til et fin fint år! Er ufattelig positiv til skolen og alt, og forrige uke allerede, var vi i praksis i barnehage å det var en erfaring jeg trengte hahah, rare spørsmål, men det var koselig. Søte unger.

Sååh, nå er det kvelden og jeg skal fikse ferdig på pc'n, laste ned alt jeg trenger å sånt, og fikse litt på powerpoint fremføringa som jeg enda ikke er begynt på, enkelt og greit så skal jeg forklare om megselv, blæ. SNAKKES


§Isabell§

 

 

 

 

 

Borsdagsfeiring

Publisert:
29.07.2012
23:54

Hei hå nå er bursdagsfeiringa oveer!  : )  eller... den var ferdig i 5 tia tror jeg, men jeg gikk til kroken når den var ferdig og var lamme venner så har gått rundt i finstasen i hele dag, blæh.. Har tatt noen bilder (ikke mange fordi kameraet hadde lite strøm -_-) men orker ikke fikse og sånn nå så kommer kanskje i morra ellerno. Åh så masse kake det var der  D:  orka ikke spise noe mer enn noen stykker med brownies og så fikk jeg faktisk åsså en gave, veldig forsinka bursdagsgave fra steonkel <3 også fikk jeg 100,- kr av mormor, GLAD I DERE <3 Såh jah har vært litt ute lamme Tone-Lise, Inger, Renate og Victoria, og når alle dro så stakk jeg til Inger og Renate som hadde laget sjokolade kake, så spiste et stykke C: var veldig mye melis strødd over så når jeg skulle ta en bit så pusta jeg med et uhell ut og all melisen fløy over hele meg! hahahah åsså fant Inger ut at det er noe som heter Norway cup. jah åsså dro mamma og jeg på liten kjøretur og kom over Marius som var på tur hjeem, vi stalka han litt å så sa vi haii og kjørte videre hahah lol vi er  randommme  ; )  å jah nå er jeg hjemme, blæ rask gjennomgang av min fantastiske dag.

Tumblr_m7xs6bxd8f1r8pv9uo1_1280_large

Randomt kakebilde fra weheartit 

 

så ja lol gratulere me dagen i dag lille Celina  : D  Å gratulere med dagen din den 2 august... eller den 4... nosånn, gratulere da ELIAS : )  å nu sitt æ å blir mindfucka av Tord... han er en bajs... skal forresten legge ut bilde av den awesome tegninga jeg bynte på i går... men det blir i morra da, når æ får tid, fordi detta er bare et raskt innlegg før jeg legger meg blæ. Skal opp tili tili i morra for å møte Tord, og så skal vi i banken og fikse bankkortet mitt... å no sånn.. men jah, skal stikke og tømme vaskemaskinen og så skal jeg gjøre meg klar for senga (fortsette med tegninga) så snart jeg er ferdig å diskutere med Tord. Må få retta opp mindfucken han lagde i hodet mitt.. BAYY! 


§Isabell§

 

 

 

 


so true... inspirasjon fra Weheartit

Publisert:
28.07.2012
19:09

Tumblr_m7vr5gvxgb1rzw69ko1_500_large

Skulle bare ønske at jeg kunne drømme meg bort fra virkeligheten når som helst, men gjør jeg det så blir npen altid sur... blæh naow to work we go... Rydde, støvsuge og vaske huuset...
når jeg er ferdig, I will say hello to a little money  : )

..keep cool, fake a smile and do what they want you to do.. 

 


§Isabell§

 

 

 

 


whoop whoop da er det en dag igjenn

Publisert:
28.07.2012
16:09

hei hå på strå! og god dag til dere  : )  Nå er det en dag til bursdagen til kjære lillesøster Celina og da blir det feiring av både hennes og lillebror Elias sine bursdager fordi Elias har bursdag den 2 august. Så i går sto jeg på kjøkkenet og lagde muffins og i dag lager mamma og roger kake og sånn, og blir huset noe varmere nå så smelter jeg  D:  tror Roger sa det er 26 grader inne, og vi bor ikke på en så varm plass så synes vi kan lufte litt hahah. Tjo tja har ikke gjort så mye fram til nå annet enn å spise frokost og drikke en kopp te, har fått passet mitt i posten også så da er det til banken og fikse bankkortet på mandag, null stress. Forresten så fikk jeg fiksa kameraet mitt oog på det var det noen rare bilder. Hohohoh mens jeg enda hadde blått hår : D  tror dette ble tatt en dag i desember lol. ser ut som sukkerspinn... nam...

 

 Kimo med vinterpels, savner den gamle kompisen miin <3 har lyst å begynne å ha han igjenn  :'c

 

 Så satt jeg i går ... natt og ga cookie monster noen cookies  : ) han liker cookies.

 

såh resten av bildene er av øynene mine og tja de er ikke så interesange at det gjør så veldig myye... trollolo jah nå var det lite å si igjenn... blæh, tror jeg må spille litt mere Dragon City på facebook nå så kanskje jeg kommer tilbake senere i kveld og har noe å fortelle, BAYY!


§Isabell§

 

 

 


GODNATT!

Publisert:
28.07.2012
00:28

Godnatt og sov godt alle lesere : D nå skal jeg på rommet mitt og tegne til jeg blir så trøtt at jeg sovner. GLA PÅ DERE!


§Isabell§

 

 

 

 


Things I can't live without

Publisert:
27.07.2012
22:02

tja sitter og kjeder meg så tengte jeg skulle fortelle om noen av tingene jeg ikke kan leve uten, blir ikke å være bilder jeg selv har tatt fordi kameraet mitt enda ikke fungerer ordentlig (that piece of shit), men legger ut bilder fra weheartit, som f.eks hvis jeg skriver om senga mi, så legger jeg ut et randomt bilde av ei seng elns  : )  håper det går greiit, så here we go.

 

1. Jeg klarer absolutt ikke leve uten musikk!

525001_156648097800976_1286313655_n_large

Musikk er liksom... det som gjør dagen komplett. Den forklarer hvordan du føler deg og hva du tenker.
Når jeg hører på musikk så er jeg i min egen lille verden, der drømmer og fantasier tar over. Har jeg en tung dag så finner jeg fram Ipoden og skrur lyden på full guffe.
Musikk er det som forteller om meg, når jeg selv ikke klarer  : )

 

2.  Jeg klarer ikke leve uten senga mi!

354174-7-1313923097330_large

Er det en plass jeg bruker mye av tida mi på så er det i senga <3
Jeg sover, gamer, tegner og chiller, alt jeg trenger. Elsker senga mi, dyna mi og puta mi.
Det er den perfekte plass og ligge, den perfekte plass og kose og den perfekte plass og game, det er altid behagelig og ligge/sitte der.
En vakker dag skal jeg gifte meg med den.

 

3. Can't live without my lovely Xbox.

Tumblr_m7h8fkqp7w1qjzvcco1_500_large

Min kjære kjære xbox er kanskje ikke den nyeste, beste og stilleste maskinen man finner, men uansett så gir jeg den ikke ifra meg.
I looooove may xbox, og er det noe jeg er forsiktig med så er det den, bahandler den vell som mitt eget barn.
Så jeg bare advarer den som jeg i framtiden skal leve livet med, DON'T TOUCH IT!! den som skader den må betale dyrt for det  >: ( 

 

4. Kan ikke leve uten mine søte venner!

539644_387345751323414_935424831_n_large

Serriøst, venner er noe ingen kan leve uten, uansett hvordan man snur og vender på det.
En bestevenn er en man ikke mister pågrunn av en gutt, eller en liten krangel, og krangler man så er det første man vil når man har roa nervene og gå tilbake og si sorry.
Med bestevenner så kan man finne på noen av de beste opplevelsene i verden, uansett om man småangrer litt etter og ha gjort fanteri  ; )
La oss ta meg og Monika som eksempel... vi har vært venner siden 7ende og nå går vi snart på videregående, vi har aldri blitt uvenner uansett hva
og vi har så mange utrolit sprøe minner at hver gang jeg tenker på dem så ler jeg like mye som jeg gjor da.
Måtte bare ta eksempel i en venn, glemmer såklart ikke de andre vennene mine, love you girls and boys!! <33

 

5. Jeg klarer meg ikke uten kjære puusekatten miin!

Min beste beste venn : ) fordeom han blir småsur på meg når jeg plager han mens han sover hahah.
Han heter Ambrosius, er norsk skogskatt, han er vell 8-9 år nå, men har altid vert der for meg.
Han har vært der og slikket bort tårene mine mens jeg har vært lei meg, vært der for meg tidlig på morrakvisten og bitt meg i tærne, og ellers alle dager når jeg føler for og plage noen <3
Vi eide mammaen hans så jeg var med på fødselen av han og alt, han var altid min lille pus fordeom han hadde søsken puser, men tja han er spesiell og derfor ville jeg beholde han.
Den dagen jeg mister miin kjære pus så blir jeg og gråte som aldri før, kommer til å savne han no forferdelig... 
nei nå fikk jeg tårer i øynene, huff vil ikke tenke sånn :' c  Elsker den lille rakkeren <3 kan ikke leve uten han  : )
 

 

6. Kan så absolutt ikke leve uten sjokolade!!!!

95138610848704738_lgoug9nz_f_large

Skal jeg leve uten og spise sjokolade, vell da er ikke livet mitt komplett. Må ha sjokolade <3
Uansett om det er sjokoladekake, vanlig sjokolade, sjokoladeis, sjokolademuffins osv, jeg vil haa! 
Det sier vel alt... jeg elsker sjokolade  : D

 

så da var det gjort... alt jeg ikke kan leve uten  : )  med forklaring på why og alt. Føler meg ganske så fornøyd nå egentlig så da er det bare og kose seg med klubba som jeg nettopp fikk av mamma og chatte litt, glad i dere lesere! BAYY


§Isabell§

 

 

 


 

hits