Facebook Legge meg til ?

Blogg

Dagen og helga og savn.

Publisert:
13.09.2011
23:08

Hallois  c: Stikker innom sent i dag også, har vært på skolen og etter det for jeg og Maiken til byen og møtte bra mange folk og så dro jeg til Jack og .... ja det er det, er ikke mye men nokk  C:  Skal overnatte hos Jack helga som kommer nå siden mamma og Roger skal til Bodø og hente en bil, blir superkoos! Gleder meg som en unge, men så skal Jack dra på havet etter helga og være borte i 2 hele uker! D:  Akkurat det gruer jeg meg inni granskauen til... jo må skrive ettellerannet bak for og få det til og virke dramatisk.. er en dramaqueen. Men sånn serriøst jeg kommer til og få sammenbrudd og sånn, klarer ikke to uker uten monsetatten min.

Min sin monsetatte kjæleste  :'3  Med Disturbed t-sjorte.  Men skal ikke fylle hele innlegget med kliss hehe. Skal være snill med dere og avslutte så kjapt som mulig... Har fortsatt ikke fått dataen min tilbake så skal se om jeg får blogget i morra etter skolen elns, SNEIKS!!


-CookieMonstahr-

 

 

 

Ny header

Publisert:
22.01.2011
19:53

Overskrifta sier alt  : )Jeg fjerna også 'Rammene' og endret farge på 'Skrifta'  : )  Hva synes dere??

 

SNX!   ...   

Huff... overskrift...

Publisert:
22.01.2011
18:16

Joda nå har jeg planlagt og fikse litt på headeren og sånn, får håpe den blir bedre enn den jeg har nå, men ka ikke si meg 100% sikker på den  : )  Da fån man bare vente og se da....

Den jeg har nå: 

SNX!

 

Auch, æ burna dæ

Publisert:
22.01.2011
18:08

Heii  : )  fant ikke noe bra overskrift på dette innlegget så bare fant på noe... det kommer ikke bilder av matlaginga mi fordi kameraet var fritt for strøm... DAMN IT! Men jeg kan jo si at det smakte utrolig godt!  : D  Spiste alt og beste delen av det heele er at det er sunt  : )  Kan legge ut opprkrifta, den er nokk til 4 porsjoner:

Ingredienser:

600 g laksefilet 
2 ss soyaolje 
1 finhakket sjalottløk 
3 ts Thai red curry paste (går ann med karri istede) 
4 dl kokosmelk
1½ ts soyasaus 
1 rød chili, i strimler (fjern steinene!) 
½ ts fish sauce (kan sløyfes)
2,5 dl fiskekraft-/buljong 
1 ts sukker
2 vårløk, i tynne skiver 
4 limeblad, i fine strimler (ta bort stilken) 
2 ss frisk koriander

Fremgangsmåte:

1.Skjær laksefileten i store terninger.

 

2.Varm soyaoljen i en panne og brun lakseterningene på begge sider. Legg lakseterningene på et fat.

3.Surr sjalottløk i pannen i ca. 2 minutter. Tilsett Thai red curry og kokosmelk. Rør ofte.

4.Ha i soyasaus, rød chili, fish sauce, fiskekraft-/buljong og sukker.

5.Tilsett lakseterningene, vårløk, limeblad og la det hele småkoke i 2-3 minutter. Dryss over frisk koriander og server med jasminris.

 

 

SNX!  ...   

Back Back!!

Publisert:
20.01.2011
19:06

Ja jeg er tilbake, og  jeg har faktisk noen småting og fortelle dere  : D  ok, da begynner jeeeeg... vi har noe som heter smakebitskurs, som da vil si at vi måtte skrive opp 1, 2 og 3 valg til videregående, mine balg var da: 1. Medie-og kommunikasjon, 2. Musikk, dans og drama, 3. design og håndtverk. Jeg fikk førstevalget mitt, heldigvis! heheh og vi har da sånn at ver onsdag så skal vi være i gruppene  vi kom i og holde på sånn at vi kan bli litt bedre kjent med det og at vi kan bli 100% sikker på at det er akkurat det vi vil ha når vi kommer så langt  : )  Ble litt rotete skriving fordi jeg da ikke hadde peiling på hvordan jeg skulle forklare akkurat det... hahah!

Slengte med et bilde som Marta har tatt av meg og Maiken i timen hahah, det er normalt at vi ser så døde ut sånn btw, er døøøøøds-kjederlig og være på skolen og føle seg passe dårlig og fryse og og og, jah  : )  You all know the feeling!

Btw: jeg er deprimert og det kommer sikkert dikt, bilder og annen sjit istede for så mange forklaringer om hva jeg har gjort dag til dag  : P  Men det er nå det samme, eller? Var forresten hjemme fra skolen i dag siden jeg holdt på og besvime, det svei på øynene, jeg hadde hodepine oooog jeg var så trøtt at jeg kunne kresja i hva som helst tihi, jeg skal blogge en gang til i dag og så skal jeg legge meg... *Gjesp* Føler trettheten komme over meg igjenn, så SNX!

 10. månder

Publisert:
17.01.2011
18:38

Hei, ville fortelle dere en ting siden jeg ikke har noe annet og blogge om, og den tinger er da: Jeg og Marius har i dag vært kjærester i akkurat 10. månder  : D  ILU! Bare 2 månder igjenn til vi har vært ilag i 1 år   : )Ville bare si det... er ikke i humør til og blogge mere i dag så vi sier jeg tar en blogg-pause, det kan hende den varer helt til i morgen, kommer helt ann på humøret, SNX!

 

I daag

Publisert:
14.01.2011
19:34

Fikk ikke tid til og blogge i går siden Monika kom på besøk og jeg gjore en masse annet før hun kom, vertfall... På skolen i dag så var ikke Maiken eller Marta der så jeg satt alene i alle timene untatt naturfagstimen da jeg satt lamme Sol og Nathalie, vi hadde latterkrampe nesten hele timen  : )  Når jeg var ferdig på skolen kom Marius på besøk <3¨

Aww hehe jeg er glad i deg Mius : ) <3 Orker ikke blogge mere idag, Monika er på besøk igjenn og så, men kan hende jeg blogger i morgen eller noe, SNX!

 Totoro totoro! !

Publisert:
12.01.2011
22:19

Ser på filmen Min nabo Totoro, det første jeg tenkte var vel "Aaaaaww! søøøt!" og nå tenker jeg "Sykt gla æ kjøpte den" Hehe elsker den store hårete tingen med navn Totoro, han er så lubben og så ligner han litt på en ...kanin når jeg tenker over det ... hahah nawee, trodde jeg skulle dø i midten av filmen der .....*trekker pusten* .... vet du hva? *puster ut* jeg skal ikke si noe sånn at du heller kan se den selv, eller bare la være  : )   ditt valg da, men den er litt for morsom i midten hahah datt av stolen når jeg så det.

 Faaen! Det går ikke ant og laste opp bilder  : (  Jaja får slenge ut ett av Totoro i morgen og så kan jeg ta med kameraet på skolen og øvinga etter skolen  : D  Men skal avslutte nå sånn at jeg får til og vokne i morgen, minner om at det er SPØRSMÅLSRUNDE på den andre bloggen min (http://em0l1fe.blogg.no) SNX!

 

 

-Cookie monstahr-

MÅ LESES!

Publisert:
12.01.2011
18:56

Nå har jeg spørsmålsrunde på http://em0l1fe.blogg.no så det er bare og gå dit og stille spørsmål, svarer på alt  : D

BLOGGES!

 Time etter time

Publisert:
12.01.2011
17:28

Timer kommer ikke, de går sin vei. Du merker det ikke altid og det er det som gjør dethele litt mere spesielt når man for første gang setter seg ned og tenker "Ka i alle daga e det æ bruke de 24 timan vær dag på?" Vell, i dag foreksempel brukte jeg hele skoledagen på og ta taxi til byen med mammaen min, vi satt vel 1 time inne på NAV og snakket med ei dame om mamma's prøvejobbing... vi gikk så rundt i byen i flere timen og sjekket butikker, spiste mat og holdt på og sovne, når dagen nermer seg slutten av skoledagen sitter jeg inne på venterommet hos advokaten og venter på mamma, joda, jeg har også snakket med henne, men siden jeg brukte timene i natt på og ikke få sove så klarte jeg ikke tenke klart. Etter og ha lest Nemi-bladet 3 ganger så kom de ned, trodde jeg skulle dø, i tillegg til alt det så måtte vi vente en time på bussen. Hater og bo så langt bort at bussene nesten aldri går, kommer meg ingenvei.
Vi kom hjem og jeg måtte såklart sette meg ned og tenkte over hva jeg gjør om dagen, vell fødsel er sekunder er minutter er timer er dager er uker er månder er år er ett liv er død, sånn der er mitt liv i en rask gjennomgang  : )Man går kanskje dag etter dag og tenker "I morra gjør æ det, orke ikke i dag" Vell det er litt dumt, man tenker ikke på at "Æ kan være dø i morra" men det tenker jeg på nå.. sånn er det og være deprimert, tenker på alle mulige ting og kan finne 1000 feil i nesten alt, man bruker ikke fantasien til så mye som man brukte når man var i godt humør og det eneste _jeg_ klarer og tenke på er triste ting som iblandt får meg til og gråte, det er irriterende og sitte dag etter dag alene på et rumm og tenke, man tenker ikke engang fornuftig, kunne sikkert laget en hel masse bullshit historier som alle ender trist og begynner trist og handler om tristhet osv.. Men jeg begynner og lure på om denne depresjonen kommer av at jeg tenker på stressende ting og føler meg presset til og gjøre det folk sier og ber meg om og ikke tenker på meg selv.. eller tenker jeg rett og slett for mye på meg selv... jeg vet ikke lengre annet en at jeg heter Isabell er 14 år, kjæresten min heter Marius og jeg er kjempeglad i han, jeg er en som folk kan kalle 'noe for seg selv' eller 'en skikkelig raring' heheh. Må si jeg er enig i de som tenker det om meg  : )  Jeg kan ikke si at jeg er som alle andre, men det vil jeg heller ikke være, jeg er fornøyd bare jeg kan være meg selv, jeg er kanskje en raring for de fleste, men jeg liker det  : D  nei vent, jeg _elsker_ det! Man får noe helt annet ut av verden hvis man ser flere muligheter og veier man kan gå, selv om jeg velger den rare veien istede for den rosa pyntete veien så er jeg fornøyd, jeg er ikke ei som elsker rosa og små søte hunder og hiphop/rnb og rosa rosa rosa... kan ikke fordra rosa, går heller for sort, hvitt, rødt, grått og blått, jeg hører på emo-musikk eller goth-musikk (som noen kaller det) istede for det kleimet og jeg er kanskje glad i hunder men jeg klarer ikke små gneldrebikjer... jeg liker stoore hunder sånn som Dobermann og Schæfer  : D

 

Jeg er annerledes synes mange, men halloo! Tenk hvis alle var like, det hadde vært bra kjederlig ikkesant?  : )  Nei holder meg til min stil, den klarer jeg vertfall og holde meg til og jeg bryr meg ikke hvis folk kaller meg ting, sånn som emo... ja versegod kall meg hva du vil  : )  det går bare ikke inn på meg. Skal vel mye til for og få meg pizz'd... eller vent, hent lillesøster så er det ikke lenge før jeg går helt på hodet, haha, SNX!

 

 Breaking Benjamin - Here we are

Publisert:
11.01.2011
19:07
 
 
LYRICS:

Sing it for me
I can't erase the stupid things I say
You're better than me
I struggle just to find a better way

So here we are
Fighting and trying to hide the scars
I'll be home tonight, take a breath and softly say goodbye
The lonely road, the one that I should try to walk alone
I'll be home tonight take a breath and softly say goodbye

You wouldn't like me
Keep moving on until forever ends
Don't try to fight me
The beauty queen has lost her crown again

So here we are
Fighting and trying to hide the scars
I'll be home tonight, take a breath and softly say goodbye
The lonely road, the one that I, should try to walk alone
I'll be home tonight take a breath and softly say goodbye

Goodbye
So why are you so eager to betray?
Pick the pieces up
Pick the pieces up
so why are you the one that walks away?
Pick the pieces up
Pick the pieces up
Pick the pieces up

So here we are
Fighting and trying to hide the scars
I'll be home tonight, take a breath and softly say goodbye
The lonely road, the one that I, should try to walk alone
I'll be home tonight take a breath and softly say goodbye
Just take a breath and softly say goodbyehistorie eller noe:

Publisert:
11.01.2011
18:52

Jeg har funnet ut at jeg er deprimert igjenn... faktisk. Kjempemorro og gå en hel dag og late som om alt er "ok" når det egentlig er "helt for jævli". Jeg føler meg dårlig. Jeg ville helst bare sitte alene inne på rommet med lyset av, bare sitte der inne og råtne, helt alene og innskrumpet som en liten rosin på gulvet, jeg føler meg forlatt og forrådt av alle jeg var glad, vil bare vekk, langt vekk. Hadde det vert sommer så kunne jeg syklet, eller gått min vei, uten en lyd, bare kjenne den kroppstempererte vinden kile meg i nakken og fare gjennom håret mitt. Kanskje jeg møter på noen sauer eller kommer forbi et gjorde med hester. Da kunne jeg ha sittet i gresset ved gjerdet og se på de store dyrene gå rundt og spise gress, føle meg litt mere tilfreds, men nå er det vinter, og det eneste som orker og være ute i kulden er som vanlig voksne som måkker fram bilen eller små barn som leker i sneen og lager en snehule eller aker. Eneste som får meg ut på morningen er vel det at jeg må på skolen, hater at det må være så kaldt og kjederlig, greit nokk, jeg liker at det er mørkt for da kan jeg sitte i vinduskarmen og se på stjernene blinke på himmelen, kanskje ser jeg månen i natt, jeg ser den vertfall ikke nå.


Jeg håper ikke mamma prøver og tvinge meg med på skitur i påsken, da må jeg vertfall ha med meg ei veninne eller noe, orker ikke gå ute i kulda bare for at familien skal ha en grunn for og få meg med noen plass, der er kjederlig og være alene med dem. Vertfall hvis lillesøster begynner og greve i fortiden vår, mens vi ennå bodde sammen med den idioten hun kaller sin far, gud skal vite at jeg er glad jeg ikke er hans datter. Hadde jeg vert det hadde jeg ikke ventet lenge med og ta livet av meg selv, for hvem orker og bli rakket ned på daglig, bli slått og behandlet med så lite respekt som overhodet mulig, å nei du, ikke meg! Hadde nokk med de 6 årene, ikke mer, men hadde ikke takket nei til mindre, men begynner hun i det hele og store og snakke om det foran meg mere så stikker jeg herfra, nokk med at hun begynte med matbordet i dag "koffer blei pappa så sur den gangen da..." blablabla! Jeg mistet matlysta, og bare trykte den den siste gaffelen med lasagne på inn i kjeften sa høyt og tydelig "takk for maten" og så gikk jeg derifra med et surt blikk festet på lillesøster. *dunk dunk dunk* Åneii! det er sikkert henne, hun må jo absolutt forstyrre når jeg ikke orker og se trynet hennes, gla jeg har nøkkel til døra. Får ikke til og tenke positivt akkurat nå, litt synn egentlig.. Fint og ha musikksmak som passer humøret må jeg si, har bare litt, hva kan man kalle det "gla" musikk, resten er vell mere "trist" eller "aggresiv" som noen også kaller det, jeg fant en som passer meg bra.
Breaking benjamin - Evil angel. Er det noe jeg liker så er det engler, og en "evil angel" er vell akkurat det jeg er, men teksten var vel det som fikk meg til og falle helt for den :

 

Hold it together.
Birds of a feather.
Nothing but lies and crooked wings.
I have the answer.
Spreading the cancer.
You are the faith inside me.
No, Don't, leave me to die here.
Help me survive here, alone.
Don't Remember!
Remember!

Put me to sleep, Evil Angel.
Open your wings, Evil Angel. (Ahhh)

I'm a believer.
Nothing could be worse.
All these imaginary friends.
Hiding betrayal.
Driving the nail.
Hoping to find a saviour.
No, don't, leave me to die here.
Help me survive here, alone.
Don't Surrender!
Surrender!

Put me to sleep, Evil Angel.
Open your wings, Evil Angel. (oohh)
Fly over me, Evil Angel.
Why can't I breathe, Evil Angel?

Put me to sleep, Evil Angel.
Open your wings, Evil Angel. (oohh)
Fly over me, Evil Angel.
Why can't I breathe, Evil Angel?

 

Den er så fin. Har hørt på den i nesten hele dag og blir sikkert og fortsette med det til jeg finner en ny en som minner meg om megselv eller følelsene mine... 'Breaking Benjamin' har sanger som passer til humøret mitt har jeg funnet ut bare med og høre neste sangen av dem som heter 'Until The End' hører de på Spotify som jeg bare har 3 timer igjenn på... kjipe greie! Klarer og høre på musikk 24/7 og her har jeg bare 3 usle timer igjenn... orker ikke Youtube, det laster sangene så tregt hemh, jaja.
Jeg skal fortsette og deppe litt til fordeom jeg avslutter denne "fortellingen" eller kanskje dette er et "Essay"? vet ikke, men jeg kommer tilbake i morgen og blogger så snakkes da, HADE!

 

 Løksmak for helvette

Publisert:
11.01.2011
15:51

Argh, jeg hater smaken av løk, eller altså løk er godt, men ikke den evigvarende ettersmaken, vi lagde fikseburger på skola i dag og Thor stappa all løken jeg hadde hakket inn i burgerne så nå smaker jeg løk løk og bare løøk! Greit nokk at burgerne ble kjempegode, og jeg kan ikke si at jeg måtte bes 2 ganger for og forsyne meg, hadde ikke spist noe på heledagen så det var kjempegoodt med mat i magen! Ahaahaa, det rimte  : D  "Hadde ikke spist noe på heledagen så det var godt med mat i magen" må si jeg er god til og finne på rim når jeg ikke vet att jeg gjør det  : 3  Må vel finne noe tannkrem og munnskyllevann, og så kan jeg vel se i fryseren etter cookiemann, mihih. 

Må vel sove en halvtime eller no... kan sove fra 16:00 til 16:30 kanskje... skal...skal ikke... skal...ikke.... SKAL!
Er ikke han bare søøt?  : D Husker ikke hva han heter, omg!!!  Men emh, jah... Åh ja! Jeg må jo sjekke innom twitter en tur for og sjekke hvor mange som følger meg nå, var 150 og noe sist jeg sjekket, er det fleere nå så blir jeg gal heheh, blir spammet! Forresten så var den en random fyr som la meg til på MSN i går  : )  Han er 17, men han var litt awesome  : D  Han sa først: "Jeg er Gud, men du kan kalle meg Kristian" aww heheh. Han hadde vertfall humor og det trenger man hvis man skal bli venn med meg for jeg ler av alt og ingenting, forresten så må jeg fortelle dere an ting til... Jeg skal ikke på skola i morra!  : P  Skal nemlig snakke med eh ei dame som skal bli advokaten min eller noe sånn sjit greier, ikke så viktig og så helst og slippe, men jaja, kan ikke gjøre noe med det. Håper bare at Marius har lyst til og være lamme etter skola på fredag, har ikke tid for resten av uka  : c  Slemt! Men i morra drar jeg jo ikke på skolen og siden han bor et godt stykke unna så jah... og på torsdag så har jeg øving, må finne en sang til guldagen, som da er i Mars, men er aldri for tidlig og begynne og øvee, som da vil si at fredag er eneste dagen jeg ikke har noe og gjøre  : )  Menne skal finne munnskyllevann og noen kakemenn og så skal jeg soove litt, SNX!

 

 
Slenger ut bilder og info

Publisert:
09.01.2011
23:18

Dere ser på overskriften hva det er dette innlegget skal handle om, så da hopper jeg bare rett på.

Jeg er ei Tromsø-jente på 14 år, og blir 15 den 26. mars, jeg elsker og tegne, male, fotografere og nesten alt som har med håndarbeid og gjøre  : )  Jeg er ikke ei sånn jente som du kan si "gjør det og det" til, jeg skal ha mine egne ord og tanker med i det meste og det eneste som kan stoppe meg er at jeg er nokså sjenert. Du kan ikke komme bort og si at jeg skal gjøre noe jeg ikke vil og gjelder det tegning så gjør jeg det jeg selv vil.
Jeg har vært glad i dyr helt siden jeg ble født og har følt meg knyttet til dem. Jeg har så langt hatt 1 kanin, 5 katter og masse fisker.


Her er bilder og info om dyrene jeg har nå:AMBROSIUS : 
Han er en Norsk-skogskatt mons på 4 eller 5 år, han liker pære, paprika, kattemat, koooos, saccosekk og en god varm seng. Vi har hatt han siden han ble født fordi vi eide mora hans som heter Missy, hun er død nå. Han har 1 bror som heter Pusur og skulle ha 2 søsken til, men den ene døde under fødsel og den andre døde dagen etter.
Han er verdens mest syke katt, men man må bare elske han haha  : D <3

 SOFI :
Hun er ei whippet tispe på 5 eller 6 år, hun liker nesten alt av menneske mat, den stoore kurven sin og å mase hull i hodet mitt  : ) Hun er en flott hund som man kan kalle en ordentlig sofagris, den hun liker best er kanskje og ligge med et ullteppe over hele seg, derfor er hun kaldt det vandrende ullteppet  x')
Man må bare bli glad i henne <3


Jeg holdt på med ridning i 3 år, men helt siden jeg begynte i 9ende så orket jeg ikke mere, det ble for mye styr.
Jeg er ei jente med en helt egen stil i alt og jeg kan ikke kalle meg 100% jente-jente, har helt siden barnehagen vært mere lamme gutter enn jenter og intereserte meg mer i jenteting når jeg byttet skole i midten av 1 klasse.
Jeg bruker ikke mye sminke og vil holde utseendet mitt så naturlig som jeg orker hahah. : )

Dere kan få se bilder av meg, selv synes jeg at jeg har forandret meg mye bare siden 7ende.


I 7ende eller noe:
Begynnelsen av 8ende:

 

Midten av 8ende:

 


Nermere slutten av 8ende:

 


Slutten av 8ende eller begynnelsen av 9ende:

 


Midten av 9ende:

 


NÅ:
 

Hahah, jah jeg har forandret meg nokså mye  : P  Hva synes dere var best ?
Kan sikkert blogge i morgen også, men nå er jeg nødt til og gjøre matte-leksa og skrive opp heimkunskaps-leksa og rydde litt på rommet og sånt, Marius skal kanskje komme på besøk i morgen og jeg skal stå opp i 6 tida for og dusjee... Men da snakkes vi vel folkens, beklager dårlig fiksing på dette innlegget, men nettet blir straks slått av og jeg vil bli ferdig med dette nå, heheh SNX!

 

 

 


Hei dere

Publisert:
09.01.2011
20:07

Dette er min 3 blogg, og jeg har de 2 andre også, men har tenkt og slette den ene av dem derfor laget jeg denne, de 2 andre bloggene heter: http://em0l1fe.blogg.no og http://ivklove.blogg.no , den som heter "Ivklove" skal slettes om 1-2 uker. Jeg skal fortsette og blogge på "Em0l1fe" Så dere kan følge med der også hvis dere vil.

Dere lurer sikkert på hvorfor jeg kalte bloggen min "Cookiemonstahr", jo det er fordi jeg ligner litt på han, hehe jeg er like glupsk etter småkaker og forsåvidt stoorkaker. Jeg skal fikse mere på bloggen og blogge mere ettervert som jeg får tid og ork, så akkurat nå kan det hende jeg er litt av og på, men nå går jeg da i 9ende klasse, vi får mere lekser nå i starten av 2.termin fordi.... jeg vet ikke, og jeg har et liv utenom bloggen, da er det snakk om lekser, skole, venner og en kjæreste  : )  Det kommer til og komme bilder og kanskje noen dikt, musikk blir nokk også lagt ut, og diverse andre ting, håper dere liker bloggen min og at jeg får noen faste lesere og fine kommentarer, PS: Liker dere ikke bloggen så slutt og les den og får jeg stygge kommentarer blir de ikke godtatt 

: D SNX!

 

 

Velkommen til min blogg!

Publisert:
09.01.2011
19:29

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits