Facebook Legge meg til ?

må få forklare..

Publisert:
22.04.2014
11:58

Nå har jeg ikke blogget på en evighet, og det med god grunn. Jeg har vært helt oppslukt i den lille gutten min og har ikke hatt ork til å sjekke bloggen min. Har blitt skrevet så mye dritt til meg her etter at jeg ble gravid, så klart skrevet av noen som ikke aner hvor dypt det stikker når de gjør narr av deg mens du er gravid. Og hvor ekkel man føler seg siden man ikke vet hvem som er faren.

Det har flere ganger blitt skrevet kommentarer om at den lille gutten min bør bli tatt fra meg, at jeg ikke blir å klare å være en bra mor osvosv. Dette er folk som ikke kjenner verken meg eller vet hva som er best for MIN sønn. Noah har det bra hos meg. Jeg klarer ta meg av han på alle måter. Og har noen lyst å fortelle meg noe annet så kom og fortell meg det :)

Noah er verdens herligste gutt. Og Mats er verdenas herligste pappa uansett om jeg finner ut at han ikke er den biologiske pappaen til Noah, så er Mats den beste pappaen han kunne fått ? det å oppføre seg som en pappa er viktikere enn hva en blodprøve forteller at er riktig. Det synes i hvertfall jeg. Men det som er viktigst i livet mitt er at barnet mitt har det bra og det har han! Han er frisk, spiser som han skal, utvikler seg som han skal og er verdens herligste og snilleste lille sjarmør. Han er elsket av alle rundt seg. Og han våkner alltid med et smil om munnen ♥

Sånn. Nå har keg forklart meg :) overse, les, kommenter dritt, gjør hva du vil. Jeg bryr meg ikke lengre.

Én kommentar

nu kan du lure

20.05.2014 kl.00:17
Tvile ikke et sekund på at du e en bra mamma. Og Mats e nok en fantastisk pappa. Ville nu egentlig bare si at det e fortsatt viktig at dersom Mats ikke e den biologiske pappaen, så må den biologiske også få lov til å ta del i Noah sitt liv.

Har hørt en del ting om at du og den poteniselle-biologiske-pappaen ikke e særlig gode vænna, men det bør ikke ha nokka å si, det e fortsatt pappaen til Noah.

Send et hjerte

hits