Facebook Legge meg til ?

5 uker gammel

Publisert:
28.11.2013
16:33

 

 Nå er lille Noah Alexander blitt 5 uker gammel og han er i god form. Han har nylig begynt å smile når jeg klapper for han. Har dessverre ikke fått noen bilder av det enda fordi begge hendene mine har vært opptatt når han har smilt, men drt kommer vel smilebilde om ikke så altfor lenge. 

Jeg fikk ikke noe informasjon på sykehuset om mat man bør være forsiktig med siden jeg ammer, så jeg søkte litt på nett og tenkte jeg skulle prøve meg fram. Er jo ikke noe som er farlig å spise, men er fint å vite hva som kan gi han vondt i magen. Det jeg fikk av informasjon var at kål, løk, erter og bønner kunne gi luft i magen, men at det er forskjellig fra baby til baby. Jeg erfarte at det er lurt å tenke over hva maten heter før man spiser den.... vi hadde laget blomkål-grateng... og stakkars Noah fikk kjempevondt i magen D: satt våken nesten hele natten med han og bare syntes kjempesynd i han. Tenkte ikke over at blomkål har kål i navnet så det er noe jeg ikke skal spise så lenge han ammer. Erter og bønner har jeg ikke prøvd å spise ennå, men løk reagerer han ikke på heldigvis  :)  

Skal også være en sjanse for at han kunne fått vondt i magen av brus og godterier,  men det gjor han heldig vis ikke. Som da er supert for min del fordi brus og godis på lørdagskvelden er et must!

Men nå får dere kose dere videre lesere og medbloggere!

 

 

 

3 kommentarer

Birgitte

28.11.2013 kl.17:39
Så nydelig han er Isabell! Du er heldig :D <3

Liette

28.11.2013 kl.22:58
Mener de reagerer på jordbær også, så være forsiktig med det!

Isabell & Noah

29.11.2013 kl.00:07
Liette: har faktisk prøvd å spise jordbær også :) så så Noah reagerer ikke på det heller heldigvis.

Send et hjerte

hits