Facebook Legge meg til ?

nattetanker

Publisert:
27.11.2013
23:57

Jeg ligger her i senga og får ikke sove. Hodet er fullt av tanker og drømmer om fortid, nåtid og framtid. Jeg har opplevd mye gjennom livet. Og jeg kan vel si at selv om jeg godt kunne ha vært uten noen av di minnene jeg har så er jeg på en eller annen måte takknemlig for hvor di har ført meg og hva de har lært meg.

Jeg ligger vedsiden av den flotteste personen jeg vet om og jeg er så utrolig glad for at han er i livet mitt. Og i vogga på andre siden av meg ligger verdens flotteste lille gutt. Jeg er så fornøyd med livet mitt selv om det er tungt til tider. Jeg har så mange tanker om hva framtiden kan bringe og klarer ikke helt legge de tankene bort akkurat nå for hvem vet hva som vil skje. Det eneste jeg er helt sikker på er at jeg skal klare alle opp og nedoverbakker som vil komme meg i møte. Og jeg skal klare å gi Noah en fin oppvekst.

"Vend blikket fram og gå videre med rak rygg"

Det er noe jeg bruker og fortelle meg selv når jeg føler meg nede. Det hjelper meg å fortsette framover istedenfor å stoppe i grøfta jeg datt ned i.

Måtte bare lette litt på tankene mine slik at jeg skal klare å sove litt  :)  men akkurat nå er det en liten krabat som må opp å bytte bleie.

 

 

 

Ingen kommentarer

Send et hjerte

hits