Facebook Legge meg til ?

Noah 4 uker.

Publisert:
23.11.2013
16:58

Nå på torsdag ble lille Noah Alexander 4 uker gammel. Han er så utrolig rolig og oppmerksom på alt som skjer og jeg kunne ikke ønsket meg en roligere unge. Det er så klart mye arbeid med en liten en i huset. Våken-netter, stå opp på natta for å amme og bytte bleie, sjekke til han for hver lille lyd han lager, passe på at det ikke skjer han noe. Det er så mye å passe på og holde styr på fordeom han er rolig. Og jeg har måttet lære hva jeg selv kan spise og drikke for at han ikke skal få vondt i magen. Han reagerer ikke på brus eller løk, men kål er noe jeg ikke blir å spise igjen så lenge jeg ammer han. 
Jeg hadde spist blomkål-grateng til middag og stakkars Noah fikk kjempe vondt i magen.

Jeg tenkte jo ikke over at blomkål kunne være noe han skulle reagere på, og når han hadde så vondt så kjente jeg meg så slem! Det var så utrolig fælt å ikke kunne gjøre noe for å få smertene bort at jeg nesten begynte å gråte. Det var helt forferdelig så jeg satt med han i armene gjennom hele natta og sang til han. 

 

 

 

Han har funnet en koseklut som han liker spesielt godt, og jeg fikk info om bruk av smokk. Noah har tatt smokken, men den er ikke i bruk annet enn når han trenger ekstra kos  ; )
Fine fine lille gutten min er helt fantastisk <3 

4 kommentarer

Victoria Wisløff

23.11.2013 kl.17:12
Åå så nydelig han er!!

inger

23.11.2013 kl.18:16
søtingen<3

Liette

24.11.2013 kl.00:15
Herregud så søøøøøt! Missunde dæ til de grader! Men no skal jo faktisk mammaen til typen få seg en litn jente, så ska kose mæ me baby kvær daaag! :D

Isabell & Noah

28.11.2013 kl.08:46
Liette: takk ^^
Åh så spennende! Er så kos med babyer c:

Send et hjerte

hits