Facebook Legge meg til ?

Dårlig blogger...

Publisert:
21.10.2013
08:48

Da var det igjen lenge siden sist jeg har blogget, sorry for det men klarer ikke ta meg tid til å slå på pc'n engang. Orker ikke begynne å stresse med blogg og greier når jeg har andre ting å gjøre sånn som å slappe av eller gjøre klart til lillebabisen kommer  : )  Nei huff også har jeg såklart fått brev av forsvaret, så det er noen greier der jeg må svare på å så skal vi se om de ringer eller sender meg et nytt fint brev i posten, for det var ingen spørsmål på nett om graviditet og greier... mektig teit om du spørr meg, men jah tar de kontakt å ber meg på sesjon del 2 så får jeg forklare saken for dem.

Har også fått satt termindato (ENDELIG!) som da er den 26.oktober, så dette er siste uke før termin. Har ikke kjent noe til at han vil ut denne luringen jeg har i magen så får bare smøre tykt på med talmodighet.
Også siden det var så mye surr med termindatoen så skal jeg på ny ultralyd kontroll den 1.november, hvis fødselen ikke har startet til da, bare sånn for å passe på at det går bra med lillenurket også skal de se om de skal starte fødselen eller vente eller hva de nå kommer til å fortelle meg da. Håper gutten har tenkt seg ut rundt termindatoen så jeg slipper engste meg hahah.
Nei han kommer vel snart nokk vil jeg tro. 

 

Nå som jeg nermer meg slutten av svangerskapet så føler jeg meg så ufattelig bollete. Alt er vanskelig å få tak i når det er på gulvet, det er et slit å bøye og tøye, hoftene verker, strekkmerkene kommer, og jeg er så utrolig sliten og lei. Blærgh. Men joa skal ikke syte, gleder meg jo til gutten min kommer til verden! <3  Svangerskapet så langt har vært en helt fantastisk opplevelse, og det er ubeskrivelig herlig å føle at babyen din ligger der, trygt inne i magen din og sparker, hikker og snur på seg. Blir vel uvandt å ikke ha noen som prøver å brekke ribbeina mine ver natt, men i gjengjeld får jeg holde min lille søting.
Er forresten ikke tvil om at dette er en liten gutt haha. Fikk bekreftet det på hver ultralyd, at den lille bebisen min, jo han har tissemann. Ikke snakk om noe annet.
Har ikke fått ultralydbilder de siste gangene jeg har vært på ultralyd fordi hodet hans har festet seg i bekkenet mitt, og han liker tydeligvis ikke å vise ansiktet sitt på ultralyd. Ligger altid med en liten hånd i veien. og uansett hva ultralyd-damen gjør så vil han ikke flytte den.hehe.

Fikk forresten spørsmål fra en anonym en, om hva jeg heter på Deviantart. Så HER er da link til siden min for de som vil utforske den. Ha en fin dag videre folkens!!

 

 

Ingen kommentarer

Send et hjerte

hits