Facebook Legge meg til ?

No more.... please

Publisert:
06.10.2013
00:08

Et utslitt hallo fra denne siden. Er ikke utslitt fordi jeg har gjort så mye, men fordi lillebror er syk stakkars <3  Så hele dagen endte opp med å gå ut på å sitte på legevakta. Stakkars lille Joakim hadde feber, som da gjor han kjempesliten, man kunne se på den stakkars lille gutten at han var syk, så da var det bedre å få han til lege. Etter noen timer på legevakta så dro vi en rask tur innom Jekta og K1 for å handle litt småting, hente resepter og komme oss hjem. Jeg måtte kjøpe overmadrass ting til lille gutten i magen min, og en babysitter. Så nå er alt alt alt klart for at han skal komme ut. 
Dager som dette så ønsker jeg at jeg kunne drikke energidrikker og kaffe... Men jah det holder jeg meg unna.

DRY overmadrass, kjøpt på Babycare for 799,-

 

 

Neonate babycall, kjøpt på Babycare for 1299,-

 

 

Så joah, dær er det jeg kjøpte, også tenkte jeg at jeg kunne vise det jeg kjøpte på H&M mens jeg var i byen med Marta. Klarte bare ikke dy meg, også trengte han litt mere klær  ; )

 

Denne dressen kostet 199,- og var bare så nusselig! Har ører og hale, SUPERSØØØØT!

 

Og 2-pack med body for 99,-

 

Mamma kom jo med en fin ide til meg. Istedenfor å kjøpe bodyer som bare har åpning i bunnen, så kan jeg kjøpe bodyer med åpning på hele forsiden, for da er det bare å åpne klar bodyen, legge bebisen inni og kneppe igjen. Kjempesmart siden jeg kommer til å være kjempenervøs hver gang jeg skal kle på han heheh. Kommer sikkert til å få helt panikk første gangen, huff.

Men jah jeg er flink å shoppe lite i det minste  c: Når jeg kjenner trangen til å kjøpe mer så går jeg rett til kassa uten å se meg om, betaler og går ut av butikken. 
Flinke meg har selvkontroll! Klarte til og med å gå gjennom en spillebutikk uten å kjøpe noe som helst. Jeg burde virkelig få applaus noen ganger.

Nei men det er faktisk vanskelig å ikke trenge å kjøpe så mye babyting fordi jeg har det meste fra før... Man blir liksom litt trist når man ser noe kjempefint, åsså kommer man på at "ojj det har jeg jo nokk av". Så går man derrifra med et litt trist blikk fordi man blir litt skuffa. Men jah, han blir å vokse, så da blir han å trenge nye ting etterhvert, fordeom han arver det meste av klær og slikt fra onklene sine heheh.
Men nå skal jeg legge meg nedpå og se om jeg ikke klarer å få ro i kroppen, GOD NATT!


 

2 kommentarer

Caroline

06.10.2013 kl.07:54
om du trenger babypass så bare ring ^^ Btw, elsker den bjørnedressen <3

Liv

06.10.2013 kl.15:27
Hei! Jeg har lest siden din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Unnskyll for det. Det har egentlig ikke vært noen bra årsak til at jeg ikke har kommentert før, så jeg har litt dårlig samvitighet for å ikke ha gjort det tideligere. Fordi denne blogen er døds god, og du fortjener å få all komplimenter du kan få for denne blogen!!!!! Dette er faktisk en av de beste bloggene på Blog etter min mening og nå er jeg helt ærlig. Jeg blir nesten helt sjalu av å lesa denne siden og jeg skulle av og til ønske at det var min bloggg!!!! Hahaha!!! Jeg pleide å blogge før, men jeg stoppet å bloggge fordi jeg fikk så mange drit stygge kommentarer fra drit slemme personer. Om du får frekke kommentarer fra stygge folk, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de stygge. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en quiz som lenke jeg akkurat har meldt meg på. Det er sånn at du kan vinnne en premie om du svarer på noen spørsmål. Det er kjempe gøy å delta på etter min mening, fordi av og til har man flaks å da vinner man. En gang vant jeg i et skolelotteri. Det var veldig kjekt. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i quizen. Keep bloggin!

Send et hjerte

hits