Facebook Legge meg til ?

That explains a LOT!

Publisert:
01.10.2013
19:47

Vel joa, måtte opp og til byen i dag fordi jeg hadde time hos jordmor. Satt på bussen og holdt på å sovne, og var like før jeg bare ga etter for presset i hodet mitt. 
Har hatt veldig lite energi i det siste, og egentlig bare hatt lyst til å gå til sengs og sove sove sove.  Har vært sånn en stund nå, men har ikke egentlig tenkt over det. Har bare trodd det var fordi jeg ikke får sove ordentlig om natten, men i dag når jeg var hos jordmor og hun sjekket hemoglobinnivået i blodet mitt (altså hvor mye jern jeg hadde i blodet) så fant hun ut at jeg hadde ALT for lavt.

Har vært ganske lavt en stund, og jeg har tatt jerntabeletter i to uker etter hver gang jeg har fått påvist jernmangel (som jeg fikk beskjed om) for å sjekke om det steg. For jeg har aldri hatt noe jernmangel før.
Det bynte å stige litt etter sist legebesøk, men nå har det sunket mye. Så da må jeg bare ta jerntabeletter hver dag resten av svangerskapet... gøy.

Har perioder med mye energi, så har liksom ikke tatt det noe alvorlig... men da er det bare å tygge piller og følge rådet som jeg fikk av apotek-dama. Drikk appelsinjuice eller ta C-vitamin, da tas jernet lettere opp. SMART! har ikke noe problem med å drikke appelsinjuice.

 Da blir det mye appelsinjuice, jerntabeletter og brokkoli på meg framover *tumb up*

 

Ingen kommentarer

Send et hjerte

hits