Facebook Legge meg til ?

28.09.2013

Publisert:
28.09.2013
18:08

Livet går sakte nå... og det er så ufattelig kjedelig. Jeg er sikker på at om det går noe saktere nå så vil det stoppe helt opp blærgh. Altså jeg har jo mulighet til å gå ut og gå en tur alene ellernoe, men det er ikke noe gøy, og jeg kan sitte å tegne eller spille noe, men jeg har ikke lyst. Hvorfor må hodet være så teit å tenke "jeg kjeder meg", men for hver ting jeg kommer på som jeg liker å gjøre så sier det bare "neij orker ikke det nå". Nei det eneste som kommer til å få verden i bevegelse igjen er at den lille luringen i magen min kommer ut, men såklart så er jo det enda en stund til han har tenkt seg ut.
"men mamma jeg skal jo ikke komme ut før i oktober". haha og jeg sitter her og stresser med at jeg har SÅ lyst å se han, holde han, ja jeg gleder meg bare sånn til han er kommet til verden, noe han tar helt med ro enda.
Joda, så jeg sitter her og hører litt på rolig musikk på youtube, også fant jeg denne fiiiiine sangen som jeg ville dele med dere så here u go. 

 


Er bare å finne noe talmodighet og smøøre meg inn med. Som mamma sier "du har ikke støvsugd rommet ditt enda". Men det er noe jeg ikke kan starte med før jeg har fjerna den store båten som ligger og tar halve senga mi, og såklart eska med bøkene hennes som sto oppe på skapet mitt som vi måtte ta ned for å gjøre plass til esker med klær. bomobombom, jah har ikke så mye å si annet enn. Håper dere har mer å gjøre enn det jeg har, for dette er virkelig kjedelig... kan jo ta ut av oppvaskmaskinen... SNAKKES
Ingen kommentarer

Send et hjerte

hits