Facebook Legge meg til ?

Gooood morning!

Publisert:
24.09.2013
13:37

Hei og god morgen alle som har kunnet sove lenge. Herregud jeg klarer å sove som en stein helt til jeg våkner og da er klokka sånn 12 - 13 på dagen, føler jeg burde lære meg å stå opp litt tidligere... men hva skulle jeg gjort med dagen min da. 

Sitter hos Matsie og slapper av, nettopp dusja og tenkte jeg skulle riste noen brødskiver og hive no ost på dem. NOM NOM FOOOOD! Men eh yah fant noen fine bilder på Weheartit som jeg ville dele videre her.

I'm thankful | via Tumblr

cute | via Tumblr

Tumblr

Everything:) | via Tumblr

 

Sådærre.. De passer litt med hvordan jeg føler meg i dag. Litt sånn rosa, glad og forelsket. Åsså tror jeg at jeg må traske en tur på butikken senere å kjøpe noe Sprite og kanskje en sjokolade eller noe, fordi hodet mitt lar meg ikke være før jeg har kjøpt det gahd...
Men nå skal jeg fortsette dagen min sakte men sikkert mens jeg venter på at min kjære Mats skal bli færdig på skolen så han kan komme hjem og kose med meg, trenger koooooos! Såh KOS DERE VIDERE!


 

Én kommentar

Rikke

24.09.2013 kl.13:49
Ha en fantastisk dag! Kos deg med sjokoladen du. Har så utrolig lyst på norsk sjokolade at du aner det ikke. Den australske sjokoladen kan ikke måle seg med freia.

Send et hjerte

hits