Facebook Legge meg til ?

Bursdagstegning

Publisert:
22.09.2013
23:39

Heihå, i dag var det mamma sin tur å fylle år! Kan ikke si hun er kjempegammel som bare fyller 35 år og snart skal bli bestemor haha. Nei hun er en ung, snill og flink mamma og kommer til å bli en veldig omsorgsfull bestemor. Kommer sikkert til å skjemme bort den lille gutten min, huff... Men kjære mamma måtte jo få en gave selv om jeg ikke har mulighet til å kjøpe henne noe, så i går satt jeg meg ned med et tegneprosjekt som endte opp med å bli bursdagsgaven. Her er tegninga:

Begynte som en magiker, så ble den en magiker Neko, å så jah, ble den ..... jeg aner ikke, men kul ble den!  : )  er lenge siden jeg har klart å tegne noe så bra så er veldig stolt over den, håper mamma liker den for det tok en evighet å bestemme seg for hvordan alt skulle se ut og om jeg skulle farge eller ikke. 
Dere ser sikkert at det er masse streker på buksa hennes, og det skyldes litt for hard tegning og så en misfornøyd Isabell som måtte viske bort. Aner ikke hvordan jeg kom på å ha bobler rundt henne, men eyh, har aldri tegnet så kule magi bobler før. Såh i hvertfall, GRATULERER MED DAGEN MAMMA, JEG ER GLAD I DEG!! <3

Pene pene mamma  :')

 

 

Én kommentar

Liette

22.09.2013 kl.23:56
Åhh, savne når vi brukte å henge ilag Isabell! Må forenes en dag æ kommer nord over igjen! :)

Send et hjerte

hits