Facebook Legge meg til ?

Tingene jeg måtte kjøpe

Publisert:
21.09.2013
22:44

Jah her kommer da bilde av de TO tingene jeg absolutt ikke klarte å gå forbi uten å ta di med meg til kassa... De var så utrolig søte at jeg ikke klarte la være, og så var det noe av det eneste jeg manglet så da var det ikke noe som kunne stoppe meg fra å rive det med meg.

Denne dressen trenger han virkelig siden han kommer i oktober, og uansett det er supersøt! Man kan brette over armene og føttene slik at det ikke skal bli kaldt.
Også klarte jeg ikke la denne henge ifred heller:

Vises litt dårlig siden jeg la den grå lua på det grå sengetrekket mitt, men i alle fall. Jeg kom på at han ikke har en eneste lue som kan brukes ute, og når jeg så denne så måtte jeg bare ha den.
Den har jo ører, hallo, hvem klarer å la være å kjøpe den når den er så søt og i tillegg har ØRER!

Så jah det var det tror jeg... nå er jeg på tur til å fylle rommet mitt med esker og skjiit, fordi det skal stå oppe på skapet mitt sånn at det er bare å hente det ned når han trenger litt større klær, og så klart skal vognkurven stå der oppe så det bare er å hente den ned når jeg trenger den.
Må snart sette på plass Xbox'en min og finne plass til noen av tingene mine som står i hylleopplegget mitt, for alt kan ikke ligge i en stor haug der sånn som det gjør nå, for etterhvert skal hylleopplegget bort og da blir jeg å slite littegranne... så nå skal jeg løfte på rompa å rydde litt før jeg spiser kvelds og ser en film  : )  Ha en god kveld videre! 

3 kommentarer

Kpopbeast ~ Tasuke-chan

22.09.2013 kl.21:56
Naaw :D Søtt!

Har du foresten tenkt på navn? :3

Isabell & Noah

22.09.2013 kl.23:26
Kpopbeast ~ Tasuke: Ja har tenkt en masse på navn og har kommet fram til ett. Noah Alexander :)

Kpopbeast ~ Tasuke-chan

23.09.2013 kl.14:33
Pent ! :'D

Send et hjerte

hits