Facebook Legge meg til ?

Shopping og montering

Publisert:
21.09.2013
19:14

Hei på dere og lenge siden sist. Har ikke hatt så mye å blogge om på ei stund nå, så istedenfor å skrive masse tull så lot jeg vær å blogge.
Men nå har jeg noe å fortelle! Jeg og mamma var på leting i går etter en komode som skulle få plass mellom skapene og veggen, og enten et tv-bord eller en lav komode for å ha Tv på, ooog en fin babyseng med madrass. Vi fant alt unntatt en komode som passet mellom skapene og veggen, for det er jo så forbanna smalt mellom dær...Her ser dere rotet mitt som måtte stå dær fordi jeg tømte pulten min siden den skal brennes, er ikke noe å ta vare på. Men poengen med bildet er ikke å vise rotet mitt, men å vise hvor smaalt det er.. Skal bytte ut hylleopplegget her med en komode som kan ha klærne til lillegutten min, men den eneste som var smal nokk hadde de desverre ikke inne på lager, så vi dreit i det. Skal se om vi kan bestille noe fra IKEA som er passe stort.

Har ikke bilde av den stygge pulten min desverre, men sånnherre så det ut etter den var fjerna.

Ingen stygg pult, og klart for å få montert opp komoden her  : )  

Først var det jeg og mamma som skulle prøve å montere komoden, men ehm, ble for endret til at stefaren min Roger måtte ta over og få jobben gjort.
Var en utrolig frustrerende anvisning som verken jeg eller mamma klarte å forstå bæra av.

 

Mange sier at slike anvisninger for montering og greier ikke er noe for menn.... vel de er vertfall IKKE noe for kvinner hahahah. Fine forsiden på bruksanvisningen og den åpnede eska klar for montering.
Roger styrte alene med å montere, og domme meg og mamma trodde han bare skulle sette sammen kommoden, men nei han satte like greit sammen senga også, flink som han er!  : D
Så nå er det ikke tomt der pulten min sto lengre, men fiiiiiint ble det virkelig!

Fine kommoden og fine senga til den lille babyen min  :')  Nå er alt klart, eneste som mangler er at lillegutten min skal komme ut og utforske den store verden  <3
Legger ut bilde av tingene jeg ikke klarte å la vær å kjøpe senere, klarte jo ikke dy meg når jeg så hvor søte de var.

Men nå skal jeg gjøre klart senga og sette på plass litt ting i kommoden, SNAKKES!

 

Ingen kommentarer

Send et hjerte

hits