Facebook Legge meg til ?

Stresstanker del 2

Publisert:
12.09.2013
17:11

Haha ja her kommer en del 2 av forrige innlegg, sånn bare for at jeg skal få inn i hodet at jeg ikke trenger å stresse. Jeg jobbet som vasker i sommerferien, ble bare sånn 2 uker før jeg sluttet men så måtte jeg jo få lønn. Som jeg fikk i dag! Tok så lang tid fordi frikortet mitt ikke hadde kommet og jeg måtte søke på nytt, men nå har jeg vertfall penger nokk til å kjøpe en passe stor komode til alle klærne til lillegullet. Så da er det bare å stresse ned med det, og når det gjelder seng... Vel har ikke nokk penger enda til å kjøpe det også så inntil videre så får han sove enten i vognkurven eller i vogga som skal vaskes og settes på rommet mitt så fort jeg har fått rompa i gir til å vaske dær, hehe. 

Ellers så snakket jeg med mamma om det at jeg stresser sånn med alt, og hun sa at det eneste jeg mangler er seng og madrass, for klær og slikt har vi. Mangler ikke engang vogn  : )

/Hana (Yui)/#498627 - Zerochan

Så nå er det vel bare for meg å stresse ned med alt jeg trenger og ikke trenger, så kan jeg heller fokusere på å slappe av og å ta livet med roo. Tenke på hvor fantastisk livet er med en liten levende skapning i magen min og en kjæreste som er super amacing!
Såh kan jeg jo sette meg ned og tegne litt. Har ikke gjort ferdig en eneste tegning i det siste... er for utalmodig hahah! SNAKKES 

Ingen kommentarer

Send et hjerte

hits