Facebook Legge meg til ?

Stresstanker

Publisert:
11.09.2013
11:00

Ja hei dere, har tenkt og tenkt på hvor utrolig liten tid det egentlig er igjen til den lille gutten min kommer... på torsdag er det nøyaktig 6. uker igjen. Og jeg kjenner jeg stresser hodet mitt med tanker om å få de forbanna stønadspengene fra NAV slik at jeg får kjøpt en fin liten seng, madrass og noen fine laken før han kommer... Trenger også en komode som skal ha plass til klærne hans. *puff*
Jeg har noen klær allerede, men null plass å ha dem.. De ligger liksom øverst i skapet mitt og lengter etter sin egen plass, også trenger jeg et lite Tv-bord så jeg får fjernet databordet mitt... store stygge tingen tar opp så mye plass.. og jeg vil ikke fjerne tv'n og xbox'n min, det kjæreste jeg har (bortsett fra babisen min og Mats og familien da).

Time flies | via Tumblr

Men jeg aner ikke når tid NAV klarer å få rompa i gir og godta søknaden, og jeg aner ikke om lånekassen vil være snill og framskynde den forventede behandlingstiden, for jeg trenger virkelig de pengene så jeg får kjøpt ting klare til han kommer. *Stresse - klage*

hahah jah så det eneste jeg har å gjøre er egentlig å sitte på rompa og vente "talmodig". Det skal ikke være lett å gjøre ingenting faktisk, for det er ekstremt kjedelig. Og når ting er ekstremt kjedelige så blir de irriterende og man blir sliten bare av å tenke på det. Blæh, tror ikke jeg helt kler det å være gravid, føler meg så patetisk som ikke kan gå skole i år, ikke kan gå turer uten å få ekstreme smerter i bekkenet etterpå, og jeg klarer ikke sitte i ro og slappe av.. Har faktisk begynt å gjøre mer husarbeid frivillig nå fordi jeg kjeder meg slikt. Det overrasket meg... eneste som ikke er så lett å få gjort er å rydde plass til klær i skapet mitt. Får vel gå gjennom det snart.

Men IKKE i dag... Ble vekket klokka 9, og kjenner at jeg er ikke på det energinivået jeg vil dermed er jeg ganske grinete, tjohei.. Men jah nokk småprat, HA EN FIN DAG VIDEREE!
Ingen kommentarer

Send et hjerte

hits