Facebook Legge meg til ?

Chill

Publisert:
09.09.2013
23:23

Heihåå, jeg kom nettopp på at jeg glemte å fortelle hvordan det gikk på ultralyd på fredagen. Hoho hadde jo time klokka 10, og vi var der ca 5 min før timen, men endte opp me å sitte der å glo i veggen i en halvtime før vi fikk komme inn. Vel inne fikk jeg se lillegutten min, han ligger med hodet ned så det var vanskelig og få vist ansiktet hans ordentlig, dermed ingen bilder. Ellers så var det måling av hodet og magen, lårbeinet og så sjekket de hvor mye fostervann det var, alt så bra ut, takk gud! 

Men så måtte vi jo vite så nøyaktig som mulig når jeg har termin, fordi jeg ønsker ikke å gå over tiden. Det handerre ultralyd fyren sa var at mellom 23 og 26. Oktober er terminen, men skal på ekstra ultralyd den 18, enda en fredag.. Men som han sa, det er bare tre dager det står mellom nå så det skal gå bra. Alt ellers ser bra ut og jeg kjenner masse liv av gutten min.
Men så skulle han såklart prøve å vise hvordan gutten min ser ut med 3D ting... det er noe jeg vil slippe at de prøver igjen.. Den lille gutten min så ut som en liten demon fordi de ikke klarte å få ordentlig bilde av ansiktet hans. Nei, får heller vente til han kommer ut.

It's time to move on, bitch | via Tumblr

 

Mh åsså har jeg bodd hos Matsie siden fredagen, fordi vi ble ringt av barnehagen og fikk vite at Elias hadde spydd, inkludert en jente på hans avdeling, så for å forsikre oss om at jeg ikke skulle få spysyka så har jeg bodd her siden da   : )  Det er ufattelig deilig og ha noen og cuddle med om natta når man våkner av mareritt. Og det å bli vekt av at noen kiler meg under tærne fordi jeg ligger å klynker i søvne hahah. Mats du er en teiting, min teiting heldigvis <3  Men så ringte mamma i dag og sa at det ikke har vært noen som har spydd siden fredagen, det eneste er at de er allesammen forkjølet så da er det vel hjem i morgen dah... Blir trist å ikke kunne cuddle med Matsie på en stund... Men da blir det bare ekstra herlig når vi møtes igjen.  ~(OwO)~ 
Ellers er det ikke så mye å si annet enn at jeg har spilt Minecraft som en pro! Kost bedre enn en bamse, og sovet som en stein, selv om jeg har hatt mareritt thoo (da ligger jeg nemlig ikke som en stein)  ; ) 

Men nu sier jeg meg ferdig, så får Mats sjekke hva jeg har skrevet hihi. KOS DERE!

 

 

3 kommentarer

Liette

10.09.2013 kl.08:41
Elsker å spille minecraft! Typen fikk mæ te å spælle det :P

Isabell & Noah

10.09.2013 kl.13:12
Liette: typen min fikk mæ å te å bynne xD æ så ikke vits me minecraft før han fikk mæ te å prøve c:

Liette

10.09.2013 kl.13:15
Ja, samme her! haha, eeelsker det! ^^,

Send et hjerte

hits